Vreemde smaak in mijn mond

Screenshot_94

(Door: “Guardiacivil”)

Als ik nog eens terugkijk naar beschikbare foto’s op Google, dan zie ik heel veel jonge gasten uit het Midden-Oosten. Ik heb het dus niet over negers uit Afrika, maar Arabische gastjes die zijn overgestoken in bootjes of elk ander vervoer zoals illegaal in ruimtes van vrachtwagens of onder tussen het chassis verborgen. Spanje trekt er regelmatig tientallen onderuit bij controle in Ceuta. Terug naar die jonge gastjes uit het Midden-Oosten. Ik laat soms mijn gedachten gaan over bepaalde zaken en zo kwam ik ineens op het idee dat mensensmokkelaars misschien nog een andere rol spelen.

Mensensmokkelaars die niet alleen het geld opstrijken, maar ook nog goede raad meegeven. Nu ga ik heel ver met deze raad, een raad die niet alleen een grove kaart en misschien wat telefoonnummers inhoudt, maar ook een stille heimelijke raad. Zoek contacten in het Westen, hier heb je alvast wat nummers (moskee en cellen) en bereid je voor om aanslagen te plegen.

Waarom zeg ik dit? Omdat mijn gedachten zover gingen met Erdoğan en zijn oproep om aanslagen te plegen. Het lijkt mij in deze lijn ook logisch dat hij stromannen uitzet tussen de mensensmokkelaars, natuurlijk tegen betaling, om Arabische jongens te instrueren die de overtocht maken. Ik zie Erdoğan in zijn doen en laten ertoe in staat zo´n strategie uit te stippelen en uit te werken. Ik zie hem in staat met zijn lange arm veel meer voor elkaar te krijgen dan anderen willen geloven. Ik zie hem in staat naar de meest onvoorstelbare mogelijkheden te grijpen om zijn plannen uit te voeren.

Ik ben geen geheime dienst, noch een hoge opleiding genoten, ben niet ter plekke geweest, want dat lijkt mij allemaal zeer gevaarlijk. Zelfs al zou je zelf infiltreren voor onderzoek, dan is het spelen met je leven. Maar het lijkt mij helemaal niet onwaarschijnlijk. Hij trekt alle middelen naar zich toe, bedenkt allerlei middelen, dreigt met allerlei middelen. Zijn laatste dreigement was tegen Frankrijk gericht, zij zullen het bezuren zei hij.

De jonge Arabieren liegen niet voor niets, alles is met een reden. Vertrouw nooit een moslim.

www.dailymail.co.uk

Door:
“Guardiacivil”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Arabische wereld, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Midden-Oosten, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, Turkije. Bookmark de permalink .

30 reacties op Vreemde smaak in mijn mond

 1. roel zegt:

  erdgan wil een ottomaans rijk stichten en daar hoort europa ook bij die jonge moslims zijn goed getrainde soldaten die wachten op het aanvals sein ook europa word onder de voet gelopen hier zijn ze nog blinder dan een mol gr roel

  Geliked door 6 people

 2. Elisah zegt:

  Progeria lijkt een midden-oosterse variant te hebben….

  Like

 3. Floris Jan zegt:

  Je kunt het ook op een nog wat hoger niveau zien. Niet zozeer Erdogan is de opdrachtgever, maar de proleet Mohammed zelf. Totale onderwerping aan de islam, over de hele wereld, dat is het einddoel. En de beloning is niet zozeer financieel, maar meer een goed leven in het hiernamaals. Je krijgt flink wat islam-kudo’s (hasanaat genoemd) als je direct of indirect strijd voor de islam.
  En lees ook koran 4 vers 100 waarin opgeroepen wordt als moslim te migreren en andere landen te koloniseren.
  Een heel smerige ideologie. Ons nageslacht zal ons hardgrondig vervloeken om onze apathie jegens de islam.

  Geliked door 1 persoon

 4. Johan de derde zegt:

  Ongetwijfeld gaat het gebeuren dt er een oorlog komt tussen de theedoeken en hun linkse partijen zoals d66 gl sp pvda. De uitkomst staat ook vast wat zal het heerlijk zijn elk lid van bovengenoemde partij verantwoordelijk houden voor misdaden tegen de menselijkheid en meteen hun stemmers met de overige theedoeken terug sturen naar de zandbakken. minder bners links tuig wat een rust en ruimte krijgen we dan in nederland.

