Een beschouwing

Screenshot_136

(Door: “bozeoudeman”)

De man van vrede is president geweest en dat zullen we weten ook. De hele wereld staat in de fik. Het stukje dat nog niet brandt, zal, overspoeld door ook veel criminele gelukzoekers, snel volgen. Obama staat met viool gereed om het door hem geregisseerde spektakel muzikaal te omlijsten. Net als een eerdere man van vrede, die de wereld in de jaren zestig van de vorige eeuw bijna in een totaal vernietigende atoomoorlog stortte, werd en wordt ook deze man van vrede door een grote massa blijkbaar hersengestoorde mensen op handen gedragen.

Wat is er toch met sommige mensen dat zij op geen enkele manier de realiteit wensen te zien. Waarom heeft een grote massa het nodig om als kleine kleuters in sprookjes te geloven. Ik kan mij nog herinneren hoeveel mensen volkomen buiten zichzelf van vreugde reageerden toen de man werd gekozen.

Ook ik had hoop met de man, hoop dat de VS niet weer een idioot als president hadden gekozen. Hoop dat de man zou waarmaken wat hij had beloofd. Maar er was bij mij een dikke vette maar, de man was ook een politicus, net als die dwaas Bush jr. die hem voorafgegaan was. Nu zitten we weer met zo iemand, een kruising tussen Bush jr. en Obama. Als nieuwe Obama kreeg hij alle sceptici aan zijn kant. Hij zou met de Russen de conflicten die Obama had geschapen weer glad strijken. Pfff, gelukkig, dachten velen met mij. Maar via een Derde Wereldoorlog?

Terwijl de wereld in rap tempo richting het eind dendert, bestormen barbaren het nieuwe Rome, net als eens het oude. Anarchisten komen uit hun holen en zien hun kans om, geleerd van Obama, met mooie woorden en fraaie beloften steden naar de verdommenis te helpen. Voor het eerst sinds 1945 staat straks een stad in Nederland weer onder curatele van een soort fascisten, ook al noemen die zichzelf links en progressief. Wat maakt een naam uit, het gaat om wat zij uitdragen, hun ideologie, niet het naampje. Maar ze hebben de wind mee van het bureaucratische monster EU.

Landen die volgens de EU in het Brusselse dwars blijven liggen, die een andere mening hebben, moeten volgens leden van ‘correcte’ politieke partijen met goed democratische beginselen rechten als stemrecht et cetera worden ontnomen. Als ze nu toch eenmaal bezig zijn, laten ze dan ook meteen maar overal onwelgevallige verkiezingen ongeldig verklaren, zodat bijvoorbeeld een vervelende ‘zeur’ kan worden afgezet. Ook een goed idee voor meerdere lidstaten?

Trouwens, waarom nog verkiezingen houden? Het is duidelijk dat het leeuwendeel van de bevolking in de EU-landen begrijpt wat er van hen verlangd wordt: bekken houden en braaf meelopen richting slachthuis. Wie demonstreert straks voor het behoud van verkiezingen? Een handjevol ‘rechtse rukkers’, that’s all. Wie demonstreert tegen allerlei 1984-wetten? Wie demonstreert tegen regenten die geen tegenspraak dulden? Wie demonstreert voor het behoud van vrije meningsuiting? Voor het opnieuw in ere herstellen van een vrije pers? Niemand toch, of anders zeer weinigen. Dus? Schaf die verkiezingen af en verdeel het geld dat dan overblijft onder elkaar, Sieg Heil Europarlementariërs. Sieg Heil kleinere broertjes en zusjes uit diverse EU- parlementen. En kassa ring!

Shit, nu ga ik te ver, dat ‘Sieg Heil’ dat mag ik niet zeggen. Waarom niet? Ik zeg toch niet ‘Heil H…..’! Absurd, net zo absurd als de opgeklopte hysterie bij het woord ‘n…..’! Ook dat woord mag, door blanken, niet gezegd worden. Donkerder mensen onderling mogen elkaar zo vaak en frequent met het N-woord uitschelden dat het gewoon pijn aan je oren doet.

Zo lang dit soort verschillen blijvend zijn, lieve Obama en je BLM brigades, zal er geen eind aan racisme en discriminatie komen. Want mijn beste, ook witte mensen worden gediscrimineerd. Om slechts een punt te noemen: waarom mogen zij het N-woord niet gebruiken? Echte emancipatie betekent in dit geval dat witten ook mogen wat zwarten wel mogen. En nu weten SP, GroenLinks, PvdA en D66 het zeker, ik ben een racist! Nee, lieve kleutertjes, dat zijn jullie! Dat leg ik jullie nog wel een keertje uit, speciaal voor jullie in Jip en Janneke taal geschreven, zodat ook jullie het kunnen snappen.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, gezond realisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Een beschouwing

 1. Haksteeg Anton zegt:

  obama is een moslim en was geen president maar een stuk vuil die alleen maar stomme dingen uithaalde wat nu door President Trump langzaam maar zeker opgeruimd wordt. Veel Amerikanen schamen zich dood voor die vent een oplichter en een leugenaar.

  Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Een Obama, een Bush, een Nixon of een Kennedy waren allemaal poppetjes gedurende hun ambt.

  Poppetjes van de banken, poppetjes van koningshuizen, poppetjes van de wapenfabrikanten en poppetjes van multinationals.

  D. Trump wil zich loswerken van deze genoemde belanghebbenden groepen maar had daar vanaf dag één een zware kluif aan en dat zal zo blijven tijdens zijn termijn(en).

  Er is tenslotte maar één ding ‘that’s makes the world go round’.
  Money!

  Geliked door 2 people

 3. Guardiacivil zegt:

  Ik zelf denk van Donald Trump nog mooie dingen te verwachten, zolang hij maar zichzelf blijft en zich niet laat gek maken door adviseurs en oorlogszuchtige generaals.

  Like

  • zrast zegt:

   Je hebt zijn tweets van de laatste dagen gemist? Was ie zichzelf? Of waren dat de mooie dingen waarop we zitten te wachten?

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Hoewel hij veel goede dingen doet vind ik zijn standpunten over:
   1 De Ukraine die mede door de USA met 5 miljard democratiserings dollars en hulp van Brussel, bijna naar zijn moer is geholpen en
   2 Zijn opstelling tegenover Assad met zijn , door terroristen uitgevoerde, gifgasaanvallen veel te zwaar.
   Het leek erop dat hij zichzelf in een oorlog zat te praten terwijl hij de hele verkiezingstijd en enkele dagen voor die aanval nog sprak over terugtrekken uit Syrië en oorlogsgebieden.
   Hij heeft zich veel te ver uit het raam gehangen, laten opn ++ien dus.

   Like

 4. Republikein zegt:

  Hij is weer fijn hoor, roger that!

  Like

 5. edwin vissers zegt:

  Bijna iedereen gaat deze man aanbidden ,dat moet anders woord je vermoord ,je kan nu nog je bekeren ,en Jezus aannemen als heiland ,vraag de Vader om geloof ,ook dat is een enorm kado

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s