Wilders over situatie met krakers in Amsterdam: “Totale anarchie, zet desnoods het leger in”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Elisah”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, Geert Wilders, gezond realisme. Bookmark de permalink .

47 reacties op Wilders over situatie met krakers in Amsterdam: “Totale anarchie, zet desnoods het leger in”

 1. koddebeier zegt:

  En pak die Aartsen op en gooi hem in de gevangenis !

  Geliked door 2 people

 2. theresageissler zegt:

  Groot gelijk, Geert. Alleen….Wèlk leger?

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Het leger dat pang pang moet roepen. Zijn er al gender neutrale toiletten op de kazernes? Nog niet! Dan wordt het tijd.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    En die nog wat deugen en maar al te graag willen opruimen met dat tuig, de mariniers, die hebben ze er voor de helft alvast maar uitgegooid.

    Like

  • BigLJohn zegt:

   Het leger des Heils….

   Like

  • Elisah zegt:

   Wat heel bijzonder is, is dat op YouTube er maar 3 likes zijn en niemand heeft een commentaar geschreven bij het filmpje…..zo kan je zien hoe bang de mensen tegenwoordig zijn om zich uit te spreken.

   Geliked door 1 persoon

   • Haksteeg Anton zegt:

    Ik blijf bij wat ik gezegd heb. Ik moet van de FvD niets hebben. Ik heb nooit bewondering gehad voor de Amsterdamse raad. Maar er zijn nog steeds wat mariniers en 20 van hun kunnen dat zooitje zo “opklaren” en de regering moet de moed hebben dat te doen, het gaat om het opriumen van absoluut tuig en Dhr. Wilders heeft volkomen gelijk.

    Like

 3. Hovawart zegt:

  De Burgemeester (interim) van Groot-Amsterdam, onze Jozias, Oud-Minister op BZ, vertrouweling van de Kroon, wenst zich uit te spreken Tegen de uitspraak van het gerecht, de rechter heeft besloten dat deze personen niet mogen blijven, en Jozias veegt zijn witte billetjes af met het decreet,……..goed voorbeeld, een aimabele bestuurder die zich uit goedheid boven de wet acht, schept een precedent voor het toestaan van onaangepast gedrag, een boven het hoofd hangende kromzwaard van de Wet van Damocles, naderend onheil, dat elk moment kan omslaan zonder voorafgaande tekenen of waarschuwingen, in een totale anarchie, dat men ook chaos of een ongeregeld zootje kan noemen, zoals Amsterdam al sinds de 60er jaren bekend staat.
  Amsterdams bestuur is altijd een uitvergroting geweest van het landsbestuur, dus vrees ik met grote vreze dat wij vreselijk moeten vrezen, “Wanneer het Godsbeeld ziek is, wordt de mens ook ziek” daarom, “Heer bevrijd ons van uw gelovigen, want zij weten niet wat zij anderen aandoen”. ‘En sha Allah’ en Deo volente, Lechaim
  Ps. als Linksch dit ‘geloof’ ondersteund en als een legale definitie van naastenliefde beschouwt, zal ik maar een groter bed gaan aanschaffen, en het touwtje maar weer uit de brievenbus laten hangen. (de linksche looney brigade in volle vaart…….remmen jongens, ik houd het niet droog ;))

  Geliked door 1 persoon

  • Klaas zegt:

   Like

   • Nemesis zegt:

    Motie van D666 en GL om tegengaan kraken op te schorten. Ja lieve A’dammers jullie wilde deze partijen toch zo graag. Nu niet huilen.

    Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    van aartsen (geen H-waard) neemt initiatief om krakers barmhartig te laten zitten.
    Waarom heeft die man medelijden met die krakers? Alsof ze het zonder van aartsen niet in de wereld redden! Ze kwamen niet hiernaartoe in een dergelijke slechte gezondheid dat ze er uit zagen als een hoopje wandelende botten met een dun laagje huid erop en opgezwollen buikjes hadden van/door ondervoeding, maar als sterke gezonde en goed doorvoede en geklede mannen waarbij de telefoon vergroeid is met hun oor. De hele dag hangen ze aan hun foon en maar klagen en zeuren en grote bekken geven. Ze hebben zich in hun thuislanden heel goed weten te redden. En dat kunnen ze nu ook………zichzelf daar heel goed redden. Dus, zet ze eruit van aartsen! Je kunt ons – de autochtonen – niet laten opdraaien voor hun luiigheid. Want wij zijn niet verplicht om de hele wereld te moeten voorzien van een lui leventje ten koste van onszelf.

