Het moet niet gekker worden

Screenshot_39

(Door: H. Numan)

Dat zeggen we al sinds de gastarbeiders stemrecht kregen. Voorstanders vonden het een prima idee, want dan gingen ze integreren. Dat ging destijds niet zo best. Nog steeds niet, want daar wachten we nu zo’n dikke halve eeuw op. Integreren. Dat is zo’n beetje de essentie van ons probleem. Gastarbeiders doen dat namelijk helemaal niet. Totaal niet. Willen ze niet ook. Magnie van Mo. Magnie van Allah. Magnie van Mo Zes (Marokkanen). Magnie van Erdo (Turken).

Ik heb geen idee waarom links zo gecharmeerd is van het mohammedanisme. Echt, geen flauw idee. Het enige wat ik met links gemeen heb, is een afkeer van religie. Ja, er zijn best wel conservatieve atheïsten. Ik ben er eentje van. Maar de overgrote meerderheid is links of extreem links. Aan de ene kant zie je ze op de barricades staan om de kerk onderuit te halen. En aan de andere kant staan ze op de barricades om de meest perverse vorm van religie te ondersteunen. Er zit geen logica in.

Heb ik problemen met religie? Niet direct. Voor mij is strikte scheiding tussen kerk en staat voldoende. Dat zou de meeste problemen oplossen, of op kunnen lossen. Strikte scheiding tussen kerk en staat is nu net het tegenovergestelde waar links zich onmogelijk mee maakt. Dat waren ze al, maar het wordt steeds erger. Een hoofddoekje bij de politie. Is dat fysiek noodzakelijk? Absoluut niet. Is er een ‘culturele’ noodzaak? Ook niet. En al helemaal niet voor aspirant agentjes die in Nederland geboren en getogen zijn. Een religieuze noodzaak dan? Nee. Hoofddoekjes bij de politie zijn in de meeste mohammedaanse landen niet toegestaan. Links zal straks nog voor het vuurpeloton roepen dat hoofddoekjes hoofdzaak zijn.

Waarom is links voor die hoofddoekjes? Omdat het nog steeds geen flauw idee heeft wat het mohammedanisme nou eigenlijk precies inhoudt. Omdat het lekker tegen het systeem aanschopt. Vooral het laatste. Zie het als een moderne variant van het aloude agentje pesten.

Links kijkt naar religie, alle religies, vanuit haar eigen zeer beperkte optiek. Voor linkse mensen zijn alle religies gelijk. Er is voor haar geen wezenlijk verschil tussen maagden offeren aan Quetzalcoatl, het paasfeest (die paasvuren moeten we wel verbieden, want milieu) en andere religies. Voor haar is elk geloof bijgeloof, opium voor het volk. Bijzaak. Waarom doet ze dan niets tegen het mohammedanisme? Omdat dat daar absoluut zeker wat tegen doet, en we willen geen au. Pijn is niet fijn.

De reden waarom het christendom op weg is naar de vergetelheid is logica. Vraag aan een christen of zijn god onderworpen is aan logica. Of die een vierkant rondje kan maken, of iets kan optillen dat voor hem te zwaar is. “Natuurlijk niet, want alles is gebonden aan logica, dus ook god.” Stel dezelfde vraag aan een belijdend mohammedaan. “Jazeker, want onze god kan alles!” Daarna snijdt hij je de strot door, omdat je zijn god lasterde. Of als het een gematigde mohammedaan is, dan suggereert hij wel aan z’n zoontjes, neefjes en minder gematigde geloofsgenoten dat die heiden een lesje nodig heeft.

Het mohammedanisme is opgezet en ontworpen om nooit te kunnen veranderen. Er is bijvoorbeeld geen mohammedaanse paus, of een opperste mohammedaanse raad. Er zijn er velen. Die allemaal net zo veel of net zo weinig te vertellen hebben als de Dordtse Synode. Er is een moefti in Jeruzalem. Als het zo uitkomt, bijvoorbeeld als mohammedanen willen rellen bij de Tempelberg, dan is hij de grote man. Hij heeft een collega in Mekka. Horen we alleen wat over als hij uitspraken doet over rammelende eierstokken van vrouwelijke chauffeuses. Lachen! Maar de man heeft intern groot gezag – wanneer het ze uitkomt.

De koran is een (slechte) kopie van de Bijbel en de Torah. Maar in tegenstelling tot die twee boeken wèl het letterlijke woord van hun god. Da’s een heel groot verschil. De maangod heeft de aartsengel Gabriel naar beneden gestuurd om woord-voor-woord door te geven wat hij nou weer eens wil. Aan een pedofiele kamelenrover, die eerst met een rijke weduwe trouwde om haar geld. Tja, de wegen van de goden zijn nu eenmaal ondoorgrondelijk, zullen we maar zeggen.

