Weet u nog?: Donner in 2006. . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

44 reacties op Weet u nog?: Donner in 2006. . .

 1. delamontagne zegt:

  Zou er in 2056 op de Radio/TV een uitzending komen waarin die woorden van Dönner opnieuw worden uitgezonden.
  Wel in het Arabisch uiteraard, want NL-s is dan de 3e – 4e of zoveelste taal geworden.
  Of zou die onnozel dan helemaal vergeten zijn.
  Zo niet de Britse Enoch Powell in The House of Commons, het Britse Parlement met zijn toespraak, “Rivieren van Bloed”………………!

  Wordt Zaterdag, 50 jaar later, opnieuw op BBC 4 uitgezonden.

  Enoch Powel, “Rivers of Blood”……

  Geliked door 2 people

 2. In Amsterdam, Rotterdam en Den Haag is de autochtone Nederlander al in de minderheid (bron: CBS). Zie: https://gerard1945.wordpress.com/2018/03/12/omvolking/

  Geliked door 4 people

  • Steven zegt:

   Over een jaar of 25 is het aandeel autochtonen nog een procent of 20… EINDE NEDERLAND!
   Vraag mijzelf al af hoe Nederland daar mee om zal gaan, daar het grootste aandeel allochtonen vanaf de luier rechtstreeks de bijstand in vliegt!
   En degene die wel werken zijn door de linkse kliek de baantjes-carrousel ingeworpen.

   Geliked door 3 people

 3. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Donnerwetter, wat een landverrader !!!

  Geliked door 2 people

 4. scherpschutter1943 zegt:

  In het huidige systeem heeft hij keihard gelijk. Dat komt omdat buitenlanders, dus ook moslims, volledig stemrecht hebben. En zo helpen ze nederland naar de kloten. Meneer Donner zou ook een initiatiefwet in kunnen dienen om de kieswet te veranderen. Maar als goed christen zal hij zij moslmibroeders nooit te na komen. Hij heeft er liever meer dan minder marokkanen

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  De zieke “elite” die ons Nederland ten gronde richt en er schaamteloos voor uitkomt.
  Maar eens op een dag komt er gerechtigheid en ik hoop……en wens…….niet dement te worden…..maar bewust die dag nog mee te mogen maken!

  Geliked door 3 people

 6. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  ” “Hirsch Ballin moest Geert temmen”

  
   CDA’er Ernst Hirsch Ballin had in het
  eerste kabinet-Rutte moeten zitten en
  als minister van Justitie vetorecht
  moeten krijgen over de uitspraken van
  Geert Wilders.Dat schrijft oud-premier
  Ruud Lubbers in zijn memoires.

  Lubbers blikt ook terug op zijn rol als
  informateur in 2010,toen een kabinet
  van VVD en CDA ‘gedoogsteun’ kreeg van
  de PVV.Lubbers dacht dat Hirsch Ballin
  de enige was die Wilders kon “temmen”.

  Hirsch Ballin,die fel gekant was tegen
  de gedoogconstructie met de PVV,wilde
  geen minister worden.Geert Wilders
  spreekt het verhaal tegen.”Lubbers is
  knettergek geworden”. ”

  DAT WAS IE AL GEERT, DA’S NIKS NIEUWS ONDER DE ZON.

  Waarom moest Geert getemd worden? Geert is juist de dompteur! 😛

  Geliked door 2 people

  • Oeps48 zegt:

   @ I.K. Bennurklaarmee (13 april 2018 om 23:46)

   Dames en Heren.

   Zoooo, die billentikker durft !!!
   Die billentikker wil dus postuum nog even wat no-nonsens politiek bedrijven.

   Wanneer zijn al die wegrottende viaducten en bruggen met onvoldoende bewapening, slechte beton en constructiefouten eigenlijk gebouwd ??? Waren dat die orders, die Ruud aan zijn broertje Rob toespeelde ??? Staat daar ook iets over vermeld in zijn memoires ??? Of heeft hij dat onder de pet gehouden ???

   Like

  • Anneke zegt:

   De NWO trollen zijn feitelijk doodsbang voor mensen als Wilders en destijds Fortuijn. Hun leugen moet blijven regeren en realiteit dienst versluierd te blijven. Zoals het er al decennia aan toe gaat, in hun leefwereld Den Haag en Brussel. Máár hun huidige regie, zal hun uiteindelijk doen creperen…Deze fase is eigenlijk al van start gegaan, ze lijden verlies.

   Like

 7. Republikein zegt:

  De baas, en dat is ie!

  Like

 8. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Wie is nou de “meerderheid”?? Wij dus!! Het Nederlandse volk!! Dus minderheid: hoepel maar lekker op naar je land van herkomst en ga daar maar onder die tering sharia wetten leven!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Merel zegt:

  Zijn zijn hersenen gekrompen in de was of zo?

