Van Aartsen trekt samen op met GroenLinks om krakers te beschermen

Screenshot_20

(Door: Michael van der Galien)

Schandalig.

Het krakerscollectief We Are Here heeft tijdens Pasen maar liefst twaalf panden gekraakt in Amsterdam-Oost. Deze organisatie bestaat uit uitgeprocedeerde nep-vluchtelingen wier verzoek voor een verblijfsvergunning niet is ingewilligd. Krakers moet je altijd hard aanpakken, maar in dit specifieke geval geldt dat natuurlijk des te meer. Die mensen horen niet eens in Nederland te zijn.

Forum voor Democratie en de Amsterdamse afdeling van de VVD vinden dat ook. Helaas denken de grootste partij van de hoofdstad, GroenLinks, en waarnemend burgemeester Jozias van Aartsen daar heel anders over:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, cultuurrelativisme, Groenen, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Rotzakken, verloedering, VVD. Bookmark de permalink .

26 reacties op Van Aartsen trekt samen op met GroenLinks om krakers te beschermen

 1. ildiko zegt:

  deze wurgslang en landverrader is tot alles in staat om zijn eigen volk en land te beschadigen.

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  De VVD is een linkse partij, als je rechts ben, dan ben je een idioot als je nog steeds VVD stemt !!!

  Geliked door 5 people

  • theresageissler zegt:

   Misschien, koddebeier, dat het nog meer hout snijdt, als we spreken van een gevèstigde partij.
   De VVD is thans een gevestigde partij, net zoals de PvdA, het CDA GroenLinks, D66 enzovoort. Daar tegenover staan dan de realistische nieuwkomers, zoals PVV en FvD.
   Bijna alle gevestigde partijen zijn pro-immigratie en pro-EU. Dat is welhaast het belangrijkste kenmerk.
   Links en rechts, zoals we dat vroeger kenden….ik weet het niet; die oude vormen lijken wel wat te vervagen…

   Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    Hey meisje Theresa, ook in belgie zijn alle partijen niet tegen islamieten invaders, let wel ALLE behalve éne .
    Wie in de regering zit en faciliteert of wie in de oppositie zit en niks tegenhoud is net zo schuldig.
    In belgie is dat, net als bij jullie krék de zelfde situatie, één partij en dat is die van El Cid (lang geleden dat ik Filip nog zo eens heette) Vlaams Belang (ex Blok), die tegen alles is wat multikul is.
    De andere spierballen taal zo een beetje van zie maar hoe stoer ik ben maar buiten de camera als het echt belangrijk is.wordt ja dan is het de regerings lijn…
    Archetype van dit gedrag is de “staats secretaris van migratie” (jawel krijg het amper uit men bek) Theo Francken, en het blijkt dat dit ranzig achterbaks sujet de”populairste politicus (wat ze doen is van geen tel meer maar wel hoe “populair ze zijn”) blijkt te zijn.
    Hoe vaak dat ik hier al in comments pende dat links niet alleen de oorzaak is van de islamieten invaders die als sprinkhanen (erger zelfs) binnenvallen, dat alle partijen daar debet aan zijn behalve Geert Wilder’s PVV.
    Maar dan hoor ik het eindeloze gedram niet van de vele reageerders die steeds maar KWAKEN links si en links la…
    Mij goed, laat ieder maar voor zijn eigen stoep vegen, hoewel enige kennis is nooit weg zou ik zeggen.

    Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Ik denk dat we ook moeten spreken over de Europapartijen en de Anti Europapartijen.

    Like

  • Trucker zegt:

   Ik denk niet dat er in Nederland een ECHTE rechtse partij is als bijvoorbeeld in Vlaanderen Vlaams Belang of Oostenrijk de FPO van Strache.
   Ik vermijd een beetje Front National want ik krijg de onaangename gewaarwording dat MarineLe Pen teveel naar het centrum begint te schuiven.
   Ze gaat een verwaterd FN overhouden en dat is een zeer slechte zaak.

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    @Trucker
    Eens met jou.
    Marine Le Pen is niet te volgen.
    Dat begon al met de naamsverandering van haar partij.
    Ik kan haar strategie niet echt meer volgen.
    Dat geldt natuurlijk ook voor haar kiezers.Jammer!

    Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  En dat allemaal om gezellig met de krakers een kopje thee te drinken.
  malsion@orange.fr – de Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Van Aartsen in zo’n ‘apparaat’ die bij een hond regelmatig tevoorschijn komt en lijkt op een rode viltstift zonder dop …..

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Ik geloof dat woningbouwvereniging Ymere er niet in gaat trappen en terecht!
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1878388/escalatie-bij-kraakpanden-amsterdam?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

  Hoeveel geld moet dit clubje toch al allemaal gekost hebben? Dit is de 35ste keer dat ze panden kraken! Kraken is verboden in Nederland en deze mensen verblijven hier illegaal. Wanneer gaat men over tot uitzetting? Wanneer wordt er nu [zware censuur] eens een keertje opgetreden!

  Like

 6. g2-91e8a788030faf65537511fb6d208583 zegt:

  .
  Van Aartsen bepleit hier het kraken
  waanzinniger valt ’t nauwelijks te maken
  verbaasd moeten wij dit hier lezen
  de man wenst “barmhartig“ te wezen
  en schiet nou niet in de lach
  hij verwoordt Ons steeds falend GEZAG…
  er ZIJN ziektes die nooit meer genezen !

  Geliked door 1 persoon

 7. Jean zegt:

  Wordt het niet hoogdringend tijd die aarsen een ferme trap onder zijn aars te geven incl. die linkse groene rotzooi én die mosselclub parasieten?

  Geliked door 1 persoon

 8. paulzwueste zegt:

  De VVD zal in de toekomst hetzelfde lot ondergaan als van alle linkse partijen in Europa.
  Overigens zal er in de toekomst geen behoefte meer bestaan aan politieke partijen die er ideeën op na houden over de samenleving.

  Like

 9. Trucker zegt:

  Niet on topic maar islam gerelateerd dus altijd on topic.
  Dit is Finland, een vrouwmens gehuld in de klassieke smerige islamitische vodden kwaakt dat er teveel Finnen zijn in Finland…
  Huh… euh jawel teveel Finnen zegt ze.
  Vijf NA twaalf en nog steeds ziet de meerderheid van de kiezers WORLDWIDE nog steeds niet wat er aan het gebeuren is.
  Was ik fout met de Zombies een meerderheid te noemen waren partijen als de PVV, Vlaams Belang of Lega (Nord) en Front National (om de belangrijkste te duiden) de grootste, buiten discussie.
  Dan zou Rutte nog steeds met zijn pietje (laten) spelen bij zijn vriendjes en was de snotneus die met zijn moeder is getrouwd (Macron dus) nog steeds een bankiertje ergens in een Frans provincie stadje.
  Zombies en idioten laten toe dat islamieten het voormalige Avondland overnemen door ratten (als bovenstaande) keer op keer een regering te laten vormen.
  De islamieten (invaders) krijgen daarbij de (niet te onderschatten) hulp van de ratten die een regering NIET leiden en een (héél) grote schare handlangers en infiltranten alom en overal.

  Het filmpje

  Like

 10. Williaan. zegt:

  Begrijpelijk dat hij dat zegt, daar heeft hij er geen last van, echter op straat en in de parken wordt het grote falen voor iedereen nog zichtbaarder en krijgt hij nog meer geklaag en bedreigingen over zich heen. Hij doet en durft niet net als de rest, bang een opstand te veroorzaken. Alles wordt steeds explosiever.

