Wakker worden Nederland!

Screenshot_29

(Door: “bozeoudeman”)

Wat nu gebeurt in Amsterdam is de voorbode van wat op termijn landelijk en internationaal ook kan gaan plaatsvinden. Tijden van weleer komen opnieuw tot leven. Toen, in de jaren tachtig, was de Amsterdamse Staatsliedenbuurt een anarchistisch bolwerk, waar vrijwel geen gezag meer heerste en dat vol zat met tuig, junks en criminelen, die daar alles kraakten wat er maar te kraken was en deden wat zij wensten. De in Nederland heersende democratie was hun democratie niet, maar ze lieten zich wel heel erg graag door die democratie via de bijstand onderhouden. 

De krakers van toen zijn veelal de regenten van nu, en enkel als die heren en dames last hebben, dan komt machinerie in actie, het volk moet gewoon, zoals Cohen als goede PvdA’er al eerder vol woede snauwde ‘zijn bek houden en doen wat er gezegd wordt!’ Of was het Halsema of Van Es van GroenLinks, of  hoe deze partij werkelijk zou moeten heten, GrauwNiks, die dit democratische hoogstandje uitte?

Wanneer komen wij burgers bijeen en schreeuwen massaal ‘we are mad as hell and we are not going to take it any longer!’ Wanneer besluiten wij om ons eindelijk eens te organiseren en het tuig van straat te vegen. Wanneer verjagen wij het parasiterend schorem dat brutaalweg ieder fatsoenlijk persoon in het gezicht spuugt en stelt ‘betaal jij maar voor mij, eikel, want ik ben bijzonder! Ik ben een raspaard en mag niet werken! Doe jij dat maar voor mij, lummel!’

Wanneer verzoeken wij het tuig dat schreeuwt dat wij onze straatnamen moeten veranderen in Idi Amin plein, Yasser Arafat plantsoen of Erdoğan gracht naar hun eigen land terug te gaan? Wanneer komen wij eens voor onszelf op, wanneer krijgen wij eens ruggengraat? Wanneer trappen we de hooghartige dictators die  onze geschiedenis wel even gaan herschrijven, omdat zij zielige afstammelingen van slaven zijn, dit land als persona non grata voorgoed uit? Dat vaak zooitje parasieten, zoals dat akelig mens Simons, of die Marokkaanse oplichtster, die dikke pakken poen onder hun reet hebben maar blijven doorgaan met hun klaagliederen.

Sodemieter het land van mijn voorouders uit als je het hier zo beroerd hebt! En neem al dat namaak links gepeupel met jullie mee. Neem ook dat geldgeile zogenaamd liberaal schorem dat zich zit vol te vreten met jullie mee, al die huichelaars, al die charlatans, die bende roofridders, en niet te vergeten de vele oplichters bij de NGO’s.

Rot op, verdwijn uit dit land, sodemieter op, ga naar Noord-Korea, ga naar Saoedi-Arabië. Maar flikker hier op. Ik ben en velen met mij zijn lang genoeg als zwijgende Nederlander slachtoffer van jullie nep linkse positieve discriminatie geweest. Rot op SP die het anders zou doen, rot op GroenLinks zooitje bakfietszeikers, rot op PvdA mislukte theedrinkers, rot op D66 landhuisbezitters, rot op VVD bedriegers, rot op CDA huichelaars, rot op CU dweilen. Wij, de gewone Nederlanders willen ons land terug!

Wanneer besluiten dus wij, de gewone Nederlanders, eens dat ‘genoeg echt genoeg is’. Hoever verder willen wij het laten komen? Nu heeft plaatsgevonden waar ik al jaren geleden voor waarschuwde: ze breken gewoon je huis open en staan in je gang. Nu nog zonder knuppels, zonder machetes, zonder messen en zonder pistolen. Nu nog wel, maar voor hoe lang nog? Wanneer begrijpen wij, de gewone Nederlanders dat wij zelf voor onze veiligheid en gerechtigheid zullen moeten zorgen als we niet als verzopen lijken in de Noordzee wensen te eindigen.

We zullen het wel zelf moeten doen als onze autoriteiten het bijna massaal uit lafheid of uit geldzucht laten afweten. We worden geregeerd door managers, die de politiek managen, dat is het probleem. Bestuurders zijn zij niet, ze zijn een soort ambtenaren die afwachten wat voor orders zij krijgen van de baas. Maar er is momenteel geen duidelijke baas en dat is de ellende.

