Handen af van onze kinderen!

Screenshot_135

(Vertaling: E.J. Bron)

Weerzinwekkend: steeds meer seksaanvallen op jonge meisjes op openbare plaatsen. Merkel´s gasten maken jacht op onze kinderen.

Wat een verschrikking voor de beide 12-jarige vriendinnen! In de Klett-passage in Stuttgart worden ze opgewacht door een Arabische jongere, die onmiddellijk probeert de broeken van de meisjes naar beneden te trekken. Terwijl de eerste zich daar nog lichamelijk tegen kan verzetten, wordt de andere met geweld tegen een muur gedrukt. De dader trekt haar broek naar beneden en begint zichzelf schaamteloos voor haar af te trekken.

Nog geen 30 kilometer verderop: eigenlijk wilden de drie meisjes in de leeftijd van 13 tot 15 jaar een plezierige middag doorbrengen in het Emma-Jaeger-zwembad in Pforzheim. Uiteindelijk worden ze door Merkel´s gasten tot loslopend wild verklaard. Een groep van vier personen, bestaande uit Irakezen en Pakistani, achtervolgt en betast hen. Op slechts een steenworp afstand in het zoutwater-bad wordt een 15-jarig meisje door een man in gebroken Duits achtervolgd en onzedelijk betast.

Waar een jonge jogster met een baksteen het hoofd half wordt ingeslagen, een studente bij een fietsenstalling met de woorden “seks of dood!” gewurgd wordt en elke dag de uitwassen van Merkel´s asielpolitieke amokloop duidelijker worden, zijn intussen zelfs de kinderen niet meer veilig. Duitsland is het jachtgebied voor loslopend wild geworden van diegenen die in een vanzelfsprekendheid uit de Steentijd gewoon nemen wat ze willen. Het moet afgelopen zijn met deze waanzin! Over de veiligheid van onze kinderen en vrouwen kan niet onderhandeld worden! doe ,eindelijk iets, mevrouw Merkel, of kan u diegenen die hier al langer wonen inmiddels helemaal niets meer schelen?

Bron:
www.facebook.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

43 reacties op Handen af van onze kinderen!

 1. Haksteeg Anton zegt:

  Maar ze slaan Merkel steeds over dat is wat ze hen kwalijk neemt die schurften

  Like

 2. Yvonne zegt:

  Woest wordt ik van deze berichten, het kan dat misbaksel van een Merkel niets schelen volgens mij geniet ze ervan wat haar volk wordt aangedaan,takkewijf

  Liked by 1 persoon

  • Haksteeg Anton zegt:

   Juist het is een “takkewijf” maar geen enkele boom past ze op dus in het “kampvuur” met dat takkewijf dat Europa naar de bliksem helpt. Haar lukt wat hitler niet voor elkaar kreeg. Waarom worden zulke figuren (ook Rutte) en timmermans en Juncker en Mogherini toch gehandhaaft? Al die figuren die voor geen meter deugen gaan door met van ons geld te leven. Weg met de EU

   Liked by 2 people

  • fleckie zegt:

   DAT SOORT mensen hebben o.a. een cursus……MENTALE AFHARDING …achter de rug, ( daarom zijn ze voor INVLOEDEN van BUITENAF,…, NIET VATBAAR!!!?

   Like

 3. Wachteres zegt:

  Merkel zegt; “Men moet er iets aan doen”. [En dan heeft ze het over de ‘no-go zones’].

  Terecht zegt AfD: “Wie is/zijn’ die ‘men’, mevrouw Merkel?

  Bljkbaar is zij daar nog niet achter.

  Liked by 1 persoon

 4. Lars030 zegt:

  Die laatste vraag in het artikel is helaas retorisch. De overwegend mislim indringers uit het MO en half Afrika worden via het ongekozen dictatoriale anti-ons en pro-mislim Brussel linea recta tot Übermenschen gepromoveerd, zonder daar ook maar iets voor te hoeven doen (of laten). Uiteraard geheel ten koste van o-n-s. Het staat allemaal exact omschreven in ‘Resolutie 1743’ van de EU => https://www.alertgroepen.nl/2016/08/21/raad-van-europa-versterkt-islam-en-islamisering-in-europa-doelbewust/

  Liked by 2 people

  • Haksteeg Anton zegt:

   Het is Merkel die afgezien van “geen hersenen” kennelijk ook nog iets anderst mist maar ondanks dat ze meer dan 1 millioen van dat tuig binnen laat slaan die haar steeds over in de verkrachtingen is dat niet jammer? Ze geeft ze geld en woonruimte en ze doen niets voor haar? Dat vindt ze jammer.

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  doe ,eindelijk iets, mevrouw Merkel, of kan u diegenen die hier al langer wonen inmiddels helemaal niets meer schelen?

  Nee.

