Leerlingen komen “grotendeels volledig gehersenspoeld uit de omliggende moskeeën naar de lessen”

Screenshot_64

(Vertaling: E.J. Bron)

Lerares bericht uit een school in het Ruhrgebied

Niet alleen in Berlijn bepalen steeds vaker de moskeeën het wereldbeeld van de leerlingen. Ook in het Ruhrgebied zijn scholen, die bezocht worden door leerlingen die noch opvoeding noch fatsoenlijk gedrag van huis uit hebben meegekregen. Maar dat zijn slechts enkele details.

Die Freie Welt

Er werd al vaak bericht over de diverse antisemitische incidenten op verschillende Berlijnse scholen. Islamitische jongeren maken jacht op joodse of christelijke medeleerlingen. De problemen komen vooral aan het licht op scholen waar de meerderheid van de leerlingen islamitisch is. En in Berlijn zijn dat altijd nog bijna 160 van de in totaal 360 basisscholen.

Maar ook in andere grote steden vinden identieke ontwikkelingen plaats. In het vrouwenblad “Emma” onthult een lerares meedogenloos de omstandigheden op een school van de categorie “Standplaats 5”. Standplaats 5 betekent laagopgeleide ouderlijke huizen, ouders meestal met een Hartz-IV uitkering en die vaak de Duitse taal niet spreken, met een zeer hoog aandeel islamitische leerlingen.

Veel van de leerlingen, aldus de lerares, hebben van thuis noch opvoeding noch gedrag meegekregen. De leerlingen zouden deels “volledig gehersenspoeld uit de omliggende moskeeën naar de lessen komen”. Er zouden steeds meer klassen zijn, waarin lesgeven gewoon niet meer mogelijk is. Het is onmogelijk om welke lesstof dan ook aan de kinderen door te geven. Men probeert daar alleen nog maar de “horde” te temmen tot het uur voorbij is.

Vaak wordt het onderwijzend personeel niet gesteund door de directie. Geen enkele directeur durft de problemen openlijk aan te spreken. Men zou er weliswaar van gehoord hebben, maar op de eigen school zouden zulke dingen niet voorkomen. De directeuren vinden hun eigen imago en dat van hun eigen school belangrijker dan het ondersteunen van hun leerkrachten. Van hen wordt verwacht dat ze met deze “hordes” kunnen omgaan.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Leerlingen komen “grotendeels volledig gehersenspoeld uit de omliggende moskeeën naar de lessen”

 1. Japio zegt:

  Islam = hersenspoeling.

  Geliked door 1 persoon

 2. Helena zegt:

  Het gaat maar door en door en door…..

  Geliked door 1 persoon

 3. BertG. zegt:

  Die kinderen waren al gestoord voordat ze daar naar binnen stapten.
  Dat gedrag hadden ze ook gehad als ze daar nog nooit geweest waren, van huis uit mee gekregen hebben ze dat.

  Geliked door 2 people

 4. Hendrik zegt:

  islam moet dood!

  Geliked door 2 people

 5. Claudia M. zegt:

  Q; Standplaats 5 betekent laagopgeleide ouderlijke huizen, ouders meestal met een Hartz-IV uitkering en die vaak de Duitse taal niet spreken, met een zeer hoog aandeel islamitische leerlingen.

  Verder lezend, gaat dit dus in de toekomst een volgende generatie Hartz-IV uitkeringstrekkers. Ik schreef het al eerder, i.p.v. de vergrijzing op te vangen, krijgen we er nog een fikse kostenpost bij.

  Levenslang levensonderhoud van alles wat hier vrolijk binnen komt wandelen en deze aantallen zullen per generatie alleen maar stijgen. Iets waar ze wel heel erg goed in zijn is kindjes op de wereld zetten, of je dat nu wel of niet kunt bekostigen!

  Net zo lang tot het echt niet meer betaalbaar is. Hopelijk zit iedereen dan achter de hekken, want de hordes zullen het nog komen halen ook!

  Geliked door 5 people

  • Thomasson zegt:

   @Claudia. Bij deze mensen werken de geslachtsorganen op maximum. Dat betekent dat de accumulatie van parasieten met migratie- of asielachtergrond zal in de toekomst steeds groter worden. De mensen anno nu moeten gigantische kosten maken om de vijanden van de toekomst te kweken. Het is net als het kweken van Piranha’s in een aquarium.

