Bij het “zingen met vluchtelingen” kwam geen enkele vluchteling opdagen

Screenshot_90

(Vertaling: E.J. Bron)

Stuttgart-Möhringen – Opnieuw zo´n onbezonnen goedmenschen-project mislukt: Het Internationale Koor had gehoopt om bij een muzikale manifestatie in Stuttgart-Möhringen met vluchtelingen in contact te komen. Echter: er kwam geen enkele van deze vluchtelingen naar het gezamenlijk zingen.

journalistenwatch

Ach, het had zo mooi kunnen zijn. In het “welkomstcafé” in Möhringen in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg wilde het Internationale Koor afgelopen zaterdag de “beschermingzoekers” uit de omringende onderkomens ontmoeten om samen te zingen en zodoende in contact te komen met de hier naartoe gevluchte personen. Het belachelijke aan het hele goedmenschen gebeuren: er kwam geen enkele van de uitgenodigde vluchtelingen opdagen om te zingen met de bezorgde leden van het koor.

Hoe kon het zover komen? Klaus Eberle, organisator van het welkomstcafé, was teleurgesteld. Lag het er misschien aan dat de brochure alleen in het Duits was geschreven? Misschien was dat een fout?, aldus Eberle twijfelend aan zichzelf. Hij vindt nu dat het hele concept van het “welkomstcafé” aan verandering toe is.

De belangstelling in een wekelijkse ontmoeting schijnt net zo mislukt te zijn als het aanbod aan de “vluchtelingen” om de Duitse taal te leren. En daarom zou men toch besloten hebben – zoals zaterdag – om aparte manifestaties te organiseren: “We hebben geleerd om constant na te denken over de voorwaarden en verwachtingen. Het zijn compleet andere mensen die elkaar ontmoeten. We moeten ook leren wat deze mensen voelen”, aldus goedmenschen-chef Eberle.

Opdat de begeerde objecten – de betuttelde vluchtelingen – de fantastische aanbiedingen van de vluchtelingen-bejubelaars ook aannemen, resumeert Eberle de mislukking van afgelopen weekend met de woorden: “Misschien zou men de vluchtelingen bij de hand hebben moeten nemen en ze hier naartoe moeten brengen?”

Misschien zou men ook eens kunnen nadenken over een ander concept? Maar dat zou betekenen dat mensen van het slag van ene meneer Eberle immers een andere hobby zouden moeten zoeken.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, moralisme, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

47 reacties op Bij het “zingen met vluchtelingen” kwam geen enkele vluchteling opdagen

 1. theresageissler zegt:

  Nou ja, dan werd er tenminste ook niemand aangerand/verkracht/aan het mes geregen/onthoofd…..

  Geliked door 2 people

 2. tinekevanschagen zegt:

  “We moeten ook leren wat deze mensen voelen,aldus goedmenschen-chef Eberle”

  Je gelooft het niet he………..

  Geliked door 1 persoon

 3. Yvonne zegt:

  Ze waren allemaal naar Apeldoorn naar die duffe doosjes welkom in mijn land zangeressen.
  Er was zeker niets gratis te halen volop eten ofzo, reken maar dat ze dan waren gekomen , alleen zingen ja ze zijn gek beetje met die slome Duitsers zingen, moet je die tutten groep zien staan
  Volgende keer € 100.00 geven let maar op dan staan ze te trappelen om mee te doen

  Geliked door 2 people

  • Sabeltant zegt:

   Op het feestje dat de organisatie ter ere van de “vluchtelingen” hielden vergrepen de “vluchtelingen” zich massaal aan de dames. Het “feest” werd vervroegd ten einde gebracht.
   Daar kwam dan weer verrekte weinig van in de krant maar de organisatie betreurde de gang van zaken.
   Deze mensen zijn zo vreselijk dom, als hun eigen kinderen verkracht zouden worden zouden ze er nog een pro “vluchteling” draai aangeven

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   Achterlijke gutmenschen.
   Die Fürchterlingen komen net zo min om te zingen als om te werken.

