CITAAT Nausica Marbe over “Blaatmans” Van Aartse

Screenshot_140

“Nog even en Van Aartsen maakt plaats voor een nieuwe burgemeester. Eigenlijk moeten we hem dankbaar zijn dat we nu zo helder voor ogen hebben wie Amsterdam beslist niet moet besturen. Een levend antiprofiel is hij. Van iemand die niet helemaal meer goed bij is, die de werkelijkheid niet kan bijbenen. Of van iemand die zich verloren heeft in oosterse esoterie die alle handelen afwijst, want problemen lossen zich met de tijd vanzelf op. Een liefhebberij die ik hem van harte gun, maar die niet valt te verenigen met de verantwoordelijkheden van een burgemeester. Een dikke streep halen we ook door de chagrijnige regent die zijn burgers sart en provoceert, door verwaarlozing van zijn taken, door permanent in de contramine te zijn en door níets te leren van gemaakte fouten – integendeel, ze worden pesterig herhaald. Nog eens zo’n ego dat te groot is voor empathie en dienstbaarheid, moeten we niet willen in de Stopera. Tabee Blaatmans.”

 Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Bron: www.geenstijl.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op CITAAT Nausica Marbe over “Blaatmans” Van Aartse

 1. Eigenlijk moeten we hem dankbaar zijn dat we nu zo helder voor ogen hebben wie Amsterdam beslist niet moet besturen. En u bent van mening dat welke dan ook BENOEMDE nieuwe burgemeester het pad naar verdere islamisering afslaat, nou succes ermee.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Geweldig onder woorden gebracht, Nausica! Zo zou ik het ook hebben willen zeggen, maar ik weet dat ik het niet in me heb om het zó helder te verwoorden.
  Top!
  Volledig mee eens.

  Geliked door 1 persoon

 3. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/04/krakersliefhebber-van-aartsen-vvd-wast-zijn-handen-in-onschuld-ik-dien-de-rechtsstaat/
  Volgens de Amsterdamse burgemeester Jozias van Aartsen (VVD) is er teveel kritiek op hem. Hijzelf meent de rechtsstaat te dienen door krakers die illegaal woningen bezet houden, met rust te laten en daar gewoon te laten zitten. Ook zou het kraken stiekem de schuld van huiseigenaar Ymere zijn.
  Dus….iedereen is gek, behalve de krakers en mr asshole?

  Like

 4. Karel Dokter zegt:

  Nog een keer terug in de tijd met moslimvriendje Jozias v.A…
  Deze uitgerangeerde linkse bestuursfascist houdt zelfs niet uit te zetten krakers
  de hand boven het hoofd. Nog even en we hebben hier een burgeroorlog!
  https://fubar.mobi/2014/08/13/wilders-daagt-extremisten-uit/comment-page-3/#comment-23749

  Like

  • Republikein zegt:

   Die Gerrit was me er ééntje, leuke vent.
   Overigens reageerde ikke al op de mobiel maar is verdwenen.
   In het kort, 070 bepaalt, we betalen het gelag.
   Over esoterie, straks komt de geest uit de fles.

   Like

 5. Yvonne zegt:

  haha, ik dacht dat het 2 (kl) noten waren in de notenkraker, is het die vent zijn kop
  maar wat komt er na deze van Aartsen, is dat al bekend?

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Nausica Marbe heeft gelijk als zij vaststelt dat Van Aartsen is een levend antiprofiel. Hij is eigenlijk nog meer dan dat. Hij is een vent dat men met man en macht moet bestrijden zodra hij op een openbaar bestuurlijk toneel verschijnt. Van Aartsen als nieuwe burgemeester, ergens in Nederland, betekent dat de desbetreffende gemeente zal in no time een bestuurlijke cultuur aanmeten van steden zoals Boekarest, Kiëv, Bogota of een andere stad in de Derde Wereld. Helaas moet ik haar stelling afwijzen m.b.t. de geestelijke toestand van Jozias van Aartsen. De man is dondersgoed bij zijn hoofd. Zijn handelen heeft niets te maken met een oosterse esoterie die alle handelen afwijst. Mijnheer, richt zich nu op een volgende carrière. Hij verkent de mogelijkheden, of hij heeft al iets voor oog en hij stemt zijn gedrag op het volgende profiel. In zijn tijd waarin hij burgemeester was van Den Haag, en voorheen als minister, heeft hij een netwerk gebouwd waarin invloedrijke mensen zitten. Deze mensen zitten aan de kant van de linker zijde van de Europese Parlement, de Bilderbergers en zelf binnen de NWO. De verdomde bewoners van Amsterdam kunnen naar de hel lopen. Zij hebben voor hem geen enkele betekenis. De volgende stap kan zijn een hoge bobo in de EU, bij George Soros of zelfs in de VN. Dat is allemaal PRIMA!. Laat hem maar OPROTTEN. Liefst zo snel mogelijk en zo ver mogelijk; voordat er meer mensen ten prooi vallen aan zijn beleid.

  Geliked door 2 people

 7. Jean zegt:

  Eikels vallen van de bomen en sommige eikels vallen verkeerd waardoor ze niet meer voldoen voor consumptie, die aars is een rotte eikel, die ligt al veel te lang op dezelfde plaats, weg ermee.

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  8 Weken de tijd om te ontruimen. Ikzelf dacht meer aan 8 minuten. Laat er maar een paar pelotons mariniers of commando’s op los. Die klaren de klus misschien zelfs wel binnen de 8 minuten.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 9. Elena zegt:

  Ik adviseer aan alle jonge mensen die al jaren wachten op een sociale huurwoning, het huis van v Aartsen te kraken.
  Het Binnenhof is ook een leuke ruimte, vooral het Torentje van PRutte.
  U krijgt een Alexander Penthouse gevoel, maar dan zonder die 5 kids.
  Nog beter is het Europese Parlementsgebouw in Brussel te bezetten.
  Goede keuken en mooie wijnen…..en alles gratiezzzz.

  8 weken gratis wonen, wordt u eruit gezet roept u heel hard…”discriminazie”.

  Zo kunt u jarenlang telkens opnieuw een riante woning betrekken.

  Mooi toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s