Fulda: Afghaan verwondt meerdere mensen en wordt doodgeschoten!

Screenshot_147

De aanval van de bescherming behoevende Afghaan vond vrijdagochtend vroeg voor het gebed plaats. Meerdere mensen raakten zwaargewond, de aanvaller werd door de politie definitief onschadelijk gemaakt. 

(Door: Max Thoma – Vertaling: E.J. Bron)

Er gaat in Duitsland geen dag meer voorbij zonder aanvallen van “vermeende psychisch verwarde daders” op de Duitse bevolking! Uitgerekend op vrijdag de 13e viel in de vroege ochtenduren een 19-jarige Afghaan in Fulda meerdere mensen voor een bakkerij in de Flemingstraße aan en verwondde hen deels zwaar. Eerst zou een chauffeur van de bakkerij met stenen zijn bekogeld, daarna werden de etalageruit van de bakkerij en meerdere medewerkers met stenen bekogeld – het is per slot van rekening vrijdag. Ingrijpende politieagenten werden daarna zelf aangevallen en raakten gewond. Ze schoten de dader dood. De achtergronden van de daad zijn op dit moment nog niet duidelijk – in de mediaberichten tot nu toe wordt tactisch van een “relschopper” gesproken.

PI News (2)

Politie in Fulda – alles goed gedaan

De aanval vond plaats tegen 04.20 uur, deelde een woordvoerster van de politie mee. Bij de slachtoffers van de zogenaamde “relschopper” zou het volgens eerste informatie gegaan zijn om werknemers van de bakkerij en een bezorgchauffeur. Of de “relschopper” onder invloed was van alcohol en/of drugs zou niet bekend zijn – waarschijnlijk interesseert de slachtoffers dat ook niet echt.

Zulke uitspraken echter zijn altijd een probaat middel om het falen van de staat van de mensenlevens verachtende welkomstautoriteiten iets te relativeren en het justitiële apparaat in zijn willekeurige (on)rechtspraak te begunstigen.

Toen de politieagenten ter plaatse arriveerden, zou de “man” hen ook onmiddellijk met stenen bekogeld en met een stok aangevallen hebben. Daarop zouden de agenten geschoten hebben en de Afghaan dodelijk hebben verwond, Chuck Norris zou heel trots geweest zijn. De bakkerij is gelegen in een woon- en industriegebied in de buurt van het voormalige kazerneterrein in Fulda. Al in juli 2017 stak een bescherming zoekende Afghaan in Fulda een andere Afghaan met een keukenmes van 20 cm dood bij een “meningsverschil”.

De binnenlandse veiligheidsdienst van de deelstaat Hessen werd extra als onafhankelijke autoriteit bij het onderzoek betrokken. Dat zou bij dodelijk vuurwapengebruik van politieagenten altijd het geval zijn, verklaarde een woordvoerder van de binnenlandse veiligheidsdienst. In het jaar 2017 zou de politie in Hessen in vijf gevallen op mensen geschoten hebben, waarbij twee mensen om het leven zouden zijn gekomen.

Zou een kringgesprek het menselijk geschenk hebben kunnen stoppen? “Vragen!”

Terwijl Renate Künast (Groenen) zogenaamd weer om de “vermeende Afghaanse dader” – een slachtoffer van de buitenlander-vijandige Duitse samenleving – treurt en het legale optreden van de gewonde politieagenten opnieuw heel stiekem aan de kaak zal stellen, roept de politie vandaag op tot de “Beroepsinformatiedag van de Hessische politie”: zaterdag geven politieagenten in Fulda informatie over hun interessante beroep en beantwoorden zij vragen:

“Een ieder die overweegt om zich te laten opleiden tot politieagent, is van harte welkom – je hoeft niets mee te nemen” – behalve stalen zenuwen, een heel dikke huid en een zeer goed reactievermogen!

In de bijdrage van de “Tagesspiegel” wordt bij het noemen van de dader overigens een link geplaatst naar de “Verklaring 2018” van de dappere burgerrechten-activiste Vera Lengsfeld. Per ongeluk of ironie van het lot?