   Like

 4. BertG. zegt:

  Hier zitten gelovigen achter, kan niet anders.

  Geliked door 2 people

  • Japio zegt:

   Of misschien nog erger, links-liberale atheïsten.

   Geliked door 1 persoon

  • J.C. zegt:

   Als ik zo naar de foto kijk zou je helaas wel eens gelijk kunnen hebben.
   Maar daarom niet alle gelovigen over 1 kam scheren hoot!!!

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Op 100M. afstand herken ik ze al, en zeker wanneer ze in een ploegje lopen.
    Ze hebben dan iets nagemaakt liefs over zich heen.
    Je hoort het aan de gesprekken, de grapjes die ze onderling maken.
    Het ligt er allemaal net iets te dik op hoe ze zich gedragen onderling, het is net iets te gemaakt.

    Like

  • Trucker zegt:

   Gelukkig zijn niet alle gelovigen domme mutsen Bert zo dus vrees (hahahahahaha niet waar ik vind dat net heel leuk) dat er daar meer als één atheïst tussen stond.
   De grachtengordel en hun aanhangers onder het plebs gaan nooit naar een kerk, zijn niks gelovig behalve in hun (a)fgod de snotneus Klavert of de andere Halsema’s…
   Japio heeft er ook naar verwezen zij het wat beleefder maar mijn achternaam is dan ook Brutaal 🙂 🙂

   Like

  • Sonja zegt:

   Bert waarom denk je dat hier geloven achter zitten terwijl je dat niet eens weet dat je het denkt? Meeste vluchtelingen kun je niet noemen die op de vlucht zijn als het werkle vluchtelingen zijn die echt op de vlucht zijn dan zien ze er niet zo uit wand een echte vluchteling komt met niks deze komen met iets een bedoeling om overname dat zie je zo waarom worden steeds meisjes en vrouwen misbruikt en mishandeld dus er zitten niet altijd geloven achter wat je denkt bert

   Like

   • BertG. zegt:

    Omdat alleen gelovigen kunnen bedenken om een liedje te zingen met andere om zo meer verbinding te vinden met elkaar.
    Ben het nog nooit tegen gekomen bij zomaar een groep mensen die iets van andere wilde om dan maar liedjes te gaan zingen.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    wat denk je dat Woodstock was… a ja dan was je nog iets te jong om te weten wat ze daar uitgevreten hebben 🙂
    De flower power tijd wat was dat denk je… helaas zien we de excessen van deze generatie nu nog altijd in onze permissieve maatschappij, in het kwadraat zelfs met hun gender gedoe wordt ik echt niet goed van.
    Toen was het wel liedjes zingen met elkaar en dan de koffer in duiken…geen éne athëist die daar aan mee gedaan heeft..lijkt me sterk maar we weten allemaal ( 🙂 ) dat God’s wonderen de wereld nog niet uit zijn (toen ook nog niet). 🙂

    Like

   • BertG. zegt:

    Op zich kennen sommige kerkjes er toch nog een vrolijke noot aan geven.
    Alleen voor de muziek zou ik er al heen gaan, misschien.

    Like

 5. Claudia M. zegt:

  Q; “Misschien zou men de vluchtelingen bij de hand hebben moeten nemen en ze hier naartoe moeten brengen?”

  Ik zeg doen, Klaus Eberle. Dwing ze gewoon naar jullie theekransjes te komen. Proest…

  Like

 6. Mary zegt:

  Het is bijna zielig, als het niet zo gevaarlijk was, hoe deze mensen denken totaal van enige realiteit verstoken. Maar ze zullen desnoods achter de “vluchtelingen” aangaan want waar moeten ze anders hun leven mee invullen.

  Geliked door 2 people

 7. louis-portugal zegt:

  Ze zijn toch niet gekomen om te zingen.
  Ze zijn gekomen om te vangen en ons te behandelen als hun slaven.