  Like

 5. Harry zegt:

  Lijkt me helemaal niet zo’n rare gedachtegang !
  Heel erg aannemelijk , eigenlijk .

  Geliked door 1 persoon

 6. Anna zegt:

  Erdogan en Macron hebben hoog gaande ruzie. Met als inzet de Koerden in Syrië. Erdogan roept zelfs op om in Frankrijk aanslagen te plegen, dan is het niet zoverwonderlijk dat hij alvast de troepen in gereedheid brengt….. welk land ze vandaan komen is niet belangrijk zij behoren immers alle tot de Umhna Islamica!!!!!!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Het zou mij niet bevreemden als het bovenstaande verhaal klopt, want de EU en Nederland zijn de regenten een beetje DOM !

  Like

 8. Die #dobbernegers hebben ze erbij geleverd vanwege de verhoging van het zieligheidsgehalte. Blinkend zwart negertje met vlieg op de neus, zoals vroeger op de foto’s in de Katholieke Illustratie of tijdens de pause op het filmdoek in de bioscoop, waarop met schreeuwende letters Geeft allen aan den Armen!, triggeren ook nu nog elke gristen, christen en katholiek.

  Geliked door 1 persoon

 9. Blaffertje zegt:

  Ik denk “Guardiacivil” dat jou gevoel wel eens de waarheid dicht kan benaderen.

  Geliked door 1 persoon

 10. M.A.L. Sion zegt:

  De ondertoon van het artikel is vrees en bezorgdheid. Laat uit deze vrees een realistische hang naar verzet groeien. De mensensmokkelaars geven dus contacten mee naar o.a. “” cellen “”.
  Hoe bestrijdt je die? Met “”CONTRA-CELLEN””. Het is wachten op (of stimuleren van … ) inzicht bij een aanzienlijk deel van de bevolking dat die cellen gevormd moeten worden. En als ze er straks zijn moeten ze uiteraard niet met lege handen staan.
  Aan de slag en niet langer wachten.
  malsion@orange.fr – de Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 11. Lot zegt:

  noord afrikanen en Irakezen zijn deels indiers. Nu is er niets mis met indiers die blijven nog in eigen land en hoeven ook niet dom te zijn. In Irak heb je donkere Irakezen maar ook lichtere en dat zijn de oorspronkelijke Irakezen/assyriers. Misschien is de combinatie niet zo goed wat er uit voorgekomen is uit de twee volkeren. Ik heb satelliet en ze weten het zelf ook dat er volkeren binnen zijn gekomen en het nu een ander volk is. De indiers zijn namelijk binnengekomen toen de beschaving in Egypte door de zondvloed vergaan is, india was een offshoot van deze samenleving of mensen van daar zijn naar egypte gegaan. Ze zijn daar gaan wonen omdat wat er achter gelaten is en wat zij al kenden daar zo van onder de indruk waren. In india wat het al vermengd tot een nieuwe klasse en de Egyptenaren wisten dat de zondvloed zou komen want deze gemengde klasse is gewaarschuwd om zich te verbergen in de bergen van nepal. Toen deze klasse aan het wegtrekken was dachten de donkere bewoners waar gaan zij naar toe en hebben hen gevolgd en zijn daar ook naar toe gegaan. Zo hebben de indiers het overleefd. Ik denk niet dat iedereen het wist. De Egyptenaren waren ingenomen met deze groep en hadden hen onder hun hoede. Ik heb dat ergens gelezen ik denk dat het in de veda’s staat.

