Woede om voorstel moslimpartij voor gescheiden OV

Screenshot_28

BRUSSEL – Een 100 procent islamitische staat en mannen en vrouwen moeten gescheiden reizen in het openbaar vervoer. De Belgische partij Islam komt met controversiële plannen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in het najaar. Dit tot woede van kiezers en andere politici. „Geen sharia. Nu niet. Nooit niet.”

Bij de lokale verkiezingen in 2012 werden nog twee raadsleden gekozen, beide in Brusselse gemeentes: Anderlecht en Molenbeek. Maar Islam heeft voor dit jaar grotere ambities en wil in 28 Belgische gemeenten (in het Brussels gewest en Wallonië) meedoen en overal minimaal één kandidaat verkozen krijgen.

Volgens Redouane Ahrouch, gemeenteraadslid in Anderlecht en penningmeester van de partij, is een 100 procent islamitisch België het ultieme doel. „Al bedoelen we daar niet mee dat we bijvoorbeeld de hoofddoek willen verplichten”, zegt hij in Het Belang van Limburg.

Lees verder>>>
De Telegraaf
h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, België, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

98 reacties op Woede om voorstel moslimpartij voor gescheiden OV

 1. Yvonne zegt:

  Daar gaan we weer, het is €#@&%# 2018
  Apart reizen mannen en vrouwen, hoe halen ze het in hun hersenloze koppen
  Daarna geen vrouwen alleen op straat, vrouwen die alleen wonen zijn hoeren las ik pas
  In Amsterdam een vrouw die stond te douchen haar huis gekraakt door uitgeprocedeerde geluks zoekers

  Geliked door 2 people

 2. Steven zegt:

  straks ook te bewonderen in Nederland..
  Met dank aan de GL en andere klote partijen stemmers

  Geliked door 3 people

 3. paulzwueste zegt:

  De islam laat langzaam maar zeker zijn ware monsterachtige smoel zien.
  Dat schokt de brave burger natuurlijk.
  In de naaste toekomst dus nog héél véél verwarinning en protesten…
  Ben benieuwd hoe dat verder zal aflopen…

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Langzaam maar zeker,en de onthoofdingen in Syrië en in Europa verkrachtingen, overvallen, hun ware gezicht laten ze al lang zien
   Het is niet langer de ver van mijn bed show, het komt steeds dichterbij , wij doen verder niets we nemen nog een drankje en een hapje en hangen onderuit voor de buis

   Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   De zogenaamde brave burger is nog lang niet genoeg geschokt

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  Bleven die mohammedaanse mannetjes en vrouwtjes nu maar altijd van elkaar gescheiden, dan zouden ze vanzelf ‘opraken’.

  Geliked door 2 people

 5. Thoth zegt:

  Islamitische partijen moeten wij opheffen. Weg met de PvdE, Nida, Denk en meer van deze ongein. Geen islam meer hier. Wanneer ze zo’n partij willen hebben gaan ze maar naar de zandbak. Niet in Nederland en de EU. Trouwens, weten jullie dat in de hoofdstad de allochtonen oververtegenwoordigd onder de zedendelinquenten? Volgens gegevens van de regiopolitie Amsterdam-Amstelland maken zij 75 procent uit van de verkrachters en 69 procent van de aanranders. Dit terwijl zij 22% van de bevolking zijn in de hoofdstad. Zij vormen dus 12 tot 1 t.o.v de autochtone bevolking….

  https://www.trouw.nl/home/driekwart-van-verkrachters-in-grote-steden-is-allochtoon~a6e74840/

  Geliked door 1 persoon

 6. Anneke zegt:

  Ik / WIJ zijn geboren in een (EENS) vrij Nederland. Straks heeft de vrije wereld, een nieuwe bezetter…”Die halve maan afgod allah, met z’n duvelse engelen”…Hitler, zal waarschijnlijk jubelen in z’n graf…Of, zal hij nu juist kripperen in z’n (fig.gesprkn) ondergrondse woning???

  Geliked door 1 persoon

 7. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Woest word ik hierom. Voor die horde Zwarten en mohammedanen hier kwamen was het geen probleem om als vrouw/meisje met overvol openbaar vervoer te reizen, uit te gaan, te zwemmen, festivals te bezoeken etc. etc. etc. wij hoefden niet beschermd te worden. Het werd pas een probleem toen zij hier kwamen. Dus als er wat gescheiden moet worden zou ik voorstellen Nederlanders en kopvodden apart van die Zwarten en mohammedaanse mannen. Maar dat mag niet gezegd worden. We moeten het op mannen in het algemeen houden. Wat dus betekent dat onze jongens en mannen gigantisch gediscrimineerd gaan worden. Trouwens voor de meisjes en vrouwen is dit ook niet fijn. Kunnen we dus gewoon straks niet meer samen reizen, festival bezoeken etc. omdat die Zwarten en mohammedanen zich absoluut niet weten te gedragen. Te gek voor woorden dat wij onze maatschappij steeds verder aan moeten passen beter gezegd moeten afbreken ivm die onaangepaste achterlijke lui.
  En zoals ik vandaag in de Telegraaf in een column las:”ze willen wel profiteren van onze welvaart en vrijheid maar de cultuur die dat mogelijk maakt moet afgebroken worden”.

  Geliked door 2 people

 8. tinekevanschagen zegt:

  Binnenkort in ons theater!!!!! (verkiezingsuitslag gemeenteraad)

  Geliked door 2 people

 9. leefbarbaar zegt:

  Hebben linxe mensen eindelijk voor elkaar dat alles genderneutraal moet en er zogenaamd geen verschil is tussen man en vrouw, dan wil het haatvolk aparte bussen laten rijden voor lappenkramen. Hetzelfde haatvolk natuurlijk waar linx zo graag mee samenwerkt. Lol.

  Geliked door 6 people

 10. Jules Vismale zegt:

  Kunnen we alstublieft die hele stink-moslimpartij daar ook gescheiden houden van de Belgische en Nederlandse autochtonen? Je zou haast gaan denken dat ze tijdens WO II naar Treblinka werden gestuurd om daar te gaan collaborateren met de nazi’s in de hoop dat er hierna rijke joden werden aangevoerd met salami, brie-kaas, sardientjes, ingeblikte groentes en soep, brood, gebak, wijn enz. zoals dat ooit gebeurde met een passagierstrein met 30.000 Bulgaarse joden daarin uit Thessaloniki!
  Wat mij betreft geven ze daar dat stuk islamstront van een Redouane Ahrouch een maaltijd van groene knolamanieten en satansboleten opdat hij daarvan een vreselijke cyaankali-vergiftiging oploopt!