  Like

 6. Frauke zegt:

  Ze houden hun klauwen niet thuis,dit is helaas maar het begin en niemand stopt die WILDEN !

  Liked by 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Frauke. Wie moet die WILDEN stoppen? De politieke leiders van de Europese natiestaten hebben van hun monsterachtige Oppersovjet in Brussel en Straatsburg opdracht gekregen zoveel mogelijk WILDEN hierheen te brengen; al wetend dat deze gedrochten bestaan uit een orgaan: hun Kloten of baarmoeder. En dat is precies waarom ze zijn hier: om zoveel mogelijk eigen kroost te produceren en Europese vrouwen meisjes en kinderen te verkrachten. De EU en de bazen van Bilderberg en NWO hopen via deze onorthodoxe methode dat hun verkrachtende fokvee zal helpen bij het snel kweken van een nieuwe ras Europeanen. Een wat dommer specie die men goed als loonslaaf kan gebruiken. De Europeanen worden door eigen politieke leiding, de EU en Bilderberg/NWO beschouwd als katten, honden of vee die men via de juiste kruisingen de juiste ras kan voortbrengen. Dat noemt men DE KALERGI-PLAN.

   Liked by 1 persoon

 7. Blaffertje zegt:

  Vreselijk, het zal je kind maar treffen.
  Laatst hier in Nederland ook een meisje van 15 in de trein aangerand (traject Coevorden – Emmen) en nadat ze is uitgestapt is ze achtervolgd en heeft hij haar in het fietsenhok nogmaals te grazen genomen.
  Wat deden de passagiers in de trein die er ooggetuigen van waren?
  Niets!
  En daar word ik minstens zo onpasselijk van.

  Maar op deze manier willen ze ons op de knieën krijgen zodat wij vrouwen en onze dochters niet meer de deur durven..
  Die vrouwen van hun die van top tot teen in zo’n tent zijn gehuld krijgt toch werkelijk geen kerel dorst op, die zijn wel veilig.
  Ik moet er niet aan denken dat je niet meer vrijelijk over straat kan en je boodschappen doen of een praatje maken met deze of gene, dat laat ik mij niet afpakken.
  Wee die muzelman die het in zijn botte hoofd haalt om mij te belagen, die herkent zichzelf de volgende dag niet meer in de spiegel en zijn kroonjuwelen kan die ook een tijdje niet meer gebruiken, die kan hij beter in de ijskast leggen.

  Liked by 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2018/dader-aanranding-15-jarig-meisje-coevorden-nog-steeds-niet-gepakt/

   Verdachte aanranding 15-jarig meisje Coevorden gepakt
   112 & Misdaad Woensdag 12:20

   Een 15-jarig meisje uit Coevorden is 5 februari aangerand in een trein tussen Emmen en Coevorden. Toen ze uit de trein stapte, is de dader haar gevolgd en randde haar in de fietsenstalling nog een keer aan.

   Volgens Opsporing Verzocht wilde de man haar zoenen. Dat wilde ze niet. Toen probeerde hij haar te zoenen, en greep haar vast, onder meer in haar kruis.” Het slachtoffer nam om 17:38 de trein in Emmen en stapte om 17:53 in Coevorden weer uit.
   Pure zenuwen

   “Het slachtoffer was erg jong, pas vijftien. Ze wist niet hoe ze dit moest aanpakken. Ze voelde zich ongemakkelijk en verklaarde dat ze, uit pure zenuwen, moest lachen toen de man zijn hand op haar kruis legde. Het kan zijn dat medepassagiers niet door hebben gehad wat er speelde.”

   De politie gaf eerder vandaag beelden vrij van de verdachte, hij is inmiddels gevonden. De man zat al vast vanwege een ander vergrijp.

   Like

  • Yvonne zegt:

   Heel lang geleden kwamen stel mannen donker getint de bus in, 1 kwam naast me zitten en ging over mijn been wrijven ik deed het in mijn broek
   Sommigen in de bus dachten dat ik het nog lekker vond ook, toen al deed niemand iets
   Ik was blij dat ze eerder de bus uitgingen dan ik

   Like

   • Jacques Double zegt:

    Beste Yvonne, ik snap niet dat je die gek niet z’n ogen uitgestoken hebt.
    Gewoon doen de volgende keer (hopelijk niet maar je weet maar nooit.)

    Like

   • Nemesis zegt:

    Had hem met je vuist heel hard in z’n kruis geslagen.

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Blaffertje. Misschien moeten vrouwen en meisjes schokkers of messen dragen om zichzelf te beschermen tegen de geïmporteerde beesten die hier rondlopen. Een wapen kan je beste vriend zijn als er niemand anders je kan beschermen. Jammer dat wij niet de Amerikaanse Second Amendment hebben; Het kan soms het verschil maken tussen leven en dood.

   Liked by 2 people

  • Jacques Double zegt:

   Vandaar uw naam “Blaffertje” .lol
   Ik zou zeggen : zet hem op!

