Wanprestatie leverende Jozias van Aartsen zet zich af tegen “het platte populisme van hard aanpakken”

Screenshot_108

(Door: Michael van der Galiën)

De wet handhaven is, wat meneer Van Aartsen betreft, ranzig populistisch.

Vriend en vijand vragen zich nu al een tijdje af hoe het toch komt dat Jozias van Aartsen niet optreedt tegen de illegale krakers die hele panden in Amsterdam bezet houden. Nou, het antwoord wordt gegeven in De Telegraaf. En dan ook nog eens door een “ingewijde” van de VVD:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Populisme", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, cultuurrelativisme, D66, democratie, dictatuur, Elite, establishment, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

19 reacties op Wanprestatie leverende Jozias van Aartsen zet zich af tegen “het platte populisme van hard aanpakken”

 1. Tistochwat zegt:

  Moet je ‘m daar nou vergenoegd zien staan, ‘meneer de burgemeester’ met z’n ‘ambtsketen’ om.
  Een ‘ambtsketen’ van aan elkaar geregen lege wc-rolletjes past veel beter bij ‘m.

  Geliked door 2 people

 2. hendrikush zegt:

  Zo ver verheven boven het gepeupel dat hij de hemelpoort kan aanraken.

  Like

  • Oeps48 zegt:

   @ hendrikush (11 april 2018 om 16:29)

   Dames en Heren.

   Ik denk, dat hier niet de hemelpoort wordt bedoeld, maar die poort daarnaast, met die gladde stijle glijbaan naar de onderwereld.

   Geliked door 1 persoon

 3. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Ach, ach, ach, Jozias is dus een hautaine en hypocriete, achterbakse klojo.
  Ach, ach, ach, Jozias voelt zich een beetje ver verheven boven de burgerij.
  Ach, ach, ach, Jozias kan toch geen rekening gaan houden met dat ordinaire pleps.
  Ach, ach, ach, Jozias praat zo lastig met die hete aardappel in zijn keel.
  Ach, ach, ach, Jozias de interim-burgemeester van islamsterdam staat toch ver boven de wet.
  Ach, ach, ach, Jozias heeft toch niet voor niets zijn ziel en zaligheid aan satan verkocht.
  Ach, ach, ach, waarom zou iedereen Jozias nu een schop onder zijn kont willen geven ???

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Hij plaveide het lichtend pad voor zijn opvolger, het dwaallicht van Groen-Linksch, Femke…….
  De binnenstad zal een oase worden van rust, een voorbeeld van reinheid en netheid, de pronkkamer voor de schone kunsten, waar iedere bewoner op de stoep voor zijn deur leeft, met het sporadische geluid van een overvliegende duif, waar men belastingen betaalt voor bijna elke vorm van beweging (zelfs ademhalen), bakfietsen om de nog resterende middenstanders te bevoorraden, en bezoekers tot 18.00 u in het centrum mogen verblijven, Ja de grachtengordel zal een Nederlands paradijsje worden met Groene Troela…..énig toch als je op terrasjes in alle talen op aarde een bestellinkje kunt doen, behalve in het Nederlands.
  Het Nederland zoals Linksch het graag ziet, …..niet.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  De Kroon kan de burgemeester ontslaan. De burgemeester kan ook zelf ontslag aanvragen. Na ontslag krijgt de burgemeester automatisch een uitkering op grond van de Algemene pensioenwet politieke ambtdragers (Appa). De reden van ontslag is voor de uitkering niet relevant.
  Dus ????????

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Jozias van Aartsen is een van de personages in de Nederlandse politiek waar men gerust mag twijfelen uiten over zijn functioneren. Met name: als burgemeester van Den Haag en nu plv. burgemeester van Amsterdam. Welke idioot of liever gezegd idioten hadden het idee gevat om zo’n man te benoemen tot zijn laatste functie? De ervaring leert dat hij in de hoedanigheid van burgemeester brengt GEVAAR voor de mensen in zijn gemeente. a) Jozias van Aartsen had nooit een probleem gehad met mensen die uit hun Haagse buurt door allochtone bendes zijn verjaagd. https://denhaag.raadsinformatie.nl/document/3777236/1/327RIS275880%20Niet%20bedreigde%20maar%20bedreiger%20moet%20vertrekken%20uit%20Schilderswijk
  b) Hij heeft NOOIT een strobreed gelegd in de weg van Marokkaanse en Turkse criminele bendes die hele Haagse wijken in hun macht kregen. c) Wat heeft Jozias van Aartsen gedaan om de invloed van ISIS in Haagse wijken in te dammen? Wijken waar MOSLIMS DE OVERMACHT HEBBEN? Dat zijn bijna alle wijken met sociale woningbouw d) Jozias van Aartsen vond het niet nodig terug te keren uit zijn vakantie n.a.v. ISIS demonstratie in Den Haag die veel gelijkenissen vertoonde met een nazi bijeenkomsten https://www.youtube.com/watch?v=-pgLQkAgvV4
  In Amsterdam vond Jozias van Aartsen het niet nodig adequaat te reageren op de aanvallen van moslims op de Joodse restaurant Ha’Carmel https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/03/advocaat-hacarmel-van-aartsen-zwijgt-in-alle-talen-593193/
  Nu worden bewoners van een Amsterdamse wijk in hun huis aangevallen door illegale Afrikaanse negers die uit zijn om huizen onder hun kont van de gematigde bewoners te kraken. https://www.youtube.com/watch?v=nMvGnbhow6g
  Van Aartsen laat – via de politie – de wooncorporatie geen aangifte doen. Ze mogen klagen. Die soort tactiek had hij ook in Den Haag gehanteerd tegen mensen die ten prooi vielen aan dagelijks islamitisch geweld.