  Like

 12. Sabeltant zegt:

  Rusland zoekt toenadering met China, Amerika heeft America first, Europa zoekt dankzij de VN ruzie met Trump, China, en Rusland en Europa komt steeds meer alleen te staan en loopt vol met analfabete moslims en Afrikanen.
  Jongeren kunnen beter maken dat ze wegkomen naar landen waar de individuele vrijheden hoog, en de kans om door roversbendes overvallen te worden klein zijn.
  Europa gaat gewoon ten onder aan hun eigen ideologische gedachte van één mooie vreedzame wereld.
  Er is geen Europeaan opgewassen tegen moorddadige bendes die pakken wat ze willen hebben.
  Erdogan hoeft niet te vechten, met het stompzinnige linkse wereldbeeld van onze Europese “leiders” kunnen ze zichzelf eenvoudigweg op onze kosten vermeerderen door geboorte en ongebreidelde import van geloofsgenoten. Via onze “gelijke rechten” zullen ze via rechters en de politiek onze democratie steeds verder verdelen en uithollen totdat er een meerderheid voor de de islamitische partij kiest, het is dan een kwestie van tijd totdat de sharia een eind maakt aan de democratie. Daarna gaat het heel snel, alles wat niet islamitisch is zal worden afgeschaft (lees afgeslacht) en binnen 10 jaar zal Europa volledig islamitisch zijn. Kijk hoe het ging in Bangla Desh of Pakistan.
  Als Europa haar wetten niet veranderd zal Europa in de huidige vorm ten dode zijn opgeschreven.
  Wie regelmatig op islamitische fora komt leest overal dat ze staan te trappelen.

  Like

 13. Elisah zegt:


  Weekoverzicht van verrijking in Duitsland…

  Like

 14. Taljaard zegt:

  Europese inlichtingendiensten, vooral de Duitse en onze eigen AIVD, zijn vrij competent en zullen dit ook wel weten. In hoeverre zij er iets mee doen is natuurlijk vers 2.

  Like

 15. Elisah zegt:


  Duidelijk.

  Like

 16. oppassen met het woord “vreemde” vriendschap, of men roept “discriminatie !!!”

  Like

 17. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/04/10/we-importeren-een-burgeroorlog/
  Hij onderhield intensieve contacten met Nederlandse en Belgische jihadisten en sluisde gelijktijdig informatie door naar de Belgische staatsveiligheidsdienst. In zijn nieuwste boek ’Dubbel leven’ beschrijft de Palestijns-Vlaamse onderzoeker Montasser AlDe’emeh (29) de periode waarin hij werkte als informant. Dit gevaarlijke dubbelspel leverde hem een plek op de dodenlijst van IS op. AlDe’emeh waarschuwt Europa: „We zijn op weg naar een burgeroorlog.”

  Like

 18. louis-portugal zegt:

  Ik vrees dat je gelijk hebt Guardiacivil.
  Mede gezien dat veel moskeeën door ditib (turkse staat) geleid worden.
  Dus waarschijnlijk is het nog erger dan wij denken.

  Geliked door 1 persoon

 19. kampersrene zegt:

  Die vreemde smaak krijg ik altijd als ik die islam smoelen zie

  Like

 20. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  In het ondermaanse is er niets nieuws onder de zon.
  Natuurlijk steekt er veel meer achter de niet aflatende stroom van vredelievende kansparels, die de europese landen onder de voetlopen. Het zijn geen zielugge vluchtelingen die aan het oorlogsgeweld trachten te ontkomen. Nee, ze worden gerekruteerd, ze worden opgeleid, ze worden getraind, ze worden uitgerust, ze worden begeleid, ze worden betaald, om hier een taak of opdracht uit te voeren. Dit is tactiek en dat heeft een naam. Dat heet “de vijfde colonne”. Zodra het wachtwoord op hun telefoontje verschijnt, voeren ze hun taken en opdrachten uit.

  Het hele Midden oosten is een brandend kruitvat. Het aantal partijen, dat daar aan het strijden is, neemt met de dag toe. Wie er tegen wie aan het vechten is, weten we al lang niet meer. En waar het nu precies om gaat, begrijpen we nog minder. Iedereen, die zichzelf belangrijk vindt stuurt er wel een paar soldaten naar toe. Er zijn belangen en hogere belangen en tegenstrijdige belangen en andere belangen en geen belangen. De spanning en de druk worden opgevoerd. Het gaat naar een climax. Dat brandende kruitvat moet eerdaags wel ontploffen.

  En dan is het te laat. Dan staat de hele wereld in vuur en vlam. Maar dat vinden de satanische heersers niet erg. Daar krijgen ze een kick van. Daar denken ze profijt uit te kunnen halen. Dan kunnen ze nog meer macht vergaren. En om die macht draait het immers allemaal.

  Ze hebben hun voorzorgsmaatregelen al getroffen. De vijfde colonne is al hier. Die krijgt met de dag meer vaste voet aan de grond. Zodra die het wachtwoord ontvangen, slaan ze toe en gaan ze rotzooi trappen. Dan zijn wij met handen en voeten aan huis gebonden en kunnen wij ginderwijd niet meer in de weg gaan lopen. En eer we het beseffen, zitten wij ook thuis midden in die oorlog van verweg.

