Sociale springstof: Miljarden voor vluchtelingen, bekeuringen voor daklozen

Screenshot_78

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

In de midden- en onderklasse woedt een genadeloze verdelingsstrijd om woonruimte, banen plekken in kinderdagverblijven en op scholen, die nu zelfs de verdelingsplaatsen voor verlopen levensmiddelen – de voedselbanken – heeft bereikt. Over de tienduizenden daklozen heeft niemand het echter meer. Zij worden in metrostations in de fik gestoken, vriezen dood op straat of stikken pijnlijk in containers voor oude kleren.

“Ons land zal veranderen, en wel drastisch. En daar verheug ik me op!” Met deze aankondiging wakkerde de Groene politica Katrin Göhring-Eckhardt in 2015 de ongecontroleerde en illegale massa-immigratie aan. De leuze zou werkelijkheid worden – en wel in een bijna Apocalyptische vorm. Dit is ook op te maken uit de enorme bedragen aan belastinggeld, die de vluchtelingenpolitiek verslindt. De totale jaarlijkse kosten die voor de staat, de deelstaten en de gemeenten ontstaan en uiteindelijk door de belastingbetaler opgehoest moeten worden weigert de Duitse regering te noemen. En dat uitgerekend in het land van de wereldkampioen van de statistiek, waarin zelfs het verbruik van toiletpapier op kantoren wordt geregistreerd. Desbetreffende aanvragen worden onder een berg statistieken en een labyrint aan verantwoordelijkheden verstikt. Behalve een “eclatant falen van competentie en organisatie”, aldus de bestuurswetenschapper Jörg Bogumil uit Bochum, wordt de politiek duidelijk aangedreven door de angst voor de soeverein. Hoe zou het volk reageren als het een ongecensureerde blik in de Berlijnse afgronden zou kunnen krijgen?

€ 55 miljard voor vluchtelingen

De laatste cijfers van de kosten voor de staat werden in de periode van 2016 tot 2020 met € 93,6 miljard aangegeven. Vanuit de deelstaten blijft men klagen dat daarmee slechts de helft van alle kosten is te dragen. Volgens deze rekening zouden de kosten voor vluchtelingen € 40 miljard bedragen – per jaar! Het Instituut van de Duitse Economie (IW) heeft kosten van € 50 miljard berekend, alleen voor het jaar 2017. Een bedrag, dat ook de deskundigenraad heeft berekend. Het Instituut van Economisch Onderzoek uit Kiel komt op een bedrag van in totaal € 55 miljard per jaar. Als je ter vergelijking de begrotingen van verschillende ministeries met dit bedrag vergelijkt, dan wordt de omvang van de vluchtelingenkosten duidelijk: ministerie van Verkeer: € 27,9 miljard, ministerie van Onderwijs en Onderzoek: € 17,6 miljard, ministerie van Gezin, Vrouwen, Senioren en Jeugd: € 9,5 miljard. De begrotingen van de drie ministeries bedragen samen € 55 miljard. Op elke vorm van kritiek over de gevolgen van haar vluchtelingenpolitiek reageert de bondskanselier agressief. “”Het maakt me niets uit of ik schuldig ben aan de toestroom van de vluchtelingen, ze zijn er nu eenmaal”, wees ze interne partijkritiek van de hand.