  Geliked door 1 persoon

  • Daiyu-ninja zegt:

   ules Vismale zegt:
   6 april 2018 om 19:57

   Wat mij betreft geven ze daar dat stuk islamstront……………………………………………………

   Mee eens.
   Dat stuk islamstront, dat is wat de islam betekent:
   I……………..s…………l……..a………….m
   islamieten sch**ten liters allahhhh mest.

   Like

 11. Ja ik moet er ook niet aan denken dat straks al die vrouwen ineens gaan autorijden ik ben ook tegen 😀

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Headshot Anonymous 6 april 2018 om 20:14

   Wat is er mis met vrouwen achter het stuur?
   Kijk, dat ik als vrouw niet kan fileparkeren, niet in een stad durf te rijden, niet achteruit kan rijden en alleen kan invoegen op de snelweg als het niet druk is, wil toch niet zeggen dat ik niet zou mogen autorijden? Nou wordt-ie mooi, zeg.
   Mijn examinator zei destijds dat ik ‘veel chauffeur in me had’. Ik bedoel maar, hij kon het weten.
   Stiekem ben ik heel erg jaloers op heer Bronmaster, die kan toch zó schitterend laag vliegen.
   Bij mij op de oprijlaan rijdt hij al 80 km per uur, schat ik.
   Heerlijk.

   Geliked door 3 people

 12. boorzalf zegt:

  Je zou maar vrouwelijke buschauffeur zijn. Hebben de maan aanbidders toch een probleem.

  Geliked door 1 persoon

 13. Guardiacivil zegt:

  De Belgen kijken vaak naar het Poldermodel………in dit geval kijkt Nederland naar België……ik weet niet of u het al weet……….maar België loopt met de islamisering al ver vooruit op Nederland. Daar gaat het héél hard.

  Like

 14. tinekevanschagen zegt:

  @Tistochwat mijn reactie 22.04
  moet zijn: mag ik dan bij jou?
  Zoals het er nu staat is wel erg vreemd,
  Krijgen we daar weer een draadje over.

  Geliked door 1 persoon

 15. Jantje zegt:

  We zouden een partij op moeten richten geheten anti-islam met als doelstelling 0% islam. wereldwijd.

  Like

 16. Claudia M. zegt:

  Ik ben blij dat de buslijn van en naar het werk überhaupt behouden blijft… Die zou even gauw opgeheven worden, omdat de tramlijn gaat rijden. Men vergat alleen even dat de bewoners van mijn wijk daar helemaal niets aan hebben, hier zijn ze namelijk de tramhalte “vergeten”.

  OT, in mijn buslijn heb ik nog nooit een moslima gezien… en als de heren last hebben van ons dames dan gaan ze maar lopen, is nog gezond ook.

  Geliked door 1 persoon

 17. de sluwe vos zegt:

  Het Laatste Nieuws is de laatste MSM krant in België waar men nog lezersbrieven kan posten. Men mag maar heel omfloerst zijn mening uiten of het wordt niet gepubliceerd. Dit heb ik al talloze keren ondervonden al heb ik wel de indruk dat er soms iets meer kan naar gelang wie de censuur toepast. Het valt mij dan desondanks deze censuur op dat het overgrote deel van de mensen het kotsbeu zijn wat er allemaal gebeurt en dan zeker deze voorstellen van deze islampartij. Het Vlaams Belang dat in de jaren 90 de ene verkiezingsoverwinning na de andere boekte en op een bepaald moment 30 procent van de stemmen haalde, heeft men jaren geleden buitenspel gezet via het cordon sanitair. Hiervoor was er blijkbaar geen wetswijziging nodig. Nu zijn de huidige politiekers verontwaardigd over het programma van deze islampartij maar kan men zogezegd niets doen zonder de grondwet aan te passen waarvoor er een 2/3de meerderheid nodig is. Dus, dit zal niet gebeuren omdat de rooien, de groenen, de laffe en dubbelzinnige CDNV dit zullen boycotten. Op een politieke oplossing zullen wij niet moeten rekenen.

  Geliked door 2 people

 18. Tistochwat zegt:

  @ tinekevanschagen 6 april 2018 om 22:04

  Als het slachten gaat beginnen………………mag ik dan jou…..?

  @ tinekevanschagen 6 april 2018 om 23:08

  moet zijn: mag ik dan bij jou?

  Nou dacht ik toch heel even dat je mij ook al wilde afslachten, maar gelukkig heb je hier later een uitgebreide toelichting op gegeven.
  De vraag blijft echter: mag ik dan BIJ jou:
  – logeren?
  – komen helpen om mohammedanen onschadelijk maken?
  – een baantje in je sm-kelder? 😛
  – wijn komen proeven?
  – aardbeien plukken?
  – scheuren op mijn oprijlaan?
  – jagen op herten? 😯
  – vogels bestuderen?
  – het landgoed bezichtigen?
  – samen met Harry wat kuch, ahum, lichte tuinwerkzaamheden verrichten? 😛
  – naast jou in je auto meerijden naar een drukke, grote stad?

  Niet verder vertellen, maar dat laatste raad ik af, want elke keer als mijn echtgenoot naast me in de auto heeft gezeten, krijgt hij de nacht daarna griezelige dromen over autorijden. Je snapt het niet.

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   Nou meis,De wijn proeven zeer zeker,aardbeien plukken ook leuk.de tuin doen met Harry
   denk niet echt dat ie dat met mij samen wil(heb zelf trouwens een tuin waar je door de bomen het bos niet meer ziet) maar goed,bij jou en @Wachteres krijgt ie senseo en ranja,
   bij mij krijgt ie lekkere wijn of een borrel.Dan de SM kamer lijkt me wat als de zweep er over gaat bij een aantal politici en ik mag toekijken,maar ik bedoelde natuurlijk dat ik bij jou mag schuilen omdat je plek zat lijkt te hebben.Als BertG dan ook mee mag,kunnen we gelijk zien of ie eruit ziet als 40.Bewijs willen we hebben en bij leugens verbannen we hem per direct naar de SM kamer ,dan is ie namelijk aan de beurt.
   Verder Tis,gezien jouw rijstijl, mis ik nog de privechauffeur!