Je kunt, zoals onze elite dat graag wil doen, de slechte stukken schrappen. Enkel de goede stukken laten prediken op Nederlandse universiteiten. Dat is de roemruchte polder imam opleiding. Waar enkel honden, wat apen en een varken te vinden zijn. Maar geen mohammedaan, want als er iets een perverse heidense bedoening is, is het dat wel.

De koran is het letterlijke woord van god. Van “in de naam van God, de almachtige …” tot aan “… en hij komt vaak terug.”  (surah Al-Fatiha (1) – surah An-Nasr (110)). Je kunt daar niets aan veranderen, want dat is heiligschennis. Daar staat de doodstraf op. Het is niet toevallig dat je altijd de Arabische originele tekst naast een vertaling ziet staan, want dat is verplicht. Allah kan alles, maar is bepaald geen talenwondertje.

Die polder imam opleiding heeft evenveel gezag als de carnavalsopleiding van Kreesiedentie (Den Haag). Het enige wat mohammedanen daar doen, is dat mijden als de pest. Een imam afkomstig van die opleiding heeft op z’n allerbest geen gezag. Het is nog niet gebeurt, maar u kunt er zeker van zijn dat alle aldaar opgeleide imams nu al op dodenlijsten staan. Die dodenlijsten zijn er, en er is al een complete schaduwregering gereed om het bestuur over te kunnen nemen.

Die schaduwregering is er al heel lang, ik heb er persoonlijk ervaring mee opgedaan in 1983. Toen was dat het Moslim Informatie Centrum aan de Beeklaan in Den Haag. Je was pas echt mohammedaan als je je daar registreerde. Zonder zijn certificaat van echtheid was je een neppertje. De leiding van dat MIC ging regelmatig bij de Saoedische ambassadeur persoonlijk verslag uitbrengen. Minstens een of twee keer per veertien dagen.

Gemengde huwelijken werden ook toen al in de gaten gehouden. Een vriend van me is getrouwd met een Indonesische, ze is mohammedaanse. Doet er verder niet veel aan, en dat mag. Wat ze absoluut niet mag, is uit het geloof stappen. Ze werd regelmatig bezocht, meestal als haar man niet thuis was. Men keek of het mogelijk was om haar man mogelijk te bekeren. En als ze kinderen kregen, dan moesten die mohammedaans opgevoed worden. Hoe dan ook. Indien niet, dan toch. Dat was voor 1994. Ik verhuisde toen naar het Verre Oosten, en we hebben geen contact meer.

Dat was toen. Nu zijn we veel en veel verder. Toen had men het niet zo op gemengde huwelijken. Niks rassiesties, het ging puur om het geloof. Of toch wel een beetje rassiesties, want een mohammedaanse vrouw die trouwt met een niet-mohammedaanse neger ….. oei. Toen waren er ‘moslim informatie centra’. Nu zijn dat semi officiële instanties geworden, die met subsidie van dhimmi´s wettelijk beleid maken.

Maar we zijn er nog lang niet. De koran is chronologisch georganiseerd. Alleen de laatste verzen tellen. Als er tegenstrijdigheden zijn, zoals ‘neemt christenen tot vriend’ of ‘dood christenen waar je ze kunt vinden’ dan is dat voor u een tegenstrijdigheid. Niet voor mohammedanen. Die kijken enkel welk vers ouder is. Dat vers telt niet. In het begin moest Mo een beetje oppassen, dus zijn die verzen wat vriendelijker dan toen hij de macht klemvast in handen had.

Waarom weet u dat niet? Omdat niemand u dat zal vertellen. Een slapende dhimmi is een lieve dhimmi. Dat brengt me gelijk bij Taqiyya. Mag u liegen? Niet binnen het christendom. Maar binnen het mohammedanisme is dat prima, zolang je dat doet om het geloof te bevorderen. Uitleggen dat je christenen prima de kop mag snellen, bevordert het geloof niet, dus mag je met een schoon geweten zeggen dat christenen en mohammedanen dikke vrienden kunnen zijn. Mo zei het zelf.

Integratie? Dat moet u doen. U moet zich integreren in hun geloof, niet andersom. We hebben net de eerste golf mohammedaanse politici geïnstalleerd. Wat doen hun Belgische collega’s? Integreren? Nou nee. Dit stellen voor om vrouwen achter in de bus te laten zitten. Vanwege de veiligheid of zo. Anders gaan de eierstokken wiebelen?