  En onze satanische heersers zijn van die stomme oenen. Ze zien niets, ze horen niets en ze zeggen niets. Ze spelen het satanische spelletje mee. Maar ze hebben niet in de gaten, dat ze door de duvel bij hun pietje worden gepakt.

  Het moge duidelijk zijn, dat de nabije toekomst niet veel goeds in petto heeft. Joost mag weten, hoe het zal eindigen en wie er met de poet gaat lopen.

  Het is hoogtijd, om bang te worden en om je voorzorgsmaatregelen te treffen. Vluchten kan niet meer. Waarheen ??? De wereld is te klein. Je bent nergens welkom en je zult nergens meer veiligheid vinden.

  Een wereldbrand ??? WO-3 ??? Niet ondenkbaar !!! We zitten er eigenlijk al middenin !!! Is er nog een daarna ??? Kunnen we overleven ??? Hoe zal het zijn voor hen, die overleven ???

  Like

 21. scherpschutter1943 zegt:

  Erdogan heeft uit 18 landen zijn tegenstanders laten ophalen door zijn geheime dienst. Die lui zijn echt niet eigener beweging mee gegaan maar ze zijn gewoon ontvoerd. Dt bewijst de lange arm van Erdogan en de walgelijke lafheid van de westerse regeringen, inclusief de smerigste lafaards, de nederanders.

  Like

 22. Henk.V zegt:

  Uw redenering komt doordacht op mij over, ”“Guardiacivil”.
  Ik vrees dat u de spijker op de kop slaat.. Op de manier die u beschrijft wordt inderdaad een alles ondermijnende militaire arm van de jihad opgebouwd in de EU. Dat blijkt een fluitje van een cent te zijn , omdat de overheden ,orde handhavers een verdedigers van de landen er- bewust en zeer consequent- de voorkeur aangegeven het woord islam met ”vrede” te vertalen en wie let er nu op massa’s ”vredebrengers”?
  Politiek correct links-liberaal is zo geïnfecteerd door die gedachte dat er met de ogen half open naar mogelijk gevaar wordt gespeurd. Daarom slippen duizenden jongemannen in de ”militaire leeftijd” moeiteloos door elke veiligheidscontrole.
  En dan altijd maar weer massaal overgaan tot grootschalig rouwbeklag , wanneer er weer iets vreselijk is misgegaan in onze samenlevingen: Bloemen, pluche beestjes , ballonnen en treurig zwijgen .Wie denkt er nu nog serieus dat men zoiets als wapen kan inzetten tegen kwaadwillige figuren die ons willen vernietigen.???
  Knapt de maatschappij daar echt van op? In het allergunstigste geval werken deze gevoelsmatige slechts een paar minuten..
  Verder zullen de notabelen blijven herhalen dat wij ‘samen PAL staan en dat daarom niemand ons er onder zal krijgen, omdat wij SAMEN -verbaal- sterk staan.

  De ware uitredding komt echter niet uit de hoek van de verdwaasde symbolische klagers, maar uit de hoek van het door de overheden geminachte volk dat deze situatie niet langer slikt en – voldoende daartoe toegerust – tot passend verweer overgaat.

  Geliked door 2 people

 23. guusvelraeds zegt:

  Helemaal niet ver gezocht. Erdogan doet gewoon dat wat Mohammed de sharia en de koran hem opdragen als goed gelovige moslim.

  Slechte moslims zijn eigenlijk de goede moslims en goede moslims zijn eigenlijk de slechte.

  Dit is geen grapje hoor, zij die begrijpen, begrijpen.

  Like

 24. Guardiacivil zegt:

  Nog een bijkomende opmerking over mijn artikel.
  Het is mij ook opgevallen dat ik van vrienden hoor die regelmatig sportscholen bezoeken, er jonge moslimgastjes stevig aan de training zijn en naderhand er niet meer verschijnen. Er ook ondergrondse trainingen gegeven worden op kleine ruimtes die in woonhuizen zijn omgebouwd tot trainingscentra. Binnen de jongens die trainen voor een goed figuur, gaan deze verhalen rond, dat die gasten eigen faciliteiten bezitten. Ik probeer nog meer informatie hierover te krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s