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ tinekevanschagen 7 april 2018 om 12:29

    Harry kan bij mij ook een wijntje krijgen, hoor, maar dan wil ik wél een keer in zijn maserati rijden. 😎

    Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    Of dat laatste nu wel zo verstandig is . . . 😦

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 7 april 2018 om 14:16

    Na een neut ga je toch plotseling beter rijden, zeggen ze? 🙄

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Niet doen, Harry, daar krijg je eeuwig spijt van.

    Je kunt veel beter bij ons in de tuin komen werken. 😉

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Nou dames,

    ik was even een beetje afzijdig, wegens een soortement kleine ongesteldheid , ( het type zonder bloedverlies overigens ) , maar nou word ik in mijn afwezigheid alweer bij allerlei duistere plannetjes betrokken .
    Ik word haast ingeschaald bij allerlei grondwerkzaamheden , bedreigd met vieze koffie en ik vraag me dus ook af hoe de wijn gaat smaken , hou mijn hart vast , met als zwaard boven je hoofd een heuse s.m. kelder , brrr , lijkt me helemaal niks !

    En dan die auto , ik laat er alleen mensen in rijden die een startbewijs voor een raceauto hebben . ( Kunnen jullie op Zandvoort halen . Niet gratis , maar daar moet je zware examens voor afleggen ) .
    Van langzaam rijden gaat ie kapot .
    Mijn vriendin kan heel goed rijden , maar die heeft ook nog steeds niet achter het roer gezeten , hoewel ze overal toch heel goed mee overweg kan .
    Heel zacht en liefdevol .
    Je moet ze eens met de honden om zien gaan !

    En dan nog een puntje over de verkeersveiligheid .
    In Zwitserland mochten vrouwen vroeger ook niet autorijden .
    Het was ongeveer het veiligste land ter wereld .
    Nu ze wél mogen rijden is het percentage verkeersongelukken met en door vrouwen met ruim 1100 % gestegen !
    Ik snap eerlijk gezegd niet waarom ze dat niet terugdraaien .

    Alleen dat : ” dat ik véél chauffeur in me had ” ……….., nou weet ik dat instructeurs viespeuken zijn , maar zoiets intiems zou ik toch nooit vertellen hoor !

    Gelukkig maar dat je je als vrouw zijnde nooit hoeft te schamen !

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 7 april 2018 om 17:58

    “dat ik véél chauffeur in me had ” ……….., nou weet ik dat instructeurs viespeuken zijn , maar zoiets intiems zou ik toch nooit vertellen hoor !

    Ik dacht al: wie zou hier iets schunnings achter zoeken?
    Ja hoor, Harry! 😛

    Nou heb je wel gelijk dat instructeurs viespeuken zijn (niet allemaal) want vroeger had ik ook al rijles en toen legde die instructeur op een gegeven moment zijn hand op mijn knie. “Eigenlijk ben jij best een lekkere meid,” zei hij terwijl ik druk aan het schakelen was.
    Ik ben naar een andere rijschool gegaan, waar ik les kreeg van een Griek. Die had het alsmaar over ‘aitande’ en het duurde een hele tijd voor ik begreep dat hij ‘haaientanden’ bedoelde.
    Na een tijdje dreef ik de man tot wanhoop. Hij had alle ruiten volgeplakt met stickertjes die mij oriëntatiepunten moesten bieden voor o.a. het fileparkeren. Het heeft niet geholpen.

    Je zal het wel niet geloven, Harry, maar ik heb echt in een raceauto gereden, dat kan ik bewijzen. 😎
    Dus wat dat betreft, kan je mij gerust je maserati toevertrouwen.

    Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   LOL 😀 😀 😀

   Like

   • Wachteres zegt:

    Ik dacht al, zou er wat met Harry zijn, maar gelukkig is hij weer aardig bij de les;

    Hij trapt nog steeds niet in onze oproep tot tuinieren, terwijl ik toch zulke lekkere koffie heb.

    Over viespeukerige examinators geproken; Ik was in de twintig toen ik rijexamen deed.

    Mijn examinator zei; “Zullen we aardig tegen elkaar doen, ik zal niets tegen uw man zeggen”.

    ik was stomverbaasd en deed net of ik het niet had gehoord. Tja, toen zakte ik, terwijl een meisje met wel erg korte rokken, dat voor mij was, slaagde.

    Mijn instructeur had net tegen mij gezegd: “Äls die geslaagd is, zet ik het in de krant’.

    Ze was dus wel geslaagd.

    Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    Haary heeft soms een paar minder goede dagen. Je ziet het komt wel weer goed.

    Een dergelijk akkefietje had ik ook met mijn rij instructeur. Hij had een auto die liep op gas en bij het afrijden stelde hij dat ding om op benzine. Kreng wilde toen niet meer starten en ik was gezakt.
    Instructeur de laan uitgestuurd en zo gouw ik in Duitsland was, 2 lesjes gedaan en 1 keer afrijden en geslaagd. In het schriftelijk (moest toen nog) had ik ook geen enkele fout.
    Moet er wel bij zeggen, dat ik al vanaf mijn 16de les kreeg van de zoon van mijn grootoom.

    Like

 19. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Tistochwat, Tinekevanschagen, Harry deze mailwisseling kunnen jullie die niet beter privé voeren? Het is geen geruzie maar m.i hoort dit ook niet hier thuis. Is deze mailwisseling interessant en begrijpelijk voor de andere lezers? Voor mij niet maar misschien ben ik een uitzondering. Maar het heeft in ieder geval niets te maken met het artikel waar het onder geplaatst wordt.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Zeurmuts !

   Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Niet slim genoeg om te beseffen dat de boog niet altijd gespannen kan staan en dat een beetje humor het leven draaglijk houdt , of ben je dat spoor inmiddels ook bijster ?

   Geliked door 1 persoon

   • spoorinmiddelsbijster zegt:

    Wat een rare reaktie meteen gaan schelden als je het ergens niet mee eens bent. Waar doet me dat nou toch aan denken……?

    Like

   • spoorinmiddelsbijster zegt:

    Nee dat spoor ben ik gelukkig niet inmiddels ook bijster. Ik vind het ook erg fijn voor jullie dat jullie elkaar grappig vinden alleen denk ik dat het een privé mailwisseling betreft die hier niet thuishoort omdat de meesten het niet zullen begrijpen en waarschijnlijk ook de humor er niet echt van inzien. Ik denk dat het een beetje een raar geheel wordt als iedereen via deze site gezellig gaat mailen met zijn/haar kennissen en vrienden. Ik denk dat dit rechtstreeks hoort te gaan.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Nee hoor, een vrolijke noot in deze tijden is helemaal niet verkeerd. En mocht u deze mailwisseling niet begrijpen, dan slaat u haar toch gewoon over?

