De politieke islam is springlevend

Screenshot_101

(Door: Sam van Rooy)

Volgens Majd Khalifeh is de ‘politieke islam’ aan het uitsterven (volgens de Algerijnse journalist Hamid Zanaz is ‘politieke islam’ een “flagrant pleonasme omdat de islam in de eerste plaats politiek is”). Khalifeh probeert dat te onderbouwen door te verwijzen naar de Arabische wereld. Maar als de recente ontwikkelingen in het Midden-Oosten evenals opinieonderzoeken in de islamitische wereld iets aantonen, dan is het juist dat de zogenaamde ‘politieke islam’ springlevend is.

“Ook voor Belgische moslims klinken de woorden van de politieke dwergen uit Brussel [Partij Islam] wereldvreemd,” schrijft Majd Khalifeh. Hoe weet hij dat? Heeft hij een opiniepeiling gehouden? Wat we wél weten is dat het onderzoek van Dr. Ruud Koopmans aangeeft dat: 66,1% van de moslims in België vindt dat moslims terug moeten naar de wortels van de islam; 82,2% vindt dat er maar één interpretatie van de Koran is en dat elke moslim zich daaraan moet houden; en 69,6% vindt de regels van de Koran belangrijker dan de Belgische wetgeving (bron: Berlijnse Centrum voor sociaal-wetenschappelijk onderzoek of WZB, Wissenschaftszentrum Berlin für Sozialforschung). Met andere woorden: er is wel degelijk een voedingsbodem en kiezerspotentieel voor islamitische partijen zoals Partij Islam.

Lees verder>>>
(h/t “Trucker”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, België, Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, sharia, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op De politieke islam is springlevend

 1. paulzwueste zegt:

  Voldoende grond om al dat tuig onmiddellijk het land uit te pletteren!!!!
  België zal dat niet doen omdat ze ’n premier hebben met ’n mombakkes dat uit een feestwinkel voor gestoorden komt… en Nederland ook niet omdat ze ’n superrat die het landverraden heeft uitgevonden als premier heeft.
  Beiden zullen elkaar op de pijnbank ontmoeten, en daarna gebroederlijk hangen aan de galg!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/04/denk-maakt-misbruik-van-gaza-rellen-door-weer-eens-flink-stemming-tegen-israel-te-maken-erken-palestina/
  Er gebeurt weer eens wat in Israël, en natuurlijk is DENK er dan weer als de kippen bij om er een Israël-bashfeestje van te maken. Ditmaal met een serie Kamervragen waarin de regering voor de zoveelste keer met klem wordt opgedragen om ‘Palestina’ te erkennen als onafhankelijke staat.

  Like

 3. kampersrene zegt:

  Ik kan die moslims niet ruiken noch zien .Ik vergeet het nooit , toen ik nog een politieman was slingerde ik ooit een marokkaan op den bon wegens een overtreding .Hij begon mij uit te schelden voor rascist

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Natuurlijk is islam politiek De Nazis was ook politiek maar Hitler was vergeten er een god bij te sleuren

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  De wortels van de islam zijn even moorddadig als de hedendaagse islam.De oudste nog resterende biografie van de vermeende stichter heet: “Het boek der razzia’s”; Al-Waqidi beschrijft er de 42 strooptochten georganiseerd tussen 622 en 632, toen hij stierf aan de gevolgen van vergiftiging. Overiges werden drie van zijn eerste vier opvolgers vermoord, de andere (Abu Bakr) ontsnapte waarschijnlijk omdat hij zelf na twee jaar het bijltje erbij neerlegde. Een ook daarna gaan de moordpartijen rustig door. Ooit iemand gehoord van Syrië?

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Ik laat “politiek” even weg…….islam = islam en onveranderd met dezelfde doelstelling als toen Mohamed begon te krijsen. Daarom zie ik de islam in welke vorm dan ook als een sluipmoordenaar…….het liefst van achter om het mes door te halen als het zover is……..want dat is de enigste intentie van overleven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s