  Geliked door 1 persoon

 8. roel zegt:

  bert je moet niet altijd denken dat hier gelovigen achter zitten ik ben zelf ook gelovig maar van mij mag die islam ophoepelen naar hun eigen land echte vluchtelingen zijn welkom maar als de oorlog af gelopen is moeten ze terug wat hier nu is is de vijfde colonne als er straks burger oorlog uit breekt dan vecht ik ook mee gr roel

  Like

 9. laura van der storm zegt:

  Moslims maken toch geen muziek???

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   En mogen niet naar een café.

   Like

  • Lot zegt:

   Ik zou bij een koor, die dat jaar als thema Mediterraanse liedjes te zingen, ze waren nog op zoek naar liedjes aan de zuidkust de noordafrikaanse gedeelte en hadden al rond gevraagd. Het schijnt dat zij inderdaad niet zo zingerig zijn en geen bekende liedjes hebben. Iedereen dacht altijd van wel, omdat er wel wat musici zijn, of denken wij dan aan Turkije wat grieken waren.

   Like

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Echter: er kwam geen enkele van deze vluchtelingen naar het gezamenlijk zingen.”

  Alle “vluchtelingen” waren vóór het zingen de kerk al uit.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 11. Jules Vismale zegt:

  Ik weet misschien een veel beter liedje dat men daar in Stuttgart, op een tegengestelde wijze, had kunnen zingen voor die “vluchtelingen” en dat gaat ongeveer zo:

  “Jullie zijn namelijk geen oorlogsvluchtelingen maar economische vluchtelingen die hier van onze welvaart willen profiteren.
  Jullie werden daarbij door onze dwaze en linkse bestuurders geholpen die jullie helaas zodanig verwenden dat jullie hierdoor niets konden ontberen.
  Helaas zijn jullie, gelijk naar jullie linkse vrienden, vreselijk ondankbaar, brutaal en veeleisend geworden dat jullie hier alles komen verzieken met jullie primitieve haat.
  Daarbij leveren jullie ons niets op hier, proberen jullie de gehate islam, vrouwendiscriminatie, eerwraak, vervolgen van christenen, homo’s en andere gelovigen en het gewelddadig opdringen van jullie “godsdienst” aan ons te bewegen maar dan zijn jullie al rijkelijk te laat.
  In veel steden en landen in Europa walgen en kotsen ze gewoon van jullie daar jullie steeds maar goed met kwaad belonen, totaal geen schuldgevoelens hebben en de hand bijten die jullie moet voeden.
  En als jullie zo door blijven gaan dan jullie in heel wat plaatsen beslist een fluitconcert, beledigingen, scheldpartijen en zware voorwerpen naar jullie hoofden gesmeten krijgen en daarmee kunnen jullie jezelf niets eens beschermen met aangeboden hoeden.”

  Zouden daarbij al die gastvrije idioten in het Internationale Koor in Stuttgart nou eindelijk eens doorhebben dat je zulk soort verwende parasieten niet kunt blijven oververwennen daar ze zich toch niet met hen willen gaan verenigingen? Die koorlieden zijn tenslotte zo naïef en goedgelovig dat ze vreemden teveel gaan vertrouwen maar bekenden steeds maar wantrouwen!

  Geliked door 1 persoon

 12. Pietersen zegt:

  Het kwartje wil maar niet vallen bij de Gutmensch. Op stageplekken komen ze niet opdagen, bij integratiecursussen niet, bij taallessen niet, alleen bij de sociale dienst komen ze langs om te klagen dat ze te weinig krijgen.