    Webmaster

    Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Spoorbijster ,

    Kennelijk kun je niet bevatten dat er ook digitaal een soort vriendschappen kunnen ontstaan .
    Mensen die bij elkaar in de pul vallen ondanks dat er altijd nog wat tegenstellingen zullen blijven .
    Mensen die je ook best eens live zou willen ontmoeten .
    Nou treft het niet dat er net toevallig een paar aardige nogal ver weg wonen , daarom doen we het maar zó.

    Ik heb verscheidene mensen zo ontmoet waar heel waardevolle vriendschappen uit zijn ontstaan , jarenlang al !
    Het flopt ook wel eens een keer , dat wél .

    Maar blijf jij gerust een beetje loeien vanaf de zijlijn ,
    beetje onnozel met je staart zwaaien en zo .
    Als je maar niet nét als de koeien de hele boel onderschijt .

    Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @ spoorinmiddelsbijster 7 april 2018 om 22:5:

   Ik denk dat ze het spoor bijster zijn. 😛

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @spoorinmiddelsbijster
   Soms komt het wel eens voor dat iemand een reactie geeft,waar je om moet lachen,die dan een tegenreactie oproept.In deze tijd van dreiging en ellende is er al zo weinig om vrolijk van te worden.Bij de vorige lange draad van onderlinge ruzie/onenigheid plaatste u deze opmerking ook.
   In dit tot nu toe korte draadje,doet zelfs onze webmaster mee,die u dan weer niet tot de orde roept.
   Maar u heeft zeker gelijk als u zegt dat dit niet over het betreffende topic gaat.
   Nu geef ik u antwoord,wat dus ook niets met het topic te maken heeft.
   Het is actie/reactie
   Af en toe een geintje tussendoor moet ook wel eens kunnen/mogen…………….toch?
   Tineke

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ spoorinmiddelsbijster 7 april 2018 om 22:52

   zuurpruim

   Like

 20. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Zie svp ook mijn reaktie bij Harry. Natuurlijk moet een geintje kunnen. Maar dit is m.i. een geintje tussen jullie en niet een geintje bedoeld voor ons allemaal daarom vind ik ook dat het niet hier thuishoort maar privé moet blijven. Ik heb inderdaad vaker gereageerd n.a.v. geruzie op deze site. Vooral omdat het mij ontzettende stoorde dat er privé voorvallen aangehaald werden waar de ruzie kracht mee bijgezet werd, privé aangelegenheden waar ik gewoon niets mee te maken heb. Ik Maar u heeft het over tot de orde roepen, excuus als het zo is overgekomen, zo is het niet bedoeld, ik vraag het me gewoon af en geef mijn mening.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ spoorinmiddelsbijster 8 april 2018 om 11:22

   Zonder humor red je het niet in deze idiote wereld.
   Zonder zelfspot evenmin.

   Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Ben jij van de orde bewaking of zo hier.
   Om ons even te corrigeren, indien noodzakelijk.
   Hoort dat wat jij beweerd hier dan wel thuis, of ben je zelf nu ook in overtreding.
   Of bepaal jij dat ook, wat hier wel en niet thuis hoort.

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik stel voor dat je wekelijks een lijstje bijhoud wie wel correct en op gepaste wijze op een artikel reageert, en wie niet.
    Inclusief hoe vaak dat dan voorkomt, en dit wekelijks opstuurt naar de Hr. Bron.
    Zodat hij, indien noodzakelijk maatregelen kan treffen.

    Geliked door 1 persoon

   • spoorinmiddelsbijster zegt:

    @BergG 13.40 uur Ik neem aan dat u zo boos wordt omdat ik, nog niet zo lang geleden, er commentaar op heb gehad hoe o.a u een medereageerder digitaal aan het afmaken was met privé voorvallen? Privé voorvallen die ons niets aangaan. Ik kan me tenminste niet voorstellen dat u gewoon om deze vraag zo nijdig kan worden. En ordebewaking? Voor sommigen onder ons zou dat misschien helemaal niet zo niet verkeerd zijn.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik ben helemaal niet boos, waar haal je dat nou weer vandaan.

    Maar je kan altijd aan de Dhr. bron vragen of er nog een vacature open staat als orde bewaker/ster.
    Ik denk dat je een goede kans maakt.

    Like

  • Harry zegt:

   Oh , ik snap het ;

   “dit is een geintje tussen jullie en niet een geintje bedoeld voor ons allemaal “.
   Je voelt je buitengesloten !

   Maar IEDERE snuggere reageerder of lezer hier , kan het toch volgen ?
   We haken toch niet in op een geheime mededeling ?
   Ben je nou niet in staat om te snappen dat de twee Dames uut het hohe noordn , er op uit zijn om mij een beetje te plagen ? Dat doen ze al jarenlang .
   En dat ik hier een beetje vrijwillig het weerloze slachtoffer speel ?
   Gaat dat boven je pet ?

   Heb je nou helemaal geen gevoel voor humor ?
   Toch niet in Duitsland geboren , hoop ik ?
   In het bovenste puntje van Noord Holland dan ?

   Geliked door 2 people

 21. theresageissler zegt:

  Spoorinmiddelsbijster geeft om 11.22u. al aan, dat het gewoon zijn mening is, die hij hopelijk mág geven en dat het niet zo dwingend bedoeld is, als het overkomt. Dat is allebei mee te voelen en daarenboven vind ik nog, dat er een behoorlijke kern van waarheid in zit óók.
  Vooral de aanwezige tendens om anderen een bepaald soort “gevoel voor humor”, “zelfspot”, “zelfkritiek” en wat dies meer zij op te willen leggen neemt af en toe verkapt-tirannieke vormen aan. (Óók niet zo bedoeld, uiteraard, maar tóch).
  Kortom: Voor MIJ is, om het maar even onomwonden te zeggen, uw kanttekening bepaald een verademing, spoorinmiddelsbijster: Met het oog op mijn huidige gemoedstoestand had ik het waarschijnlijk niet zo beheerst en redelijk in het midden kunnen brengen. Daarom: Dank U!