Valt me nog mee dat ze niet onmiddellijk eisen dat mohammedanen alle zitplaatsen krijgen en heidenen moeten staan. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet. Wees niet bang, dat komt echt wel. Geen grapje of woordspeling. Uiteindelijk zult u als heidense vrouw of bejaarde uw plaats moeten afstaan aan een mohammedaans kind. Want die is mohammedaan, en daar moet u respect voor tonen. Dat is sharia, en dat willen ze bereiken. Stapje voor stapje.

In Rotterdam hebben mohammedaanse studenten zelf in hun hogeschool een bid-ruimte stiekem verbouwd. Zodat mannen en vrouwen gescheiden kunnen bidden. Van wat ik zag was dat behoorlijk professioneel gedaan. Links zal wel juichen over dit stukje zelf-initiatief. Maar als u één hersencel meer heeft dan links kunt u dit zien als een stukje bewijs dat ze gewoon lachen om dhimmi´s. Moet je je niks van aantrekken.

Dezelfde Belgische partij die vrouwen tegen rammelende eierstokken wil beschermen, zou ook graag beperkte invoering van sharia recht zien. Want dat kan zonder problemen. Iets waar Dr. Martijn de Koning (“Dr. Kromzwaard”), een door de staat betaalde NSB’er, het van harte mee eens is.

Nee, sharia is niet voor 95% gelijk aan onze wetgeving. Het is niet eens voor 5% gelijk aan onze wetten. De essentie van sharia recht is één geloof. Islam. Waar u aan onderworpen bent. Er wordt recht gesproken vanuit de optiek van die religie, en niets anders. In een dispuut tussen een mohammedaan en een heiden heeft de mohammedaan altijd gelijk. Sharia, daar komen de Neurenberger wetten vandaan.

Onder sharia moet u door de goot lopen als u een mohammedaan op straat passeert. De stoep is voor mensen, mohammedanen. Honden en apen (dat bent u) gaan door de goot. Onder sharia mag u uitsluitend in een tweedehands Lada rijden. Een nieuwe auto en betere merken is voorbehouden aan echte mensen. Mohammedanen. Ik neem u niet in de maling, christenen en Joden mochten enkel op ezeltjes rijden, of op een muildier. Niet op een paard of een kameel. In die tijd waren ezeltjes en muildieren B-merken. A-merken, kamelen en paarden, waren voorbehouden aan mohammedanen. Dat is sharia.

Waarom was de Jodenster geel? Omdat Joden en christenen opvallende gele (en rode) kleding moesten dragen om herkenbaar te zijn. Snorro heeft dat gewoon gekopieerd. Hij ging zover als hij durfde te gaan. Snorro durfde niet ver te gaan, want de Neurenberger wetten zijn een slappe afspiegeling van wat sharia is. Een hele slappe afspiegeling.

Mohammedanen kennen die beperking niet. Ik heb clips gezien waarin een mohammedaanse universitaire docente (dus iemand die 20 jaar geleerd heeft), die nu in Finland woont, zonder blikken of blozen zegt dat er zo ontzettend veel heidenen wonen. Is gewoon irritant, zoveel heidenen bij elkaar. Maar ze maakt er geen probleem van, want binnenkort zijn zij er toch de baas. Dat is een echte (?) Syrische (?) vluchteling (?) met een hogere opleiding. Hoe de rest er over denkt, laat ik aan u over.

Het moet niet gekker worden? Sorry mensen. Het gaat nog veel gekker worden. En in rap tempo. U heeft vijftig jaar de tijd gehad om u te onderwerpen aan het mohammedanisme. Die zijn het wachten nu beu.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Mohammed, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, Religie, Rotzakken, sharia, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Het moet niet gekker worden

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. hendrikush zegt:

  Prachtige verwoording van een droevige toekomst.
  Wie niet islamofoob is, is niet goed wijs.

  Like

  • H. Numan zegt:

   Islamofobie is een verzonnen woord. Een fobie is een dwangmatige angst. Als je ergens terecht bang voor bent is het niet dwangmatig.

   Geliked door 2 people

   • Elisah zegt:

    Angst is een natuurlijke reactie van je lichaam en geest op dreigend gevaar.
    Als je ziet wat er met bijv Christenen (genocide) gebeurt in bepaalde landen, dan is die angst helemaal niet ongegrond, maar een natuurlijke en zelfs zeer verstandige reactie op komend gevaar.

    Like

   • hendrikush zegt:

    Een dwangmatige angst voor de islam is zeer gewenst.