   Geliked door 1 persoon

 6. Pietersen zegt:

  Het is niet bepaald het creme de la creme van de moslims dat is uitgenodigd om hier te komen wonen. Achterlijkheid en inteelt regeert bij dit volk.

  Geliked door 2 people

 7. hendrikush zegt:

  Dat komt hier ook. Iedere l.l kan zich voortplanten maar opvoeden is andere koek.
  Kanslozen, achterbuurten, misdaden, opstanden; de geschiedenis herhaalt zich.
  De sociale werkers en liefdadigers hebben weer voor decennia werkgelegenheid.

  Geliked door 2 people

 8. Xander zegt:

  Wat ik mij wel afvraag is hoe deze ‘kansen’ jongeren deze scholen ooit verlaten met of zonder diploma? Ook in Duitsland wordt gekeken naar het exit resultaat. Dus diplomaatjes tellen, een directeur kan ontkennen wat deze wil maar uiteindelijk komen deze cijfers boven water.
  Duitsland is nog steeds redelijk rechtlijnig qua kennisoverdracht naar leerlingen, in Nederland weten we ondertussen dat het diploma van een niet westerse ‘Nederlander’ (lees moslim) niets waard is.
  Ondergetekende heeft ruim 30 jaar ervaring in het werken als zelfstandig ondernemer met jongeren. Turken waren tot circa 5 jaar geleden nog best te doen als leerling maar op het moment vallen deze ook in de volgende categorieën welke je beter kunt weren uit je bedrijf: Moslims Ethiopiëers en Somalietuig!

  Xander

  Ps. EJ Bron bedankt voor uw constante informatievoorziening.

  Geliked door 3 people

  • louis-portugal zegt:

   Xander uiteraard krijgen die lui een papiertje.
   Dan weet daarna bijna iedereen dat dat niets waard is.
   Ik vind zelfs dat in Nederland onder nederlandse leerlingen het niveau al flink gedaald is.

   Geliked door 1 persoon

 9. Tistochwat zegt:

  Straks is elke leerkracht zwaar overspannen.
  Blanke kinderen (indien nog aanwezig in de klas) zijn er ook zwaar de dupe van.
  En dit allemaal ‘dankzij’ die weerzinwekkende islam.

  Begin jaren ’80 heb ik op een basisschool in Rotterdam gewerkt. In de eerste klas zat (toen al!) nog maar een handjevol blanke leerlingen.
  Het was vreselijk vermoeiend om les te geven aan een paar kinderen die je wél verstaan, terwijl er van je werd verwacht dat je hun allemaal iets leerde. Dat is echter onmogelijk als de buitenlanders geen woord Nederlands verstaan/spreken.
  Het tempo van de lessen werd zó trááááág.

  Het zal wel uitdraaien op een bevolking van alleen maar geïslamiseerde analfabeten.

  Geliked door 1 persoon

 10. Elisah zegt:

  In hun landen van herkomst worden Christenen en Joden vervolgd of verjaagd, dus daar gaan ze hier vrolijk mee door.

  Geliked door 1 persoon

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Standort 5 bedeutet bildungsfer­ne Elternhäuser, Eltern meist Hartz IV-Bezieher und oft nicht der deutschen Sprache mächtig, mit einem sehr hohen Anteil muslimischer Schülerinnen und Schüler.

  Kijk eens aan zeg. Indelingen op sociale achtergrond vind ik dan weer bijzonder interessant. Op mijn zoektocht naar meer informatie hierover liep ik vast. Een mogelijke oorzaak zou kunnen zijn dat men dit onderwerp om politiek correcte redenen voor de buitenwacht angstvallig verborgen houdt en slechts bekend is bij ingewijden.