Door het niet echt het veld willen ruimen van Obama zijn er momenteel twee bazen waardoor onduidelijkheid en dus anarchie bij al de managers heerst. En als anarchie heerst, heerst de macht van de sterkste, op dit moment dus de brutaalste, zie Amsterdam! Zie Londen! Zie Parijs! Zie Berlijn!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

18 reacties op Wakker worden Nederland!

 1. fleckie zegt:

  Zoals in ALLE gevallen, ( bij moslems) , blijkt OBAMA dan OOK een slechte verliezer, ( dus…’ revanche’? op een of andere manier?) …..De huidige president kan beter ‘botweg’ tegen de gekleurde-oud-president brullen…’ get out of sight!! a.s.on.

  Geliked door 1 persoon

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .

  Als ‘k niet zo boos was zou ik vloeken
  hoefde naar woorden niet te zoeken,
  maar als ik het niet meer kan trekken
  kan ‘k hooguit stampend trekkebekken
  maar gelukkig heb ‘k nog E.J.Bron
  dus dáár schrijf ik wat ‘k niet zeggen kon…
  .

  en trek m’n bek bij blog & buis !

  Geliked door 1 persoon

 3. Anneke zegt:

  Feitelijk is het kabinet en consorten DOODS-bang voor het ontwikkelde en mondige autochtone volk !!! Vandaar dat zij de allahtoontjes liefhebben en dus koesteren !!! Met ALLE negatieve gevolgen van-dien….De allah-toontjes gaan nu een te hoge (sharia)toon zingen, door hun fig. minaretten. “Niet kosher…die valse allah-tonen”.

  Like

  • Helena zegt:

   Nou Anneke, dat meen je toch niet? Het is toch echt andersom: ze zijn doodsbang voor de islamisten! Die hebben dat waar het de gemiddelde autochtoon aan ontbreekt: een saamhorigheidsgevoel en de politieke macht aan hun zijde en ze vermenigvuldigen zich ook nog eens in een ràzend tempo! Probeer eens aan aantal nederiglanders op de been te krijgen voor een demonstratie: smoesjes, smoesjes, smoesjes! Dus binnenkort trappen ze overal de deuren in en staat de gemiddelde nederiglander met de mond vol tanden en kijkt er naar….

   Like

 4. Daan Kranenburg zegt:

  Het land van onze voorouders, voor onze kinderen, kleinkinderen enz.? Interesseert de meeste autochtone Nederlanders geen reet! Ze blijven toch op die communisten, socialisten, christelijke hypocrieten en liberale subsidievreters en graaiers stemmen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Anneke zegt:

  Ohhh…..bozeoudeman….ik voel zo met je mee…..ik denk er precies hetzelfde over….en ik denk dat er heel veel mensen er hetzelfde over denken…..maar er gebeurd nog steeds niets en dat maakt mij vreselijk machteloos…..Wij zien wat er de laatste jaren met ons land gebeurd en dat maakt mij zo verdrietig, het is ons land niet meer……De brutalen hebben het hier voor het zeggen…..Wij hebben heel veel mensen nodig om dit vreselijke gigantische grote probleem aan te kunnen/ pakken…..maar toch een troost….er komen steeds meer mensen bij die dit hetzelfde denken en die dit niet meer gaan pikken….bedankt….heel goed verwoord….

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  @ Sodemieter het land van mijn voorouders uit als je het hier zo beroerd hebt! En neem al dat namaak links gepeupel met jullie mee. Neem ook dat geldgeile zogenaamd liberaal schorem dat zich zit vol te vreten met jullie mee, al die huichelaars, al die charlatans, die bende roofridders, en niet te vergeten de vele oplichters bij de NGO’s.@

  Helemaal mee eens boze oude man. Het is echter een kwestie van tijd want een revolutie daar groei je naar toe. Dat kun je nou eenmaal niet forceren.
  De Frans revolutie heeft ook jaren geduurd voordat de pleuris uitbrak. U en ik alsmede veel ouderen onder ons gaan de grote volkerendeportaties nog meemaken. Ik denk in slechts enkele jaren dat het zover is. En dat geldt voor geheel West Europa.

