Kraakterreur Amsterdam – Woningbouwcorporatie huurt eigen beveiligers in

Screenshot_99

(Door: Bas Paternotte)

Waar is de politie? – ‘Onze huurders voelen zich niet veilig’

In de Amsterdamse Rudolf Dieselstraat en omgeving lopen sinds dinsdag zeker tien beveiligers van leegstandsbeheerder Camelot, ingehuurd door woningbouwcorporatie Ymere. Dat meldt AT5. Een woordvoerder van Ymere laat weten dat Camelot inderdaad extra beveiligers heeft ingehuurd. “We zijn hiertoe genoodzaakt, want onze huurders voelen zich niet veilig.”

Post online

De groep illegalen van We are here hebben maandagmiddag opnieuw twee woningen in Amsterdam Oost geprobeerd te kraken. De politie greep niet in. Premier Mark Rutte noemde vrijdag de incidenten rond gekraakte panden in Amsterdam verschrikkelijk. Hij zegt te zijn geschrokken toen hij de berichtgeving las: “Hoe gewoon nette mensen, bij wijze van spreken, in hun huis overvallen worden of op een heel onaangename manier te maken krijgen met dit type acties.”

Burgemeester Jozias van Aartsen (VVD) laat op verzoek van GroenLinks en D66 de illegalen ongemoeid

Bron:
http://politiek.tpo.nl

h/t “Elisah”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, D66, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

32 reacties op Kraakterreur Amsterdam – Woningbouwcorporatie huurt eigen beveiligers in

 1. guusvelraeds zegt:

  Hij zegt te zijn geschrokken toen hij de berichtgeving las: “Hoe gewoon nette mensen, bij wijze van spreken, in hun huis overvallen worden of op een heel onaangename manier te maken krijgen met dit type acties.”

  Wat fijn voor Kutte dat de verkiezingen alweer een poosje achter ons liggen. Tegen de tijd dat de volgende “democratische” verkiezingsronde aanbreekt zijn “de mense” dit allang weer vergeten.

  Zijn ze niet vergeten dan zorgt een waterval aan “positieve” berichtgeving er wel voor dat dit ras een feit is.

  Geliked door 2 people

 2. Yvonne zegt:

  Vind de heer Rutte het verschrikkelijk ? Sta je in je eigen huis te douchen komen ze je huis binnen
  Meneer Rutte als je niet zo n slap beleid zou voeren en iedereen binnen laat en uitgeprocedeerde asielzoekers hier laat rondhangen dan krijg je dit soort toestanden, kraakten ze zijn stulpje maar eens slapnek, willen we meer of minder types zoals heer Orban ?

  Geliked door 1 persoon

 3. Ruud. zegt:

  Wat een reactie van twee van die lullo,s.

  Geliked door 3 people

 4. Harry Willemse zegt:

  Jozias van Aartsen de grootste lul met vingers die de politiek ooit heeft voortgebracht. Eerst in Den Haag de boel in het honderd laten lopen met islamitische burgerwachten en salafisten die hij de hand wil reiken. Die nu in Amsterdam in zijn broek poep van angst. Deze laffe hond hoeft geen verzoek van GroenLinks of `66. Hij durft er toch niet tegen op te treden.

  Geliked door 4 people

 5. abouneenee zegt:

  Het adagium in een rechtstaat moet zijn: handhaven of afschaffen. De Tweede Kamer heeft kraken juist strenger aangepakt door het illegaal te verklaren en eigenaren meer middelen te geven om krakers te verwijderen. als ik het mij goed herinner. Natuurlijk kiest GL en D66 weer eens niet voor de Nederlander die wat heeft opgebouwd, maar voor de vreemdeling die van het welzijn van die Nederlander wenst te parasiteren. Uiteraard via een overheid die veel te veel macht heeft om burgers te belasten met allerlei onzin en daar ook nog de hoofdprijs voor vraagt. Het gedoogbeleid dat links voorstelt t.a.v. illegalen zal op den duur uiteraard weer leiden tot pardonregelingen, iedereen weet en ziet dat. In NL loont het om te parasiteren, de prikkel om werkelijk iets te doen blijft uit. Dat politieke gekronkel van een VVD die zogenaamd op verzoek van linkse partijen iets nalaat te doen doet mij vermoeden dat de VVD onder leiding van ene Mark R. vol overgave meewerkt aan alle linkse plannetjes die enkel tot doel hebben Nederland onherkenbaar te veranderen zodat de overgang naar een Verenigde Staten van Europa een steeds kleinere wordt..