    Like

 4. Sabeltant zegt:

  Ach ja, ons mooie Nederland naar de donder geholpen door Afrikaanse parasieten en lamzakken van burgemeesters.
  Amsterdam is al opgegeven, mijn kennissen zijn vertrokken uit die smerige stinkstad met al die mooie cultuurverrijking.

  Linkse mensen geven deze parasieten een podium maar tevreden zijn ze pas als ze 2500 euro in de maand krijgen, gratis zorg, kleding en een huis.

  https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/04/asielzoekers-nemen-buurt-over-van-aartsen-wil-geen-ontruiming-602943/

  Je geeft ze een vinger en ze pakken niet je hele hand maar je arm erbij.

  Mijn idee, het leger, en met scherp!
  Het is GVD ONS land!

  Geliked door 2 people

 5. Elisah zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1872366/amsterdam-laat-krakende-asielzoekers-zitten
  Amsterdam: laat krakende asielzoekers zitten
  AMSTERDAM – Eigenaren van gekraakte panden waar uitgeprocedeerde asielzoekers in zitten worden door de gemeente Amsterdam gevraagd deze voorlopig niet te laten ontruimen. Dat heeft waarnemend burgemeester Jozias van Aartsen in een brief aan de gemeenteraad laten weten.

  Like

 6. Cathja zegt:

  We moeten moslims niets toegeven, want doen we dit wel, dan volgen er meer eisen, net zolang tot ze heel ons land in hun macht hebben. Uiteindelijk is dát hun doel, en niets anders.

  Deze krakers zijn al jaren illegaal in ons land, en dienen per direct uitgezet te worden! Binnen sluipen in andermans woonhuis (zelfs in je eigen huis en onder de douche ben je hier dus niet veilig meer!), stampij maken tot en met vér in de nacht, agressief gedrag…; we moeten stoppen met die lui nog langer te tolereren in Nederland.

  Geert Wilders heeft opnieuw gelijk. Uitzetten, desnoods met ondersteuning van het leger. In elk geval zullen die lui ons land moeten verlaten. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. Ze weten al lang genoeg dat ze hier weg moeten.
  Ze ergeren ons al veel te lang.

  En áls ze dan eindelijk worden uitgezet….neem GROEN LINKS dan ook in z’n geheel mee!
  Van die partij komt niets dan ellende.

  Geliked door 2 people

 7. BigLJohn zegt:

  Op zich een goed idee van Geert Wilders. Alleen de werkelijkheid is totaal anders. Het leger inzetten ? De politieke wil hiervoor ontbreekt hiervoor voor eeuwig, want die smerige linkse politiek heeft andere plannen met ons….Ze zullen het leger wel ooit eens tegen ons inzetten. Om te voorkomen dat wij verzet willen plegen tegen het product van de politieke correctheid. De islamisering van Nederland ! De rangorde van onze bedreigers is als volgt ; Brussel en de Islamieten, het kabinet, justitie – rechtbanken – politie – lagere overheden – advocaten en hulpverleners. Allemaal Islam minded. Het zit tot in de haarvaten van ons systeem. We zitten dus zwaar in de nesten, en hebben eigenlijk niets meer te willen !

  Geliked door 1 persoon

 8. Anneke zegt:

  Onze rechtsstaat is vervlogen in duistere sferen…Bestaat (allang) niet meer, al wil men ons van alles en nog wat wijs maken.