  Geliked door 1 persoon

 10. N.E. Derlander zegt:

  Piet Hein Donner 2006: “Als de meerderheid de Sharia zou willen invoeren dan moet die mogelijkheid bestaan”

  Door die uitspraak van Donner, let wel in 2006 al, zou je haast gaan denken dat er toen al een omvolkingsplan klaar lag voor de EU provincie Nederland. Opvallend in de uitspraak is, dat er door Donner in 2006 al niet (meer) over de Nederlandse bevolking werd gesproken, maar over de meerderheid. Dat wil zeggen: toen er in de praktijk nog geen sprake was van ongebreidelde stromen “vluchtelingen”. Vluchtelingen, een term, die tot op de dag van vandaag nog steeds gebezigd wordt door de belanghebbenden………

  Geliked door 2 people

 11. Haksteeg Anton zegt:

  Dat was een afgrijselijke uitpraak nu we allemaal weten wat die sharia wetten inhouden. Een vernietiging van ons echte Nederlandse volk, een vernietiging van de echte Eropeanen dat is alles wat dit moslim tuig wenst een vernietiging van het Christendom een vernietiging van de gelijkheid van man en vrouw. Ik heb die vervloekte koran twee keer gelezen het eist de dood van allen die zich niet tot de islam bekeren dus het moslim tuig zijn moordenaars die de E.U. binnen gehaald zijn door met name Merkel en haar supporters en Mogherini en Timmerfranz de moslimlovers bij uitstek. Dat is verschrikkelijk die ongekozen mislukkelingen moeten weggestuurd worden met Juncker die dronkelap.

  Geliked door 2 people

 12. Nieuw Begin zegt:

  Waarmee hij rechtstreeks tegen de Torah ingaat waar staat geschreven: ‘gij zult de meerderheid in het kwaad niet volgen’. Ja de oh zo vrome Donner, minister van staat en het boegbeeld van Gereformeerde hypocrisie: ‘als het op papier klopt is het goed’!
  Onze Gereformeerde wijsneus die het geen bal uitmaakt dat een volk diep ongelukkig wordt door de invoering van de meest wrede en achterlijke regelgeving ooit door een schizofrene pedofiel, die een meisje van 8 ‘consumeerde’ en zijn nomade-gedachtengoed opdrong aan de stammen destijds rond Medina die daar overigens totaal niet in mee wilde gaan waarna het zwaard getrokken werd en men kon kiezen voor een snelle kennismaking met het hiernamaals of alsnog de optie voor 70 maagden na bekering.
  Dat ziet Donner dus als ideale en democratische weg voor de tweeduizend jaar lang ‘be-evangeliseerde’ volkeren der aarde die niets willen dan een rustig en gelukkig leven in veiligheid en vrijheid en het liefst onder de hoede van de enige ware God, onze Koning, Profeet en Hogepriester Israel’s, Jezus Christus, waarover alle echte grote kunstenaars en echt intelligente grootheden zoals Angelo, Mozart, Bach Vondel en Rembrand hun geniale gedachten en werken hebben laten gaan.
  Nee hoor, de sharia zegt Donner, ook dwars tegen eigen overtuiging in…waarom eigenlijk Donner…ik zal het je zeggen in de Naam des Here: kukelekuuu….ik ken die Mens niet!
  De Here zal u uitspugen op de dag des oordeels als u zich niet bekeert van deze onvergeeflijke dwaasheid want u hebt afval gepredikt van de levende God. Mene teken urfasin Donner.

  Geliked door 1 persoon

  • Klaas Dijkstra zegt:

   Goedemiddag Nieuw Begin,
   Uitstekend verwoord en sta helemaal achter uw reactie!
   Een heel fijn weekend toegewenst!

   Like

  • Haksteeg Anton zegt:

   Nieuw Begin: Sorry maar het is: Mené, Mené Tekél Upharsin en het betekende “gewogen gewogen en te licht gevonden” (Daniël 5: 25-28) en ik denk dat ook in je opsomming van beroemde mensen en hun werken en daden Mozart en ook Rembrandt niet echt thuis horen Wat de religie aangaat). Ja zij waren geniale mensen maar Rembrandt werkte in opdracht en kreeg daarvoor betaling en maakte veel van zijn Bijbelse schilderstukken omdat dit in die tijd het meeste opleverde (dat maakt hem niet slechter) en we weten dat de opdrachtgevers voor zijn wereldberoemde schilderij het zelf “De Nachtwacht” noemde omdat niet iedereen schitterde en goed zichtbaar was (Rembrandt hield van licht en schaduw in zijn schilderijen) Dit alles betekende niet dat deze mensen twee mensen niet juist waren nee zij waren zeer begaaft en hebben schitterend werk aan ons nagelaten ik geniet nog regelmatig van Mozarts werk maar het heeft niets met onze religieuze opvattingen te maken. Verder ben ik het wel met je eens, mijn opinie over de islam is bekent. Het is satans volk en niet anders.

   Like

  • Wolf zegt:

   Hulde aan u Nieuw Begin.

   Like

 13. hans zegt:

  Dat is nou echt een autist, die man! Gedrag, uiterlijke kenmerken, vooral het gezicht.

  Like

  • Elisah zegt:

   Zo zie je ook dat elke gek zich in de politiek kan begeven, zonder ook maar enige kennis van zaken…

   Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   De man kijkt altijd of dat hij net een pak slaag gehad heeft.

