Rusland tot de VS, Engeland en Frankrijk: de drempel van het acceptabele is overschreden

Screenshot_122

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

De permanente vertegenwoordiger van Rusland bij de Verenigde Naties, Vassili Nebensja (foto), waarschuwde maandag tijdens een zitting van de VN-veiligheidsraad voor “zwaarwegende gevolgen” als het tot een aanval van westerse landen op Syrië zou komen.

politikstube

Nebensja beweerde verder dat het filmmateriaal van de zogenaamde “withelmen” “duidelijk in scene gezet” zou zijn en eiste een onafhankelijk onderzoek door de OPCW (Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons).

“We hebben u al gezegd dat er geen getuigen betreffende het inzetten van chemische wapens zijn, er zijn geen sporen van chemische wapens, noch slachtoffers, noch doden, noch gewonden, niemand is in de ziekenhuizen opgedoken. Het getoonde filmmateriaal was duidelijk geënsceneerd en werd door de withelmen ter beschikking gesteld. Wij eisen dat de OPCW-missie onmiddellijk een bezoek brengt aan de Douma, het gebied van de zogenaamde aanval met chemische wapens, om medisch personeel en omwonenden te ondervragen en bodemmonsters te verzamelen.”

Bovendien verklaarde hij dat de huidige hetze tegen Rusland niet alleen het hoogtepunt van de Koude Oorlog, maar ook de grens van het acceptabele overschreden zou hebben:

“De leiding van de VS, Groot-Brittannië en Frankrijk bedrijven een confrontatiepolitiek tegen Rusland en Syrië, zonder welke rechtvaardiging dan ook en zonder rekening te houden met de gevolgen, en roepen anderen ertoe op dit voorbeeld te volgen. Er wordt een breed arsenaal van methodes ingezet: belasteringen, beledigingen, havikenretoriek, chantage, sancties en dreigingen, geweld toepassen tegen een soevereine staat. Rusland wordt op onvergeeflijke wijze bedreigd. De toon waarop dit gebeurt, heeft de drempel van het acceptabele overschreden, zelfs die tijdens de Koude Oorlog.”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Groot-Brittannië, Rusland, Syrië, Verenigde Naties, VS. Bookmark de permalink .

36 reacties op Rusland tot de VS, Engeland en Frankrijk: de drempel van het acceptabele is overschreden

 1. roel zegt:

  als je de russchise beer wakker maakt kun je je wel op bergen wat willen ze begginen tegen russen in het westen en ook hier in holland schieten ze met water pistolen

  Geliked door 1 persoon

  • Daiyu-ninja zegt:

   roel zegt:
   11 april 2018 om 21:17……………………………………………………………………………………………

   Yep, met water pistooltjes, klap pistooltjes, drop pistooltjes (die waren trouwen wel lekker), sleutelhanger pistooltjes, chocolade pistooltjes, plop pistooltjes………………………..

   Like

  • fleckie zegt:

   Bovendien is RUSLAND …ALTIJD!!! ‘…..’bevriend’…..geweest …MET…SYRIE!!, …….( enfin ..HET..VIJANDBEELD…is. weer. tevoorschijn…getoverd!!!

   Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  De USA is uitermate oorlogszuchtig en wereldwijd rotzooi aan het trappen om hun wapenindustrie een boost te geven en hun tanende hegemonie nieuw leven in te blazen en de kl**thommels in Brussel lopen er blindelings achteraan.

  De koude oorlog was er niks bij vergeleken.

  Wat een onvoorstelbare puinhoop is het wereldwijd.

  Geliked door 3 people

  • Colin de Jong zegt:

   Inderdaad want Amerika heeft na de 2e wereldorlog 22 keer oorloigen gecreerd en vele miljoenen slachtoffers gemaakt. Vooral de illegale aanval op Irak, waar George Bush zich zou moeten verantwoorden bij het tribunaal in Den Haag. Maar Amerikanen en VVD-ers komen overal mee weg.En die jokers in Brussel dansen naar de pijpen van Amerika.

   Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Nu dat valt allemaal niet te ontkennen he de ene na de andere aantijging blijkt een leugen te zijn als er wat dieper gegraven wordt door de een of de ander, het uitlokken van een confrontatie welke onder Obama werd opgeschroefd is duidelijk, tot nu toe bleef Rusland maar praten, dreigen deden ze niet. Als ze zeggen dat de grens duidelijk overschreden is denk ik dat ze dat ook bedoelen als dusdanig en actie gaan ondernemen………..