Kosten verscheuren de welvaartsstaat

Om € 2500,- per maand (gemiddelde) voor de kosten van één vluchteling met belastingmiddelen bij elkaar te werken, moeten twaalf gemiddelde verdieners (€ 3000,- per maand, belastingschaal III) 30 dagen werken. De financiële wetenschapper Bernd Raffelhüschen heeft op grond van het geringe opleidingsniveau van de immigranten berekend “dat iedere vluchteling in zijn levenstijd per saldo € 45.000,- kost”. Als je van 2 miljoen immigranten tot 2018 uitgaat, dan zouden dat kosten opleveren van € 900 miljard. In dit bedrag is echter noch de armoede-immigratie uit Oost-Europa noch de voortdurende immigratie in het lopende jaar meegerekend. Deze dimensies verduidelijken waarom de politiek de werkelijke kosten van de immigratie verdoezelt, want de woede in de bevolking neemt toe. In de deelstaat Nordrhein-Westfalen werd in februari bekend dat de deelstaatregering alleen al voor gedulde vluchtelingen € 940 miljoen naar de gemeenten heeft overgemaakt. “Gedulde vluchtelingen” wordt hier als eufemisme voor de meer dan 52.000 afgewezen “asielzoekers” in Nordrhein-Westfalen gebruikt. In plaats van die consequent uit te zetten, hen op hun uitkeringen te korten of deze helemaal door te strepen om hun vrijwillige vertrek te forceren, wordt gewoon steeds meer belastinggeld gebruikt.

Sancties tegen kinderen – geen probleem

Terwijl de staat anders helemaal niet zo kleinzerig is als het erom gaat sancties op te leggen aan de armsten onder de armen. Dan worden vaak de toch al lage uitkeringen gekort. Zo werden van oktober 2016 tot september 2017 954.000 straffen opgelegd aan ontvangers van Hartz-IV. In 310.000 gevallen werden huishoudingen met kinderen door de kortingen getroffen. In 96.000 gevallen ging het om de “weigering van de opname of voortzetting van een werkzaamheid of opleiding”. De grote meerderheid van de gedupeerden had gewoon afspraken gemist bij de instantie zelf of bij een dokter. Over honderdduizenden gevallen van kortingen op uitkeringen bij vluchtelingen lees je echter niets. Noch na zware misdaden door “beschermingzoekers” noch bij radicaalislamitische werkzaamheden, die in strijd zijn met de grondwet; zelfs bij het gebruik van valse identiteiten, om meer uitkeringen te bemachtigen, toont de staat zich tolerant tot de zelf-opgave.

Bekeuringen tegen daklozen

Helemaal onderaan de maatschappelijke ladder staan daklozen. Volgens schattingen leven 52.000 van hen permanent op straat, 860.000 mensen leven zonder eigen woning. De strijd om het dagelijks overleven vormt vaak de alles dominerende levensinhoud. Terwijl voor immigranten de ene chique nieuwbouw na de andere wordt gebouwd, sterven de daklozen op straat. De door de eigen partij afgezaagde voormalige minister van Buitenlandse Zaken, Sigmar Gabriel (SPD), schold critici uit dat zij – door deze feiten te noemen – vluchtelingen tegen autochtonen zouden uitspelen. Maar daar gaat het niet om. Deze omschrijvingen stellen simpelweg de toestanden in het land voor.

Midden januari viel een “Arabisch uitziende” man drie daklozen in het metrostation Yorckstrasse in Berlijn aan. Hij schopte eentje van hen in zijn gezicht, sloeg een ander meermaals met zijn vuist en stak de derde met een mes in zijn been. Met kerst hadden zeven vluchtelingen uit Syrië en Libië geprobeerd een slapende dakloze in de Berlijnse metro in brand te steken. De poging tot moord werd door justitie in Berlijn in het vonnis echter veranderd in een poging tot het toedienen van zwaar lichamelijk letsel. Alleen de hoofddader moet twee jaar en negen maanden de gevangenis in, de rest van de bende wandelde breed grijnzend de rechtszaal uit. In zijn nood probeerde een dakloze in Hamburg om kleding uit een container voor oude kleren te halen. Om de winst van deze kledingindustrie echter te verhogen, zijn de containers echter voorzien van een zware veiligheidsklep. De 35-jarige Hamburger bleef steken en stikte. In Wetzlar vond een identiek ongeval plaats, dat dodelijk eindigde, net zoals in Düsseldorf. In deze winter zijn veel daklozen in de Duitse straten doodgevroren. En hoe gaat de staat met de gestrande mensen van de samenleving om? In steden zoals Dortmund en Frankfurt krijgen daklozen bekeuringen als ze betrapt worden bij het slapen op een openbare plek. Afdeling burgerzaken van Dortmund geeft hen dan een bekeuring van € 20,-.

