Burgers voorgelogen, betalen hoofdprijs voor “groene stroom” die niet bestaat

Screenshot_31

Het is je reinste volksverlakkerij, maar als het u maar een goed en vooral ‘groen’ gevoel geeft, hè?

(Door: “Xander”)

Hogere energieprijzen en –belastingen voor consumenten vloeien rechtstreeks in zakken van toch al zwaar gesubsidieerde producenten

De NS wil in de toekomst enkel nog op groene stroom uit windenergie gaan rijden. Sluit u een nieuw energiecontract af, is er grote kans dat de aanbieder ‘100% groene stroom’ belooft te leveren. Schiphol gaat ‘emissieloze’ elektrische bussen gebruiken, want dat zou zo ‘duurzaam’ zijn. Dorpen en steden zeggen dat hun openbare gebouwen met 100% zonne-, wind- of waterenergie zijn of worden uitgerust. En weet u wat? Het is allemaal onzin, allemaal propaganda. Duidelijker gezegd: het zijn pure leugens, enkel bedoeld om u als burger zonder morren steeds hogere rekeningen en belastingen te laten betalen, waar enkel de overheid en de toch al zwaar gesubsidieerde producenten van profiteren.

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, Criminaliteit, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Milieu, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Burgers voorgelogen, betalen hoofdprijs voor “groene stroom” die niet bestaat

 1. Marijke zegt:

  Maar dat wisten we toch al. Zijn er nieuwe leidingen aangelegd voor de groene stroom? Neen. Dus de zgn. groene stroom gaat door de leidingen waar ook de grijze stroom doorheen gaat. Ik heb ook eens zo’n jokkebrokkie aan de deur gehad die me groene stroom wilde aansmeren. Hij gooide (mijn!) voordeur met een klap dicht. Boos.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Dat men voorgelogen wordt weet ik al jaren. Meer dan 10 jaar geleden werd ik eens telefonisch benaderd door iemand van Oxxio. Of ik aan de groene stroom wilde…
  Ik heb hem verteld dat ik absoluut niet geloofde in groene stroom; sterker nog, ik was er toen al van overtuigd dat alle stroom gewoon grijs was.
  Al zijn moeite en mooie praatjes heb ik van tafel geveegd. Ik zei hem dat ik bewust grijze stroom zou blijven gebruiken.

  Hij vond mij een vreemd mens….

  Geliked door 2 people

 3. leefbarbaar zegt:

  Goed artikel. Het is inderdaad allemaal bedrog. Reclame. Intussen wordt het aandeel belastingen van ieders energienota steeds groter en groter. Uiteindelijk gaat het daarom; geld.

  Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  De hele “Groen” mythe is linkse belazerderij waar de regering ijverig aan mee doet !!

  Geliked door 3 people

 5. GT zegt:

  Deze wilde ik niet onthouden, want dat we spijt zullen krijgen wees daar maar zeker van!

  Like

 6. BertG. zegt:

  Duurzaam en groene stroom is een religie geworden waar geld mee te verdienen valt.
  Dat hebben ze heel goed begrepen bij links.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Groene stroom een leugen van vanjewelste die veel pecunia opbrengt voor de happy few. De rest van het klootjes volk krijgt de rekening die ze in geïndoctrineerde onderdanigheid betalen. Voorlopig zal de klimaatwaan nog lang niet stoppen. Pas als het geld op is schrikken we verschrikt op.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Overigens; stel dat je een klein windmolentje hebt snorren op je schuur en je energieverbruik halveert, stel dat je een moderne houtkachel hebt en je energieverbruik halveert, stel dat. Dan loopt der roverheid geld mis. Dan gaat de overheid ingrijpen. Want dan is geld belangrijker, dan wat dan ook.
  Het is niet voor niets dan over de grens (wij hebben toch geen grenzen in de EU?) overal zonnepanelen te zien zijn. En hier nauwelijks.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat is toch altijd al zo geweest.
   Hoe zuiniger wij met gas en stroom omgang, des te duurder wordt de prijs.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ BertG.

    Is dat met roken en alcohol niet precies hetzelfde? Roken wordt ontmoedigt, maar áls er dan minder gerookt wordt gaan de accijnzen omhoog. Met alcohol gaat dat ook zo.
    De overheid heeft ons welzijn niet op het oog, maar DE SCHATKIST!

    Geliked door 1 persoon

 9. Nemesis zegt:

  Dat moet ondertussen toch wel bij iedereen bekend zijn BertG. En indien niet hebben die een IQ van een goudvis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s