Australische Jood waarschuwt voor genocide in Zuid-Afrika: “Zo is het in nazi-Duitsland ook begonnen”

Screenshot_165

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

“De linksen haten mij. De radicale islamieten willen me doden. De politici negeren me. Verstandig e mensen mogen me!” Zo omschrijft een van de bekendste vloggers van Australië zichzelf. Avi Yemini (foto) is Jood en zet zich in voor de blanke minderheid in Zuid-Afrika. Vorige week zondag demonstreerde hij samen met meer dan 3000 mensen – waaronder veel voormalige Zuid-Afrikanen – tegen de boerderijmoorden, die voor de westerse politici en media nog steeds geen onderwerp zijn.

journalistenwatch

De demonstranten kwamen bijeen voor het kantoor van de Australische minister van Buitenlandse Zaken Julie Bishop om haar een petitie met 50.000 handtekeningen te overhandigen. In de petitie wordt geëist om blanke Zuid-Afrikanen als vluchtelingen te erkennen en hen bescherming te geven in Australië. Maar de deur van de minister van Buitenlandse Zaken bleef dicht – niemand was bereid om de 50.000 handtekeningen in ontvangst te nemen, bericht Avi Yemini op zijn Facebook-pagina.

“Ze wisten al wekenlang dat we zouden komen. Ze hebben zichzelf opgesloten. Julie Bishop heeft zich verstopt als een lafaard. Ze wil niet eens luisteren naar 50.000 Australiërs”, aldus Yemini op Facebook.

Bij de demonstratie vorig weekend was zoals gebruikelijk ook een linkse antidemonstratie bij elkaar gekomen om samen te schreeuwen: “Ze noemen me een nazi, dat is echt geweldig”, merkte Yemini droog op en legt in zijn toespraak uit waarom hij zich voor de blanken in Zuid-Afrika inzet:

“We zijn hier vandaag om de aandacht te vestigen op de vervolging van mensen, wier enige ´misdaad´ het is dat ze blank zijn. Dat is racisme. Wij willen dat deze minderheid, waarvan we weten dat ze zal integreren, hier naartoe kan komen. Ze spreken onze taal, delen onze cultuur en zijn hardwerkende mensen. Wij moeten ze hier naartoe halen! Dat wat daar gebeurt, gebeurt uit haat, het zijn haatmisdaden. Gemiddeld wordt er iedere 5 dagen een voer vermoord. Wat we zien, is een beginnende genocide. De aangekondigde landonteigening zonder schadevergoeding is hetzelfde wat er in nazi-Duitsland gebeurd is. En ik, als trotse Jood, zal niet toekijken dat hetgeen er met mijn mensen is gebeurd anderen ook overkomt”, aldus Yemini.

Tijdens de manifestatie van meerdere duizend demonstranten vertelde een voormalige Zuid-Afrikaan over de mishandeling van en de moord op de blanken: “Zuid-Afrikaanse boeren worden brutaal aangevallen. Mannen worden gedwongen toe te kijken hoe hun vrouwen verkracht worden. Kinderen moeten toekijken hoe hun ouders vermoord worden.”

 

Hij vertelde volgens “Free West Media” ook het verhaal van de 2-jarige Willemien Potgieter, een klein meisje dat samen met haar moeder met een pistool werd geëxecuteerd, nadat beiden hadden gezien hoe haar vader met een machete in stukken werd gehakt.

In Zuid-Afrika zelf wordt de situatie door verantwoordelijke politici en autoriteiten ontkend. Er zouden geen aanwijzingen bestaan dat deze boeren vaker zouden worden aangevallen dan andere burgers, aldus het Institute for Security Studies.

Bij de deze week plaatsvindende plechtigheden n.a.v. de staatsbegrafenis voor Winnie Mandela wordt meer olie op het vuur gegooid.

Zo benadrukte de Zuid-Afrikaanse ANC-president Cyril Ramaphosa in het stadion van Bizana, de geboorteplaats van Winnie Mandela, dat haar begrafenis er niet alleen toe zou dienen haar lichaam te begraven, maar ook om haar ideeën in leven te houden. Tegenover duizenden toeschouwers verklaarde hij o.a.: “Madikizela-Mandela zal niet eerder rust vinden, voordat haar mensen hun land hebben teruggekregen”, meldt “Eywitness News”.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", achterlijkheid, Australië, Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, Genocide, Hypocrisie, Krankzinnigheid, lafheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

8 reacties op Australische Jood waarschuwt voor genocide in Zuid-Afrika: “Zo is het in nazi-Duitsland ook begonnen”

 1. Wolf zegt:

  Tsja, dat is juist. Nazi’s waren socialisten en de eurofielen zijn ook socialisten. Ze herhalen de geschiedenis met roomse TUTU en Mandela leiders die alles haten en doden wat Blank Geel en Joods is! Uitroeien die domme zwarte aapmensen.

  Geliked door 2 people

  • Geert zegt:

   Idd, de Echte Afrikaners zullen naar Oranje vrijstaat moeten gaan en daarvanuit hun vrijheid moet gaan veroveren en dat zal niet zonder geweld gaan.

   Like

 2. T.Troubadour zegt:

  Hun land hebben teruggekregen?Toen de boeren er kwamen woonde er iemand dan alleen de zulu’s.Het overgrote gedeelte van de huidige bevolking is afgekomen op de ontwikkelingen van de blanken in Zuid Afrika uit landen als Tanzania,Mozambique e.a.en dan noemt die dame dat ons land?Laat me niet lachen die terrorist.

  Geliked door 1 persoon

  • Wolf zegt:

   Ook wel Hottentotten, KAFFERS en Ketterse Heidenen genoemd ,die onderontwikkelde dansende zwarte nikkers die zichzelf zulu noemen. Smerige zwarte MOORDENAARS!

   Like

 3. hans zegt:

  Dat is nou echt wat links meer dan de kop gaat kosten geloof me, zwarten c.q. moslims als NAZI`S hun gang laten gaan en zelfs laten oproepen tot genocide op blanken, dit omdat het anderszins hun achterlijke zieke narratief of wereldbeeld verstoort – en diezelfde blanken die dat vervolgens aan de kaak stellen of zelfs willen bestrijden gezamenlijk in koor met die zwarten en moslims NAZI`S noemen! Gelukkig begint het toch ondanks alle slechte ontwikkelingen te dagen bij (blanke)mensen overal ter wereld. Als de emmer overvloeit (want die spanning is al merkbaar) dan worden ze echt afgeschoten als vieze honden (die ze ook zijn) op STRAAT!

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Persoonlijk zou ik liever zien dat de Westerse strijdmachten hun bombardementen zouden verplaatsen naar Zuid Afrika. Dat de moslims zich in Syrië onder elkaar maar uitroeien. Daar is de hele wereld bij gebaat.

  Geliked door 1 persoon

 5. Johan zegt:

  Vandaag was een stukje op het NOS journaal over die gore rat, Winnie Mandela, die een staatsbegrafenis kreeg. Het werd door de NOS juichend gebracht !
  Er waren nog voldoende mensen in Zuid-Afrika over, die de mentaliteit en geestkracht van Winnie Mandela hadden behouden.
  Op de kijker kwam het echter over als een racistisch feestje van een stelletje nikkers. Het zal ongetwijfeld de opmaat vormen voor een verdere discriminatie en uitroeiïng van de blanken in Zuid-Afrika.
  De enige aanwezige blanke namelijk was een verslaggever van, hoe kan ’t ook anders, de NOS.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s