Premier met verkeerde mening wint democratische verkiezingen, mag niet van Amnesty

Screenshot_111

(Door: Marc van Molenbeek)

‘Orbán maakt critici zwart’, dat zal hij dan wel hebben afgekeken van D66 en GroenLinks

Beste,

Zondag jongstleden heeft de Fideszpartij van premier Orbán wederom de parlementsverkiezingen in Hongarije gewonnen. In rap tempo breekt Orbán de democratie af [ook al blijft het een feit dat de fundamentele rechten, zelfs volgens onafhankelijke critici, wel gewoon worden nageleefd] en beperkt hij de vrijheid en gelijke rechten van Hongaren. Orbán maakt critici zwart [Foei! Dat zou D66 in Nederland nooit doen!] en bestempelt vluchtelingen, seksuele minderheden en mensenrechtenverdedigers [iedereen die tegen vluchtelingenopvang is ‘fascist’ noemen?] tot vijanden van Hongarije [nou ja zeg, dus hij wil zomaar geen vluchtelingen opvangen in Hongarije? Getsie, wat een gemene mensenrechtenschender! Alle andere EU-landen hebben immers totaal geen moeite met vluchtelingen opvangen…]

Lees verder>>>
Post online
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amnesty International, democratie, demoniseren, Hongarije, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

10 reacties op Premier met verkeerde mening wint democratische verkiezingen, mag niet van Amnesty

 1. paulzwueste zegt:

  Ja,die Orban heeft op democratische wijze de verkiezingen gewonnen, maar dat mag natuurlijk niet van D66 en GroenLinks..
  Alleen al door deze negatieve reactie van D66 en GroenLinks weten we dat de ll. verkiezingen in Nederland, waarbij Rutte voor de derde keer op rij zogenaamd “won”…., doorgestoken kaart moeten zijn!!!!
  Als een volk op democratische wijze overweldigend kiest voor zijn leider, zoals nu in Hongarije realiteit werd, betekent dit voor D66 en Groen-Links, dat die leider niet democratisch moet zijn.
  Dat klopt dus helemaal.
  Volgens D66 en GroenLinks kan een echte leider namelijk alléén op democratische wijze winnen als hij via fraude en bedrog ook echt gewonnen heeft van zijn eigen volk….!!!!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Amnesty ook al zo’n eng clubje met een fascistische inslag .

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Koddebeier, klopt en ze zijn van de linkse kerk wat propaganda de wereld in stuurt waar geen hout van klopt. Ze ondersteunen jihadisten en ander tuig.

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Dat klopt, jammer dat ‘onnozelaars’ altijd meedoen aan …briefschrijven-akties….DE vraag is, …….aan wie en voor wie uit WELK LAND ,worden die brieven geschreven?

    Like

 3. Hovawart zegt:

  Het Linksche Consortium heeft de overduidelijke boodschap niet begrepen, dat geeft niet, want zo staan Linkschmenschen in het leven, en dat leven willen de linkschen graag bepalen voor de rest van de samenleving, net als kerkvorsten en valse profeten vroeger ook predikten, want het Tartaros zal ons deel worden als er niet volgens de regels van het Linksch-Absurdisme word geleefd, de angst om gelijk een Tantalos en Sisyphos te moeten leven in het ergste deel van de onderwereld, waar de geesten van de gestorvenen, die in het leven uitzonderlijk slechte dingen hadden gedaan of de goden hadden uitgedaagd, worden gestraft
  Het leven in de EU begint er gelijk op te trekken, mensen met een andere kijk op’t leven, die een Europees Utopia ontkennen, laten leven in de hel…….tja, rest mij de vraag of wij nu aan de maatregels van een goede omvolking hebbe voldaan, en wel in zoo gewichtig een linkschen omdoling, waar ik niet in wil gelooven, veel min zeggen, ten minste heb ik ’t naar myn vermogen getracht; maar ook al doende geleert, dat ‘er ligt wat gestort wordt, en geoogst wat word gezaaid.

  Like

 4. Mary zegt:

  Oban’s mening en visie heeft dus het overgrote merendeel van het Hongaarse volk ook blijkt uit de verkiezingen, net zoals wij alleen de duistere EU club niet en dus ook Rutte en Co niet.

  Like

 5. Pietersen zegt:

  De NOS en NPO zijn ook niet zo blij met de overwinning van Orban heb ik mij laten vertellen.

  Like

 6. Peter zegt:

  Aan Amnesty :
  Nog geen cent van mijn gulp gaat naar de anti-Orbánhulp !!!
  Orbán is de man die een eind maakt aan het overspoelen van Europa door lieden die hier niet thuis horen !

  Geliked door 1 persoon

 7. Guardiacivil zegt:

  Waar het ooit lang geleden allemaal mee begon, met een paar mensen die echt opkwamen voor onterecht veroordeelden of wantoestanden in gevangenissen, is het uitgegroeid naar een gedrocht die geheel andere maatstaven is gaan gebruiken om de mens in het algemeen op een plek te zetten waar deze dit niet wil. Ook de mensen die er nu deel van uit maken komen uit andere milieus dan toen. Het is onderdeel van de elite geworden en een zogenaamd vredes wapen van de elite, zoals ook de dierenbeweging totaal is doorgeslagen en alle milieu activisten, hebben er gezamenlijk voor gezorgd dat wetten werden aangepast en daardoor meteen het leven een stuk onplezieriger voor de mens is geworden. Maar dat zal die lui een worst zijn.

  Like

 8. Margareta zegt:

  De overgrote meerderheid van de Hongaarse mensen zijn heel blij met Orban en zij hebben met volle overtuiging weer hem gekozen om Hongarije te vertegenwoordigen. Dat zij in Hongarije in angst zouden moeten leven en geen persvrijheid zou zijn is een fabeltje.
  Geen cent voor deze verrotte Club!!. Zij werken hard aan mee Europa om zeep te helpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s