  Like

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   Ben geen man maar een vrouw. Een vrouw zonder gevoel voor humor zoals mij zeer recent duidelijk is gemaakt 😁 Ik ben wel blij dat er in ieder geval 1 reageerder is die snapt wat ik bedoel!!!

   Like

   • theresageissler zegt:

    Aha! Net als ‘kopjethee’.
    Je wéét natuurlijk, dat ze bestaan, maar het is prettig, zelf te ervaren, dat er inderdaad mede-vrouwen zijn, die op een bepaald vlak wèl op mijn lijn zitten.
    Al te vaak kom je ze niet tegen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 8 april 2018 om 21:27

    Aha! Net als ‘kopjethee’.
    Je wéét natuurlijk, dat ze bestaan, maar het is prettig, zelf te ervaren, dat er inderdaad mede-vrouwen zijn, die op een bepaald vlak wèl op mijn lijn zitten.
    Al te vaak kom je ze niet tegen.

    Ik weet niet of ik van heer Bron onderstaande link en een commentaar van “geentvkijker” mag plaatsen, maar ik zou zeggen: lees hier de commentaren maar eens van “kopjethee”, die zich toen nog “geentvkijker” noemde. Fijne “mede-vrouw” die op “jouw lijn” zit.

    https://ejbron.wordpress.com/2015/12/11/video-duitsland-krankzinnig-kerstliederen-met-orientaals-gejengel-muziek-verbindt/#comment-399990

    geentvkijker zegt:
    12 december 2015 om 12:20

    NA jaaaaaarenlang PERSé 2 of zelfs 3 x op vakantie geweest te zijn, en het kon niet
    verrrrrr genoeg zijn, na jaaaaaarenlang `tingel-tangel muziek ` gehoord te hebben in het hotel of op het strand, of `s avonds bij het diner, DUIZENDEN euro `s hebben die vakanties gekost, hopen ellende qua liefdesverdriet, met volk waarvan de pubers dachten : hij trouwt met mij……( hahahahaha dat volk DAAR gaat het alleen om toerisme geld ) . Ik zag DE NEDERLANDER ieder jaar zo enthousiast vertrekken, naar weeeeeer een warm land en
    terug komen met BERGEN FOTO`s op de `smartfoon ` ………………
    En dan :
    PLOTSELING….komt er een vluchtelingenstroom VANUIT die landen…..met kwaadwillenden ertussen, die nooit hier geleefd, gewerkt, en gewoond hebben….en waar we alert voor moeten zijn ! …omdat we ze niet KENNEN…..
    En nu : mag ik de moslims, die hier al jaren lang WONEN, WERKEN en LEVEN niet een
    aparte plaats geven, en NU moet ik ook DIE allemaal HATEN ???
    En nou mag ik naar Joop ????????
    En nu ben ik NAIEF ??????? En nu ben ik een WEGKIJKER ???????
    Neem me even niet kwalijk, het enige wat ik hier lees op de site, is SCHELDEN en HAATWOORDEN…..Er zitten hier een paar HUICHELAARS bij, die waarschijnlijk zelf ook heerlijk in die landen op VAKANTIE gingen ieder jaar niet waar ???
    En PLOTSELING, door de veranderde omstandigheden, is er geen 1 moslim meer die deugd,
    geen 1, en de DOMME MENSEN hier,,…..hebben niet eens in de gaten, DAT DAT nou juist is
    wat de TOP van de PIRAMIDE voor ogen had : de moslims OP TE ZETTEN….tegenover de Christenen en de Joden…..in deze komende 3e wereldoorlog !!!!!!!!
    En WIE is hier nu achterlijk ? En WIE is hier nu NAIEF ? jullie of ik ?????? Zijn er hier nou werkelijk geen mensen, die begrijpen HOE het in elkaar zit ???
    En wie had het hier ook al over NAASTENLIEFDE ??? Weinig slimme mensen zitten hier, merk ik elke dag meer……ik lees voortaan beter gewoon de artikelen, IK WENS JULLIE NOG VEEL SUCCES, HUICHELAARS !

    Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Oh Spoorbijster , dus tóch een vrouw !

    Ik dacht ook al, na de afgelopen paar dagen , wat is dat toch met dat figuur ?
    Ik kon me al niet voorstellen dat er zulke achterlijke kerels waren !

    Sommige vrouwen kun je nou eenmaal op geen enkele manier tot bezinning of rede brengen .
    Maar zeker na het lezen van de link die Tistochwat plaatste , is het me helemaal duidelijk .
    Je hoort niet bij ons !
    Kopje thee ! Jezus christus nog aan toe , zeg !
    Je bent een half goedmenselijk zeikwijf en de andere helft snapt nog steeds geen donder van de samenleving .

    In zekere zin een vrouwtjescollaborateur .
    Net als die “dames” in de oorlog , waar TG zo boos om werd dat we het terecht vonden dat ze gestraft werden door ze adequaat te ontluizen .

    Like

 22. spoorinmiddelsbijster zegt:

  @ Harry 12.06 wat ik nou zo ontzettend jammer vind is dat u, n.a.v een oprechte vraag van mij, het nodig vindt en meent het recht te hebben te gaan schelden en grof te worden. Ik kan me voorstellen dat er digitaal vriendschappen ontstaan en wat ik me in uw geval nog beter voor kan stellen is dat er met u ook digitaal ruzies kunnen ontstaan. Mag ik u in dit geval aanraden de reaktie van Tinekevanschagen 3.19 uurte lezen? Zij zegt min of meer hetzelfde als u doet zij kan echter haar mening geven zonder grof te worden en te gaan schelden. Op mij komen uw reacties niet sterk maar heel zwak over, schelden nodig hebben om je argument kracht bij te zetten….maar ik zal het er maar op houden dat u dit gescheld ook humor vindt, humor waar ik helaas niet slim genoeg voor ben.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ spoorinmiddelsbijster 8 april 2018 om 15:40

   Harry zei toch alleen maar ‘zeurmuts’?
   Nee, dan ík! Ik maakte het veel bonter met míjn opmerking: ‘zuurpruim’. 😯
   Ik zal het nooit meer doen.

   Ik denk dat ik hier voortaan alleen nog maar gedichten schrijf.
   Of bijbelteksten plak. Dat zullen Harry en BertG. vast ook wel kunnen waarderen.

   Ow wacht, ik kan hier natuurlijk ook een aantal tuintips plaatsen. Laten we beginnen met de zogenaamde ‘vormsnoei’.

