Münster, 7 april 2018. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Merkel, Moslims, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

46 reacties op Münster, 7 april 2018. . .

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  En Frantz zegt: “Het is onze toekomst.” Nou lekkere toekomst dan.

  Geliked door 2 people

 2. Haksteeg Anton zegt:

  Natuurlijk wordt het weer een verwarde man en zo genoemd. wonderlijk dat in mijn jeugd je nooit van dat soort zaken hoorde er bestonden kennelijk niet zulke verwarde mensen ook niet zulke lui als Timmermans die dit als onze toekomst ziet laat hij met die toekomst opdonderen

  Geliked door 2 people

 3. Steven zegt:

  Moet je kijken als je een tomaat naar een moskee gooit..dan staat je foto, je naam, je adres meteen in de krant…ohh ja…en dat je een BLANKE bent wordt er voor het gemak dan ook maar even bij gezegd.
  Daarna volgt er meteen een strafrechtelijk onderzoek…want haat tegen andersdenkenden.

  Is het een buitenlander dan zijn ze zwak, ziek of misselijk en daardoor niet vervolgbaar.

  Geliked door 3 people

 4. Trucker zegt:

  in belgie op radio1 (om 18h00) van de openbare omroep BRT de voorlezers van dienst “we weten nog niet of het aan aanslag is” …
  Wat later hoor ik uitgebreid (en die schoften van voorlezers kunnen de opluchting niet uit hun stem halen) “volgens de politie is het iemand met psychologische problemen”…
  Het valt wel op dat pas met de islamieten invaders die het voormalige Avondland neerstrijken als zwermen sprinkhanen er opeens nogal veel ongevallen en moordaanslagen gebeuren met lieden die “psychologische problemen” hebben.
  Zo is het gemakkelijk om de waarheid omtrent de aanslagen (die in stijgende lijn gaan) te verhullen als iets anders.
  In de vorige eeuw bestond dat niet en in het begin van deze eeuw ook niet maar, misschien spreken ze wel de waarheid want we weten allemaal dat de islam (op zichzelf reeds) een probleem is dus we voegen daar psychologisch aan toe en klaar is kees.
  Broodheer van de politie zijn politici, een agent is een ambtenaar dus de rekening is vlug gemaakt.

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Trucker,..het is gewoon een mossel, neem de MSM niet serieus hierin,..ook al laten ze foto zien van die zogenaamde Jens met zn hele familie erbij

   Like

   • Asgard zegt:

    Denk aan de foto van dat jongentje die verdronken was en hoe hij erbij lag,..ze hebben een uur de moeite genomen oer de beste foto van te maken om het nog erger te doen laten lijken, zodat de zogenaamde vluchtelingen wat niet eens vluchtelingen waren gevrijwaard konden worden van hun doortocht in Europa,..de media is ook de vijand van het volk, alles eenzijdig van 1 kant doordrenkt van leugens.

    Like

 5. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/04/07/erdogan-bedreigt-frankrijk-wat-vandaag-in-duitsland-gebeurt-is-kan-ook-bij-jullie-gebeuren/
  De Turkse president Erdogan keert zich tegen Emmanuel Macron – blijkbaar met de vrachtwagenaanval in Münster in gedachten. De achtergrond hiervan is dat Macron onlangs vertegenwoordigers van de Syrisch-Koerdische militie YPG had ontvangen.

  Geliked door 1 persoon

 6. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 7. Klaas zegt:

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Het zou geen aanslag zijn ! De dader een Duitser met psychologische problemen of gewoon een beetje verward Toen ik het nieuws online las betrapte ik mezelf ,zonder erbij na te denken ,aan een islam aanslag . Ik had dus al een beschuldiging geuit, zonder de feiten te kennen , dat was heel stout van mij . Ik wil mij hierbij verontschuldigen tegenover die islam minderheid , die steeds maar met de vinger gewezen wordt . Indien die Duitser , Abdel , Mohhamed , of iets in die aard zou noemen , dan heb ik toch mijn twijfels

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ik vermoed dat het een paspoort Duitser is, vooral omdat ze van een dode al vastgesteld hebben, dat ie een beetje verward was. Knap hoor. Als het een Bio Duitser was, dan had z.n naam en foto al in de krant gestaan.