  Geliked door 2 people

 9. BertG. zegt:

  Door Blondemevrouw
  Uitgeprocedeerde invasiërs moeten ons land zo spoedig mogelijk verlaten. Zij zijn hier illegaal en Nederland is hen niets verschuldigd. Toch denken de linkse elites hier anders over. Net als hun – voornamelijk islamitische – invasievrienden hebben zij het niet zo hoog op met de Nederlandse rechtsstaat en Nederlandse wetten.
  http://www.dutchfreepress.nl/illegale-criminelen-beschermd-door-linkse-elite/

  Geliked door 1 persoon

 10. Tistochwat zegt:

  Zullen de ‘deugers’ wel weer gaan roepen dat Wilders een racist is.
  Met open ogen hollen ze de mohammedaanse fuik in.

  Geliked door 1 persoon

 11. ildiko zegt:

  Het leger of de ME wordt ingezet alleen als de PEGIDA protesteert. Amsterdam wordt door een groep ernstige psychopaten bestuurd.

  Geliked door 2 people

 12. Mary zegt:

  Zeker zo!!!, illegaal is er UIT, als gasten heeft dit gajes zich nooit gedragen, schandalig dat een burgemeester dit soort zaken nog promoot ook.

  Geliked door 2 people

 13. oud-marinier zegt:

  Geweldig idee…..WELK ?leger” ( NLse krijgsmacht is zo goed als dood) …en met WAT moeten ze dan “optreden” ??? Pang pang roepen ???

  Geliked door 4 people

 14. paulzwueste zegt:

  Wilders roept simpelweg op tot leefbehoud en overleving van de Nederlandse cultuur in oorlogssituatie!!!!
  Tot datgene wat de Nederlander nodig heeft om op een beschaafde en menselijke wijze te kunnen overleven.
  Al dat vreemd tuig moet nu zo langzamerhand zo spoedig mogelijk uit het land gegooid worden!!!

  Geliked door 3 people

 15. boorzalf zegt:

  Welk Leger?

  Geliked door 1 persoon

 16. Cleo zegt:

  O wee, o wee, wanneer dit uitgeprocedeerde traineer-tuig in de tuinen van Willem-Alexander en Maxima zou gaan kamperen (ruimte genoeg), DAN moet de Nederlandse wet WEL worden gehandhaafd en DAN worden er WEL politie-mannetjes ingezet om het traineer-tuig af te voeren.
  Dan springt het burgemeesterje opeens WEL in de houding en doet waarvoor hij is neergezet op die functie.
  Conclusie: de huidige bestuurders, landelijk en lokaal, hebben maling aan de burgers en zijn derhalve VOLLEDIG ongeschikt in hun huidige bestuurlijke functies: afvoeren dat tuig!

  Like

 17. M.A.L. Sion zegt:

  @Sabeltant
  Mijn idee, het leger, en met scherp!
  Het is GVD ONS land!
  @Oud Marinier
  Geweldig idee…..WELK ?leger” ( NLse krijgsmacht is zo goed als dood) …en met WAT moeten ze dan “optreden” ??? Pang pang roepen ???

  Dat met dat LEGER is dus kant en klare onzin. Daar kunnen we absoluut niet op rekenen.
  Wat blijft er dan over voor diegenen die NEDERLAND voor ons willen behouden?????
  Zelf doen. Bewapenen en SCHIETEN @!!!
  Alleen even organiseren.
  Ik zie het al voor me maar nu lieg ik dat het gedrukt staat.
  Of zijn er voldoende mensen met PATRIOTTISCHE ideeën die wakker schrikken en aan willen vallen ter verdediging?
  malsion@orange.fr – de Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 18. guusvelraeds zegt:

  In een stad waar groen links de grootste is bij de gemeenteraad verkiezingen mag wat mij betreft elk huis gekraakt worden.

  Like

 19. Haksteeg Anton zegt:

  Als het gemeentebestuur geen actie onderneemt dan deugt het niet en moet het aftreden. Voor Amsterdam is een keihard bewind noodzakelijk en et leger MOET reageren en inderdaad schieten op dat tuig

  Like

 20. simon borgers zegt:

  Rot Kop Rutte gaat dat lachend oplossen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s