  Geliked door 3 people

 7. tinekevanschagen zegt:

  Onze lieve “bozeoudeman” is vandaag niet boos maar letterlijk over de rooie……..
  Klare taal die niets aan de fantasie overlaat!
  Ik deel UW gevoelens bozeoudeman.
  Waren WIJ maar met meer!!
  Tineke

  Geliked door 2 people

 8. Roeland zegt:

  U schreef; Wanneer komen wij burgers bijeen en schreeuwen massaal ‘we are mad as hell and we are not going to take it any longer!’

  Waarom moeten wij dat in het engels massaal gaan schreeuwen? Wij hebben toch onze eigen mooie taal? 😉

  Stalin , Churchill en Roosevelt hebben in 1945 Europa overgenomen. Het neutrale Nederland van begin 1940 was bij de overname (bezetting) door het duitse rijk al niet meer neutraal en dat bleef ook na 1944/45 zo.
  ECHTE democratie hebben we nooit gekregen. (Links) liberalen, kapitalisten en communisten hebben de oorlog gewonnen.
  Ook de PVV gaat dit niet meer rechtzetten. We zijn m.i. toe aan een ander sociaal politiek systeem, die echt voor de autochtone (Nederlandse) burgers opkomt.
  De zogenaamde EU democratie van nu gaat dit niet meer redden. Het is een reus op lemen voeten.
  We zijn nu bezig naar anarchie af te glijden. De chaos is overal zichtbaar.
  Een kille, ongevoelige, keiharde chaotische computer maatschappij. Waarin we ook nog eens worden overgenomen door andere “culturen”. Ik herhaal, we moeten naar een ander politiek systeem toe.
  Gooi alle systemen op een hoop en pik uit elke gedachtestroming het beste. Zo maar een idee.

  Like

  • Helena zegt:

   Beste Roeland, het maakt mij niet uit in welke taal we massaal gaan schreeuwen, ik doe wel mee, als het maar niet in het arabisch is, dan is het namelijk te laat! We hebben geen tijd meer om nieuwe systemen op een hoop te gooien en het beste uit elke gedachtestroming te pikken, gewoon je heldere verstand gebruiken en met alle oerkracht die je in je hebt schreeuwen met z’n allen!! Laat je stem horen!!!

   Like

 9. Harrie Vaes zegt:

  Helaas zijn we niet met meer…..en dat gaat ook niet meer gebeuren De gezapige Nederlander blijft slapen en heeft niet het lef om in eigen huis ( ONS land)orde op zaken te stellen en ziet liever dat alles naar de kloten gaat.
  Beetje bij beetje nemen ze ONS land in om straks met geweld de genadeslag toe te dienen.
  En wij……..LATEN HET GEBEUREN.

  Like

 10. fleckie zegt:

  Hola, het mens SIMONS heeft er nooit bij verteld? Of niet geweten? dat tijdens de slavenhouderij GOED ONDERHOUDEN! JONGE SLAVEN, ( door zog.’dekhengsten’) slaven automatisch ‘aangevuld,’eventueel ‘vermeerderd’,werden,? Zodoende onbewust? meewerkend aan de in stand houden van hun slavernij?

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Fleckie, het gaat er niet om of Simons iets wel of niet weet. Het gaat erom waar zij voor staat en dat is de ondergang van nederland en de nederlandse autochtoon met een andere kleur dan bruin of getint. Dat wil ze en anders niets.

   Like

 11. Haksteeg Anton zegt:

  Ben het volledig met U eens “bozeoudeman” ik ben dat ook (79) en ook simons moet de deur uit dat mens(??) deugd niet voor geen meter. Zie wat er in Londen aan het gebeuren is, meer doden per maand dan New York en zie wat die islamietische burgermeester aan het eisen is

  Like

 12. Helena zegt:

  Geachte boze oude man, u heeft weer een voortreffelijk stuk geschreven. Dit moet zoveel mogelijk gedeeld worden het is uit het hart gegrepen 🙂 Hartelijk bedankt!

  Like

 13. De vraag is, wat verwacht je van de regering?
  Antwoord, niets dus.
  Demonstreren heeft weinig zin, er komt bijna geen hond op af omdat de Nederlander liever zijn onvrede op het toetsenbord afreageert.

  Hopelijk heb je een goede band met je buurt en kan je een “undercover” knokploeg bij elkaar verzamelen.
  Let wel goed op dat het “undercover” blijft want anders weet de regering je wel te vinden.

  Like

 14. ronjaspers zegt:

  De regering in nederland en de regeringen in bijna alle europese landen hebben niets te vertellen.
  Het is de nazi bilderberg groep die hier in europa de macht heeft en niemand anders.
  .

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s