  Like

 11. Haksteeg Anton zegt:

  Uitgeprocedeerde zgn asielzoekers? direct uitzetten naar hun origine. Direct betekent dezelfde dag met de krakers het is tuig met hetzelfde sop overgoten. Hier gekomen om te stelen en te verkrachten dat tuig zijn geen mensen heeft ook geen rechten hier. regering doe eindelijk iets waar je voor gekozen bent en doe echt werk voor het vette salaris dat je inslikt

  Like

  • Steven zegt:

   Zelfs die illegalen hebben inmiddels al MEER rechten dan de autochtonen. Waar JIJ als Nederlander METEEN voor wordt opgepakt en bestraft, laten ze de asielparasiet gewoon hun gang gaan. Zelfs als ze iemand doodsteken, verkrachten wordt er gewoon de andere kant op gekeken.
   Het zijn ALLEMAAL DWAZEN geworden in Europa…maar dat komt vast door de VELE CHEMTRAILS waar ze de bevolking zo graag mee willen uitmoorden…

   Like

 12. BigLJohn zegt:

  Amsterdam, een soort klein Zweden. Een gezin waar geen huisregels toegepast worden, waar geen grenzen zijn die nageleefd moeten worden, verword alras tot een huishouden van Jan Steen. Iedereen doet maar wat en houdt geen rekening met elkaar. En dit is wat er ook in heel Nederland gaande is. Grenzen zijn er niet, want ze mogen nooit meer dicht. De stem van zeer kleine minderheden is beslissend voor de overgrote massa die (wij) hun cultuur moeten inruilen voor de Islam. Diezelfde minderheden hoeven zich niet aan de Wet te houden, en worden op een voetstuk geplaatst door de overheden. Overheden die ons inpeperen dat discriminatie in alle vormen verboden is, maar wel de eigen bevolking in alle toonaarden discrimineert. Nederland verword tot een huishouden van Jan Steen waar wij allemaal het slachtoffer van zullen worden.

  Like

 13. Hendrik M. zegt:

  Waarom is dat van Jozias van Aarsen geval nog niet onder curatele gesteld?
  Een debiel heeft meer moreel besef dan het Aars geval.

  Like

 14. tinekevanschagen zegt:

  Deze woonmaatschappij,weet mij dan wel weer te vinden via de mail als ik anderhalve week later mijn huur(692euro) ,omdat dat wel eens beter uitkomt) betaal.
  Verschil moet er wezen,das wel weer duidelijk.
  En wat die vent betreft die voor burgemeester door moet gaan….Dat softijsje op die kop van die kale Grappigehouse past hem nog beter.Wat een puinbak die zogenaamde volksvertegenwoordigers!

  Geliked door 1 persoon

 15. kampersrene zegt:

  Mijnheer Van Aartsen verontschuldig mijn vraag ! Maar wat doen die uitgeprocedeerde asielzoekers nog in Nederland ? Moeten die niet terug naar hun heimat U bent welicht een man met het hart op de juiste plaats , de goedheid zelve , maar je bent Oh ! zo lomp je past perfect bij die groene kikkers

  Like

 16. Hovawart zegt:

  De Burgemeester (interim) van Groot-Amsterdam, onze Jozias, Oud-Minister op BZ, vertrouweling van de Kroon, wenst zich uit te spreken Tegen de uitspraak van het gerecht, de rechter heeft besloten dat deze personen niet mogen blijven, en Jozias veegt zijn witte billetjes af met het decreet,……..goed voorbeeld, een aimabele bestuurder die zich uit goedheid boven de wet acht, schept een precedent voor het toestaan van onaangepast gedrag, een boven het hoofd hangende kromzwaard van de Wet van Damocles, naderend onheil, dat elk moment kan omslaan zonder voorafgaande tekenen of waarschuwingen, in een totale anarchie, dat men ook chaos of een ongeregeld zootje kan noemen, zoals Amsterdam al sinds de 60er jaren bekend staat.
  Amsterdams bestuur is altijd een uitvergroting geweest van het landsbestuur, dus vrees ik met grote vreze dat wij vreselijk moeten vrezen, “Wanneer het Godsbeeld ziek is, wordt de mens ook ziek” daarom, “Heer bevrijd ons van uw gelovigen, want zij weten niet wat zij anderen aandoen”. ‘En sha Allah’ en Deo volente, Lechaim.

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Jozias van Aartsen is een rat die in de gevangenis thuis hoort !!

  Like

  • Trucker zegt:

   ik zou zelfs durven stellen ‘hoort nergens’ dus de logische gevolgtrekking is … juist.
   La Veuve bovenhalen en een sollicitatie uitschrijven voor de “bediener”..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s