Dáárom wint Viktor Orbán de verkiezingen!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Filip Dewinter)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

3 reacties op Dáárom wint Viktor Orbán de verkiezingen!

 1. Joshua zegt:

  Waarom wil Nederland wel vernieting van eigen land en cultuur met het kiezen van laml..len als Rutttut , Pechdrol, Buma en Segers ?

  Like

 2. kampersrene zegt:

  Orban won de verkiezingen dank zij de migranten en het gebrek aan Gutmenchen .Bij ons gebeurde het tegenovergestelde

  Like

 3. Cathja zegt:

  Orbán heeft het Hongaarse volk kunnen overtuigen van het feit dat het uiterst belangrijk is om je eigen identiteit te bewaren. Dat je niet moet opgaan in een multiculturele massa, waarvan een steeds groter wordende groep uiteindelijk vér in de meerderheid zijnde, het land zullen gaan innemen.

  Hongarije is van oorsprong een Joods/christelijk land, en velen willen dat zo houden. Uiteraard kent Hongarije ook linkse mensen, maar de meerderheid staat achter Orbán en steunen hem in zijn strijd tegen de dwang vanuit Brussel om moslim-immigranten toe te laten.

  Helaas…, de Hongaarse deur blijft dicht. De ellende die de Hongaren elders in Europa hebben gezien, heeft hen overtuigd dat grenzen wel degelijk bescherming bieden tegen indringers. Vallen die weg, dan ontstaan er op tal van plaatsen rellen, er komen aanslagen, islamieten zullen het straatbeeld veranderen en men wordt uiteindelijk een vreemde in eigen land.

  Houd vol, Hongaren! Strijd voor de vrijheid en veiligheid van jullie prachtige land!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s