De nieuwe onzin uit Brussel: Het posten van foto´s kan u vanaf mei veel geld kosten

Screenshot_113

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Vanaf mei schrijft de EU ons voor wat u mag fotograferen

Ja, u leest het goed! Ca. 50.000 bureaucraten in Brussel zorgen er heel liefdevol voor dat het dagelijks leven van de EU-burgers zijn gangetje gaat: gebruinde patat, de kromming van augurken, open olijfolie-kannetjes op tafels van restaurants en nog veel meer. Voor dit alles bestaan EU-voorschriften.

politikstube

Het volgende bureaucratiemonster is onderweg – het voorschrift betreffende de privacybescherming. Deze treedt op 25-08-2018 in werking. Ze regelt nauwkeurig de persoonsbetrokken data. Wat heeft dat met fotograferen te maken? Tot nu toe bestonden er regelingen ter publicatie van foto´s. Deze worden nu door het nieuwe voorschrift vervangen.

In het vervolg is het maken van foto´s alleen nog toegestaan wanneer herkenbare personen hiervoor hun toestemming geven. Voorbeeld: ik wil graag een foto maken van de Brandenburger Tor in Berlijn. Dat is vanaf mei alleen nog maar toegestaan als er geen mensen zijn of ik de toestemming van ieder persoon heb die toevallig herkenbaar in beeld is.

Duitsland wil de juridische beoordeling van deze verordening volledig aan de rechters overlaten. Wij houden daarom vanaf mei rekening met een golf van aangiften en officiële waarschuwingen als gevolg van het nieuwe EU-voorschrift. Zodoende heeft de EU een groot conjunctuurprogramma voor advocaten gecreëerd. Iedereen kan door een overtreding van het nieuwe voorschrift snel een officiële waarschuwing krijgen, die in de regel € 800-1500,- kost.

De volgende aanval van de EU op de vrijheid van de mensen wordt binnenkort door parlementen geratificeerd. In het vervolg moet het voor vrachtwagenchauffeurs verboden zijn om in hun cabines te overnachten. Bovendien moeten ze één nacht in de week in hun eigen bed slapen.

De EU beperkt met veel zinloze verordeningen steeds meer ons dagelijks leven en zodoende onze vrijheid. Dit bureaucratiegedoe is een bijna niet te verdragen leven gaan leiden. De AfD wil van de EU opnieuw een economische gemeenschap maken, zoals zij dat tot 1995 was.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, EUSSR, Krankzinnigheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op De nieuwe onzin uit Brussel: Het posten van foto´s kan u vanaf mei veel geld kosten

 1. Pieter zegt:

  Gaat nog lachen worden. Komen wekelijks vrachtauto’s uit Griekenland bij mn bedrijf. Moeten die gasten tussendoor met vliegtuig naar huis om nachtje thuis te slapen 😀

  Liked by 8 people

 2. Hovawart zegt:

  De evolutie is op z’n retour, de grenzen blijven open maar om de vrije gedachte komt een hek te staan……

  Liked by 4 people

  • ieznogoedh zegt:

   Elke keer als je denkt dat het toppunt van achterlijkheid nu wel bereikt is, dan weten politici (en ander links gespuis!) zichzelf toch weer te overtreffen.

   Like

  • fleckie zegt:

   Hoe zou het eigenlijk zijn bij of in HET GLASPALEIS,in .BRUSSEL? de europese. grenzen moeten openblijven voor willekeurige …BINNENDRINGERS,: ……ZOALS IN. GASTVRIJ-EUROPEES-VERBAND , : MOGEN BINNENDRINGERS toch ZEKER ALS GAST IN…het GLAS-PALEIS …in …BRUSSEL…VERBLIJVEN? …….GOED VOORBEELD …DOET…GOED…VOLGEN…,NIETWAAR.,,?!

   Like

 3. Elisah zegt:

  En ondertussen staan overal camera’s en kunnen ze computers doorspitten….dus hoezo privacy???

  Liked by 3 people

 4. Mary zegt:

  Ze kunnen allemaal aan het gas, hoe eerder hoe beter en dan gaan we daar foto”s van maken.