    Like

 3. louis-portugal zegt:

  Hoewel ik er ook van overtuigd ben dat er geen god bestaat, de mens heeft god immers uitgevonden, hou ik me in discussies maar op agnost omdat ik niet kan bewijzen dat hij niet bestaat.
  Argumenten als rotzooi in de wereld brengen dan reacties van dat hebben de mensen ervan gemaakt.
  Ik geloof wel dat de islam goed functioneerd met links hoofdzakelijk voort komt uit de linkse jaloesie.
  Links wil zogenaamd de rijke mensen alles afnemen en “verdelen” onder de armen, dus vooral zichzelf.
  Met de moslims die alles willen opruimen wat hun niet bevalt denken ze een goede partner te hebben.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Van de Turken kun je leren hoe je ongewenste inwoners zonder bloedvergieten weg kunt jagen. Pas de vermogensbelasting aan en leg moslims een ondraaglijke extra last op.

   Zo hebben ze Grieken en Armeniërs hun land uitgepest: een vermogensbelasting van 232% van je bezit; binnen 15 dagen te betalen !!!.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Varl%C4%B1k_Vergisi

   Like

  • Anna zegt:

   De “ regels “ van de volgens u niet bestaande God hebben er wel voor gezorgd dat wij een grondwet hebben waarin het verboden is om elkaar uit te moorden, te verkrachten te liegen ( taqyia ) en waar iedereen gelijk behandeld wordt.

   Tevens is dat de reden waarom moslims niet integreren…..

   Like

   • BertG. zegt:

    Ach natuurlijk, anders hadden we nog steeds plunderend en moordend door de straten gelopen als er geen christenen bestaan zouden hebben.
    Dan zou Nederland 1 groot gat van ellende zijn waar iedereen alles steelt en lukraak loopt te verkrachten.
    Wordt je zelf nou nooit een keer doodmoe van jezelf.
    Ik dacht dat Petra er alleen zulke ideeën op na hield, maar er zijn er meer mee groot gebracht zijn.
    Wat zal jij een tyfus hekel hebben aan mensen die niet geloven.

    Like

   • H. Numan zegt:

    Nee, Anna. We hebben regels tegen moorden roven en verkrachten naar je goesting, omdat onze maatschappij anders niet werkt. Wat voor maatschappij? Maakt niks uit. Stammen in het Amazone oerwoud, primitieve barbaren in zandland of het moderne westen. Wees eens eerlijk: moet je dat echt leren uit een boekje? Zoiets kan je zelf niet bedenken? 😉

    Like

 4. theresageissler zegt:

  Helemaal niets aan toe te voegen; fantastisch, Mijnheer Numan!

  Geliked door 1 persoon

 5. ReaGluurder zegt:

  De miljoenen zijn ook weer niet aan te slepen in het onderwijs van de 4 grote steden, en andere steden net zo goed! Er zit een lerarentekort aan te komen van zo’n 10.000 stuks. In deze steden zijn “toevallig” ook veel problematische leerlingen. Voor de goedverstaande is het wel weer duidelijk hoe dit komt en waar zijn BELASTINGCENTJES weer aan uitgegeven worden. Alles wordt ingezet om de zelfveroorzaakte ZOOI onder controle (proberen) te houden. Denk maar niet dat de MILJARDEN die nodig zijn om de provincie Groningen te restaureren er komen! Nog even een flinke economische inzinking oid., en de hele tent ontploft! Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is!

  Geliked door 1 persoon

 6. kampersrene zegt:

  En je hebt geluk dat uw verkrachters Islamieten waren anders waren het honderd zweepslagen

  Geliked door 1 persoon

 7. reageerbuis zegt:

  Voor de schrijver:
  In de derde alinea klopt iets niet. Eerst staat er, dat strikte scheiding tussen kerk en staat voor de schrijver voldoende is. Een zin verder lees ik, dat strikte scheiding tussen kerk en staat nu net het tegenovergestelde is! En dat links zich daarmee onmogelijk maakt.
  Links maakt zich juist onmogelijk door aan te pappen met de islam en dus geen scheiding tussen kerk (religie) en staat te handhaven. Vermoedelijk moet er dus staan:
  GEEN Strikte scheiding tussen kerk en staat is nu net het tegenovergestelde ….
  In de vijfde alinea begrijp ik niet wat met “dat” bedoeld wordt in: Omdat dat daar absoluut zeker wat tegen doet … Moet het “ze” zijn, dat terugslaat op “links”? Maar logisch lijkt me dat niet.
  Dit is niet bedoeld als kritiek, want ik vind het een heel goed stuk. Een nieuwe Hans Jansen is opgestaan met een soortgelijk gevoel voor onderkoelde humor. Mijn complimenten.