   Like

   • Wolf zegt:

    Ja Wahahhaahaaaa Klopt precies wat u zegt BertG. u legt precies bloot wat bij een ander op het puntje van de tong ligt , dan zegt u al het ware woord hihihihhh…U bezit erg goede ne vele humor met rake klappen, HEERLIJK. U bent een onmisbaar man op deze Website , voor mij en velen met mij weet ik vast en zeker……….

    Like

  • Asgard zegt:

   Autist,..ik dacht eerder aan een Atheist,..die vent heeft een vingerplant op zn nachtkastje staan i.p.v een bijbel!

   Like

 14. kampersrene zegt:

  Natuurlijk alle Nederlanders zijn dol voor de sharia , wie nu niet .Het heeft zoveel voordelen ,De handen afhakken van dieven Daarvoor hebben de meeste politiekers grote angst. Het merendeel zou met een hand rondlopen.Het te pletter gooien van homo’s…eindelijk wat sensatie in het saaie bestaan het zou moeten gebeuren in kermissfeer met spingkastelen voor de kleintjes , haamburgertenten en oliebollen .Het stenigen van overspelige vrouwen ….maar zoveel….! dat had niemand verwacht zodat het “Mohhamed “bestuur voor dit soort feestelijkheden verplicht is om een wachtlijst in te voeren , onder waakzaam oog van de goen linkse die er voor kan zorgen dat iedereen zijn beurd krijgt…..We gaan terug naar “AF” zoals bij monopoly ,binnenkort lopen we met zijn allen rond in een berenvel met een knots in de hand ,zoals in de goede oude tijd , zelfs D66 zou niet meer bestaan

  Like

 15. Wolf zegt:

  Sharia wet toe passen op deze linkse christengekkie en stenigen tot de d++d erop op volgt . PUNT UIT!

  Like

 16. ildiko zegt:

  een vuile land en cultuurverrader ! en iedereen de hele elite die hem steunt en nog respecteert !

  Like

 17. Wachteres zegt:

  Ook Ronald Plasterk [PVDA!] wilde dat de sharia wetgeving zou worden vergeleken met de Nederandse wet. De sharia zou voor minstens 90% inpasbaar zijn.

  Én Donner én Plasterk willen beiden de islam helpen zijn doel te bereiken: de islamisering van de westerse samenleving.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/12/duitse-moslim-politica-wil-dat-sharia-ingevoerd-wordt-in-duitsland/

  Duitse moslimpolitica wil dat sharia ingevoerd wordt in Duitsland

  Een ‘minister’ van de deelstaat Berlijn is in de problemen gekomen omdat deze gek onlangs liet weten dat de sharia wat haar betreft prima ingevoerd mag worden in Duitsland — en in de rest van Europa. Volgens Sawsan Chebli is de sharia namelijk “absoluut vergelijkbaar” met de huidige Duitse wetgeving.

  Like

 18. Marc zegt:

  Jazeker weet ik dat nog. En die hufter is het gelukt zichzelf binnen de Raad van State te loodsen en bestuurt vandaar uit nu ons land richting afgrond!

  Like

 19. tinekevanschagen zegt:

  @N.E. Derlander
  Het is de agenda 21 die nu met de snelheid van het licht wordt uitgevoerd.
  Dus die plannen lagen er inderdaad .
  Die vluchtelingenstromen zijn onderdeel van dat plan.
  En natuurlijk hoort daar niet roken en geen alcohol bij(die shariawet ) komt er .linksom of rechtsom. Dus ja,de omvolkingsplannen liggen er al lang,vandaar de uitspraak van die Donner!
  En u noemt hem dan nog christelijk.
  Ik noem het je ziel verkopen aan de duivel,om mee te helpen deze agenda uit te voeren.
  Als je ook maar iets christelijks in je heb zou je niet eens in de tweede kamer willen zitten.
  Maar het pluche en het geld he……
  En dat geldt voor al die zogenaamde hypocriete christelijke huichelaars,
  die daar huishouden,onder het mom dat ze het beste met hun burgers voor hebben.
  Ik weet niet of die lamzak zelf kinderen heeft,maar als de sharia van kracht wordt zijn ook zij aan de beurt.
  Ik heb die Donner altijd al een engerd gevonden.
  Op een enkele uitzondering na,zijn het allemaal landverraders in het kwadraat ,
  ALLEMAAL!

  Like

 20. Elisah zegt:

  http://media.tpo.nl/2018/04/14/weg-met-ons-idee-inclusieve-geschiedvervalsing-op-gymnasia-voor-allochtone-leerlingen/
  Weg-met-ons-idee: ‘inclusieve’ geschiedvervalsing op gymnasia voor allochtone leerlingen
  Grieken en Romeinen, dat waren ook maar ongelovige afvallige honden en kechs, tfoe

  Like

 21. Anneke zegt:

  Piet Hein Donner, ook al zo’n geschifte NWO wolf. En is hij nu opgenomen in het gekke gesticht?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s