  Geliked door 1 persoon

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Rusland heeft er genoeg van en gelijk hebben ze. Maar de reacties van Trump, May en Macron zeggen eigenlijk alles. Ook zij zijn slaven…

  Geliked door 1 persoon

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Ik ben bang dat de russen zich zo onder druk gezet voelen dat ze straks niet anders kunnen dan militair gezien de eerste klap uit te delen. Wat daar de gevolgen van zijn laat zich gemakkelijk raden. Ik denk dat de aanloop tot WOIII in gang is gezet. Denk alleen maar aan al die nato-troepen die aan de grenzen van rusland zijn samen getrokken. Ook Turkije zal nu een keus moeten maken, of de russen of de nato.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Krijg steeds meer de overtuiging dat de westerse geheime diensten met hun proxy oorlogvoering in het Midden Oosten de kern actoren zijn in dit drama.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Dat Trump het maar uit zijn hoofd laat om Syrische doelen te gaan bestoken met kruisraketten.
  De Russen hebben op een besmuikte manier al aangekondigd al de deelnemende oorlog-schepen van de VS tot zinken te brengen. Voor veel minder braken de eerste en tweede wereldoorlog uit. Waar blijven de harde bewijzen dat Assad chemische wapens ingezet heeft ??? En waarom zou Assad,, nu de totale overwinning voor hem nabij is, opeens tegen een paar opstandige overblijvers gifgas in gaan zetten ? Dat onze MSM media leugens tegen ons vertellen is nog tot daar aan toe, maar dat de wereldvrede op het spel word gezet, door dit gore toneelspelletje van anti Rusland – en Assad bewegingen, voorspelt alleen maar het ergste scenario wat er uit zou kunnen voortvloeien. Die opzet lijkt er op om een derde wereldoorlog te starten. Want daar is men al jaren mee bezig. De Russen tarten, uitdagen, en overal de schuld van geven. Maar dit blijft natuurlijk niet mooi staan….

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Het is gewoon ’n spel…
   Elkaar uitdagen om duidelijk te maken dat de ander sterker is. .
   Rusland is de passieve partij.
   Assad is het zogenaamde onderwerp.
   Het westen speelt de rol van de actieve rechtvaardige.

   Natuurlijk komt er om zo iets onbenulligs als dit hele opgezette leugenspektakel géén nucleaire oorlog.

   Like

 8. Eva110 zegt:

  Ik vind het al knap de de Russen zoveel geduld hebben gehad na al die leugens die over hen zijn verspreid.
  Ik ben wel bang dat een eventuele oorlog over onze hoofden worden uitgevochten, mede door het compleet infantiele gedrag van de EU en verschillende lidstaten waaronder ook de Nederlandse.
  In plaats eerst om bewijzen te vragen en af te wachten kakelen ze als een kip zonder kop alles na wat door Brussel gedicteerd wordt.
  Als het uitkomt dat iedereen krijgt wat hem toekomt dan wens ik Rutte en de zijnen een langdurig verblijf in Siberië toe.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Het is geen kwestie van geduld.
   Geduld hebben door de Russen zou impliceren dat de Russen aan de rand van de afgrond zouden staan en niets anders meer zouden kunnen doen dan de wereld vernietigen.
   Je moet dit hele gebeuren zien als politieke chantage.

   Like

 9. Hovawart zegt:

  Het is hoog tijd dat de verwende kereltjes in Brussel eens een tikje op hun bleke neusjes krijgen, met hun morele/ideologische ‘annexatiezucht’ en hun totale lak hebben aan de bevolking in de landen in de EU, met hun falen van een laag van EU-beleidsmakers en megalomane bestuurders, die compleet onverantwoord hebben gehandeld (en daarvoor zelfs zijn beloond). De positie van het EP moet worden herbezien. “Too big to fail” zou “Too big to exist” moeten zijn.
  De stem van het volk totaal negeren, hun inkomens afromen, de veiligheid en leefbaarheid aantasten, en de toekomst van hun kinderen op het spel zetten, En Verwachten Dat Ze Zullen Vechten Voor Brusselse Despoten? Think Again ……..nah

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Als ze zo graag oorlogje willen spelen, zetten we de grootste schreeuwerds, namelijk de verwende Brusselse bleekneusjes in de eerste rijen. Dan kunnen ze hun gang gaan, wij kijken toe.

   Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Wie zit er hier voor tussen? Wie speelt er een heel smerig spel? Ik heb in geen enkel bericht iets gelezen over Erdogan, Iran of Soros? Of een combinatie?

  Like

 11. a s n den haan zegt:

  Wanneer er geschreven wordt dat het in scene gezet is, denk ik gelijk aan het verzonnen volk palestijnen, die zetten ook alles in scene. Palywood..

