Horrorclown Rutte. . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Hypocrisie, Rotzakken, Rutte, Syrië. Bookmark de permalink .

20 reacties op Horrorclown Rutte. . .

 1. sjuad zegt:

  Houd via je vingertop eens een drupppel chloor bij je oog.
  Bedenk dan hoe deze kinderen mooie heldere ogen hebben.

  Geliked door 1 persoon

 2. Marc zegt:

  Rutte begrijpt niet dat ook voor de Russen een moment zal komen dat je als regeringsleider kleur zal moeten bekennen.

  Like

 3. Yvonne zegt:

  Chucky Rutte die zich zelf zo belangrijk vind wil ons ook naar de verdoemenis helpen
  die gifaanval was vrijwel zeker in scene gezet en dan loopt deze lamzak te roepen dat hij het eens is met de VS

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Bedankt want dat is interessante info over Sylvana.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Claudia M. 14 april 2018 om 13:10

   En intussen hangt deze huichelaar de zielige, ‘gediscrimineerde’ negerin uit.
   Negerin?
   Ja, negerin! Dat is een heel normaal woord. De de Dikke Van Dale zegt het zelf:

   Betekenis ‘negerin’
   Je hebt gezocht op het woord: negerin.

   ne·ge·rin (de; v; meervoud: negerinnen; verkleinwoord: negerinnetje)
   1
   vrouwelijke neger

   Geliked door 1 persoon

   • Claudia M. zegt:

    Een hypocriete negerin, Bert G. heeft gelijk, ze heeft er een prima verdienmodel in gevonden. Het ergste is dat mensen erin zijn getrapt, nu wordt dat doodenge mens nog betaald van onze centen ook. Ja, ze heeft het goed voor elkaar.

    Geliked door 1 persoon

 4. Johan zegt:

  Totale oorlog via Syrië

  Waar zijn de VS, Engeland en Frankrijk eigenlijk op uit in Syrië ?
  Hoeveel meer mensen willen ze daar nu eigenlijk nog dood gaan maken ?
  En waarom ? Wat geeft de VS en kompanen het morele recht om dit te doen ?
  Ze denken dat de wereld een schoolklasje is, waarin zij de leermeesters zijn, die er wel even een lesje zullen geven.

  Is er ook een internationaal tribunaal, waar president Donald Trump voor gesleept kan worden, nu hij de aanval tegen Syrië bevolen heeft ? En waar hij en zijn generaals veroordeeld kunnen worden ? Bij Joegoslavië kon dat immers ook.

  Kijk, een paar doden meer of minder bij zulk een aanval zal iedereen worst wezen.
  Het wordt zelfs warm aanbevolen door onze eigen minister president Mark Rutte, die veel “begrip” toont, als het maar “proportioneel” blijft.

  Maar wanneer het dadelijk uit de hand loopt, dan is het Wereld Oorlog III met anderhalf miljard doden. Dat is toch wel andere koek.

  Zijn die Amerikaanse, Engelse en Franse politici nou helemaal gek geworden ?
  Of is dit normaal ?

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ik vind de woorden van Mark Rutte op z’n zachtst gezegd ‘bedenkelijk’. Rutte weet drommels goed dat de VS al vaker een oorlog zijn begonnen, onder valse voorwendselen. Saddam had zogenaamd ook chemische wapens. Nooit is er iets gevonden.
  Irak is sinds Saddam’s dood zeer instabiel geworden, en dat geldt evenzo voor Libië. Leren die lui nou werkelijk nergens van?
  En heeft Rutte ook stilgestaan bij de wens van het Nederlandse volk, wat in meerderheid geen voorstander is van boycot’s tegen de Russen, en al helemaal niet zit te wachten op welke oorlog met wie dan ook?

  Rutte hoort zijn volk te dienen. Het volk mag hem controleren. Tot nu toe kunnen we alleen maar zeggen dat hij de ene na de andere belofte gebroken heeft.
  Alle krediet heeft hij daarmee verspeeld.
  Dat hij dan nu ook zwijge….

  Like

 6. simon borgers zegt:

  Rot Kop Rutte moet worden afgezet wie durft

  Like

 7. N.E. Derlander zegt:

  Rutte kan wel, zoals gewoonlijk, met woordspelletjes net doen of Rutte III geen politieke steun geeft aan de niet legitieme aanval van z’n bondgenoten, maar als de minister president van een land zegt begrip te hebben voor de aanval, betekent dat de politiek (Rutte III) het er mee eens is.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Als Rutte ergens ‘begrip voor heeft’ kan je ervan uitgaan dat het niet deugt.
  Simpel gezegd: wat Rutte goed vindt, is fout en andersom.

  Like

 9. Petra DeBoer zegt:

  De woorden van Rutte geven vooral aan dat hij achter Trump staat. Dat zal de linkse kerk niet leuk vinden.