   Het maken van gesnoeide ‘beelden’ is al oeroud. Het is een enorm geduldwerk en met name mogelijk bij zeer dicht vertakkende, kleinbladige soorten haagplanten.
   Om de vorm goed te behouden en te begeleiden, moet er door het groeiseizoen heen vaak vier maal of vaker worden geknipt. Echte topiary- of vormsnoeikunstenaars werken liefst met een schapenschaar.

   https://appeltern.nl/nl/tuinadvies/tuinieren/snoeiregels:_topiary_en_vormsnoei

   Momenteel ben ik bezig met een buxus in de vorm van mijn echtgenoot:

   Op die ballen was ik namelijk een beetje uitgekeken:

   Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    @Tistochwat
    Ik kom niet meer bij met jou.
    Als ik die georganiseerde tuin ziet,waar heb je @Harry dan nog voor nodig?
    En inderdaad, die ballen hebben mijn overburen ook,vind ik ook geen bal aan.
    Die vent op die stoel,vind ik dan wel weer grappig 🙂
    Ik stop maar,anders wordt dit (prive praatje cq draadje weer te lang)

    Ik ga maar op de breiclub ofzo.
    Misschien kunnen we daar eens een boom over opzetten….. 🙂 ?

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ tinekevanschagen 8 april 2018 om 18:43

    Als ik die georganiseerde tuin ziet,waar heb je @Harry dan nog voor nodig?

    Dit is maar een klein stukje van het landgoed, het grootste gedeelte moet nog ontgonnen worden.

    Like

  • Harry zegt:

   Weet je wat het is Spoor , als je banaal blijft emmeren over iets onbenulligs en dat kéér op kéér , dan pogen mensen daar wel eens een eind aan te breien middels wat krachtiger taal .
   Als dat nog niet helpt , dan probeer je ze wat harder te raken tot hun ogen opengaan .
   Aan die koeienkop kan ik ook niet zien of je een man of een vrouw bent , zelfs dát moet kennelijk geheim blijven , maar aan het niveau van gezeik zou ik denken : niet een vent !
   Dus misschien ben je een vrouw , of een mannelijk zacht gekookt ei , maar hier moet je tegen een stootje kunnen .
   Geen plaats voor watjes !

   De hele wereld staat godverdomme haast in brand door de islam en jij gaat zitten z**ken over een enkel woordje ?
   Of een paar mailtjes .
   Wat ben je dan ?

   Mierenneuker is nog wel het subtielste wat ik heb kunnen bedenken !
   Wat ga jij straks doen als de pleuris met die moslims uitbreekt ?
   Op zolder zitten janken ?

   Ik ken vrouwen die hun mannetje staan .
   Bij wélke categorie je ook hoort , ik ben bang dat jij er niet zal staan !
   Als het spannend wordt ga je dan bij voorbaat liggen ?

   Dát vind IK nou zo ontzettend jammer !

   Like

   • spoorinmiddelsbijster zegt:

    Aannames n opmerkingen die nergens op gebaseerd zijn. Maar zoals u hopelijk mij mijn gebrek aan humor niet kwalijk neemt zal ik u uw gebrek aan niveau niet kwalijk nemen.

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Nergens op gebaseerd ?
    Lees dan je eigen comments nog eens na en bedenk dan of een soldaat er ook van die softe lichtgeraakte ideeën op na kan houden .
    Of denk je een nieuwe militaire strategie te hebben ?

    Binnen een paar jaar breekt de pleuris hier uit !

    Die soldaten moeten vechten , niet in een makkelijke stoel gaan zitten kwijlebabbelen over of iets al dan niet beledigend is of kwetsend .
    Dat moet je schieten of je ligt even later zélf op je rug !

    Gefeliciteerd ook met je niveau !
    “Geachte moslim , zou u eventueel bereid zijn om mij geen pijn te doen als mijn nek aan de beurt is ” ?
    Dát niveau ?

    Oh, oh , een comment in de privé sfeer .
    Dat kan niet hoor !
    Dat wil ik helemaal niet weten !

    Zelfs onder onze ” medestanders ” zitten er met kardinale afwijkingen .
    Vandaar dat die af en toe ook even blootgelegd worden , zoals BertG deed .
    Terecht !
    Als je die voorgeschiedenis niet kent , zwijg er dan gewoon over .
    Die het wél weten zullen het zeker niet veroordelen !

    Watje !

    Geliked door 1 persoon

   • spoorinmiddelsbijster zegt:

    Bedankt, met deze reaktie bewijst u mijn gelijk v.w.b uw niveau. Ik heb blijkbaar toch nog wel een beetje gevoel voor humor want de verbanden die u legt, best grappig.

    Like

 23. spoorinmiddelsbijster zegt:

  @ Tistochwat 15.40 uur Ik ga hier, zo als ik ook al bij Harry aangaf, verder niet meer (inhoudelijk) op in. Het is duidelijk ,ik zal nergens meer mijn vraagtekens bij zetten , dat zorgt voor boosheid en frustratie bij sommige reageerden op deze site en dat is natuurlijk absoluut niet mijn bedoeling. Het is jammer dat ik blijkbaar jullie gevoel voor humor niet deel en ook i.t.t jullie opmerkingen als ’zeurmuts’, ‘ga onnozel met je staart zwaaien en ik hoop dat je niet net als de koeien de boel onderschijt’ niet als humor of als normale reactie kan zien maar het ervaar als onnodig grof zijn.

  Like

  • theresageissler zegt:

   Nu, ik dus precies zó, ongeacht van wat er verder allemaal aan vooraf gegaan is.
   Gevoel voor humor… Ik lig om genoeg dingen regelmatig in een déuk, maar niet om déze.

   Like

 24. BertG. zegt:

  Mag ik de heren en dames even bij de les houden, en te vragen om gelieve op het artikel te reageren.
  Het wordt zo rommelig, als ik toch mijn mening er over mag geven.
  Nou hebben we spoorinmiddelsbijster boos gemaakt.
  En dat is niet leuk. Dat is nergens voor nodig geweest
  Hebben jullie nou je zin……………………….

  Geliked door 2 people

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   Als u ergens uw mening over mag geven dan mag ik toch zeker wel ergens een vraag over stellen lijkt me. En mij boos gemaakt? Nee absoluut niet, ik ben wel verbaasd. Wat een m.i toch heel normale vraag voor reacties op kan leveren, bizar gewoon.