  Liked by 1 persoon

 5. Trucker zegt:

  Niet on topic maar islam gerelateerd dus altijd on topic:
  Sherrif Mike Jolley (in Georgia) legt het zo uit
  Dat is het enige dat ik de Amerikanen benijd hun Second Amendment..

  Liked by 5 people

  • delamontagne zegt:

   Onze burgers dragen wapens. Als U er één doodschiet kunnen wij U ook als vergelding doden.
   We hebben maar Één Gevangenis, maar 356 begraafplaatsen.
   Geniet van Uw verblijf……….

   Liked by 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  Brussel begint al aardig op een gesloten inrichting te lijken. Daar bevinden zich ook tal van mensen die helemaal de weg kwijt zijn. Ik begin me onderhand wel af te vragen of Brussel met deze nieuwe regels geen wetten overtreedt. Ik geniet namelijk vrijheid van meningsuiting, vrijheid om me te vermaken (dus vakantie te vieren en foto’s te maken), vrijheid wanneer ik wel of niet in mijn eigen bed slaap, enz….

  Deze totaal geschifte lieden hebben niet het recht om over MIJ en MIJN leven iets te beslissen!! Ik heb die lui in Brussel namelijk niet uitgenodigd om richting en leiding te geven aan mijn leven.

  Wordt het niet eens tijd dat die vreselijke zuiplap, die iedereen ‘uit vriendschap’ op z’n gezicht mept, eens droog gezet wordt? Opnemen in een kliniek voor alcoholverslaafden, dat is de plek waar hij de rest van zijn leven thuis hoort. Dan hoeven we van hem in elk geval geen debiele uitspraken meer te verwachten.

  Liked by 5 people

  • Daiyu-ninja zegt:

   Honderd % mee eens.
   Die idioten wanen zich ‘god’ en maken zichzelf wijs dat wij – de burgers – hun bezit zijn. Ik ben geen schaakstuk dat ze naar eigen goeddunken kunnen schuiven naar een plek die hun het beste uitkomt. Niemand heeft het recht om over een ander te heersen.

   Liked by 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Wat zijn eigenlijk de symptomen v.d.ziekte van KORSAKOV?

   Like

   • Cathja zegt:

    @ fleckie

    De ziekte van Korsakov is een aandoening van de hersenen. Overmatig alcoholgebruik kan de oorzaak van deze ziekte zijn, maar er zullen ongetwijfeld meer oorzaken zijn.

    Like

 7. Charles Martel zegt:

  Moeten EU potentaten ook één nachtje per week thuis slapen?

  Liked by 1 persoon

 8. Trucker zegt:

  Ik vraag me alleen af wie gaat die massale te verwachten kontroles uitvoeren, honderdduizenden toeristen die foto’s maken, tienduizenden vrachtwagens die overal staan te staan…
  Ze zijn nog niet in staat om de vrede te bewaren in hun gedroomde (unie) laat staan dat ze efficiënte controles kunnen doen of de kromming van de bananen wel de juiste is en niet enkele centimeters de norm overschrijd.
  Die foto’s en die vrachtwagens loopt wel los, ik herinner me Frankrijk de laatste grote staking van de transport bonden…
  ,Ach ze dromen wel eens meer in brussel, ik weet zeker als de Franse transporteurs terug eens drie weken gaan staken en de eu HQ IDIOTEN hun keuken dicht mag gaan omdat er geen aanvoer meer is, ze vlug gaan plooien.

  Liked by 2 people

 9. Hb.schwarz zegt:

  Met de vorming van de EU zou alles soepeler, gemakkelijker en met minder regels voor de burgers worden ervaren. Niets is minder waar. Brussel ontpopt zich als een bureaucratisch regel moloch en dendert voort zonder op of om te kijken.
  Het wordt een dictatuur.
  Eerst preventief met regelgeving, daarna met onwillige staten, opstandige EU burgers en oproeren zal Brussel repressief worden.
  Het EU leger is al in de maak. Het is voor de EU burgers een Europees horror scenario, dit was toch niet de opzet?
  We worden geregeerd vanuit Brussel door ongekozen en zelfbenoemde leiders, welke in mijn ogen niet geschikt zijn om een groot Europees 4e rijk te bestieren.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Brussel Eu…….is een Deep State……de nazi bunker gaat misschien we heel diep onder de grond door…..naar het voorbeeld van u weet wel……….met een grote whiskey kelder voor de grote broer en een kleine vergaderruimte voor de twaalf apostels, geluiddicht zonder internet alles op zelfvernietigend papier, met verder nog een paar slaapkamers rijk voorzien.