  De bombardementen hebben er voor gezorgd dat de ratten van IS vannacht uit hun holen in kamp Yarmouk kwamen en ze regelrecht in de armen van de legers van Assad en Poetin liepen en dat is heel mooi. Opgeruimd staat netjes zullen we maar zeggen. In kamp Yarmouk leven Palestijnse vluchtelingen en is eigenlijk geen kamp maar een stad wat opgezet is voor deze vluchtelingen.
  Dit kamp staat als volgende op de planning, na het bevrijden van Douma, om te verslaan door het SAA van Assad, en Trump heeft alvast even een handje mee geholpen. De terroristen dachten dat Assad vandaag weg zou zijn en dat viel even vies tegen. Hij ging vanmorgen bij wijze van spreken fluitend naar zijn werk.

  Verder heeft Turkije zich geschaard achter Trump en de NAVO en dat zet hun relatie met Rusland onder druk. Dat is mooi want dan kan Rusland samen met het SAA van Assad de jihadisten in Idlib aanvallen die gesteund worden door Turkije.

  Het is een geopolitiek spel en de spelregels soms niet te vatten maar het doel van Trump is het om de deep state om zeep te helpen. Dat doet hij via omwegen en het is heel clever van hem om de schurken staten Frankrijk en het VK erin te betrekken want de kritiek op deze landen is momenteel niet van de lucht. De waarheid over de rol van deze landen in de proxy oorlog in Syrië komt nu nog harder naar buiten. Een hele goede zaak.

  Like

  • toetssteen zegt:

   @Petra de Boer
   Interessante insteek, het overdenken waard.
   Veel dingen zijn nu eenmaal niet wat ze lijken. Zeker inzake schaken. niet ervaren mensen zullen in een opzetje van een tactisch schaker trappen en omvallen.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Hé Toets,leuk om weer iets van je te horen. Hoe is het ermee?

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @toetssteen, Trump is zeker aan het schaken en dat doet Poetin ook maar ze moeten de deep state en hun aanhangers zodanig aanpakken zodat ze met hun eigen “wapens” verslagen worden. Die deep state ratten riepen afgelopen week om het hardst dat Trump in moest grijpen en dat heeft hij gedaan maar het gevolg is wel dat er wereldwijd kritiek is op deze aanval en de mensen wereldwijd op zoek gaan naar de waarheid en met allemaal voorbeelden komen van U.S.A. oorlogen die zij zijn begonnen met o.a. Frankrijk en het VK, en in het geval van Syrië, ook samen met Saoedi Arabië, Qatar, Turkije en Israël, en meestal met proxy legers en heel veel leugens. Trump heeft Saoedi Arabië en Qatar al zover dat ze geen jihadisten meer financieren en van wapens voorzien. Daarnaast heeft Trump heeft vorig jaar de CIA, die onder Obama de jihadisten van wapens voorzag en hun soldij betaalde, opdracht gegeven daarmee te stoppen. Nu de andere landen nog zover krijgen maar ook het aanklagen van deze monsters die o.a. genocide op christenen en Jezidi’s op hun geweten hebben krijgt zo draagvlak. Als bijna de gehele wereld geloofd dat Assad een monster is, dan krijgt Trump nooit geen draagvlak om mensen als Obama en Hillary achte de tralies te krijgen en dat de mensen inzien dat deze mensen barbaren zijn en Assad juist heel goed voor zijn volk is en was.

    Ik volg al een aantal jaren vrijwel dagelijks via twitter een aantal Syriërs en heb me in deze walgelijke proxyoorlog verdiept en weet dat deze Syriërs de waarheid schrijven. Natuurlijk zijn ze nu kwaad op Trump maar hebben afgelopen nacht uiteindelijk toch hun bed opgezocht en zijn lekker gaan slapen. Er zijn geen burger slachtoffers, de meeste bommen zijn uit de lucht gehaald en Assad zit nu nog veel steviger in het zadel want de Syriërs gingen vanmorgen massaal de straat op om Assad toe te juichen. Dat soort beelden zijn heel belangrijk zodat de mensen wereldwijd zien dat de Syriërs massaal achter Assad staan.

    Het nieuws over de IS ratten in kamp Yarmouk kwam dan ook afgelopen nacht via deze twitter accounts voorbij. Eén van deze twitteraars werkt bij het Syrische leger als fotograaf en zet alles op beeld als bewijs. De dode jihadisten worden op beeld vastgelegd en samen met andere informatie zoals de gevonden wapens en de herkomst ervan, hun paspoort en eventuele bezittingen die ze bij zich dragen, word het allemaal gedocumenteerd. Deze IS ratten die gesteund worden door o.a. Turkije dachten schijnbaar dat ze hun slag konden slaan maar kunnen de afgelopen nacht niet meer na vertellen.

    Like

 10. kampersrene zegt:

  Och Rutte of gene Rutte doorheen de geschiedenis van de mensheid heeft het altijd zever geweest en dat zal altijd zo blijven .Ik was nog jong toen de oorlog in Korea uitbrak , daarna Vietnam dat waren zowat de belangrijkste om nog te zwijgen over plaatselijke oorlogjes zoals de Fransen in Algerije , De Congo enz enz . De mens is in weze een roofdier ,diegenen die geloven in de goedheid van de mensch , dat zijn de prooien

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s