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    @spoorinmiddelsbijster

    Wellicht ziet u nu hoe lang een draadje kan voortduren?
    Ik bedoel dit allerminst denigrerend (ik houd u een spiegel voor)

    De draad van ons,waar op u ons aansprak,omdat prive voort te zetten,omdat dat niet prettig voor de ander reageerders zou zijn.

    Is deze draad prettig voor de mederageerders dan? waaraan u ook hartstochtelijk deelneemt.

    Nogmaals,spiegelen….Vast wel eens iets over gehoord/gelezen.
    Doe mij dan maar af en toe een draadje vol met humor,ik houd ervan.

    En als iemand zich er aan stoort ,die kan door scrollen……toch?

    Geliked door 1 persoon

 25. BertG. zegt:

  Tis, ik heb nog wat fruit tips voor je, voor in je tuin.
  Misschien een idee om daar een plekje voor te zoeken in je tuin.
  Ik heb er nog wat presentatie tips bijgevoegd.

  De Fruitschaal.
  De fruitschaal is een veelvoorkomend voorwerp in vele huishoudens. Ook in ziekenhuizen is hij erg populair. De fruitschaal bestaat uit een schaal of mand, waarop verschillende soorten fruit zijn uitgestald. Vaak wordt in plaats van een fruitschaal een fruitmand gebruikt, vooral als gift voor zieken.

  Geliked door 1 persoon

 26. theresageissler zegt:

  Ik lees hier voor de zoveelste keer een oud, maar nog steeds wijdverbreid misverstand:
  “Overtuigen door de beledigen.”
  Dat dat averechts werkt, wil tot sommigen maar niet doordringen.
  Met alle gevolgen van dien.

  Like

  • theresageissler zegt:

   Herstel: door Te beledigen, uiteraard.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ theresageissler 8 april 2018 om 21:35

   “Overtuigen door de (te) beledigen.” Dat dat averechts werkt, wil tot sommigen maar niet doordringen.

   Een techniek van je favoriete ‘mede-vrouw’. Dringt dat tot jou door?

   Weinig slimme mensen zitten hier, merk ik elke dag meer……ik lees voortaan beter gewoon de artikelen, IK WENS JULLIE NOG VEEL SUCCES, HUICHELAARS !

   https://ejbron.wordpress.com/2018/04/06/woede-om-voorstel-moslimpartij-voor-gescheiden-ov/#comment-768318

   I rest my case.

   Like

   • BertG. zegt:

    Laat haar nou even denken dat ze een bond genoot heeft gevonden in de strijd met al die mensen hier die haar maar blijven plagen.
    Ze heeft er al zo weinig meer die aan haar kant staan.

    Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Het zijn inderdaad allebei wel doordrammers , die bondgenoten .
    Ze weten echt niet van ophouden .
    Zijn allebei van het enigszins vrouwelijk geslacht ?
    Want dan loopt het dadelijk daar weer op stuk .

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Tistochwat, 11.37u: Wat máák je je druk en wat trek je een voorbarige conclusies!
    En @BertG. ook al.
    Denken jullie nu echt, dat ik zo’n ezel ben, die zich twee keer aan dezelfde steen stoot?
    Niemand heeft hier blijvend bondgenoten; wat dat betreft heb ik alle illusies inmiddels al laten varen: Mensen zijn niet te vertrouwen en zeker ‘mede-bloggers’ niet. Je zoekt achter mijn zegswijze veel te veel.
    Het interesseert mij verder niet, wie spoorinmiddelsbijster en kopjethee in feite zijn en het zál me ook niet meer gaan interesseren.
    Maar daarom mag ik het hopelijk nog wel als een opluchting ervaren, dat een paar reageerders -vrouwelijke reageerders nog wel, dat kom je ècht niet vaak tegen- niet te benauwd zijn om het te laten wéten als ze waarnemen, dat iemand vilein,denigrerend, kortom verkéérd bezig is tegen een ander. (heb ik zelf in het verleden óók nog wel eens gedaan) De meesten doen in zulke gevallen nu eenmaal niets anders dan wegkijken en mee-giebelen omwille van de “lieve Vrede.” Daar heeft een enkeling opeens lak aan, waardoor hij zegt, wat hij waarneemt.
    En dat vind ik positief; dat element hoort er óók bij, omwille van het ‘uitluchten’, af en toe. Dat is alles.
    “Bondgenoten!” Waar halen jullie het vandaan!

    @Tis’, een goede raad: Lees liever dit…eh…comment : https://ejbron.wordpress.com/2018/04/06/woede-om-voorstel-moslimpartij-voor-gescheiden-ov/#comment-768311 op jouw beurt nog eens aandachtig over en vraag je even in ernst af, van hoeveel gezond inzicht jegens anderen dít getuigt, in plaats van je te blijven opwinden over iemands comment van drie jaar geleden.
    Benieuwd tot welk inzicht je komt.

    Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    @Tistochwat
    Gezien het taalgebruik van “kopjethee” en de rijstijl in de woonwijk vermoedde ik al dat het een manspersoon was waar we mee te maken hadden.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 9 april 2018 om 13:33

    Benieuwd tot welk inzicht je komt.

    Er is niets mis met mijn huidige inzichten.

    Het interesseert mij verder niet, wie spoorinmiddelsbijster en kopjethee in feite zijn en het zál me ook niet meer gaan interesseren.

    Toch vreemd dat jij de tirades (aan het adres van degenen die hier reacties plaatsen) van “kopjethee” c.q. “geentvkijker” op de koop toe neemt omdat zij zogenaamd voor je in de bres springt.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Harry, dat schijnt het krabbenmand syndroom te zijn, waarvan sommige denken dat ze daar in zitten, en zich daar uit moeten vechten.
    En hoe dan ook, wat daar dan ook voor nodig is verder, daar dan toch de bovenste plek te kunnen vinden, in die mand.
    En dan moet je wel eens naar beneden trappen, anders ga je het niet halen.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Tistochwat, 18.13u: Als ik je om te beginnen nou toch vertel, dat ik niet alleen dat comment, maar die héle ‘geentvkijker’ finaal vergeten was?
    Totaal! Waarschijnlijk, omdat ik destijds toevállig (meer geluk dan wijsheid, ik geef het toe) met hem/haar eens géén persoonlijke aanvaring heb gehad, waardoor het wat mij betreft niet is blijven hangen.
    Maar feitelijk ben ik dan niet beter of slechter dan jij. Want wie heeft er ook alweer een tijdje geleden duidelijk tegen mij gezegd, dat iedereen maar met zijn eigen vijanden moest zien te dealen en dat jij daarom niet van plan was, deze of gene af te vallen, die jij nu eenmaal gewèldig vond?
    Nu wil ik niet beweren, dat het helemaal hetzelfde is, want ik kan niet bepaald zeggen, dat ik die ‘geentvkijker’ nu zo geweldig vond; ik was hem/haar simpelweg vergeten.
    Maar jij schijnt je nog steeds behoorlijk over hem/haar op te winden.
    Tja, dan zeg ik op mijn beurt: Jouw probleem verder. (Komt leuk over, hè? – sarcasme modus uit.)