Boete voor demente bejaarde

Alleen al in het jaar 2017 heeft de afdeling burgerzaken 407 bekeuringen aan daklozen uitgedeeld. Mochten deze niet betaald worden, dan treedt er een waarschuwingsproces door de staat in werking, waarvan de kosten betaald moeten worden door de dakloze. Als de straf en de kosten de financiële mogelijkheden overschrijden, dan dreigt de dakloze een vervangende straf in de gevangenis. Eind verleden jaar had een bijzonder schandalig geval in Düsseldorf al voor ophef gezorgd: daar werd een 85-jarige demente man bestraft, omdat hij te lang op de bank bij de bushalte Friedrich-Ebert-Straße had gezeten (8 minuten!). In een “schriftelijke waarschuwing” werd de man verweten op 14 november 2017 van 11.40 uur tot 11.48 uur een eigendom van het openbaar vervoerbedrijf als rustplaats gebruikt te hebben – zonder op de bus te wachten. Na een golf van verontwaardiging heeft de stad afgezien van de uitvoering van de straf.

Bron:
https://kopp-report.de
Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Mensenrechten, Merkel, Moslims, Multiculti, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Sociale springstof: Miljarden voor vluchtelingen, bekeuringen voor daklozen

 1. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Wat worden er weer spijkers op laag water gezocht. En dat terwijl het zo simpel is.

  Daklozen zijn arme sloebers. Die worden met de nek aangekeken. Voor armoe is nog nooit enig respect of begrip opgebracht. Dat zou ook te gek zijn voor woorden. Armoe is immers eigen schuld. Hadden ze maar moeten gaan werken. Dat soort gespuis kunnen we op straat niet dulden. Die lui pakken we dus hard aan. Jaaatog ???

  Vluchtelingen met een islamitische achgtergrond zijn kansparels. Zij zijn een aanwinst voor de maatschappij. De islamitische vluchteling is onze toekomst. Daar moeten we zuinig op zijn. Die moeten we helpen. Die moeten we in de watten leggen. Daarom krijgen ze van ons zorg, uitkering, een woning, een paspoort en wat ze verder meer nodig hebben. Logiessstog ???

  En al die Nederlanders, die alsmaar zeuren en zaniken, houden we gewoon klein. Die plukken we kaal met boetes, bekeuringen, kortingen op pensioenen, hogere belastingen, hogere tarieven, dure energie, verhoging van de huishuren, dure premies voor de zorgverzekering, eigen bijdragen voor alles en nog wat. We zetten ze ook gewoon verplicht aan het onbetaalde vrijwilligerswerk. En we stellen het pensioen nog verder uit.En binnenkort verplichten we ze ook nog te investeren in duurzame energie. Met fake nieuws en valse propaganda duwen we ze dat in hapklare brokken door de strot. Wagoethéé ???

  Tja, er moeten natuurlijk wel fondsen zijn, om het goeie leven van de satanische elite te financieren. Die elite moeten we trouwens wel een beetje ontzien. Die hebben het al zo moeilijk. Al die goed betaalde bijbanen zijn zo veeleisend en zo zwaar. Daarom hebben ze ook recht op grote bonussen. Anders lopen ze weg. Endawillewetognie ???

  Is nu een beetje duidelijk hoe het in dit land reilt en zeilt ??? U ziet nu toch wel, dat de roverheid het beste met u voor heeft ??? Hebt u nu begrepen, dat bij Rutte-3 uw normen en waarden in goede handen zijn ??? En dat heeft Pinokkio met de een klein beetje hulp van de EU helemaal voor elkaar gekregen. Dàsnogeseenprestasie !!!

  Ha, ha, ha, ha, haaaa !!!