“De politie in Fulda heeft een relschopper doodgeschoten. De uit Afghanistan afkomstige 19-jarige vluchteling zou daarvoor in de vroege ochtend voor een bakkerij een bezorgchauffeur met stenen en een stok hebben aangevallen, zei een woordvoerder van het openbaar ministerie Fulda. Het motief van de in de buurt van de plaats delict gelegen vluchtelingenonderkomen wonende aanvaller zou niet duidelijk zijn, voor een politiek motief zouden er echter geen duidelijke aanwijzingen bestaan.”

Bron:
www.pi-news.net
Door: Max Thoma

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Fulda: Afghaan verwondt meerdere mensen en wordt doodgeschoten!

 1. spoorinmiddelsbijster zegt:

  In en in triest is het dat dit eigenlijk geen nieuws meer is.

  Like

 2. Merel zegt:

  Gezellig he in Europa

  Like

 3. Steven zegt:

  “Chuck Norris zou heel trots geweest zijn”
  Nou….. IK OOK!!!!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Fijn he, al die import debielen, producten van jaren en jarenlange inteelt met een IQ van 0,2.

  Geliked door 1 persoon

 5. Trucker zegt:

  “…Ingrijpende politieagenten werden daarna zelf aangevallen en raakten gewond. Ze schoten de dader dood…”

  Politie heeft één fout(je) gemaakt maar onmiddellijk rechtgezet, ze lieten de islamiet de kans om agenten te verwonden maar daarna hebben ze het begrepen en islamiet naar de hel geholpen.
  Er zal weer rapportjes mogen geschreven worden …
  Goed punt voor politie uit Fulda, dit is DE remedie want dit is “taal” die de islamiet begrijpt. 🙂

  Like

 6. Lars030 zegt:

  Is ‘moslim’ nu nog steeds niet opgenomen in de DSM-V??

  Like

 7. Daiyu-ninja zegt:

  Goed zo. We kunnen moordenaars missen als kiespijn.

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Motief niet moeilijk: islam.
  Moest z’n goeie daad nog doen voor het, wat hun gebed noemen.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Jammer dat de welkomstcultuur niet op tijd gereageerd heeft en de Afghaan een cursus mindfulness aangeboden heeft of de keuze gedaan voor twintig chakra massage sessies.

  Maar ja als het kalf eenmaal verdronken is.

  Like

 10. Cleo zegt:

  Leve de culturele verruwing!

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Nou was er dus een soort Afghaanse Peter Kürten actief in Fulda en maar goed dat ze dit stuk ongedierte helemaal kapot hebben geschoten!

  Like

 12. Republikein zegt:

  Wilde bakker worden, daarom.

  Like

 13. Jade zegt:

  Medaille voor de agent die het fatale schot loste.
  Eén idioot opgeruimd, nog vele te gaan…

  Like

 14. Klaas Dijkstra zegt:

  Inside information….
  De kogel kwam vanuit een pistool.
  Lang leve de schutter!!!!!

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Misschien is het beter nog vaker praktisch zo te oefenen, des te beter krijgen ze het onder de knie.

  Like

 16. Thomasson zegt:

  Dus in Fulda viel een Afghaanse “relschopper”, een “vermeende psychisch verwarde dader” zomaar werknemers van een bakkerij aan. Hoe worden zulke personen in Nederland genoemd? Oh Ja! ..Een “te lage bloedsuikerterrorist. Nu komt het grappige deel van het verhaal. Hij viel ook nog politieagenten met een ‘meske’ aan! . De hoeveelheid aan “relschoppers” “bloedsuikerterroristen” en “psychisch verwaarde mannen” onder de geïmporteerde gevluchte ‘stakkers uit moslimlanden” is zo hoog, dat men gerust kan stellen dat zij voor een groot deel uit Islamitisch TBS klinieken en krankzinnigengestichtenten werden uitgehaald om vervolgens hier zich lekker te vertuffen en gezellig – als hobby – proberen mensen te vermoorden. Hun slagzin is de omgekeerde van die van Wilders: MEER, MEER, MEER.
  Gelukkig heeft de Duitse politie iets van de Israëlische politie en strijdkrachten geleerd. Namelijk: neutraliseren en buiten gebruik stellen, al vindt de Bruin Linkse viesmens het fout.

  Like

 17. kampersrene zegt:

  Ik ben erg ontstemd…..seder wanneer mogen ze een verwarde man met psychische problemen of hulpbehoevende man , zomaar neerschieten ….schande !

  Like

 18. Pingback: Na dodelijk schot op gewelddadige Afghaan woedt de moslimmeute | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s