Aangifte strafbaar feit tegen minister-president Malu Dreyer (Rijnland-Palts, SPD)

Screenshot_130.png

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Geen medelijden met hen, die geen blijk geven van medelijden met hun eigen volk! Wij kennen dit al van ettelijke politici van linkse signatuur, van de Groenen in elk geval: Maar ook de SPD staat ondubbelzinnig achter de terreur van de Antifa. Waarmee is bewezen dat deze organisatie, die werd opgericht door partijen en werd opgekweekt en van munitie voorzien wordt door de vakbonden, in werkelijkheid een terreurorganisatie van de staat tegen het Duitse volk is.

Michael Mannheimer Blog

Staatsterrorisme wordt het genoemd als een land een organisatie heeft die grensoverschrijdende terreur tegen zijn eigen burgers begaat. Daarbij onderscheidt de Grondwet twee varianten van deze staatsterreur:

 1. Het Staatsterrorisme is dusdanig verbonden met de staat dat deze geen buitenparlementaire organisatie nodig heeft om deze terreur uit te oefenen. Voorbeelden daarvan zijn de DDR (Stasi), de USSR (NKVD of later KGB) of Cambodja (Rode Khmer).
 2. Het Staatsterrorisme maakt nog niet officieel deel uit van het staatsapparaat, omdat er van buiten en binnen nog sprake is van de schijn van een rechtsstaat. In dit geval bouwt de staat een buitenparlementaire terreurorganisatie op, die zorg draagt voor de door hem gewenste intimidatie van de soeverein (van het staatsvolk). Voorbeeld daarvan is het Duitsland van Merkel.

De Antifa, zonder twijfel een terroristische vereniging volgens paragraaf 129 Wetboek van en aldus strafbaar, wordt door de Duitse staat met miljoenenbedragen ondersteund.

Iedere individuele parlementariër, vakbondsman, kerkleider, journalist of wie dan ook, van wie men zo’n ondersteuning kan aantonen (dit hoeft niet alleen te zijn door gebruik van belastinggelden, maar kan ook tot uiting komen in de ondersteuning van deze organisatie in de vorm van artikelen, toespraken, reducties enz.) is juridisch gezien een ondersteuner van deze terroristische vereniging en moet volgens regel 5 van bovengenoemde paragraaf rekening houden met een vrijheidsstraf tot 10 jaar.

Dat momenteel niemand van deze verraders hiervoor hoeft te vrezen, is iets wat ik niemand van mijn lezers nog hoef uit te leggen.

Maar de aanklacht tegen deze verraders en helpers van het terrorisme zal er komen zodra de Duitse Reconquista heeft overwonnen. Dan zal er ook geen sprake zijn van verjaring: Want iets dergelijks is niet van toepassing wanneer het duidelijk is dat de rechtsstaat de facto jarenlang op non-actief werd gezet.

Dus: Ook over 20 jaar kan er voor deze verraders een aanklacht plús veroordeling en daarmee een gevangenisstraf dreigen. En die zál er komen. Dat kan iedereen weten, of hij nu Josef Joffe heet (uitgever van de “ZEIT”, die meer dan een jaar geleden in de ARD voor een miljoenenpubliek opriep tot moord op Trump), of Claus Kleber, Deniz Yücel of wie dan ook wat betreft politici, kerkleiders en journalisten die de Antifa voor haar “goede werk” hebben bedankt.

Ter verduidelijking van waar het bij de Antifa om gaat, hier een summiere selectie van hun slogans en eisen

– “Bomber-Harris: Do it again” ( Oproep tot een oorlogshandeling tegen Duitsland)
– “Laat de kerken branden”(Oproep tot brandstichting met goedkeurende aanvaarding van menselijke slachtoffers)
– “Duitsland Verrecke!”(Oproep tot genocide op de Duitsers)
– “Massale verkrachting bio-Duitse vrouwen”(Oproep tot een zwaar misdrijf)
– “Dood elke politie-agent!” (Oproep tot een zwaar misdrijf)

De aanklacht tegen de minister-president van Rijnland-Palts, Malu Dreyer, is daarom juridisch rechtmatig – maar zal momenteel geen gevolgen hebben. Tenminste niet zolang Justitie ondergeschikt is aan de uitvoerende macht, van wie zij in haar deelstaat de baas is. Maar de tijden zullen veranderen. Dat zullen Dreyer en al haar ondersteuners nog ondervinden.

Geen medelijden met hen die geen blijk geven van medelijden met hun eigen volk!

(Michael Mannheimer)

________________________________________

Aanklacht wegens strafbaar feit tegen minister-president Malu Dreyer (SPD)

Tijdens de demonstratie in Kandel op 24-03-2018 begroette de minister-president van Rijnland-Palts, Maria Luise Dreyer, niet alleen met name de deelnemende organisaties en steunbetuigers, maar ook “alle anderen”.

Daarmee bedoelde de SPD-politica dus tevens de tot geweld bereid zijnde krachten van de links-extremistische Antifa, die in de gaten gehouden wordt de Veiligheidsdienst van Rijnland-Palts (bericht Veiligheidsdienst 2015, blz.48).

De door ca. 250 personen vertegenwoordigde Antifa viel tijdens de manifestatie de politie aan met explosieven en verwondde acht politieagenten.

Minister-president Dreyer heeft zich als hoogste vertegenwoordigster in rang van een deelstaat met de extremistische verenigingen vereenzelvigd, daar de aanwezigheid van de Antifa op het voorterrein geen geheim was. “Mevrouw Dreyer had zich duidelijk van de Antifa moeten distantiëren”, stelt de parlementariër Nicole Höchst:

“Als hoogst geplaatste politica van Rijnland-Palts is mevrouw Dreyer dwingend verplicht tot bescherming van de democratie en tot politieke neutraliteit”, verklaart de parlementariër verder: “Het is onbegrijpelijk dat zij deelneemt aan een tegendemonstratie, die zich tegen een boodschap keert, welke opkomt voor meer bescherming van vrouwen en meisjes en voor meer vrijheid van meningsuiting.”

Op 10 april 2018 werd daarom tegen mevrouw Dreyer een aanklacht wegens een strafbaar feit ingediend bij de verantwoordelijke politie, deelde de AfD in een perscommuniqué mee. (SB)

(Bron: www.journalistenwatch.com)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Aangifte strafbaar feit tegen minister-president Malu Dreyer (Rijnland-Palts, SPD)

 1. Republikein zegt:

  Leuke gedachte, eerder zei men ludiek.

  Like

 2. Alphons Mantel zegt:

  de eerste stap is gezet

  Like

 3. Haksteeg Anton zegt:

  Daar tegen moet gedaan worden wat zij anderen wil opleggen. Dat “Mensch” dient afgeschaft te worden. “het” deugd niet daar dat is zeker het lijkt Nederland wel of Brussel met z’n ongekozen EU “leiders”

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Iedereen krijgt alles terug op eigen bordje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s