Jodenhaat: Nieuw regeringsdocument belast Kuwait Airways

Screenshot_162

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn – In de ruzie rondom de staatsluchtvaartmaatschappij Kuwait Airways wordt deze nu zwaar belast door een officieel document. De luchtvaartmaatschappij weigert ook in Duitsland Israëli´s te vervoeren. Nu bevestigde het ministerie van Buitenlandse Zaken van Koeweit aan de luchtvaartmaatschappij in een schrijven dat Koeweit zich in oorlog “tegen zionistische bendes in het bezette Palestina” zou bevinden, citeert “Bild-Zeitung” in haar zaterdageditie uit het document.

Daarom zou het vervoeren van Israëlische passagiers juridisch onmogelijk zijn voor de luchtvaartmaatschappij, aldus de argumentatie. Een Israëli, die in de zomer van 2016 vanuit Frankfurt met Kuwait Airways wilde vliegen en werd geweigerd, had in 2017 een klacht ingediend tegen deze praktijk. De Duitse rechters gaven Kuwait Airways in eerste instantie gelijk – een vonnis dat voor scherpe kritiek zorgde.

De zaak komt nu voor het hoogste gerechtshof van de deelstaat. Het document, dat in bezit is van de “Bild-Zeitung”, maakt deel uit van het verzoek van Kuwait Airways aan het gerechtshof om het beroep van de Israëli af te wijzen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Arabische wereld, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Justitie, Koeweit, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

21 reacties op Jodenhaat: Nieuw regeringsdocument belast Kuwait Airways

 1. kampersrene zegt:

  Hitler krijgt meerdere gezichten !

  Geliked door 2 people

 2. BertG. zegt:

  Waarom zou je in een vliegtuig willen zitten waarin iedereen jou eigenlijk dood wil hebben.
  Je zal er niemand over horen wanneer ze er onderweg uitgooien.
  Enkel uit principes?

  Like

  • a s n den haan zegt:

   Waarom zouden mensen in een land worden toegelaten van een sekte, die alle mensen die geen lid zijn of willen worden, dood willen maken?

   Like

 3. Thoth zegt:

  Ik ben benieuwd wat er nu uitkomt : fascisme/racisme of er niks mee gedaan, dus… Hitler.

  Like

 4. scherpschutter1943 zegt:

  De jood. Vandaag niet in een vliegtuig, morgen niet in de trein of tram. Overmorgen niet meer welkom bij de bakker, de supermarkt, enz. Over een maand uit zijn huis gezet I(moslims erin), over 2 maanden weer geïnterneerd in kamp Amersfoort. Over een half jaar weer in Auschwitz (o nee, dat is Polen) dan maar naar Bergen Belsen. De joodse tragedie komt op herhaling, dankzij Frau Merkel (Sie hat es Gewusst). Als Europa zo pluriform is voor mensen uit Afrika en andere apenlanden, waarom dan niet massaal de Koeweitisch geboycot? Zal wel niet gaan vanwege het gewetenloze smeermiddel olie en de fijne relatie die ons koningshuis heeft met de geitenneukersbaas aldaar. Die zatlap Juncker, samen met zijn kompaan in het kwaad Timmermans, hoor ik daar ook niet over. Mijn idee is: Boycot alles wat uit Koeweit komt, dus niet reizen met koeweit-airlines en niets van die lui kopen of aan ze verkopen. Maar zo gelovig als de Nederlanders zijn, zijn ze nog tukker op geld, waar het ook vandaan komt maakt niet uit. De christelijke is: “De heer is mijn herder m aar met geld kom je verder”. De echte VOC.mentaliteit zoals Balkende dat destijds zo bedoelde.

  Geliked door 2 people

 5. Thomasson zegt:

  Israël is officieel in staat van oorlog met Kuwait. Dus het is niet ongewoon dat Kuwait Airways wil geen Israëlische passagier aan boord hebben. Ik weet niet wat voor idiote gedachtegang moest de Israëliër op na houden om met een vijandige maatschappij te willen vliegen. Een Arabier uit Kuwait of de Emiraten zal niet met de Israëlische luchtvaartmaatschappij El Al vliegen.

  Like

  • flo zegt:

   In het algemeen plegen Israëliërs/joden geen aanslagen, daarentegen de verrotte middeleeuws “denkende” islam aanhangers wel.

   Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @flo. Wat je zegt is waar. Bij de verrotte islam aanhangers zitten moord, verkrachting, roof en alle gevaarlijke eigenschappen van een beest in hun genen. Zij leken op haaien of krokodillen..Beide behoren bij de laagste soort dieren in het dierenrijk. .

    Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   El Al is wel de meest veilige maatschappij en dat weten die arabieren ook. Ye vliegen bst graag stiekum met EL AL en de controles nemen ye op de koop toe zonder geschreeuw en protest.

   Like

 6. hans zegt:

  BERTG: Q8 bv! Tankstation.

  Geliked door 1 persoon

 7. Steven zegt:

  Jodenhaat is de NIEUWSTE trend van 2018..net als in 1940 het geval was. Maar nu met de steun van het gehele westen.
  Vraag mij af wanneer ze Israël ook plat gaan bombarderen omdat ze ‘alles’ afpakken van de zielige terroristen in Gaza…

  Like

 8. A.J.Meijer zegt:

  Tijd voor een internationale boycot! Wie maakt een mooie poster die in meerdere talen uitgevoerd kan worden?

  Like

 9. Thomasson zegt:

  @Steven. Jodenhaat door Arabieren en moslims buiten Israël is een makkelijk karwei die geen consequentie met zich brengt. Daar houden moslims en Arabieren van…van makkelijke prooi. Wat je tweede vraag betreft : wanneer ze Israël ook plat bombarderen…Dat is wat moeilijker. Met hun gemiddelde IQ van 80 – 83 zijn ze wat de Duitsers noemen: Ein Nummer zu klein

  Like

 10. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/04/14/de-turkse-minister-van-buitenlandse-zaken-eist-eu-wetgeving-tegen-islamofobie-refereert-aan-de-holocaust/
  De Turkse minister van Buitenlandse Zaken eist EU-wetgeving tegen islamofobie – refereert aan de Holocaust
  De Europese wetgeving moet islamofobie includeren. Dit eist de Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Mevlut Cavusoglu, en maakt een vergelijking met de Holocaust. “We hebben geen behoefte om Auschwitz opnieuw te beleven of te wachten tot moslims in gaskamers worden geëxecuteerd zoals het Joodse volk”, zegt hij tegen Anadolu Agency.

  Like

 11. Shimon zegt:

  Het Westen was er wel goed voor om Kuweits hete kolen uit het vuur te halen toen Sadan Hussein het land binnen viel. Sadam Hussein wilde Kuweit inlijven omdat het voor het onstaan van vele landen in die regio, ook Israel, een deel van Irak was. Met diezelfde claim wenst Kuweit Israel terug en wil het inlijven bij het grotere Arabische land. Daan komt ook nog eens bij dat als gevolg van die kwestie van Irak en Kuweit, Israel een rakettenregen vanuit Irak om zijn dak kreeg. Hoe hypocriet kan je als land wel niet zijn.
  Dat Kuweit Israel niet erkent en dus Israeliers in haar land niet toelaat, is tot daar aan toe. Volgens internationale luchtverkeersverdragen zijn maatschappijen verplicht iedereen mee te nemen. Israeliers naar Kuweit zelf tot daar aan toe, maar Israeliers voor tussenvluchten weigeren is pure discriminatie. Kuweit denkt weer eens de regie te kunnen overnemen als het om internationale verdragen gaat. Die gaan dus op hun bek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s