  ZOU DAT NIET BETER ZIJN ALS DEZE MAN EEN HARDE TRAP ONDER ZIJN REET ZOU KRIJGEN en terugkeren naar zijn huis in Den Haag? Hij kan daar van zijn buurman Chalied Bakkali behoorlijk wat financiele adviezen krijgen. https://crime-nieuws.nl/familie-mocro-maffia-kroongetuige-door-zwaarbewapende-politie-uit-woning-gehaald/

  Geliked door 1 persoon

 7. g2-91e8a788030faf65537511fb6d208583 zegt:

  .
  Van Aartsen, van Aartsen, waar heb ‘k toch ooit
  die naam met grote twijfels moeten lezen
  het zal toch niet die Haagse kwibus wezen,
  die zich zelfs met ’n gouden keten had getooid ?

  het complete rijm: http://www.Jasterke.Wordpress.com

  Geliked door 1 persoon

 8. Claudia M. zegt:

  Q …het platte populisme van hard aanpakken.

  Ik weet het niet hoor, maar mijn ouders zaliger hebben mij ook wel eens hard aangepakt. Natuurlijk was ik het daar op dat moment totaal niet mee eens, maar later moet ik toegeven, de beste mensen hadden gewoon voor de volle 100% gelijk.

  Wij leven hier in Nederland en wij hebben hier afspraken gemaakt. De Nederlander houdt zich aan de wet, velen werken en houden huis en haard schoon. Daarnaast betalen zij heel erg veel belastingen, heffingen en al dan niet verplichte verzekeringen.

  Op het moment dat deze wetten door derden, notabene allang uitgeprocedeerde klanten, met voeten wordt getreden en er niet tegenop getreden wordt, dan heeft dat niets met populisme te maken! Dan hebben we te maken met anarchie, wetteloosheid.

  Er is niets populistisch aan, om te vragen de afgesproken wetten te handhaven en daarbij Den Haag nu eindelijk eens een definitieve oplossing te eisen! Waarbij de eerder door de rechterlijke macht gevraagde terugkeer naar eigen land de voorkeur heeft. Het mag na tien gigantisch veel belastingcenten een keer mooi geweest zijn.

  Geliked door 1 persoon

 9. Pietersen zegt:

  Acht weken krijgen die grote-waffel-illegalen de tijd om wat anders te vinden. Ja, dit is Nederland waar het eigen volk er niet meer toe doet en deze smeerlappen in hun wijk moet dulden.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Pietersen. Als de Nederlanders echt iets willen dan krijgen ze het voor elkaar. De Nederlanders wouden niet dat de Stinkers van Sylvana Simons hen Sinterklaas feest in Dokkum zouden verpesten, en de gasten in de bussen kwamen niet verder dan ietsje achter de Afsluitdijk. De Nederlanders waren woedend over het besluit van Bosbeheer om geen voer te geven aan de grote dieren in de Oostervaartseplassen. Ze kwamen daar massaal met voer. Ze lieten iedereen zien dat zij het niet pikken dieren te laten doodgaan van de honger. Bosbeheer kwam van haar besluit terug en de dieren werden gevoed. Dus ALS DE NEDERLANDERS ZOUDEN NIET MEER WILLEN dat het vuil uit islamitische landen en Afrika hier de boel kapot maakt, gaan de illegalen linea recta weer terug naar huis. Men moet willen en 100% achter staan.

   Geliked door 1 persoon

 10. Haksteeg Anton zegt:

  Die man die zich burgemeester noemt dient afgezet te worden hij en zijn politie zijn idioten die Amsterdam niet nodig heeft

  Like

 11. delamontagne zegt:

  In Frankrijk heb je dan weer een ander soort burgemeesters…………………….!
  * * *
  De Burgemeester van “Wissous”, Richard Trinquier, (91 dept ) Essonne, onder Parijs, gaat gewapend met een Japans zwaard de “gens-du-voyage” = zigeuners/woonwagenbewoners ! )
  te lijf.
  Hij wordt gearresteerd.
  Moet 14 Juni voor de rechter verschijnen..

  LE PARISIEN
  http://www.leparisien.fr/wissous-91320/video-essonne-le-maire-de-wissous-et-sa-femme-seront-juges-le-14-juin-10-04-2018-7657332.php

  Like

  • Haksteeg Anton zegt:

   Die van Aarsen (die “t” hoort er niet bij) is een totaal idioot die met klaver en z’n maten Amsterdam naar de bliksem heeft geholpen hij moet “weggebracht” worden met z’n vriendjes. Stuur 20 mariniers met wat uzies en het probleem is opgelost wanneer de politie het “vuilnis” heeft opgeruimt want voor meer zijn ze niet geschikt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s