   Like

 9. Jan zegt:

  – Täter war Polizei bekannt
  .
  – Täter war Sicherheitsbehörden bekannt
  .
  – Täter wurde wieder auf freien Fuß gesetzt
  .
  – Täter wurde beobachtet
  .
  – Täter war psychisch gestört
  .
  – Täter war reife verzögert

  .
  Täter hat sich erschossen..

  blablabla……..

  Geliked door 1 persoon

 10. leefbarbaar zegt:

  Een moslim met een rijbewijs; terrorist.
  Voor de oude media een verwarde man met onzekere bloedsuikerspiegel.

  Daarom ook; iedere aanwinst zonder werk, terug naar de zandbak. Zo is het altijd geweest en zo kunnen we verder.

  Geliked door 1 persoon

 11. Japio zegt:

  Ik vraag met wel eens af, zijn die vazallen van de islam “ Merkel enz” niet aanteklagen wegens grove nalatigheid, medeplichtigheid en volksverraad? Zij zijn tenslotte diegene die dit allemaal faciliteren.

  Like

 12. rs zegt:

  Vreemd dat de naam gelijk bekend werd gemaakt……..Jens R. ,omdat de autopapieren op zijn naam stonden, zodoende ………………volgens Nieuwsuur………………..dan.Als het een allochtoon was geweest, moesten wij maar raden…………wie het gedaan zou kunne hebben………. daarbij het verdachte pakketje door de politie tot ontploffing hebben gebracht, aldus de politie…………ook via Nieuwsuur………………zonder ONDERZOEK????

  Like

 13. Japio zegt:

  Vlaggen halfstok, medeleven, verschrikkelijk, gedachten gaan uit naar, blablablabla. Heeft niets met de islam te maken??? Ze gaan gewoon verder met de import van deze moordenaarsbendes.

  Geliked door 1 persoon

 14. Taljaard zegt:

  Het lijkt hier niet te gaan om een hackbar, maar om ene Jens R.; een autochtone Duitser met ernstige psychische problemen. En natuurlijk wordt dit in de Duitse media van de daken geschreeuwd; dit is GEEN moslim, dus dit heeft NIETS met de islam te maken, wir wiederholen;….etc..
  Want moslims zijn onschuldig, islam is vrede en ”vluchtelingen” zijn ongevaarlijk..
  U hoeft u helemaal geen zorgen te maken.
  En wanneer u soms direct dacht dat het hier ging om een moslim dan bent u een ”extreem rechtse” xenofobe racist.
  Schaamt u. Foei!, etc.
  Waarbij men er voor het gemak maar aan voorbij gaat dat het hier heel duidelijk gaar om copieergedrag wat door deze halve zool van de hackbars is overgenomen.

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Twee zaken Taljaard, ik herinner me een aanslag jaren geleden, weet de context niet meer 😦 maar wat ik nog wel weet dat de islamiet in kwestie een Westerse naam had waardoor de media triomfantelijk kwaakte dat de dader geen islamiet was.
   Jammer, dat geheugen dat steken begint te laten vallen…
   Twee het zou niet de eerste Westerling zijn die geislamiseerd is en dus een daad pleegt volledig in overeenstemming met zijn ideologie islam.
   Al deze feiten hebben één gemeenschappelijke deler en die heet “psychologische problemen van de daders” dixit de overheid, hoe komt het dat ik (en velen) daaraan twijfel(en).

   Like

   • Marijke zegt:

    Dat was in Berlijn denk ik. Een Pool. Achteraf bleek dat de Pool de chauffeur van de gekaapte truck was, dat hij nog met de dader heeft gevochten en uiteindelijk is hij vermoord.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Ik geloof er geen barst van.

   Like

  • Japio zegt:

   Taljaard, men heeft 2 mensen uit het busje zien vluchten. Wat zou het scenario kunnen zijn? Zouden ze het busje met passagier gekaapt hebben en de passagier hebben doodgeschoten? Aanslag gepleegd dode op de bestuurdersstoel gezet en zelf gevlucht zijn? Was het toen ook niet zo iets met die vrachtwagen? De tijd zal het leren.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Japio/@Nemesis
    Dan zou IS het wel geclaimd hebben.
    Want ze mogen maar al te graag de verantwoording voor terreuraanslagen op zich nemen. Dat bloedsuikerspiegel-gevalletje in Amsterdam heb ik zo mijn twijfels over, maar dit lijkt toch echt een volkomen doorgedraaide autochtone psychoot a la Tristan van der V…

    Like

 15. ildiko zegt:

  volgens de Duitse media geen islamitische terreur was. Nou ik ben zeker van wel, een zelfmoord actie die waarschijnlijk door islamitische extremisten werd bedacht om de aandacht van hun af te leiden. Deze actie van de Duitser stinkt !

