De gevaarlijke onderschatting van het islamitisch antisemitisme in Europa

Screenshot_60

(Door: Judith Bergman – Vertaling/bewerking: “Brabosh”)

De onwil van antisemitismeconferenties om de islamitische dreiging tegen de Joden te erkennen, is een afschuwelijk verraad aan Joden die het slachtoffer zijn geworden van islamitische Joodse haat. Antisemitische moslims dwingen Joden Europa te verlaten. Echter, voor zover het Europa betreft ‘komen antisemieten van Mars’ en is er niks aan de hand …

Op vrijdagavond van 23 maart 2018 werd het verkoolde lichaam van de 85-jarige overlevende van de Holocaust, Mireille Knoll, gevonden in haar verbrande appartement in Parijs. Haar 35-jarige islamitische buur, die haar al maandenlang had bedreigd, zou Mireille Knoll 11 keer hebben neergestoken en vervolgens haar appartement in brand hebben gestoken.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Europa, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op De gevaarlijke onderschatting van het islamitisch antisemitisme in Europa

 1. Trucker zegt:

  De slachtpartij werd door de openbare omroep BRT en andere media heel omfloerst behandeld, men moest al een “getraind oor” hebben om te kunnen verstaan dat het en slachtpartij was gepleegd door een islamiet.
  De openbare omroep BRT is bevolkt door ambtenaren waarvan velen die de palestijnen slachtoffers vinden en in feite niet meer zijn als antisemieten.
  Dat laatste is perfect te duiden met het archetype Vranckx Rudi, ze heten hem bij de BRT “conflictjournalist”, jawel.
  Ik heet hem Rudi arafatsjaaltje Vranckx, dat zegt genoeg denk ik zo maar wil wel aanvullen dat deze ”conflictjournalist” (hoe verzinnen ze het), er trots op heeft dat hij vele palestijnse vrienden heeft… Israëlische (of Joodse) zegt u ? Dat heb ik hem nog nooit horen zeggen daar weet ik niet van.
  Het antisemitisme wordt door mainstream (te weinig) geduid en al helemaal niet uit welke hoek dit komt, dat dit zich manifesteert samen met de massale toestroom van islamieten invaders weet blijkbaar geen voorlezer of pratend hoofd op de nieuwsredacties over de gehele eu…

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die homo Vranckx is een islamlover eerste klas, die zich voordoet als objectief en rechtvaardig.
   Ik had de man al direct de eerste keer door… toen ik ‘m zag en hoorde slijmen met inderdaad z’n arafatte palestijnenvod om.

   Like

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Ik vind het erg jammer dat er nog altijd wordt gebruik gemaakt van de naam anti-Semiet i.p.v. anti- Joods als het gaat over Europese Joden. De naam Semiet is zwaar beledigend en refereert naar een groep zeer inferieure laagbegaafde volkeren waar hun verstand gaat niet verder dan geitenneukerij, kannibalisme en hobby’s als pedofilie, verkrachting en massamoorden. Semieten slachten elkaar als beesten af en niemand van al de tientallen miljoenen Semieten heeft ooit een eervol Nobelprijs gewonnen (Nobelprijs voor de Vrede is net zo veel als een vieze toiletpapier). Op de IQ lijst van de wereld staan Semieten niet hoger dan 86 pt. (Irak). De rest staan veel lager . https://www.worlddata.info/iq-by-country.php (Nederlanders staat op 102). Joden zijn gewend aan verraad of moeten inmiddels gewend zijn aan deze verschijnsel geraakt. Een mooi Nederlands spreekwoord luidt: een gewaarschuwd mens telt voor twee. Dus als de Joden inzien dat een Europees land kan hen niet beschermen, kunnen ze twee dingen doen: a) hun veiligheid in eigen hand nemen of b) het land verlaten. Maar dezelfde strontkleurige afvalberg van Semieten en consorten dreigt ook de autochtone Europese volkeren om zeep te helpen. Zij vormen een serieuze dreiging voor autochtone Europeanen, hen landen en hen cultuur. Ze willen niet enkel de Joden om zeep helpen, maar richten hun moordlustigheid tegen de Europeanen zelf. De terreuraanslag van gisteren in Münster is het zoveelste bewijs ervoor. Helaas, worden Europeanen (behalve in de Viségrad landen) geconfronteerd met twee vijanden: a) de moslims en b) hun eigen politieke leiders die de handlangers van de moslims zijn. Ze doen er alles aan de islam ALTIJD goed praten. De vraag is wie van de twee vijanden is de gevaarlijkste: de islamitische terroristen of de politieke leiding die beweert dat “Semieten en andere beesten van Allah komen van Mars” en er is niets aan de hand.

  Like

 4. scherpschutter1943 zegt:

  De EU propageert het antisemitisme.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Scherpschutter1943. De EU propageert op de eerste plaats de Kalergi-Plan. Jodenhaat is een nuttige bijzaak. Maar de EU is een lege façade. Het moet zgn. een onafhankelijke orgaan zijn, maar dat is alles behalve. Men kan de EU vergelijken met de Sovjet Komintern die geleid werd vanuit Moscou. De regie over de EU is in handen van de Bilderbergers en de NWO. De opdracht luidt als volg: het verdelgen van de Europese volkeren (op lange termijn) en ze vervangen door kruising met bruine en zwarte troetelbeestjes uit de jungle en de woestijn. De Europeanen zijn te intelligent. Hun IQ schommelt tussen 102 – 95 terwijl de troetelbeestje uit het Midden Oosten staan gemiddeld op 82 – 84 en de Afrikanen nog lager. Sommige Afrikaanse stammen hebben een IQ van 56 – 60 Ja! Dat willen de Welgestelde heren van de NWO en Bilderberg!. Zij zoeken laagbegaafde arbeiders als loonslaven. Men hoopt, via de Kalergi-Plan, dat de nieuwe kruising zal de technische vermogen hebben van de west en noord Europeanen, maar niet hun verstand. Met veel geduld en list kan men omstandigheden in Europa zo creëren dat de IQ-Rambo’s uit islamitische landen en Afrika zouden massaal Europese vrouwen en meisjes verkrachten. Zodoende zal men de gewenste type mens creëren. Fase 1. is met succes afgerond. De Europese buurten waar de minderbedeelden wonen zijn tot een open lucht antropologische laboratoria geworden. De resultaten zijn naar wens. De nieuwe geïmporteerde species .hebben daar de boel overgenomen. Nu komt fase 2. DIE VERNICHTUNG. .

   Like

 5. Jan zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s