Petr Bystron (AfD): Europa zou meer Orbán en minder Merkel kunnen gebruiken

Screenshot_92

(Vertaling: E.J. Bron)

Petr Bystron (AfD, foto) feliciteert Viktor Orbán met zijn hernieuwde verkiezingsoverwinning. De verkiezingsuitslag in Hongarije toont eens temeer aan dat Merkel Duitsland isoleert met haar migratiepolitiek.

“De hernieuwde verkiezingszege van de Hongaarse minister-president Viktor Orbán is een duidelijk signaal aan Berlijn en Brussel: na Oostenrijk en Italië stemmen ook de Hongaren met een overweldigende meerderheid op politici die zich verzetten tegen de overstroming van Europa door migranten. De verkiezingsuitslagen tonen aan dat Merkel Duitsland isoleert met haar migratiepolitiek”, zei Petr Bystron de leider van de AfD-delegatie in de commissie Buitenlandse Zaken van het Duitse parlement.

Het mooie verkiezingsresultaat voor Orbán zou aantonen dat zijn asiel- en immigratie-kritische politiek “op grote instemming van het volk” kan rekenen, aldus Bystron verder. Het zou dus niet waar zijn dat zijn verkiezingssucces plaatsvond ondanks zijn asiel-kritische opvattingen. Integendeel: de kiezers in Hongarije zouden Orbán “vanwege diens nadrukkelijk restrictieve immigratiepolitiek hebben gekozen”.

Duitsland zou ook een Viktor Orbán nodig hebben, hij is het tegendeel van Merkel

Bovendien verklaarde Bystron: “Veel EU-burgers weten dat het afsluiten van de Balkan-route en de bouw van een grenshek door de regering van Orbán Europa heeft gered. Desondanks is nauwelijks een politicus bereid om deze prestatie als verdienste van Orbán te waarderen.” Orbán zou “de enige politicus wijd en zijd zijn die het behoud van de christelijke cultuur en de invasie van moslims tot onderwerp maakt.”

Bystron feliciteerde de verkiezingswinnaar en verklaarde daarbij: “Ik feliciteer Viktor Orbán nadrukkelijk met zijn indrukwekkende verkiezingsresultaat. Duitsland zou ook een Orbán kunnen gebruiken. Hij is het tegendeel van Merkel”.

Bron:
https://juergenfritz.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Patriottisme, soevereiniteit, Verzet, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

17 reacties op Petr Bystron (AfD): Europa zou meer Orbán en minder Merkel kunnen gebruiken

 1. Jean zegt:

  Géén merkel is het beste voor Europa.

  Geliked door 2 people

 2. Peter zegt:

  Duitsland zou ook een Viktor Orbán nodig hebben, hij is het tegendeel van Merkel.
  Zo is het maar net !

  Geliked door 1 persoon

 3. Haksteeg Anton zegt:

  Volkomen juist Merkel dient te verdwijnen achter de horizon

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Niet alleen MERKEL,moet verdwijnen,…maar ..OOK DIEGENEN die haar …TOESTEMMING hebben gegeven tot bewerkstelligen ondergang van. EUROPESE .naties, ( EN zich ‘ gedeisd’ houden’, DIE NAMEN moeten …OOK…bekend gemaakt worden!)

   Geliked door 2 people

   • Erik zegt:

    In Nederland is de lijst linkse ratten oneindig.

    Like

   • Margareta zegt:

    Het zijn er heel veel Fleckie. In Brussel bezetten rond de 250 zogenaamde landenvertegenwoordigers die onder invloed staan van Soros. Zij doen, op een heel agressive manier er alles aan doen om de migratie te bevoorderen. Hopelijk komt bij de volgende verkiezingen daar een einde aan. In elk geval de politiek van Orban heeft tot nu toe enigszins hun activiteiten geremd, maar de tijd dringt dat meer landen aansluiten bij zijn migratiepolitiek om erger te voorkomen.

    Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Gisteren op de Duitse TV heel veel wensdenken in verband met de hoge opkomst in Hongarije en de hoop dat die hoge opkomst nadelig zou zijn voor Viktor Orban.

  Niet dus.

