Duitsland 2018: De nieuwe Marx kijkt verheven neer op Trier, de oude Wilhelm I. wordt in Wesel symbolisch ten val gebracht

Screenshot_171

(Door: Michael van Laack – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl in Trier een nieuw Marx-monument werd onthuld – dat door het bestuur van de stad geprezen wordt als groot geschenk van China – van een Karl Marx, door diens christen-vijandige leren tig miljoenen mensen in Azië en de Oost-Europese landen al bijna een eeuw lang onderdrukt, gevangen gezet, gemarteld en vermoord worden – mag keizer Wilhelm I. alleen nog maar voor het Pruisenmuseum in Wesel liggen (foto boven).

journalistenwatch

Want deze heeft (zoals bekend) veel oorlogen gevoerd in zijn leven en dienovereenkomstig onuitsprekelijk leed over zijn volk gebracht, zodat men zijn omstreden monument na een restauratie niet meer staand wil presenteren.

“De fatsoenlijke mensen uit het burgerdom van mijn geboortedistrict zijn daar vanzelfsprekend heel erg blij mee. Divers-fascistische correctheid in haar zuiverste vorm.”

Zo zal men vermoedelijk in het vervolg schoolklassen al aan het begin van de rondleiding voor de ingang in de “juiste” stemming brengen voor het bezoek aan het museum:

“Let op, beste kinderen en jongeren. Dadelijk gaan jullie een huis binnen, waarin jullie veel duistere zaken over jullie en jullie voorouders te weten zullen komen. Er bestaat niet de geringste reden om trots te zijn op Duitsland of op jullie voorouders. Allemaal alleen maar bereidwillige uitvoerders van de slechte koningen en keizers van Pruisen!”

Duitsland schaft zichzelf ook gezien de toekomst af en begint daarom nog tijdens zijn leven met het ten grave dragen van de eigen geschiedenis. Opdat er uiteindelijk voor de nieuwe bezitters van het land niet ook nog maar iets overblijft om op te ruimen dat aanstootgevend is. Want zoals bekend wil niemand de erfgenamen onnodige moeite bezorgen bij het leegplunderen van woningen na de dood!

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Michael van Laack

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Geschiedvervalsing, Historie, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Duitsland 2018: De nieuwe Marx kijkt verheven neer op Trier, de oude Wilhelm I. wordt in Wesel symbolisch ten val gebracht

 1. BertG. zegt:

  Dus voortaan wordt die Wilhelm liggend tentoongesteld.
  Of wordt ie later nog verwijder, zal dan wel.

  Like

 2. Elisah zegt:

  Ze gaan aan hun eigen masochisme ten onder.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Trier is een prachtige oude stad, waar al vele bezetters hebben bezet, en vele weer zijn vertrokken/verdwenen, hun bouwsels achterlatend en het gemaakt hebben tot wat het nu is.
  Amsterdam is ook een oude stad, waar de politiek steeds meer heeft bijgebouwd, maar door het vormen van getto’s is het verval een desastreuze teloorgang geworden, helaas zal de volgende burgemeester ( een Woutertje smulBos of Femmi Fatalie) het tij niet meer kunnen keren………
  Misschien kan Schiphol eindelijk uitbreiden, een Zuid-Oostbaan of een Jacob van Lennepbaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s