  Als iemand een link heeft naar deze indelingen zou ik dat graag vernemen. Het zou namelijk fijn zijn om dat ook in Nederland in te voeren. Zeker nu dat Geert Wilders aangegeven heeft om het een en ander in de grondwet te willen veranderen. Een sociale indeling maakt het een en ander gelijk een stuk eenvoudiger voor de uitvoering van een aantal zaken.
  Indeling in klasse 5, de grootste groep dus, zou voor mij naar Nederlandse begrippen alvast vertaald kunnen worden in zeer hinderlijk genetisch afval van uitheemse oorsprong. Dat dekt dan gelijk de hele lading voor een vijfje. Dan ben je gewoon rechteloos. Geen stemrecht, geen kindergeld, een naar beneden aangepaste bijstandsuitkering enz.
  Duidelijker wordt het in elk geval wel en het voorkomt misverstanden en uitzonderingen.

  Geliked door 2 people

 12. Thomasson zegt:

  Ouders uit alle Europese landen met grote concentratie moslims, moeten hun kinderen, uit principe, niet naar scholen sturen waar moslim leerlingen op zitten. Ze zouden hun kinderen naar blanke scholen sturen; al zijn ze ver weg. Dat is een maatregel die is bedoeld om meer veiligheid aan de kinderen te bieden. Leraren die durven les te geve op scholen waar de meerderheid van de leerlingen islamitisch of Afrikaanse achtergrond hebben, zijn Gutmenschen met durf. Ze zijn ware idealisten. Werken op zulke scholen laat hen de ware realiteit zien. Ze worden door de schooldirectie niet ondersteund. Met de analfabete ouders valt überhaupt niet te spreken. Het maakt niets uit of ze een jaar in het land zijn, of 25 jaar. Ze spreken de taal niet en hebben ook geen behoefte het gedrag van hun kinderen te corrigeren. Hun kinderen zijn precies van hetzelfde laken en pak. ZE WILLEN GEEN ONDERWIJS HEBBEN. Het is gewoon zonde van al het belastinggeld dat in hen wordt gestoken. De Imams in de moskeeën hoeven geen rode cent in de opgroeiende gedrochten van Allah te investeren. Met woorden vol pathos zwiepen ze kinderen in de richting van de Jihad. Zou het niet verstandiger zijn om het geld in andere projecten te investeren? Bijvoorbeeld in autochtone kinderen die in armoede leven? Met al de miljarden kan met het welzijn garanderen van honderdduizenden Nederlandse kinderen. Wij hebben ze nodig in de toekomst. Op deze wijze kunnen wij zorgen dat de kinderen van een Nederlandse bijstandmoeder hun talenten zouden kunnen ontplooien.

  Geliked door 3 people

 13. Williaan zegt:

  Religieuze instituten zijn al eeuwen bezig met hersenspoelen. In de westerse wereld hebben velen zich er aankunnen ontworstelen, vroeger vaak eindigde dit met de brandstapel. In de islamitisch wereld hebben ze nog een eeuwen lange weg te gaan.

  Like

 14. Cathja zegt:

  Wie wil er nog graag voor de klas staan in Duitsland?
  De islam ettert maar door en door, en infecteert zo heel Duitsland. Het is toch niet normaal dat een docent(e) niet eens meer les kan geven op een basisschool?
  Welk beeld heeft de Duitse overheid eigenlijk van deze a-sociale en gehersenspoelde kinderen? Zijn zij (volgens hen) de toekomst van Duitsland? Moet Duitsland deze kinderen als hun toekomstige werknemers zien? Want als de huidige Duitsers zijn uitgestorven, verdreven, of ondergeschikt gemaakt aan de islam, hoe wil het land dan nog kunnen concurreren op de wereld handelsmarkt? Moeten die onopgevoede en gehersenspoelde kinderen het straks gaan verdienen voor Duitsland?

  Schulz beweerde ooit: “de vluchtelingen (islamieten) zijn waardevoller dan goud”. Ik vraag me af hoe lang hij deze uitspraak nog onderschrijft. De ellende met moslims neemt dag na dag toe, en het land dreigt volledig in verval te raken.
  Als niet onmiddellijk wordt ingegrepen, is het definitief te laat.

  Geliked door 2 people

 15. aad zegt:

  Het word tijd dat iemand is vast gaat stellen wie nu het land regeert.

  Geliked door 2 people

 16. Anneke zegt:

  Deze kinderen kunnen / moeten worden gezien als de zéér rotte vruchten van de islamitische cultuur. En zo duurt het maar voort, generaties lang. Al teveel eeuwen verderf, dat nu een globale verrotting teweeg brengt.