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 9 april 2018 om 19:14

    Maar jij schijnt je nog steeds behoorlijk over hem/haar op te winden.
    Tja, dan zeg ik op mijn beurt: Jouw probleem verder.

    Ik me opwinden over “kopjethee”? Hoe kom je dáár nou bij?
    Ik wilde je alleen maar even attenderen op de ‘beschaafde’ en ‘intellectuele’ uitlatingen van de ‘mede-vrouw die op een bepaald vlak wèl op jouw lijn zit’.
    Je gelooft toch zeker zelf niet dat ik een probleem heb met “kopjethee”?

    Ik ga hier liever om met mensen met gevoel voor humor.

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    @Tistochwat, 21.12u.:
    “Je gelooft toch zeker zelf niet dat ik een probleem heb met “kopjethééhéé”?”
    o néé…? Góh! Laat ik nou gedácht hebben….
    Tis’, of je het geloven wilt of niet, ik zit me hier rót te lachen!
    Met kopjethee op zichzelf misschien nèt niet, maar je gaat compleet over de róóie zodra je in dat “kopjethee” “geentvkijker” vermoedt.
    Uitstekend! Kom je er ook eens achter, hoe dat voelt.
    Kan hier niks voor je betekenen: Zie er zelf maar mee te dealen! “Ieder met z’n eigen vijand,” weet je wel…

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 9 april 2018 om 22:20

    je gaat compleet over de róóie zodra je in dat “kopjethee” “geentvkijker” vermoedt.

    Mens, je slaat wartaal uit. Ik beschouw hier niemand als mijn ‘vijand’.
    Dat jij dat wél doet, is niet mijn probleem. Leer er maar mee leven, met je vijanden.
    Je zal er hier vast nog wel meer maken.

    Like

 27. spoorinmiddelsbijster zegt:

  @BertG 12.39 uur Echt ik snap hier niets meer van. Heeft Theresa dan bondgenoten nodig ‘in haar strijd met al die mensen die haar maar blijven plagen’? En als ik het goed begrijp ben ik gebombardeerd tot bondgenoot van Theresa? Ik vind het allemaal best, ik wist alleen helemaal niet dat je hier bondgenoten moest hebben. En aan iemands kant moest staan.
  Overigens er bestaat m.i. een groot verschil tussen plagen en pesten. En ja ik heb het een tijdje geleden voor Theresa opgenomen (en daar sta ik nog steeds 100% achter) niet perse omdat ik het wel met haar eens zou zijn en niet met de andere reageerders maar wel omdat ik vond en dat is dus mijn mening er een wel hele rare sfeer ontstond. Een sfeer die ik onplezierig vond en waarin het normaal leek te zijn dat iemand een ander haar karakter ging analyseren, het normaal leek te zijn (oude) privé voorvallen erbij te halen, af te geven op iemands kapsel en zelfs iemands kind erbij te halen. Ik vind dat niet kunnen dat is m.i geen discussie maar iemand publiekelijk afbranden.
  En verder ik ken niemand van deze site persoonlijk maar vind wel dat, om maar eens 2 namen te noemen, b.v. Theresa en Tistochwat vaak zeer lezenswaardige commentaren plaatsen.

  Like

  • theresageissler zegt:

   @spoorinmiddelsbijster, 13.28U.: Dat van die “bondgenoten” zei ik zelf ook al: zie mijn comment van 13.33u.
   En verder klopt het als een bus, wat U nog meer allemaal constateert: Dat ís allemaal niet normaal. Maar het komt grotendeels doordat één enkele persoon hiermee begonnen is, die tot nu toe gewoon door niemand werd gestopt. Hetzij doordat ze denken, dat zwijgen en wegkijken de beste remedie is, hetzij, omdat ze juist díe persoon om bepaalde redenen briljant en inspirerend vinden. Dús keren ze zich liever niet tegen die persoon en vinden, dat het mijn probleem is, dat ik zelf maar moet oplossen.
   Ik geef toe, dat ik dat niet altijd vakkundig genoeg heb geprobeerd. Maar één ding kan ik naar eer en geweten beweren: Wat ik op mijn beurt in mijn zwakke momenten die persoon ook ooit zèlf heb toegevoegd, ik heb bewúst NOOIT gebruik gemaakt van de middelen, die U hier, terecht, opsomt. Omdat ook ik de mening ben toegedaan, dat je zulks gewoon niet dóet.
   Het is nu te hopen, dat dat inzicht nog eens doordringt bij meerderen hier, zodat de sfeer, inderdaad, veilig gesteld wordt.

   Like

 28. spoorinmiddelsbijster zegt:

  @ Harry 13.25 uur. U die mij en Theresa doordrammers vindt. Kijk dat vind ik nu u dat zegt humor, daar kan ik nou echt even om lachen.

  Like

 29. spoorinmiddelsbijster zegt:

  @ tinekevan Schagen 14.30 uur. U heeft helemaal gelijk. Echter als op mijn vraag alleen uw antwoord was gekomen en het antwoord van mijnheer Bron was mijn vraag voor mij (op een normale manier) afgehandeld. Ik heb u excuus gemaakt voor als mijn vraag dwingend overkwam en u heeft mij een ‘normaal’ antwoord gegeven, prima. Maar en ik hoop dat u het begrijpt er wordt nu zoveel onzin bij gehaald en rare verbanden gelegd dat ik wel moest reageren. Zeker als mensen grof worden vind ik dat ik daarop moet reageren. Maar ik beloof u ik stop ermee dit is echt mijn laatste reaktie over deze uit de hand gelopen vraag. Maar dat het uit de hand gelopen is kunt u denk ik uzelf en mij niet kwalijk nemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s