  Geliked door 2 people

 2. Taljaard zegt:

  Daklozen die doodvriezen op straat in het Duitsland van 2018.
  Ronduit Victoriaanse toestanden.
  Daar zou kaiser Wilhelm II zich diep voor schamen, want die wilde niet hebben dat ”er ook maar iemand in mijn Duitsland honger moet lijden of geen dak boven zijn hoofd heeft.”
  En hij was er trots op dat dit aan het begin van de XXe eeuw ook niet of nauwelijks meer in Duitsland voorkwam.
  De man had zijn fouten (een rampzalige buitenlandse politiek en een narcist in het kwadraat), maar zelfs hij had nog meer fatsoen en beschaving dan wat er tegenwoordig in Berlin zetelt.

  Geliked door 5 people

  • Thomasson zegt:

   @Taljaard. Ik ben helemaal met je eens.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Taljaard. Men kan gerust vaststellen dat de count down in Duitsland is begonnen. Duitsland zal de eerste land zijn in Europa waar de burgeroorlog zal beginnen. Op gegeven moment raakt de spankracht van de bevolking op en dan is het te laat. Ze zijn niet enkel dakloos of ze mogen op straat doodvriezen of hongerlijden, maar ze mogen ook – op dagelijkse basis – ten prooi vallen aan geweldaanvallen en moord van de beschermelingen van Angela Merkel, Martin Schulz en Wolfgang Schauble. Hoe lang kan zo’n situatie duren? Persoonlijk denk ik dat kringen binnen de Bundeswehr en de politie zouden zich in een actiegroep verenigen op dezelfde wijze dat Otto Graff Schenk von Stauffenberg en zijn vrienden het deden.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Thomasson
    Voor burgeroorlogen zijn ze in Duitsland te ordelievend.
    Daarvoor moet je toch eerder naar landen als Frankrijk, Spanje en Italie toe.
    Er komt ongetwijfeld een ”Wende”, wanneer de huidige Duitse politieke elite niet inziet dat zij hun beleid moeten wijzigen. De Deense sociaal democraten hebben wat dat betreft al bakzeil gehaald,
    Maar dat is een klein landje en niet het centrum van het globalistische EU-blok met haar als Brussel/Berlijn.
    Een dergelijk politieke omwenteling zal in Duitsland hoogstwaarschijnlijk gewoon via de stembus verlopen. En bij de vorige verkiezingen hebben Merkel, Schauble, Gabriel, c.s. al een aanzienlijke veer moeten laten.

    Pas wanneer het Duitse bedrijfsleven, de grote aanjager en ondersteunende factor van de GroKo, de EU niet langer als een lucratief verdienmodel, of een stabiele factor voor de toekomst beschouwt, zullen Merkel, c.s. en ook de hele Brusselse kliek vallen.
    Polen en Hongarije laten zien dat het wel degelijk mogelijk is om tegen de globalistische agenda in het geweer te komen. En Merkel’s zetbaas Macron is koortsachtig bezig om, in opdracht van de globalisten, de gammele Franse zooi met ducktape, kunst en vliegwerk bij elkaar te houden.

    Onderwijl spuwen de geldpersen van de ECB tonnen ongedekt en in wezen daarom waardeloos WC papier uit om de Euro overeind te houden, En deze met behulp van een kunstmatig opgedrongen lage rentestand te handhaven. Dat is de grootse bom onder de hele EU, want op een gegeven moment moet dat financieel-economische kaartenhuis in elkaar storten. En wanneer dat gebeurt is het afgelopen met de EU, de GroKo en het hele zwikkie. Want dan kunnen Daimler-Benz, VW, Siemens, EAG, Bayer, etc. er niets meer aan verdienen. En dan doen ze hetzelfde als destijds Gorbatschow; de politieke elite laten vallen als een baksteen en wijken voor de onvermijdelijke veranderingen.
    Ga er daarom maar vanuit dat de val van de EU, in ieder geval in Duitsland, net zo bloedeloos zal verlopen als de val van de DDR.