  Geliked door 1 persoon

 17. Henk.V zegt:

  De omvang van de geplande politiek correcte verrijking wordt verwoestend duidelijk.
  Heb dank daarvoor IM Erika, Verhofstad, Soros, Hansworst Timmermans., Rutte en al die vele andere GUTMENSCHEN……
  Samen een criminele, stompzinnige toekomst tegemoet. Dat is het doel waar links naar streeft.

  Geliked door 1 persoon

 18. Elisah zegt:


  School in duitsland, waar buitenlanders in de meerderheid zijn.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Elisah. Wat voor ouders sturen hun kinderen naar zo’n school? Het probleem is dat deze twee jongens werden niet geschikt geacht voor een gymnasium, maar voor een soort VMBO school. Het zou niet vreemd zijn als deze twee jongens zouden straks zich aansluiten bij een groep van de meeste extreme geharde Neo-nazi’s. Hen blindelingse haat zal zo extreem worden, dat ze geen probleem zouden ondervinden om gewapende aanvallen te plegen tegen iedereen die niet een echte Duitser is. Wie is Schuldig? Persoonlijk denk ik dat de autoriteiten zijn de hoofdverantwoordelijk. Ze houden zich nog steeds aan de politiek-correcte multiculturaliteit. Ze zijn bestuurders zonder enig verantwoordelijkheidsbesef, zonder enige empathie voor hen eigen mensen en zo wie zo geen blik die gericht is naar de toekomst, Het zal hen een worst wezen hoeveel mensen zouden straks in de komende burgeroorlog gedood worden. Ze leven in een wereld waarin zij denken dat een bos bloemen op een plaats delict en een stille tocht alle kreukels snel gladstrijken. Hadden ze wel empathie voor hen eigen mensen dat hadden ze allang een evacuatieplan klaar liggen om autochtonen te evacueren uit gevaarlijke buurten als Neu Koln. Ze zouden ze onderbrengen in buurten waar de Duitsers nog in de meerderheid zijn. Ze hadden (al is het niet officieel) buurten aangewezen waar uitsluitend Duitsers en andere blanken zouden worden geaccepteerd.

   Like

  • Pietersen zegt:

   Merkel heeft het zelf al gezegd jaren geleden : De multiculturele samenleving is mislukt.
   Toch gaat ze het opnieuw proberen als een blind paard ‘Wir schaffen das’.

   Like

  • Wachteres zegt:

   Heel leerzaam,@Elisah!

   Like

 19. Thomasson zegt:

  @Cathja @ Paulzwueste. Cathja vraagt: Welk beeld heeft de Duitse overheid eigenlijk van deze a-sociale en gehersenspoelde kinderen? .Antwoord: helemaal geen beeld. Vraag 2) Zijn ze (volgens hen) de toekomst van Duitsland? Antwoord: de vraag interesseert ze niet. Het zal hen een worst zijn hoe de toekomst van Duitsland eruit zal zien. Wat hen interesseert is het volgende: hoe veel (belasting)geld kunnen zij in de tussentijd accumuleren, voordat Het Uur U zal aanbreken. Ze zouden behoorlijk wat pecunia moeten hebben. Ze wensen graag een luxe leven op de Cayman’s of de Bahama’s. Als de mede-Duitsers in de tussentijd zouden zijn uitgestorven? Dan zingen ze het carnaval liedje: “Een kant aan hun broek”…Martim Schulz is zo’n typische socialistische Graaimof die in de EU-jaren behoorlijk wat poen kon accumuleren Hij is al een miljonair

  Like

 20. Thomasson zegt:

  ISLAM EN DE PEST HEBBEN EEN DING GEMEEN. OVERAL WAAR ZIJ VERSCHIJNEN VALLEN SLACHTOFFERS.

  Like

 21. Guardiacivil zegt:

  Net als vlak voor de val van het Duitse Rijk vluchtte velen nazies naar Argentinië en andere Latijns Amerikaanse landen om onder te duiken, zal dat ook straks het geval zijn met de nieuwe huidige elite. Die zijn op tijd vertrokken als ze voor die tijd nog niet ontdingest zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s