  Geliked door 4 people

 6. trebor2110 zegt:

  Lafhartig ,Wispelturig ,Onverschillig

  Geliked door 2 people

 7. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Wat is dat voor een vervloekte waanzin in Amsterdam ???
  Als hier niet onmiddellijk een eind wordt gemaakt aan deze praktijken, is het hek van de dam. Voor we het weten staan er bendes aan de deur, die de woning opeisen en de bewoners uit hun eigen woning gooien. Geen zachte aanpak met fluwelen handschoenen lieve woordjes, maar keihard optreden. Vandaag nog, want morgen is het te laat.

  Wat een slappe tinus is die tijdelijke Amsterdamse burgemeester van Aartsen. va de VVD !!!
  Deze klojo is een crimineel. Hij verdient een oneervol ontslag op staande voet met verlies van pensioenrechten en vervolging wegens crimineel gedrag !!!

  Vervolgens ook de gemeenteraadsleden leden van Groen-links en D66 arresteren. Zij vormen kennelijk een criminele organisartie. Langdurig opsluiten en kaalplukken !!!

  Geliked door 5 people

 8. Qvic zegt:

  De wegkijkers van politiek Nederland VVD,D’66 en Groen Links. Deze rasechte landverraders zullen we nog veel van horen, hoe zij Nederland weggeven aan de islamieten.

  Geliked door 2 people

 9. theresageissler zegt:

  Die laatste constatering alleen al: Op verzoek van…wie? “Van GroenLinks en D66.”
  Natuurlijk. Van wie anders? Dé hoek van het landverraderstuig.
  Die zullen dan ook wel ingenomen zijn met “Jozias” als waarnemer: Past volledig in hun straatje.

  Geliked door 1 persoon

 10. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Ons prinsje Huisjesmelker bezit volgens horen zeggen zo’n kleine 600 woningen voor de verhuur, waarvan zo’n 350 in Amsterdam.
  Als we die krakers nou eens daar naar toe sturen en wat van die opstalletjes laten kraken, dan is het probleem zo opgelost
  Wedden van yes ???

  Geliked door 3 people

  • Helena zegt:

   Rutger Goot-Wassink – met de kop van een weerwolf (!) – had er een oplossing voor hoorde ik ‘m gisteren zeggen bij de staatsomroep: “Ze gaan niet weg, nee we mòeten ze helpen en verzorgen aan de rand van de stad. Dat is in andere grote steden ook al zo, dus dat kan ook hier!” En eerder op AT5: “Volgens Groot Wassink een teken dat Amsterdam behoefte heeft aan een bed-bad-brood-voorziening die 24 uur per dag open is, in plaats van de huidige 12 uur. Verder wil hij kijken of de actievoeders gemeentepanden kunnen gaan kraken!”.Ik herinner me dat in Groningen een joekel van een boot was ingezet waar het uitgeprocedeerde tuig van de richel was ondergebracht en waar ze zich in t weekend in het uitgaansleven stortten om de biertjes te jatten van de wèl betalende klanten. Dit kan vast ook in Islamsterdam genoeg plek in die grachten 🙂 ze schijnen erg gezellig te zijn ook nog die ‘we are here’ luitjes, houden wel van een feestje! Positief is ook dat de links stemmers nu een koekje van eigen deeg krijgen, ze vonden toch echt dat al die arme mensen een huis moesten krijgen, alleen niet op dat van hun 🙂

   Geliked door 1 persoon

  • Helena zegt:

   Oeps48 een uitstekend idee!!

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Maar waarschuw de huidige bewoners eerst even.

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ Nemesis zegt:
    11 april 2018 om 13:18

    Dames en Heren.

    Een huisjesmelker, die zoveel optrek in de verhuur heeft, zal hier en daar ook best wel wat leegstand hebben.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Zal best wel. Maar is het niet te gek voor woorden, dat die zogenaamde prins een dergelijk groot aantal huizen in z’n bezit heeft. Ik zou wel eens willen weten wie of wat hem dat enorme kapitaal dat daar voor nodig is toegestopt heeft.
    Huisjesmelker en huurdersuitmelker.

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Nemesis (12 april 2018 om 09:12)

    Dames en Heren.

    Deze dynastie staat erom bekend, dat ze bepaaldelijk niet armlastig zijn. Ze schijnen ook bepaaldelijk goed in de slappe was te zitten. Ik geloof niet, dat er ook maar iemand in die dynastie van een uitkering of salaris moet rondkomen.