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    http://verenoflood.nu/cia-analyse-2020-burgeroorlog-duitsland-botsende-beschavingen/

    Ik help het je hopen,@Taljaard. Maar de CIA is het alvast niet met je eens.

    Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Dus wordt het tijd om ons middels machtsmidellen van onze bestuurderen te ontdoen. Het is gebleken dat democratische middelen niet het gewenste effect sorteren. Maar hoe doe je dat en hoe organiseer je dat? Ik denk dat de georganiseerde motorbendes daar wel een antwoord op hebben. Ze worden niet voor niets verboden.

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Die zouden we moeten ondersteunen. Ja, ik weet het, er zitten daar ook een paar onfrisse jongens bij, maar daar hebben wij als burgens geen last van. Die knokken dat onder elkaar wel uit. Die clubs zijn degenen die ons zullen helpen teggen dat gespuis. Satudarah en de Angels zijn bij ons welkom.

   Geliked door 2 people

   • Taljaard zegt:

    @Nemesis
    Zijn over het algemeen goeie jongens; hoewel er ook tuig tussen zit.
    Maar zo gewelddadig zijn ze niet. De meesten hebben namelijk ook gewoon een baan, een huis, een gezin en kinderen, die ze niet zomaar op het spel gaan zetten..

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Uitschot vindt je overal, maar nu vooral bij dit SLOOPKABINET.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Dat weet ik Taljaard. En zoals ik al zei, van die paar stukken tuig die er tussen zitten, hebben wij als normale burgers geen spatje last.

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Scherpschutter1943. Met schooiers kan men niets organiseren. Ze zijn en ze blijven schooiers en dat precies zijn motorbendes. Ik zie eerder kringen binnen het leger of politie. Wij kunnen hopen dat dat niet nodig zal zijn. Dat er partijen zoals de PVV, FvD en misschien andere partij de boel recht kan zetten via democratische weg. In Hongarije is dat gelukt en in de Tsjechische Republiek idem dito.

   Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Weet je wie van de Nederlanders het meest zeuren?………Zij die in Spanje een huis hebben……….de Wintersport nog kunnen betalen maar klagen dat het verdomd duur is geworden en geen alternatieve Wintersportlanden kiezen want daar hebben ze geen ski-hut met life muziek van een Hollandse vermaakzanger……………….in Spanje op vakantie gaan maar amper een euro besteden op toeristenmarkten…….liever zuipen en aan het zwembad of op strand liggen……..zij die met bosjes zo goedkoop mogelijk willen vliegen…….maar wel klagen over het milieu en de lange wachtrijen op Schiphol……….all-in boeken…………….in het algemeen nog eens grote rotzooi scheppen want het is toch bij een ander………….in plaatsen als Salou luidruchtig aanwezig zijn want een groot voorbeeld zijn de Engelsen die in groepsreizen de badplaatsen door overmatig alcohol gebruik onveilig maken………onbeschoft gedrag vertonen op vele foto-plekken in de wereld om met de billen bloot zo nodig op Facebook willen verschijnen……………de Nederlanders die van god los op hotels met bloot bovenlijf aan tafel gaan of op terras zitten om lekker al die tatoos te laten zien terwijl het verboden is……….hun kinderen bonje scheppen en op het brullen zetten…..pa of ma niets zeggen….of alleen zeggen …..doe effe normaal joh……verder niets……en begint het spel opnieuw………..voorbeelden genoeg in het verleden met supporters die de boel afbreken of bedelaars het geld vanaf terras toesmijten om te zien hoe de mensen vechten voor die paar koperen muntstukken en is opgenomen door de Spaanse TV………….schandalig….. zogenaamd beschaafde landgenoten ……. .DE HYPOCRIETE NEDERLANDER!
  Maar ik moet niet generaliseren. Er zitten ook brave tussen.

