Heiland Samsom

Screenshot_47

(Door: “bozeoudeman”)

Samsom gaat het milieu redden. Geweldig toch. Hoe gaat dat grote licht dit doen? Op eenzelfde soort manier als hij de vluchtelingencrisis wist ‘op te lossen’? Voor iedere vluchteling die Turkije terugneemt haalt de EU er een uit Turkije naar hier. Stand 0-0. 

Turkije krijgt enkele miljarden EU-steun om hier aan mee te werken. Stand: 1-0 voor Turkije. Verder eist Turkije op termijn geen visumbeperkingen meer voor Turkse inwoners die de EU willen bezoeken. Stand: 2-0 voor Turkije.

Het verdwijnen van visa voor inwoners van Turkije betekent op termijn dat ook al die afgewezen asielzoekers, die in Turkije een Turks paspoort kunnen kopen, zonder problemen dan de EU kunnen komen binnenwandelen. Stand: dan 3-0 voor Turkije.

Wat een geweldenaar is die Samsom en niet te vergeten zijn maatje Timmerfrans, die ook zo goed wist te onderhandelen met Erdoğan. Kleuters hadden dit beter gekund, vrees ik. En dan gaat deze Samsom het milieu redden? Oh mijn god, arm milieu, arme vogels, arm land, arme inwoners.

We worden een land waar, als je nog geen last hebt van een zoem in je oren, die dan wel gaat krijgen. Windmolens, voor vogels gehaktmolens, voor zover het oog kan zien. Zoemende warmtepompen op daken als nieuwe milieu aangezicht vervuiling. Alles moet elektrisch, volgens de profeten van milieuvernietiging, maar hoe?

Waar halen we al die elektra vandaan? Oh ja, natuurlijk, wat stom van mij. Gewoon, naast die gehaktmolens, uit de grond! Je steekt de stekker in de tuin in de grond en je radio speelt, je pc gaat aan, je tv begint te spelen, de verwarming gaat loeien en de accu voor je auto, scooter of wat dan ook wordt opgeladen.

Bravo voor Samsom, de redder van ons land, die wereldwijd navolging verdient. Wanneer vragen we hem eens bij een psychiater langs te gaan?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in betutteling, Graaien, Hypocrisie, klimaat, Krankzinnigheid, Links fascisme, Milieu, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Heiland Samsom

 1. theresageissler zegt:

  Laat-ie zich liever om de vrijheid van meningsuiting bekommeren, dan draagt-ie misschien nog iets bij aan het LEEFKLIMAAT.

  Geliked door 2 people

 2. Pietersen zegt:

  Gatverdamme komt die kwal weer in beeld.

  Geliked door 1 persoon

 3. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  De rood-groene nar heeft nog steeds niet in de gaten, dat hij is uitgekotst. Zelfs zijn eigen arbeiderspartij heeft de malloot laten vallen. En nu wil de pias ons nog neer klimaat- en milieu-idioterie door de strot gaan duwen. Gekke Henkie snapt kennelijk nog steeds niet, dat zijn rol op het openbare toneel is uitgespeeld. Hij zou zichzelf en de maatschappij een groter plezier doen, door in de anonimiteit te verdwijnen en zich koest te houden. Hij kan beter tramconducteur of buschauffeur worden. Of van mijn part wordt hij putjesschepper in Amsterdam.

  Like

 4. Wouter Eenhoorn zegt:

  Zo zie je maar. Handje klap tussen onze linkse politici. In de tweede kamer doen ze weleens rot tegen elkaar maar dat is slechts show. Gelukkig beginnen veel mensen het door te krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bob Fleumer zegt:

  Hij moet kerncentrales gaan bouwen daar heeft hij voor doorgeleerd dan los je problemen op!

  Like

 6. Republikein zegt:

  De hofnar is m.i. een uitvinding van de middeleeuwen, toen de elite elkaar opvolgende door bloedverwantschap en dus gebrek aan werkende cellen.
  De nar fluisterde de vorst verstandige taal in.
  Best slim maar niet altijd verstandig, hoefde ook niet, bij de vorst ontbrak het verstand bijna altijd.

  Like

 7. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 8. Japio zegt:

  Leeft dat misbaksel nog?

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Het is allemaal nog veel erger. Vele malen erger. Hij gaat niet het milieu redden, was het dat maar. Hij gaat met droge ogen het klimaat redden. Tja en als je het klimaat gaat redden en je denkt nog dat je dat kunt ook dan ben je eigenlijk een soort God. De klimaat religie met zijn hoge priesters hebben de laatste decennia met massa’s aan propaganda helaas steeds meer aanhangers weten te vangen met pseudowetenschap, manipulatie van cijfers en bedrog. Uiteindelijk draait het alleen om miljarden winsten gemaakt rondom een imaginair probleem.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s