70% van de kruisraketten werd door de Syrische luchtafweer onderschept

Screenshot_172

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de nieuwssite “Sputnik.de” berichtte de Russische generale staf dat de Syrische luchtafweer 71 kruisraketten van de westerse geallieerden kon onderscheppen.

CompactOnline

De VS, Groot-Brittannië en Frankrijk zouden in totaal 103 kruisraketten op Syrisch territorium hebben afgevuurd. “Slechts” 32 zouden hun doel bereikt hebben.

De Syrische regering veroordeelde de aanvallen als “barbaarse en brutale agressie”. Het Syrische ministerie van Buitenlandse Zaken beschuldigde het Westen ervan door het bombardement het onderzoek van de OPCW (Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens) te saboteren.

Bron:
www.compact-online.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Frankrijk, Groot-Brittannië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Syrië, VS. Bookmark de permalink .

38 reacties op 70% van de kruisraketten werd door de Syrische luchtafweer onderschept

 1. paulzwueste zegt:

  Na jah.
  32 Kruisraketten in je achtertuin….!!!!
  Is óók niet niks…

  En dan te weten dat ze X-zoveel miljoen dollar per stuk kosten…

  Liked by 1 persoon

 2. Jantje zegt:

  Het eerste dat tijdens een oorlog sneuvelt: De waarheid.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Het kabinet vind het een prima optie, niet eens bezwaarlijk om alles en iedereen de tyfus te bestoken als er slechts een vermoeden bestaat van een daad zonder een greintje bewijs wie de dader(s) zijn,……..’t Kan verkeren.
  Ik houd mijn hart vast wat de gevolgen zullen zijn bij een volgende motie van wantrouwen.

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Trump mag bekritiseerd en gecorrigeerd worden. Putin, Assad en de ayatollahs van Iran mogen amper bekritiseerd en gecorrigeerd worden. Dan is bij mij de keus snel gemaakt!

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  De aanval diende meerdere doelen:
  1. Een waarschuwing voor Assad en zijn bondgenoten: integenstelling tot Obama houdt Trump woord.
  2. Uittesten hoe performant de Syrische anti-afweer is.
  3. Een waarschuwing aan Turkije dat aanval op Griekse eilanden (die er zit aan te komen) een overschrijding is van de rode lijn die een Navo-reactie zal uitlokken.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Bijkomend “voordeel” is dat alle Syrische Fürchterlingen weer volop zielig zijn en dus in geen geval terug moeten naar hun eigen heimat, maar fijn op onze kosten in onze heimat mogen blijven tot in de lengte der dagen, èn er genoeg medestrijders zijn om de zaal hier eens flink om te vormen. Uiteraard mogen familie, vrienden en nieuwe Fürchterlingen ook komen, want is Assad barbaar die mensen vergast!
   .

   Like

 6. Harry zegt:

  Lekker veel geld verknoeid , kostte zo’n raket niet iets van 550.000 dollar ?
  Ruim honderd van die dingen is dan 56.650.000 dollar .
  Met een resultaat van 30% , even globaal , zijn dat dus inslagen van 17.000.000 dollar per stuk .
  En wat is het resultaat in een land dat toch al aan flarden geschoten was ?

  Isis nog lekker even een steuntje in de rug gegeven .
  Zo houden die jongens de moed er tenminste in .

  Kortom , in alle opzichten een debiele actie !

  En dat alles op basis van een VERMOEDEN !

  Liked by 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   Kan er nog wel bij, bij de staatsschulden van de U.S.A. en Frankrijk. Wat de stand van zaken van het VK is weet ik niet maar denk dat ook zij ook een forse staatsschuld hebben. Hoe meer en hogere staatsschulden hoe meer ze in de macht van de deep state zijn waar de Rothschild bank de dienst mede uitmaakt.