  Geliked door 3 people

 13. Trucker zegt:

  hahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaa lig in een deuk S C H I T T E R E N D (dat er geen islamiet kwam kijken), die domme gansjes onbevredigd naar huis(*)
  Hadden ongetwijfeld gehoopt op een islamitische snikkel te mogen meenemen naar huis voor een “verzetje”.
  Moeten ze in het vervolg maar naar Keulen of een andere grootstad gaan daar lopen duizenden van die grijpgrage geile islamieten in het rond.
  De Zombies hebben de lente geproefd en zien groene blaadjes aan de twijgen hangen, peinzen dit is de maand van de reproductie 🙂

  Like

 14. Elisah zegt:

  Ach jee, en ze hadden toch zo’n leuke liedjes ingestudeerd die duitsers…

  Geliked door 2 people

 15. guusvelraeds zegt:

  Het was beter geweest de brochure in het Arabisch uit te geven en tevens het vooruitzicht meedelen dat de “bescherming zoekenden” contact zouden kunnen leggen met nog ongeschonden Duitse maagden. Wedden dat het zwart was geweest van viriele islamieten die de genen poel van de Duitse natie komen versterken met goedkeuring van de elitaire fine fleur.

  Like

 16. Statler & Waldorf zegt:

  Klaus Eberle is niet goed bij z’n hoofd.

  Geliked door 1 persoon

 17. Tistochwat zegt:

  Steek je tijd en energie liever in het bezoeken, helpen en verwennen van je bejaarde landgenoten, stel linkse deug-idioten!

  Wat zien die zachte eitjes toch in die mohammedanen?!
  Hoe is het mogelijk dat je een lekker gevoel in je hoofd krijgt bij dit soort achterlijke initiatieven?

  Ik zit me gewoon plaatsvervangend te schamen.

  Geliked door 1 persoon

 18. Moslims hebben echt geen zin om samen liederen te zingen met christenen!!!

  Like

 19. fons zegt:

  het mooiste lied voor vluchtelingen zou zijn WIJ WILLEN TERUG NAAR EIGEN LAND MAAR MET BEHOUD VAN UITKERING, TOESLAGEN EN VERGEET HET KINDERGELD NIET !!!

  Geliked door 1 persoon

 20. Steven zegt:

  Volgende keer een paar half naakte danseressen (ultra links) erbij doen….dan loopt het hele asieleiserscentrum leeg om erbij te zijn.

  Like

 21. Wachteres zegt:

  Domme linkse dozen!

  Ze weten niet eens dat muziek voor de moslims goddeloos is en dus zondig! Ook op school mogen de mosims vaak geen muzieklessen bijwonen.

  Stel je voor dat muziek je vrolijk maakt, daar moet je toch niet aan denken?

  Geliked door 1 persoon

 22. Charles Martel zegt:

  Allaaa en zijne profeet moeten van die beuzelarijen niet hebben; in het paradijs is geen plaats voor onbenulligheden.

  Like

 23. kampersrene zegt:

  En ze zongen nog zo mooi “”””en dat we toffe islammers zijn daaat willen we wee-eten , daarom komen wij daarom komen wij “”””

  Geliked door 1 persoon

 24. N.E. Derlander zegt:

  De tijd is aangebroken, dat de argeloze, niet al te slimme, en daarom zo gevaarlijke Gutmenschen ook geconfronteerd gaan worden met het gedrag van hun “kwetsbare beschermelingen”. De “arme vluchtelingen” wanen zich in de EU landen niet langer kwetsbaar meer……..en eisen nu keer op keer met geweld hun deel. Eerst zullen ook de Gutmenschen gaan meemaken, wat de realisten al lang stellen: het merendeel is geen vluchteling, maar gelukzoeker. Daarna zal de elite en de door hen betaalde hitsers, die allen ten volle verantwoordelijk zijn voor de ontstane onhoudbare situatie, geconfronteerd worden met de gevolgen van het open grenzenbeleid en de opvang van ongebreidelde grote aantallen jonge mannen.

  Ik noem het steeds, dat we op een kantelpunt zitten. Ik kan niet wachten………..

  Like

 25. Tistochwat zegt:

  Zingen met vluchtelingen doet me opeens denken aan Creatief met kurk, ook zoiets onnozels.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s