  Like

  • H. Numan zegt:

   Teksten corrigeren is een hoop werk. Het meeste werk, eigenlijk. Ik was bezig met de 3e revisie toen EJ me mailde dat het al geplaatst was. Ik zag dat ik nogal wat vaudjes gemaakt had. Maar het stond er al, dus liet ik het maar zo. Bert heeft al werk genoeg… Bedankt voor je compliment, Hans was een goede vriend. We hebben (hij niet meer) het zelfde gevoel voor humor.

   Geliked door 1 persoon

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Heer Numan,
  hoelang houdt u die onzin over hoofddoekJES nog vol? Speciaal voor u dan nog één keer:

  Een papieren zakdoekje meet plusminus 21×21 cm. Een dingetje van niks en we spreken dus terecht van zakdoekJE.
  Een normale theedoek meet ruim 60×60 cm. We spreken dus niet van theedoekJE, maar van theedoek.
  Een beetje hoofddoek is ongeveer twee tot drie keer zo groot als een theedoek. Er is dus geen enkele reden om te spreken van hoofddoekJE, in plaats van hoofddoek.
  Door het verkleinwoord te gebruiken zou de indruk gewekt kunnen worden dat het hier om een klein, bijkomend en van ondergeschikt belang zijnd probleem gaat. Dat is het niet. Blijkens de uitspraak: Elke hoofddoek is een vlag geplant op vijandelijk terrein.
  De kopvodden waarmee we in het dagelijks verkeer meer en meer worden geconfronteerd zijn bewijzen van de voortgaande infiltratie, uitgevoerd door een ons vijandig invasieleger. Zoiets een hoofddoekJE te noemen is een gotspe, een ontkenning van de ernst van de zaak. We spreken ook niet van een infiltrantJE, een tsunamiTJE of een invasieTJE

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 9. Charles zegt:

  allah is helemaal geen god, aan de vruchten herken je de boom: men vernietigd en slacht af…….en dat zijn precies de eigenschappen van de gevallen engel, bekend onder de naam: satan, duivel. Zijn medegevallen engelen zijn bekend als: de “demonen”. Islamieten aanbidden hen als (af)god.

  Geliked door 1 persoon

 10. Anna zegt:

  Met de70 zweepslagen uit de cartoon komt ze er nog goed vanaf.
  De meesten worden vermoord…… de eer is geschaad… en dat moet gewroken worden…..

  Geliked door 1 persoon

 11. Lot zegt:

  Wie is snorro?

  Like

 12. Republikein zegt:

  LOL.

  Like

 13. Haksteeg Anton zegt:

  Ja ik heb die vervloekte koran gelezen om te weten wat die islamieten (moeten) denken. Nou het liegt er niet om wij hebben geen recht van leven als we ons niet to de islam “bekeren” dan MOETEN ze ons afmaken en een volk dat daar al zo’n 1400 jaar naar handeld dat halen we nu bij blikken vol naar binnen en denken dat ze zich zullen aanpassen. Wij leerden op de lagere school al het een en ander over de 80tig jarige oorlog en nu halen we een volk naar binnen dat bereid is ons af te maken? Hoe idioot moet je daar voor zijn? Nou zoals Rutte en Pechtold die ook nog wat andere afwijkingen hebben (graaien is er één van) en wij laten ons gewoon het referendum ontnemen want dat bevalt die idioten niet., maar ze doen maar in het parlement wat ze willen en wij de zgn. bevolking tolereren dat. Moet dat niet aangepakt worden? Hadden de mensen hier in 1500 meer inzicht dan wij in 2018? Of moet er weer 80 jaar geknokt worden? Beweer niet dat de islam een religie is want waar de dood voorop staat is geen religie het is slap gel** van ene mohammed die Christenen en Joden als slaven hield en had 11 vrouwen waarmee hij “gehuwd” was de jongste was 9 dus was hij naar onze maatstaven een pedofiel. In Engeland zijn de laatste 4 jaar 1400 jonge meisjes verkracht door hoofdzakelijk pakistaanse moslim-benden, nou Nederland trek nog maar een blik moslims open dan kom je nogeens ergens, inrichtingen voor mishandelde kinderen zal er zeker één van zijn.

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Als er maar één moslim op mijn pad komt die iets met mijn familie uitvreet………weet dan dat ik even hier niet meer berichten plaats…….maar onderweg ben om de man bij moham te doen belanden.

  Like

 15. Haksteeg Anton zegt:

  Gastarbeiders stemrecht? Als je in het buitenland woont en met een lokale vrouw getrouwd ben denk je dan dat je stemrecht krijgt? Vergeet het maar. Ook in de E.U niet naar ik meen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s