   Like

   • Scevean zegt:

    Raketten waren al betaald en begonnen tegen de houdbaarheidsdatum datum te lopen.
    Dus heeft totaal geen invloed op de begroting.
    Als ze voor niets gemaakt zouden zijn, dan had het pas zonde van het geld geweest zijn.
    Als de echte oorlog uit zou breken dan zou dat zijn met wapens waar we nog geen weet van hebben. Maar eerst moet er geld verdiend worden met de oude troep.
    Geld zowel voor Rusland als Amerika.
    En toch wel netjes dat ze de Russen van tevoren gewaarschuwd hebben wat de doelwitten waren. En daarom vind ik het nog tegen dat ze maar 70 procent hebben neergehaald. (Als het waar is teminste). Maar beide landen hebben zich weer verzekerd van nieuwe orders in de wapen industrie. Dus het kost een paar raketten, maar er worden weer miljarden binnen geharkt. Win Win situatie.

    Like

  • Bas zegt:

   Quote: En dat alles op basis van een VERMOEDEN !
   – van idiote Macron in de rol van Inspecteur Clouseau

   Like

 7. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/04/vergeldingsactie-van-trump-hij-vindt-het-geslaagd-maar-het-is-vooral-symbolisch/
  Er zijn veel reacties geweest op de vergeldingsactie, geleid door Donald Trump in samenwerking met de Britten en de Fransen. Rusland is nog vrij mild in de reactie, maar wil wel een spoedzitting van de VN. De coalitie vindt het een geslaagde actie, maar het was een aanval op symbolische doelwitten waar geen doden zijn gevallen. Is het wel zo geslaagd?

  Like

 8. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Maakt Trump ook deel uit van de Deep State?

  Like

 9. Eric zegt:

  Waar waren al die roepers, May, Macron, Trump etc. toen Erdogan de Koerden boven Syrisch territorium bombardeerde en daarmee alle internationale rechtsregels aan zijn laars lapte? Geen veroordelingen in de VN-Veiligheidsraad gehoord, zelfs niet van Poetin. Blijkbaar mag Erdodolf een volk in een ander land bestoken maar mag Assad zijn eigen hoofdstad tegen islamitisch gespuis niet verdedigen. Wat een bende hypocrieten !

  Liked by 1 persoon

 10. Leo zegt:

  De Putin fanboys kunnen hun hart weer ophalen met dit soort berichten… Maar ja,in 1940 stond ook een groot deel van de Nederlandse bevolking juichend langs de kant toen de bezetter binnenwandelde… 5 jaar later wisten ze genoeg

  Like

  • Haksteeg Anton zegt:

   Lees de boeken van Dr. L de Jong “Het koninkrijk der Nederlanden in de tweede Wereldoorlog” Ja het is een kluif maar dan leer je tenminste wat er gebeurde en dat is niet wat jij zegt: “dat de mensen stonden te juichen langs de weg toen de moffen naar binnen kwamen in Nederland”. (ik ben die boeken nu voor de tweede keer aan het lezen en ze zullen in een goede bibliotheek best te huur zijn.

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Toch doen oude polygoon filmpjes uit 1940 mij anders geloven Anton. Het zag in de Nederlandse steden zwart van de NSB-ers. Ook zij heulden met de vijand.
    Als nu de pleuris uitbreekt verwacht ik niet dat het er anders zal toegaan.

    Like

   • Haksteeg Anton zegt:

    DE NSB hulde met de Duitsers ze waren volkomen vóór dat tuig die stonden te juigen maar het zeggen dat de “mensen” stonden te juigen is onjuist. Het Nederlandse leger heeft 3 dagen gevochten tegen een overmacht van Duitsers en vooral hun materiaal. Bij de Grebbeberg hadden de Nerlanders ook nog een kanon uit… juist 1890 die regering van toen was precies als de regering van nu verwaarlozing van Defensie en niets doen om de import van totaal verkeerde personen te stoppen en uit die totaal mismaakte EU te gaan. Zie wat een American site juist over Mogherini schreef: The EU’s chief diplomat, Federica Mogherini, has been collecting air-miles calling on world capitals to demand “commitment” to the “Iran Deal,” as if this were an article of faith in an as-yet undefined religion. Pictured: Mogherini (left) stands with Iranian Foreign Minister Javad Zarif, during her August 2017 visit to Iran. (Image source: European External Action Service/Flickr). Mogherini regelt ook de import van moslims. Ik wens je nog een fijne zondag van heel ver weg

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Joannes den Hollander, nsb-ers waren van de nationaal socialistische bond en dus geen communisten en deze filmpjes zijn propaganda filmpjes van Goebels.