  Geliked door 4 people

  • Taljaard zegt:

   @Guardia
   Dat is de reden waarom je mij NOOIT in Spanje zult zien, of in (……) Erdoganistan.
   Want je schaamt je de ogen uit je kop voor deze ”landgenoten.’

   Geliked door 1 persoon

   • Guardiacivil zegt:

    Buiten de gekende plaatsen als Benidorm, Denia, Althea, Malaga, Marbella, Grand Canaria, zijn er heel veel mooie kustplaatsen en plekken waar het heel rustig is en waar het héél fijn vertoeven is.
    Maar zoals je weet zoekt soort zijn soort, dat heb je met Nederlanders, Engelsen, Duitsers, allemaal in dezelfde Urbanisatie. Ik dus niet, ik kan genieten op een klein strandje, of een uitlopend rotsstuk met platte rand waar je heerlijk alleen een hengel kan uit zetten, of naar een stukje binnenland rijden zonder een landgenoot tegen te komen.

    Like

 5. kampersrene zegt:

  Volgens de redenering van Merkel ..Asielzoekers zijn arme sloebers. Die worden met de nek aangekeken. Voor hen is nog nooit enig respect of begrip opgebracht. Merkel is de goedheid zelve
  De Paus zou haar zelfs heilig verklaren nog voor haar dood ….Wie durft mij tegenspreken ?

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Voor mensen die geïnteresseerd zijn in de periode van de Weimar Republiek (1919 – 1933) is het onmogelijk om niet aan de boeken van Hans Fallada, (Wat nu Kleine Man), Alfred Döblin (Berlin Alexanderplatz) en filmmateriaal uit die tijd te denken https://www.youtube.com/watch?v=kDQWn97DgF8 en https://www.youtube.com/watch?v=Zx4Rtl-75D4
  Het verhaal in het artikel van Stefan Schubert komt als een soort déjá vu. Met paar verschillen: a) ondanks de ellende die in de tijd van de Weimar-republiek heerste, was er een ongekende bloei van kunst, cultuur, wetenschap en techniek. In de Bunde=srepubliek anno 2018 heerst verval en groeiende chaos. .b) de miljoenen armen en daklozen tijdens de Weimar-republiek waren slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog. De Duitse daklozen en armen anno nu zijn slachtoffers van monsterachtige politici en beleidsmakers. Gewetenloze geesteszieke mensen die hen eigen burgers bewust opofferen voor opvang van menselijk afval uit de Derde Wereld omdat hen pathologische ideologie dat dicteert. c) de Weimar republiek was de eerste democratisch republiek die Duitsland ooit kende. De regeringen waren onervaren en moesten regeren onder extreem slechte economische omstandigheden. De Bundes-republiek anno 2018 kiest BEWUST om de autochtone Duitsers te benadelen. De politiek-correcte hersenspoelingsideologie die multiculturalism ambieert plaatst de “arme stakkers” van islamitische landen en Afrika boven de belangen van de inheemse bevolking.
  DEEL 2

  Like

 7. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Wat de Weimar-republiek van 1919 – 1933 wel gemeen heeft met de Bundes- republiek van 2018 is: een groeiend wantrouwen van de bevolking tegenover de regering van Angela Merkel. Het is ook aan te nemen dat de haat tegenover haar regering groeit met de dag. b) groeiend geweld bij diverse bevolkingsgroepen. Vooral groeiend geweld van islamitisch en Afrikaanse migranten en “vluchtelingen” tegenover autochtone Duitsers. Als wij de toestand in Duitsland analyseren lijkt de toestand in het land op een vieze grote steenpuist vol pus die ieder moment dreigt uit te barsten.
  In de huidige situatie is het ook aan te nemen dat de schimmen uit het verleden weer naar boven komen. Schimmen die het nazisme weer tot leven kunnen brengen. Men kan gerust vaststellen dat honderdduizenden als geen miljoenen mensen vooral jongeren en studenten zijn dagelijks bezig naar de speeches van Hitler en Jozef Göbbels te luisteren. Deze tweetal zijn tot spirituele leiders geworden. Het is tegenwoordig heel makkelijk. Via paar klikken op de muis worden op YouTube deze twee schimmen uit het verleden tot leven gebracht.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Ik denk dat er langzamerhand in duitsland een klimaat is geschapen waarin een instituut als de S.A. van de NSDAP van voor de 2e wereldoorlog, goed kan gedijen. Het wachten is nu in duitsland op een leider zoals Hitler, die in Berlijn de regering met de grond gelijk maakt en via een dictatuur de macht overneemt. Dat die leider er komt staat voor mij vast en dat die leider de Duitsers achter zich krijgt staat ook vast. De huidige Bundeswehr zal ook zoals toen, de kant van de nieuwe machthebbers kiezen, evenzo de politie.

