Schandalige vonnissen: Rechtbanken in Berlijn en Dresden met twijfelachtige beslissingen bij buitenlandse daders

Screenshot_119

(Vertaling: E.J. Bron)

Tegelijk twee gevallen van buitenlander-criminaliteit en hun slappe bestraffing tonen opnieuw de mildheid van de Duitse justitie tegenover criminele buitenlanders aan. In Berlijn overviel een jaar geleden de 17-jarige Görkem A. een 40-jarige jogster in het Mauerpark. Daarbij sloeg hij haar bruut neer en viel de vrouw meerdere malen met een baksteen aan. Daarbij liep ze meerdere handfracturen en een kaakbeen-breuk op. Nu werd de brute geweldpleger maar tot twee jaar voorwaardelijk en tot betaling van smartengeld veroordeeld.

Duits - Zuerst

Een vonnis in Dresden is zelfs voor de buitenlander-gevolmachtigde en voormalige minister van Justitie van de deelstaat Sachsen, Geert Mackenroth, “moeilijk te begrijpen”. Daar werd een Syriër van de beschuldiging van verkrachting vrijgesproken. Omdat het proces achter gesloten deuren plaatsvond, zijn er geen details over de motivering van het vonnis bekend, maar het kantongerecht oordeelde dat het geen opzet bij de Syriër had kunnen bewijzen. Hij werd ervan beschuldigd een sociaal werkster in zijn woning verkracht te hebben. De jury van de kinderrechtbank beschouwde het niet als bewezen dat de Syriër, Osmar A., de weerzin van de 44-jarige vrouw niet als zodanig herkende. De man, die werd vrijgesproken, werd al vier keer eerder veroordeeld. Verschillende sociale instellingen discussiëren inmiddels over het aanbieden van cursussen zelfverdediging voor hun medewerkers.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Schandalige vonnissen: Rechtbanken in Berlijn en Dresden met twijfelachtige beslissingen bij buitenlandse daders

 1. theresageissler zegt:

  Rot toch op met je cursussen zelfverdediging! Geef de dáders de volle laag!
  (Primitieve reactie, ik weet het, maar het was het allereerste, wat bij me naar boven kwam.)

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ theresa

   Zo denk ik er ook over! De daders, en niemand anders dan de daders, moeten keihard aangepakt worden. Deze uitspraken zijn toch een slag in het gezicht van de slachtoffers, die wellicht jarenlang, of misschien zelfs levenslang de herinneringen aan dit misdrijf met zich mee moeten dragen?

   Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   Paard achter de wagen spannen is hobby nummer één in Duitsland.
   In de gehele EU trouwens.

   Like

  • Heniusz zegt:

   Gelijk heb je, dat gepamper van deze half- of geheel debiele daders moet gewoon ophouden. Wat mij betreft…. Heb wel een paar ideetjes, maar dat is zelfd hier een beetje te gortig.

   Like

  • Dewevoga zegt:

   Er is een spreekwoord de heler is erger dan de dief. We kunnen dus stellen dat de rechtbank en politiek in de categorie heler vallen. Geef hen ook de volle laag. Dat is gerechtigheid.

   Like

  • Anna zegt:

   Klopt KEIHARD aanpakken dat is de enige taal die de islam verstaat.

   Like

  • Charles Martel zegt:

   Geef die corrupte rechters de volle laag!

   Like

 2. Haksteeg Anton zegt:

  Duidelijk is dat Duitsland net zulke rottige rechters heeft als Nederland. Buitenlanders hebben nooit iets gedaan maar het is het tuig van de richel en dat zijn de rechter kennelijk ook tesamen met de pers. Weg er mee dat volk deugdt niet.

  Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Ik stel voor om hem te stenigen. Dat kennen ze daar in het M.O. Wacht maar, zo maar is WOIII daar. ben benieuwd hoelang duitsland het vol houdt tegen de russen.

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Ik ben het met Theresa eens: Wordt wakker en geef die mossels wat ze verdienen. Houd op met het knuffelen van islamieten. Het zijn criminelen van de bovenste plank en verdienen hard, nee KEIHARD aangepakt te worden. Voorbeeld stellen in plaats van pamperen !!!!
  malsion@orange.fr – de Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. Flo zegt:

  Cursus? Ze kunnen beter die nieuwe rechters in een gekkenhuis stoppen

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Daar horen die linkse multiculti idioten ook thuis !!

   Like

   • Haksteeg Anton zegt:

    Een cursus heeft geen zin het is en blijft tuig die net als hitler de mufty van Jerusalem (een islamist die de Joden haatte en als het kon vermoorde en die de islam steunde omdat ze Joden vermoorden of terroriseerden.

    Geliked door 1 persoon

 6. Steven zegt:

  Moest het slachtoffer geen FIKSE schadevergoeding betalen voor het aantasten van zijn eer door hem te hebben beschuldigd van verkrachting?

  Like

 7. Marc zegt:

  Zo zie je maar weer dat de rechtstaat helemaal geen rechtstaat is.

  Like

 8. Piet Karbiet. zegt:

  Nou, twee jaar is voor Nederlandse begrippen nog zwaar. Idioten.

  Like

  • Haksteeg Anton zegt:

   Duitsland heeft geen Justitie zie ze straffen niet eens de zgn bewakers van de concentratiekampen als er nog een van de vele in de publiciteit komt als een zgn. oude man maar hij was uitsluitend een moordenaar die mof

   Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Soms zou je haast wensen dat dit soort allochtonen-tuig uit het bovengenoemde artikel door de twee bloedrechters Freisler en Fouquier-tinville werden veroordeeld! Die twee kenden vast geen genade voor criminele buitenlanders en zij hadden hen meteen een enkele reis naar de galg of guillotine gegeven!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s