  Like

 11. wim zegt:

  Het gaat er natuurlijk om dat burgers geen foto’s maken van wantoestanden veroorzaakt door ongebrijdelde grensoverschrijdingen, van een ‘automobilist met suikerziekte’ die een terrasop scheurt, een man met mes die iets Arabisch roept enz. Enz. De burgers mogen alleen zien en te horen krijgen wat ‘ goed’ is voor hun zwakke zenuwen en wat de falende elite buiten schot houdt.

  Liked by 4 people

  • Trucker zegt:

   dit zou wel eens de reden kunnen zijn, misschien heb je wel voor de volle 100% gelijk.
   Gebeurtenissen die niet passen in de door eu HQ brussel bedisselde multikulle islamofiele heilstaat eurabia weg filteren lees censureren.

   Like

   • Steven zegt:

    Je kan altijd nog foto’s posten via proxy servers… laat ze dan maar gaan uitzoeken wie het heeft gedaan…

    Like

 12. Henk der Niederlànder zegt:

  Ach het is toch heel eenvoudig te verklaren.
  De vraag is, waaruit bestaat het Europesche parlement.
  Het antwoord luid, uit uigerangeerde politicie die over het algemeen geen ene flikker voor hun land betekend hebben en eerder hun desbetreffende landen naar de kloten geholpen hebben door nooit en te nimmer enig voorstel ten gunste van de eigen burgers genomen hebben.
  Uitzonderingen daargelaten.
  Voor de rest hebben ze zich hoofdzakelijk pro Brussel opgesteld en krijgen daarvoor een goedbetaalde baan aangeboden in het gekkenhuis.
  Ze doen daar verder geen een nuttig ding maar moeten af en toe met iets naar buiten komen.
  Nou dan krijg je zulke onzin en quatch als regel uit Brussel en het tuig gaat verder met zakken vullen.

  Liked by 2 people

 13. jungleelephant zegt:

  Als Trump met zijn raketten in zijn maag zit,mag hij er wel een paar richting Brussel sturen!Weg met dat maffia-geteisem!

  Liked by 2 people

 14. aad zegt:

  leuk voor opsporing verzocht, en al die video bewijzen, kan justitie de kop nog kosten, de crimineel heeft de wet weer op zijn hand.

  Like

  • Steven zegt:

   Je begrijpt natuurlijk wel dat indien de overheid vermelding van alles en iedereen op TV wenst, hier dan geen werk van gemaakt kan worden. Dergelijke vervolgingen komen alleen ten laste van de domme burgers.
   Het enige wat ik mij nog kan bedenken dat aanklachten van allochtonen nog financieel vergoed gaan worden, maar dat de autochtone bevolking nergens verhaal kan halen…want dat zijn tenslotte 3e rangs burgers geworden die alleen nog dienen om de staatskas te vullen voor alles wat hier niet hoort!

   Liked by 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @Steven

    Zou het toestemming vragen voor het maken van foto’s enkel en alleen voor Duitsland gelden? Of geldt dit voor alle EU-lidstaten?
    Enig idee?

    Like

 15. Marc zegt:

  Mede daarom eis ik de vernietiging van de staat.

  Liked by 1 persoon

 16. fleckie zegt:

  Hoe kan men ‘COOKIES’ verwijderen, die nu…OVERAL….’opduiken?’, ( ‘ SAMENGEVOEGD’ ‘ PER PERSOON…betekenen …ze…een behoorlijk gevaar (o.a. Psychoanalyse!! Etc.).

  Like

 17. Jan zegt:

  Brussel wil robots mensenrechten geven

  Experts Sign Open Letter Slamming Europe’s Proposal to Recognize Robots as Legal Persons
  https://gizmodo.com/experts-sign-open-letter-slamming-europe-s-proposal-to-1825240003

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s