   Like

 8. Leo zegt:

  Ondertussen in Nederland,waar hele hordes Afrikaanse klaplopers in de bijstand zitten en tegelijkertijd de mensen met een beperking als goedkoop werkvolk uitgeleverd gaan worden aan de werkgeversvriendjes van Rutte en zijn maatje ,Hans de Boer.

  https://www.bndestem.nl/roosendaal/roosendaalse-noortje-21-overdonderd-door-mega-aandacht-na-brief-aan-rutte-ik-denk-niet-dat-hij-reageert~ad7adbbf/

  Like

 9. BertG. zegt:

  Als ik dakloos zou worden door al die “vluchtelingen”, dan ging er elke dag een steen door een ruit bij het politie bureau.
  Dan blijf ik wel wachten tot ze me oppakken, en anders nog een steen er achteraan.
  Heb ik onderdak, koffie en een maaltijd.
  Die boete zal me dan een worst wezen, daar heb ik dan toch geen geld voor.

  Geliked door 2 people

 10. Rene van Kouwenhove zegt:

  Beste Guardiacivil,
  Ik denk en ik mag toch aannemen dat u het over de hedendaagse jeugd hebt?
  Want ik hier ook helemaal niets mee, sterker nog…de jeugd id alles behalve de toekomst.
  Maar dat maak ik gelukkig niet meer mee.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Geachte Rene……niet alleen de jeugd, maar ook de 40 en 50 jarigen zijn onbehouwen en onbeschoft in sommige plaatsen. Die laatste groep heeft wat te besteden, doen dat ook, maar zijn daarnaast ook gierig en profiteurs. Mijn observing is dat deze groep juist altijd op de eerste rang willen zitten, goedkoop wegkomen, en zelfs……nu zeg ik het voorzichtig, er veel oplichters onder zitten. Voorbeeld……vandaag in groot commercieel centrum reed een Nederlander rond in een grote suv, hij bood messensets aan voor weinig met het verhaal,hoge Japanse kwaliteitsmerk, te veel ingekocht, een afnemer liet het afweten en nu zat hij met nog tiental overschot. Hij reed rondjes in die volle parkeerhaven en sprak iedereen aan.
   Een ander koppel was al eens veroordeeld en probeerde hun slag nu in Spanje te slaan met verhuur van bungalows met zwembad, mooie fotos maar na betalen borgsom bleek de bungalow al een vaste eigenaar te hebben die er al jaren woont. En zo zijn er nog wat van die voorvallen.
   Daarbij de vele Nederlanders die betrokken zijn bij wietteelt in Spanje.
   Ik kom steeds meer zaken tegen waarbij Nederlanders zijn betrokken.

   Like

 11. Tistochwat zegt:

  daar werd een 85-jarige demente man bestraft, omdat hij te lang op de bank bij de bushalte Friedrich-Ebert-Straße had gezeten (8 minuten!).

  Als dit mijn vader zou zijn aangedaan, zou ik de hiervoor verantwoordelijken met het grootst mogelijke sadistische genoegen van onder tot boven opensnijden met een groot mes.
  De smeerlappen maken van de meest zachtmoedige mensen helse duivels! Gek, hè?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s