   Like

   • Haksteeg Anton zegt:

    Ja en wanneer jij dat tuig de punt van een mes geeft dan pakt de politie je op maar iets doen tegen die verkrachter dat verwacht je toch niet van “onze” politie die geven alleen een dakloze die op een stoepje zit een bekeuring en pakken jou op als je terecht je verdedigt tegen dat vervloekte moslim tuig

    Like

   • Blaffertje zegt:

    Dit pseudo is bewust gekozen met een klein verschil, ik blaf niet alleen maar bijt ook nog eens.

    Like

 8. Henk der Niederlander zegt:

  Als je ziet wat dit soort smeerlappen voor straffen krijgt van het D66 crapuul dat zich rechter durft te noemen is het gewoon een uitnodiging voor allerlei verkrachtingstuig om hier naartoe te komen en los te gaan.
  Het word langzaamaan tijd om dit D66 tuig serieus op de korrel te gaan nemen.
  Het beste zou zijn om ze op de letterlijke korrel te nemen, maar in ons geval moet het kunnen dat wanneer een rechter een kutstrafje geeft om zo’n rechter uit zijn ambt te laten zetten.
  Ik stel voor om hier bij Bron een inzameling te houden om een advokaat te betalen die deze vieze honden aan te pakken.

  Like

  • fleckie zegt:

   Tja, men kan alleen nog ‘uitkienen’ waar die d66’ers wonen, en die virulente gekleurden attenderen, wie hen zo min mogelijk bestraft voor zogenaamde ‘loshandigheid’, etc.)

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Hoeveel van die vieze honden moeten er aangepakt worden? Dat moet nogal een inzameling worden, als een advocaat zo’n €300 tot €400 per uur rekent.
   Strak plan, Henk. Keep on dreaming!

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ J. C. Th. Köhler 13 april 2018 om 11:27

    Vergeet het maar om een advocaat te kunnen bekostigen. Je zit zo aan de 10.000 euro en dan begin je net.

    Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Vandaag In Hamburg; ‘HAMBURG (ANP/DPA) – Een 33-jarige man heeft donderdag in een metrostation in Hamburg zijn 34-jarige ex-vrouw en hun gezamenlijke kind van een jaar met een mes gestoken. Het kind overleed ter plekke. De vrouw bezweek later in het ziekenhuis. De man is gearresteerd. Volgens Duitse media komt hij uit het Afrikaanse Niger en had hij na het incident zelf de politie gealarmeerd. De vrouw heeft de Duitse nationaliteit’. (‘Wir schaffen dass!’)

  Like

 10. Lisa zegt:

  Als we toch eens konden uitvinden wie achter die invasie van gelukszoekers zitten.
  Wie pleit voor diversiteit in alle westerse landen, behalve in één landje?
  Als we dat kunnen uitvinden, dan weten we ook wie verantwoordelijk is voor zoveel oorlogen en crises in de wereld.
  En als we daar ooit achter komen, dan moeten we nog een oplossing bedenken.

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Deze foto van Eunmask laat duidelijk zien dat de gasten in beeld naar vrouwen kijken en prooien zoeken.

  Like

 12. Thomasson zegt:

  In Duitsland gebeuren vreemde dingen. Een rappers duo zingt of liever gezegd blaft anti Joodse teksten, wordt omarmd door miljoenen kids en wordt genomineerd voor een zangprijs. Maar niemand van de brullende rappers blaft over de verkrachting en molestring van Duitse meisjes en kinderen door de geïmporteerde beesten van Allah. Niemand van de blaffers roept om actie. Het kan ze kennelijk niet echt interesseren dat Duitse kinderen, die hen als fans omarmen, vallen ten prooi aan islamitisch kloten en zo maar geweld. Dat Duitsers worden op dagelijkse basis door moslims en Afrikanen aangevallen en vermoord zal hen een wordt wijzen. Hun politieke leiders juichen het toe. Kennelijk zijn Duitsers een volk die niet helemaal goed is bij zijn “paasei.

  Liked by 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Thomasson 13 april 2018 om 04:37

   Het merendeel is blijkbaar nog steeds dol op Merkel, stel kloothommels!

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Tistochwat. Dat zij nog steeds van deze Merkelina en haar geïmporteerde gedrochten houden is het hen zaak. Maar onze liever Heer heeft vreemde kostgangers. Ook in Nederland hebben zo veel mensen op de VVD gestemd al zijn ze bij lange niet rijk genoeg voor deze club. En nog erger: al wetend dat de VVD is tot op de bot corrupt. Als men moet de VVD met iets vergelijken dan is gangreen het dichts bijzijn.

    Liked by 1 persoon

 13. Haksteeg Anton zegt:

  Merkel is de ondergang van de E.U en Jucker, Timmermans & Mogherini werken daar hard aan mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s