    Dat er nog steeds socialisten in Nederland zitten is bekend want de gehele linkse kerk is socialistisch met communistische, marxistische, maoïstische, leninistische en trotskistische invloeden.

    Like

   • Bas zegt:

    Ondergang / 1 en 2 van Historicus Jacques Presser / 2 Paperbacks zijn beknopter van aard..
    ”Wat betreft de 2e WO, vergeet niet dat het Russische leger (1945) als een stoomwals Europa introk om zich te ontdoen van de Europees Duitse bezetting.” West Europa bleef echter opgescheept zitten met een Amerikaans economisch model van VS. dat wordt gehandhaafd door de NAVO, met name om overal het Amerikaanse imperialisme te kunnen importeren.. Aan deze fase lijkt maar langzaam en moeizaam op vreedzame wijze een einde te komen, behalve met oorlog..

    Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Wat is er mis met Poetin? Sowieso heeft Rusland verschillende landen van de nazi’s bevrijd, ook al is het lood om oud ijzer als je het communisme met het socialisme vergelijkt. Rusland is vandaag de dag niet meer communistisch maar Frankrijk wel socialistisch met de vreselijke invloed van het marxisme.

   Liked by 1 persoon

 11. Steven zegt:

  Ze hadden die raketjes beter In Duitsland, Zweden en andere doelen in Europa die overbevolkt zijn met ALLOCHTONEN kunnen afschieten.

  Like

 12. willie zegt:

  The experts suggested that the Russian military had possibly used its state-of-the-art electronic warfare (EW) systems to counter the launched missiles during their final phase of flight path.

  The most part of the flight path, the guidance for the Tomahawk cruise missile is provided by GPS. However, in the final phase, the missile starts using its internal guidance system. During this phase of the flight path the missile is vulnerable for EW counter-measures.

  The missiles impacted by EW systems start to steer off. The missiles’ speed significantly reduces and they become an easy target for air defense systems or fall.

  Hehehe, leuk: zouden we Putin niet kunnen vragen om in dit systeem een ”Return to Sender ”
  bij in te bouwen, dan krijgen die warlords hun eigen vuiligheid terug op hun kloten
  Zou deze scene niks voor Tromp zijn ??

  Like

 13. Haksteeg Anton zegt:

  Sinds wanneer moeten we die website geloven? of is alles bedoeld om ons wijs te maken dat die Amerikanen, Engelsen en Fransen alleen maar rotzooi maken wat het russisch materiaal in enkele seconden vernietigt? Dan hoeven ze ook niet te protesteren in Rusland of Syrië!

  Like

 14. Elisah zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2018/04/14/amerikaanse-vn-ambassadeur-vs-klaar/
  Amerikaanse VN-Ambassadeur: VS klaar om opnieuw aan te vallen in Syrië

  Like

 15. T.Troubadour zegt:

  De chemische wapens waren toch door Odrama’s invloed vernietigd?alleen maar applaus en dame Kaag een prijs,En nu maar Trump bekritiseren die Odrama’s rode lijn aanhoudt.je moet maar bias zijn,en beinvloed door CNN

  Like

 16. Jan zegt:

  Nog nooit zo veel gewauwel in Buitenhof gehoord van een arrogant element. Bijleveld staat op nr1 wat woordendiarree betreft. 0 argument en 0 antwoorden gegeven. Doet mij denken aan de gek van de PvdA, Ella Vogelaar

  Like

 17. Bas zegt:

  President Trump doet er beter aan om de VS aan te harken. America First !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s