FOTOSHOPPER: Zin in een duurzame toekomst – GroenLinks

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op FOTOSHOPPER: Zin in een duurzame toekomst – GroenLinks

 1. Haksteeg Anton zegt:

  Groen links bestaat niet het is alleen maar “links” weg met die moslimlovers

  Geliked door 2 people

 2. kampersrene zegt:

  Voor een duurzame toekomst …..eindelijk…. De islam partij komt in Vlaanderen op in 28 stedenDe scheiding van mannen en vrouwen op het openbaar vervoer: het is een opmerkelijk voorstel van de partij Islam, die komende verkiezingen al zeker in 28 gemeenten naar de kiezer trekt. Maar vanuit Vlaamse hoek klinkt er luide kritiek op dat voorstel. “Ik walg hiervan”, klinkt het onder meer bij staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA).

  Geliked door 1 persoon

 3. kampersrene zegt:

  De boodschap van de partij Islam is simpel: een honderd procent islamitische staat. “Maar zonder dat we daarbij willen raken aan de Belgische grondwet. Het gaat ons om de waarden van onze religie”, zegt het Anderlechtse gemeenteraadslid Redouane Ahrouch. “Met de invoering van de sharia bedoelen we de weg van de profeet en de Koran, niet dat we handen zullen afhakken of vrouwen zullen verplichten om een hoofddoek te dragen. We willen ook niemand verplichten om halal te eten.”
  Voor de partij is het alvast duidelijk dat elke lijst moet getrokken worden door een man. “Een echte, dappere man. Dat lijkt me ook logisch. De man vooraan, de vrouw achter hem. Op die manier voelt ze zich veilig. Het idee dat een vrouw de lijst kan trekken, is voor mij onbegrijpelijk. Tenzij we echt geen alternatief hebben”, zegt Ahrouch in de Franstalige krant La Dernière Heure.
  “Dikke leugens”
  Maar het meest controversiële voorstel van de partij is wellicht de scheiding van mannen en vrouwen op het openbaar vervoer. Het leverde Islam de voorbije dagen niet alleen de nodige publiciteit op, maar ook heel wat kritiek. “De Islamisten rukken op. Hun einddoel? De sharia invoeren in België. Ze doen aan taqiyya, veinzing. Ze willen een honderd procent islamistische staat, maar zijn zogezegd voor de Belgische Grondwet. Wel, dat kan niet. Dat zijn dikke leugens”, klinkt het in een reactie bij staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). “De sharia is tegen de mensenrechten. Shariapartijen zijn antidemocratisch. In hun wereld hebben vrouwen geen rechten. En het begint bij apart openbaar vervoer. Ik walg van deze partij. Dit is waarom Darya Safai en duizenden andere vrouwen uit Iran moesten vluchten. Dit is niet Europa, dit is spuwen op Europa. Weg ermee.”
  Bij N-VA voorzitter Bart De Wever klinkt het korter: “Geen enkele toegeving op de waarden van de verlichting. Wie anders wil, kan beter elders gaan”.

  Geliked door 1 persoon

 4. kampersrene zegt:

  Wij bouwen aan een duurzame toekomst ….Wij maken het openbaar vervoer goedkoper !

  Geliked door 2 people

 5. Nemesis zegt:

  LOL, Jan je maakt werkelijk de prachtigste plaatjes en catoons. Mijn complimenten.
  😀

  Geliked door 1 persoon

 6. Nemesis zegt:

  Lol, super plaatje

  Geliked door 1 persoon

 7. Wachteres zegt:

  https://www.dvhn.nl/economie/Aangeboden-groene-stroom-van-windparken-in-Roemeni%C3%AB-23068125.html

  Aangeboden: groene stroom van windparken in Roemenië

  Het Nederlandse bedrijf NeRo Renewables wil met drie windparken in Roemenië groene stroom voor Nederland produceren. Alleen daarmee kan ons land zijn klimaatdoelen halen, zegt oud-Groninger Markus Vrieling van de onderneming.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s