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Iemand die een eind aan ze leven wil maken, springt van het dak of gaat voor de trein staan.
   Die nemen geen andere mee in de dood, dat doen enkel mossels.

   Like

  • Marijke zegt:

   Dat denk ik ook. Wellicht is de Duitse man onder schot gehouden en daarna geliquideerd. Dat zou helemaal triest zijn; is hij dubbel slachtoffer. In ieder geval stinkt het hele zaakje. De “dader” was al dood en nog cirkelden er politiehelicopters boven het gebied en werd de grens bewaakt. Heel vreemd allemaal.

   Like

 16. Blaffertje zegt:

  Het was een verwarde Duitser.
  Hmmmmmm.
  Wel toevallig dat tegenwoordig aanslagen allemaal door verwarde mensen worden gepleegd.
  Waar waren al deze verwarde mensen jaren geleden voor de asieltsunami?

  Geliked door 2 people

 17. Thoth zegt:

  Hij geïnspireerd door zijn ‘islamitische broeders’. De IS proclameerde dit…

  Like

 18. Nemesis zegt:

  Zie, ik had dus toch wel gelijk:

  “Update 19.45 Uhr: Laut einem Livebericht von Ulrich Klose auf nt-v handelt es sich beim Täter um einen 48- oder 49-jährigen polizeibekannten „Passdeutschen“, der durch Drogen- und Kleinkriminalität auffällig geworden war. Auch soll der Täter bereits einen Suizid „auf großer Bühne“ angekündigt haben. Im Tatfahrzeug wurde ein auffälliges Päckchen gefunden – noch ist nicht klar, ob es Sprengstoff enthält.

  Update 19.08 Uhr: Bisher unbestätigten Meldungen der SZ zufolge soll der Täter ein 49-Jähriger mit „deutschem Pass“ (O-Ton Ulrich Klose bei n-tv), mit „psychischen Problemen“ sein.”

  Like

 19. Kraftavilqa zegt:

  Hmm. Verwarde mensen muzels zijn per definitie verward door de in die kringen gebruikelijke inteelt denk ik dat er inmiddels niet een muzel met een correct functionerend brein te vinden is. Sterker nog we vinden hier tevens de reden waarom muzels in feite geen mensen zijn door de structurele inteelt zijn ze inmiddels genetisch ver afgedwaald van de homo sapiens muzels zijn gewoon niet dezelfde soort als wij. Het is ongetwijfeld zeer onpolicor wat ik hier beweer maar de realiteit heeft wel vaker de neiging onpolicor te zijn. Biology is a bitch, baby!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het schijnt trouwens dat er begin jaren 50 in de Sahara een invasie vanuit de ruimte heeft plaatsgevonden waarbij honderdduizenden buitenaardse wezens zijn gedropt.
   Vanaf dat moment is de islam met zijn internationale opmars begonnen.

   Like

 20. leefbarbaar zegt:

  Bij zoveel verkeerde informatie: vergeet nooit welke ideologie ons kapot wil en wie de aanhangers zijn van die ideologie. Dan heb je een beter beeld van de dader dan de oude media.

  Hamvraag: hoeveel is de stad Rotterdam kwijt aan extra veiligheidsmaatregelen met de marathon van vandaag?

  Like

 21. Jan zegt:

  Amerikaanse dominee legt de tactiek uit van het islamitische schorem tegen iedereen die de ware aard van de islam vertelt

  https://www.bitchute.com/video/rQE8Udi6ym8p/

  Like

 22. Marijke zegt:

  Ik heb de foto van de mogelijke dader gezien. Als dat een Duitser is, ben ik een Eskimo! Ik heb ook begrepen dat er morgen verkiezingen in Hongarije zijn en dat men alles onder de pet probeert te houden, omdat men bang is dat mensen massaal op Orban gaan stemmen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s