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @a s n den haan, is ook palywood met meel wat er in de video’s uitziet als stof van puin, kippenbloed als bloed, een windmachine die het meel, wat als stof van puin moet doorgaan, overal op de set heen word geblazen, visagisten die wonden maken die eruit zien als echt, de inzet van ontvoerde kinderen van onschuldige Syrische burgers of hun eigen kinderen enz.
   Het is allemaal propaganda en velen tuinen er in.

   Like

 12. Anna zegt:

  Het zou best wel eens kunnen dat de “ withelmen “ deze gas aanval hebben ingezet….. Zij worden immers gefinancierd door George Soros….. en die wil niets liever dan Trump afzetten en als Trump nu een oorlog zou beginnen zou hem en de linkse kliek in de USA prima uitkomen….. Dan is er weer een reden temeer om Trump in het discrdiet te brengen……… Dan noemen ze hem “ ontoerekeningsvatbaar “

  Like

 13. Marc zegt:

  Ook ik kreeg bij het kijken naar die beelden het gevoel dat de situatie in scene was gezet.

  Like

  • Nemesis zegt:

   In ieder geval zien gifgas slachtoffers er zo niet uit en is het ook niet gedaan door ze met een beetje water af te spoelen. Kan zijn dat ze pepperspray hebben gebruikt, want daar krijg je tranende ogen van, verder ongevaarlijk.

   Like

 14. Stef zegt:

  Volgens mij is de geheime afspraak tussen Trump en Putin als volgt:
  Europa en de islamwereld laten zien dat ze allebei toeslaan als het nodig is. En met veel bombari respect af te dwingen.
  Af en toe hier een bommetje afschieten zodat we het niet doorkrijgen en om toch dit doel te bereiken.
  Het is oorlog die niets kost aan mensenlevens en materieel.

  Like

 15. Perfide Albion zegt:

  Dat het ooit nog zover heeft moeten komen dat ik Rusland zou steunen!? Als je me dat in de jaren 80 had gevraagd had ik je voor gek verklaard. Het kan verkeren zei Bredero.

  De Russen hebben de juiste conclusies getrokken. De westerse elites bedriegen hun eigen volkeren en zijn niets ontziend als het gaat om hun geld en machtshonger. Als je je eigen volk verraad dan ben je tot alles in staat.

  Ik hoop dat de Russen types als George Bush en zijn kliek een lesje gaan leren dat ze nog lang zal heugen.

  Ik steunde tot nu toe Trump maar die kan wat mij betreft ook sterven. Wat kan ons het schelen die nep beelden van een nep-aanval in dat nep-land Syrië? Wat loopt ie te schreeuwen? Die kerel (Trump) is niet goed snik..

  Geliked door 1 persoon

 16. koddebeier zegt:

  Het politieke tuig is bezig ons graf te graven in opdracht van de NGO’s en de multinationals.

  Like

 17. Hb.schwarz zegt:

  Er zijn teveel mensen op de wereld!
  Er moet uitgedund worden dat weten de hoge geplaatsten leiders.
  Zijn al veel studies over geweest en het nodige over gesproken.
  De oplossing? Een werkelijke oorlog, met A-wapens wereldwijd maakt leven op deze planeet onmogelijk. Dat is in brede zin bekend. Gaat men massaal deze wapens gooien, Wordt leven hier onmogelijk, men ontvolkt de aarde. Om reden? Syrië? De bevolking? welke door belanghebbende partijen echt niet gerespecteerd wordt, olie, macht? Is dat zo belangrijk? de gewone wereldburgers vinden absoluut van niet! Het zijn puur machtsspelletjes van miljarden bedrijven en wapenindustrie om delfstoffen en olie.
  Dit lijkt wederom het grote probleem bij een komende oorlog.
  Het is voor iedereen te hopen dat het gezonde normale verstand zegeviert!
  Als laatste, de Russen hebben na het opheffen van de USSR toen het Warschau pact uit elkaar viel gevraagd en gewaarschuwd om als de EU uitbreidt niet richting de Russische grens te komen.
  U weet inmiddels dat de ongekozen zelfbenoemde nietsnutten in Brussel precies het tegenovergestelde hebben gedaan. De Navo legers staan aan de grenzen van Rusland.
  Dat zet zeer kwaad bloed bij de Russen!

  Like

 18. een bijzonder gevaarlijke en zorgwekkende toestand is deze anti-Ruslandhetze

  Like

 19. Republikein zegt:

  Racisme is zo oud als de mensheid, en toen gingen we met nazaad-is het nazaat?- naar de dierentuin, om de wilde beesten te bekijken, allemaal gescheiden van elkaar, wel zo veilig voor het gevaarlijkste beest.
  En ome Donald en zijn voorouders en zijn towers waren ook racisten want toen zongen we uit volle borst mee met “this land is my land”.
  Zie Guthrie en songs.
  En da-ag, toedeledokie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s