Hamas laat Gaza-demonstranten zwaaien met de nazivlag

Screenshot_71

(Vertaling: E.J. Bron)

In de meeste westerse landen zou men een demonstratie met nazisymbolen waarschijnlijk nauwelijks als een “vreedzame” demonstratie omschrijven (de nazi-agenda is immers ook alles behalve vreedzaam).

Israel Heute

Daarom moet je je afvragen waarom de internationale mainstream media er zo mee bezig is om de demonstraties langs het grenshek met de Gazastrook met zulke woorden te omschrijven.

Vergeet de duizenden brandende autobanden, het joelen van de rondvliegende stenen en Molotovcocktails en het gebruik van wapens en bommen (waarover nauwelijks bericht werd). Het feit dat bij de onlusten afgelopen vrijdag een vlag met het hakenkruis wapperde, zou ons allemaal duidelijk moeten maken van welke aard deze “vreedzame demonstraties” zijn.

Minister-president Benjamin Netanyahu maakte duidelijk: “Ik neem mijn hoed af voor de soldaten die ons beschermen tegen diegenen die net doen alsof ze over mensenrechten spreken, terwijl ze een nazivlag in hun hand houden. Dat is de naakte waarheid. Ze spreken van mensenrechten, maar willen in werkelijkheid de joodse staat vernietigen. Dat zullen we niet toestaan. We zullen voor de veiligheid van ons land zorgen.”

De nazivlag en de ideologie die hierachter zit, betekenen voor Israël evenals voor de Palestijnse nationale beweging maar één ding – het uitroeien van het joodse volk.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Gazastrook, Hamas, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Hamas laat Gaza-demonstranten zwaaien met de nazivlag

 1. Steven zegt:

  Gewoon op die HAATKOPPEN volk schieten. NO MERCY!
  Ze vragen er gewoon om dat je geweld gaat gebruiken om daarna weer met het zielige vingertje te wijzen hoe barbaars Israel wel niet is. En zo komt dat dan ook weer hier op het nieuws.
  Het is gewoon KUTVOLK die mossels!

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  De linkse schoentjes worden steeds kleiner….
  Het gedrag van Hamas aan de grenzen van Israël lijkt me zo langzamerhand steeds lastiger goed te praten voor linkse politici, die zo nodig arme Palestijnen moeten steunen en Israël veroordelen…

  Geliked door 3 people

 3. likoednederland zegt:

  Wat de mainstream media nog meer onder het tapijt vegen:
  https://likud.nl/2018/04/berichtgeving-gaza-rellen-schiet-tekort/

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  De mislims die proberen illegaal de grens te overschrijden hadden kennelijk niet begrepen dat men in Israël niet zo achterlijk is als in Europa.
  Mogen ze van geluk spreken dat het Israëlische leger scherpschutters heeft ingezet.
  De nazi’s hadden vroeger meer op met machinegeweren. Dat deze nazi’s niet zo behandeld werden, staat Israël te prijzen.
  Maar … beter was geweest ….

  Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  De ware aard van het beest…….de islam !

  Like

   • Taljaard zegt:

    Op linkse fora brullen ze van verontwaardiging en huilen ze tranen met tuiten om dit tuig.
    Misschien moeten Francisco van Jole, Han van der Hansworst, Petuhrj Breedveld, Anja Meulenpeerd, Ralph van der Beest en Pyt van der Galbak maar naar Gaza afreizen om uit solidariteit met die Pallie mossels de strijd aan te gaan tegen het IDF.

    Zal ze nog tegenvallen, want Francisco krijgt geheid bruine vlekken in zijn witte onderbroek wanneer hij op een afstand van 500 m geweervuur hoort. Han van der Horst zal ontdekken dat er geen Schiedamse alcohol op Gaza te verkrijgen is (althans niet voor kafirs). Anja Meulenpeerd is intussen zo ver over de datum en de schaamte voorbij dat zelfs mossels haar niet meer moeten.
    Petertje raakt in een diepe existentieele crisis wanneer de WiFi er een paar minuutjes uitligt. Pyt van der Galbak wordt gek wanneer de batterij van zijn laptop niet op tijd kan worden opgeladen. En Ralph van der Beest wordt bont en blauw geschopt door de Pallies van Hamas wanneer hij ontdekt dat Gaza niet het Ghetto van Warschau is. En hij daarom tijdens het eten de tafels ondersteboven schopt, omdat hij vindt dat ze honger moeten lijden.

    Geliked door 1 persoon

 6. scherpschutter1943 zegt:

  dood aan de palestijnen en leve Israël

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Laat ze maar lekker zwaaien! De vlag geeft zelfs de minst begaafde scherpschutter geweldige kans om te mikken. Die zooi moet je met bosjes neermaaien.
  OPGERUIMD STAAT NETJES .

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Goed gevonden van die Gaza -gasten ….het nazi symbool past uitstekend bij hun haat tegenover hun medemens

  Like

 9. Jan zegt:

  Beelden van een vreedzame demonstratie


  (archeologen aan het werk)

  Like

 10. Jan zegt:

  Intussen op het grensgebied van Israël en Hamastan

  Brandstichting

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s