  Orban was de eerste politicus in Hongarije die nog voor de val van de muur in het openbaar durfde te zeggen dat de Russen moesten verdwijnen uit Hongarije. Durfde te zeggen met gevaar voor eigen leven en of de kans door de KGB opgepakt te worden.

  Hij is alles behalve een politiek opportunist.

  Orban is alles wat een figuren als Delier Juncker en Timmerschwans niet zijn.

  Goh wat walg ik van die twee. Zij niet alleen hoor er lopen nog een paar rond in Brussel en contreien wiens verwekkers jammerlijk vergeten zijn een condoom te gebruiken.

  Geliked door 4 people

  • Haksteeg Anton zegt:

   Juncker en Timmerschwans en Mogherini was hun kw*kie op de kachel gekomen dan was het tenminste met een sisser afgelopen maar nu loopt dat ongekozen volk de lakens uit te delen. Weg met hun en ook al die islam import

   Geliked door 1 persoon

  • Margareta zegt:

   Gisteren zag ik op Nieuwsuur de commentaaar over de verkiezingen.. Volgens hun berichtgeving verliepen de verkiezingen niet eerlijk, want die “zieleige” balliberalen niet voldoende kans gehad zouden hebben om hun programma bekend te maken. Ik heb de laatste 3 maanden de nieuwsberichten via de Hongaarse televisie en de kranten gevolgd en kan met zekerheid zeggen dat de andere partijen totaal geen programma hadden. Zij waren tot op het laatste moment aan het bekvechten en met behulp van manipulaties, probeerden een constructie te bedenken om de regering omver te werpen
   Zij hebben in de afgelopen 4 jaar helemaal niets gedaan, behalve het land over de hele wereld sistematisch onder verkeerde daglicht proberen te brengen. De buitenlandse berichtgevingen zijn vaak bevooroordeeld en zijn niet in de waarheid geinteresseerd.

   Like

 5. roel zegt:

  gefelisteerd orban wij zouden ook een president als orban moeten hebben maar hier in nederland is alles tot op het bot verdeeld het merendeel van het volk heeft niet in de gaten hoe erg het hier al is nog even en de burger oorlog breekt hier uit dan is het te laat gr roel

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Een [VOORLICHTINGS ! ]-film op de Duitse TV op “Prime-Time”:
  Een toekomstig Imam neemt een Duits weesmeisje bij hen in huis op en………voed ze Christelijk op ?

  Vrome moslims die open staan voor het Christelijke geloof van dit jonge meisje.
  Ze houden van haar en beschermen haar
  [tegen] wantrouwende en haatdragende DUITSERS !
  Het is een goede film die helemaal niet als propaganda aanvoelt uiteraard.
  Het is natuurlijk ook helemaal niet nodig om dit soort films te maken, omdat de islam zich harmonieus en respectvol aan de Europese cultuur aanpast.

  https://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2018/04/Germany-In-the-German-Merkel-state-television-ARD-this-evening-there-is-again-a-real-TV-hit-a-German-child-the-mother-dies-in-an-accident-comes-int.mp4?_=1

  En dan zijn er nog sommige slechterikken die durven beweren dat de Duitse media eenzijdig georiënteerd zijn ………..!

  Geliked door 1 persoon

 7. Thom zegt:

  in het artikel staat: “Veel EU-burgers weten dat het afsluiten van de Balkan-route en de bouw van een grenshek door de regering van Orbán Europa heeft gered.”

  Het grenshek heeft Hongarije voorlopig gered, maar Europa is er niet door gered. Europa gaat nu iets minder snel naar de totale ondergang.

  Geliked door 1 persoon

  • Eigen volk eerst zegt:

   Europa is verloren!
   Wat heeft de Rutte regering ons laten lijden om de zogenaamde begrotingstekort weg te werken. Nu horen we hier nooit meer over. Dat tekort moet inmiddels zo vreselijk hoog zijn want al het uitgegeven geld aan de EU en asielparasieten is gigantisch. En het gaat maar door. Volgens mij moeten we inmiddels failliet zijn?

   Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Helaas de Orbáns zijn dun gezaaid terwijl de Merkels met de bosjes rondlopen.

  Like

 9. T.Troubadour zegt:

  Nederland heeft ook een Orban nodig en geen kopie van Junker en Timmerschwans zoals Rutte

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s