    Al vele jaren geleden heb ik eens gelezen dat, toen de nalatenschap van Wilhemina (de Ranitz) vrijviel, de winkelende prins een aantal stichtingen in het leven heeft geroepen, waarin het dynastieke vermogen is ondergebracht en waarmee tante opoe Trix naar believen in de behoeften van de leden van de dynastie kan voorzien.

    Het dynastieke vermogen zal zeer zeker goed zijn belegd en de risico’s zullen ongetwijfeld goed gespreid zijn. Met geld maak je immers nog meer geld. Hoe groter de vermogens des te gemakkelijker het en des te meer er binnenstroomt.

    De dynastie heeft overigens buiten de staatsrechtelijke tegemoetkomingen, vele bronnen van inkomsten. ik denk bijvoorbeeld aan de winstuitkeringen van de Shell. Maar er schijnen ook inkomsten te zijn, die nog tot de tijd van de V.O.C. teruggaan. Destijds schijnt het monopoly op de handel in opiaten verkregen te zijn. En dat zou nog steeds geldig zijn. Dat soort handel is over het algemeen nogal lucratief. Veel bronnen van inkomsten worden uiteraard buiten het zicht van het pleps gehouden en extern beheerd, zodat de inkomsten via de achterdeur binnenvloeien.

    Het is algemeen bekend, dat huisjesmelkerij geen slechte bron van inkomsten is. Ik neem aan, dat, toen het prinsje met deze hobby begon, hij niet om een hypotheekje bij een bank hoefde te gaan zeuren. Tante opoe Trix zal uit dankbaarheid wel een kusje hebben gekregen, toen ze over haar hart heeft gestreken hebben, om hem te helpen. Dit soort hobbies beginnen meestal met één huisje. En voor je het weet neem je er nog eentje erbij. En vervolgens heb je er enkele. En dan verzamel je er nog wat bij. En zo krijg je er veel. En dat wordt dan vanzelf een hele boel.

    Het pleps verzamelt postzegels en het prinsje verzamelt huisjes. Tja, er is nu eenmaal verschil. Alle varkens zijn gelijk. Maar sommige varkens zijn gelijker dan andere. Niet ieders wieg stond op de juiste plek.

    Like

   • Nemesis zegt:

    De eerst die zich van Oranje noemde heeft was niet zo bijzonder en ook niet rijk. Hij heeft enorm lopen bedelen en bedelen. Om van die bedeknaap af te zijn, kreeg hij een klein (was het een hertogdom) Orange in Frankrijk. Zo is het begonnen. Dit Orange varken bleek een hele goede roofridder te ziijn evenals de zogenaamde nazaten. Ze konden inderdaad allemaal goed verzamelen en het heeft ze geen windeieren gelegd. Buiten dat betalen we ons blauw voor hun aanwezigheid. Tel uit de winst.

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ Nemesis (12 april 2018 om 09:12)

    Dames en Heren.

    Voor de genen, die geïnteresseerd zijn in halve waarheden en fake berichten, verwijs ik naar:

    http://www.pateo.nl/HTML/NL/PateoPedia/Personen.htm

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Goed gedaan Oeps48 !

    Geliked door 1 persoon

 11. Elisah zegt:

  Off topic?
  https://fenixx.org/2018/04/10/grootste-black-lives-matter-facebookpagina-was-nep-700-000-dollar-foetsie/
  De laatste jaren heeft de radicale activistische groep die bekend staat als Black Lives Matter veel aandacht gekregen. Het is meer dan controversieel. Vanwege de roekeloze hetze tegen politie en blanke Amerikanen, beschouwen veel mensen de organisatie als een terroristische groepering. Hun leden zijn geïnspireerd om geweld in het hele land aan te wakkeren en zelfs politieagenten te vermoorden.

  Like

 12. koosv8 zegt:

  Wanneer gaan wij, Nederlandse mensen nu eens massaal naar Den Haag. En dan met honderdduizenden, om de boel omver te schoppen. HET WORDT ELKE DAG GEKKER. langer doorwerken, pensioenen, drugscriminaliteit, zorg, Pasen, sinterklaas, dat kan en dit weer niet, en nu worden mensen uit hun huis gejaagd door ILLEGALEN waarachtig. En de zg.machthebbers doen niets!!!!

  Geliked door 1 persoon

 13. Peter zegt:

  Ik gun de heren krakers nog wel een bezoek aan de kapper en het badhuis.
  Dan kunnen ze fris geschoren en goed geparfumeerd het vliegtuig in om in hun thuisland meteen aan het werk te gaan.

  Like

 14. Jan zegt:

  De lamstralen, ook wel politie genoemd, kijkt weer toe, net als bij Ha Carmel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s