Begrafenissen: islamitisch sharia-recht benadeelt Brandenburgers

Screenshot_187

(Vertaling: E.J. Bron)

Regering van de Duitse deelstaat Brandenburg wil moslims met begrafenis-wet opnieuw tegemoetkomen.

De rood-rode deelstaatregering van Brandenburg wil met een nieuwe begrafenis-wet moslims opnieuw tegemoetkomen. Zo dient in de wet geregeld te worden dat een verkorting van de wachttijd tussen dood en begrafenis om religieuze redenen is toegestaan. Tot nu toe was in Duitsland in principe een wachttijd van 48 uur gebruikelijk. De woordvoerder juridische zaken van de AfD-fractie in het parlement van Brandenburg, Thomas Jung, zegt hierover:

journalistenwatch

“Of het nu gaat om meerdere gesloten huwelijken van moslims in het buitenland of een gewijzigde begrafenis-wet in Brandenburg – op veel plaatsen grijpt islamitisch sharia-recht direct in Duits recht in en de rood-rode deelstaatregering begunstigt dit ook nog. Integratie betekent volgens de rood-rode deelstaatregering dus dat moslims met een kortere wachttijd dan christenen begraven worden en dat christenen mede moeten bijdragen aan de ziektekostenverzekeringen voor talrijke islamitische vrouwen. Het zou mij niet verbazen wanneer binnenkort van de kant van de rood-rode deelstaatregering zelfs het voorstel zou komen dat islamitische feestdagen verplicht als volledig betaalde vakantiedagen erkend moeten worden. Moet dit nu integratie voorstellen, wanneer Duitse christenen en atheïsten in het eigen land benadeeld worden, alleen om een compleet mislukte immigratiepolitiek van de oude partijen te rechtvaardigen?

Islamitisch recht mag Brandenburgers niet benadelen! Wie roept om het recht op integratie, moet ook rekening houden met de rechten en plichten in het land. Het is niet acceptabel dat wij onze rechten buigen en breken, alleen omdat anderen dit zo bevalt.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, sharia, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Begrafenissen: islamitisch sharia-recht benadeelt Brandenburgers

 1. Steven zegt:

  Hier gelden andere wetten….dan had je maar in je klote land moeten blijven.
  Wij kunnen onze wetten in het Midden Oosten ook niet afdwingen…dan wordt meteen je strot doorgesneden… SUF KUT volk hier

  Geliked door 2 people

 2. Klaas Dijkstra zegt:

  Wanneer dringt het nu is in die botte koppen van de EU bevolking door, dat deze moslim crimigranten stapje voor stapje hun uiteindelijke doel c.q. verandering zullen bereiken.

  Tot nu toe, staan we er als lulletje rozenwater bij en kijken alleen maar toe!

  Geliked door 3 people

 3. Shimon zegt:

  Mijn overgrootopa werd op dezelfde dag dat hij was overleden ter grave gedragen (was in voormalig Nederlands-Indie waar het de gewoonte was). Onderweg kwam hij echter uit een vermoedelijke coma (was 1928)…. Heeft nog jaren geleefd. Moet er niet aan denken.
  In Nederland is die mogelijkheid al lang. De begrafenisondernemer moet wel even langs bij de officier van justitie om toestemming te vrageb die men in die gevallen dan ook wel geeft. De Duitsers zijn wat striker in het naleven van regels…..

  Like

 4. Yvonne zegt:

  vlieg ze in 1 dag terug naar hun geboorteland, vervuilen ze ook de grond niet, dat gemekker overal over, trouwens wie wil er in een land begraven worden die ze haten?

  Geliked door 1 persoon

 5. BertG. zegt:

  Kom op zeg, een beetje mossel wil toch niet in deze varkens stront grond begraven worden.
  Dus lekker je begrafenis regelen in je eigen mossel landje.

  Like

  • Shimon zegt:

   Vaak begraven moslims hun doden in eigen land omdat in Nederland na tig jaar graven worden geruimd en dat is tegen hun opvatting. Of ze zelf een dodenakker zullen aankopen is de vraag. Vaak willen ze het gratis.

   Like

   • BertG. zegt:

    Volgens mij, is in elk zakje potgrond wel varkensstront te vinden.
    Heel Nederland is daar van vergeven.

    Like

   • Yvonne zegt:

    Na 10 jaar al en dat noemen ze dan je laatste rustplaats, die 10 jaar zijn zo om na die tijd wordt je op een hoop gegooid leuk vooruitzicht
    Er was trouwens ik weet niet meer waar en die vrouw had een ziekte dat het leek of ze dood was, niet 1 maar 2 x kwam ze tot leven in het mortuarium

    Like

 6. Het afsterven van de diverse cellen en organen in een lichaam duurt meestal een tijdje. Daarom hebben de Oude Wijzen duizenden jaren geleden een wachttijd van 3 dagen ingevoerd die in veel religies werd overgenomen. De familie kon rustig afscheid nemen en omdat de gestorvene wel kon horen en voelen en misschien ook nog wat wazig kon zien gedurende zijn versterven maar geen fluit meer terug kon zeggen vertelden ze hem wat voor ene goeie hij of zij geweest was.

  Over de doden niets dan goed. Want de goede dingen die werden gezegd, zoals de gedichtjes van zijn kleinkinderen, met allerlei mooie begrafenisrituelen was de laatste herinnering die de dode voortaan eeuwig in zijn hemel zou beleven. Als ze ‘m vertelden dat ie een lul was geweest of erger was dat voor de dode de eeuwige hel. Nu willen ze de doden hersendood verklaren, stukken uit zijn nog stervende dus levende lijf snijden en zo zijn eeuwige laatste herinnering tot een hel maken.

  De invaserende barbaren menen nu dat je beter de verstervende meteen onder de grond kunt stoppen of door de pijp kunt jagen. Daar staan ze dan te janken bij dat gat. Niet om de dode maar om zichzelf. Ze zullen de waardige nieuwe leden van D66 worden, daar zit dezelfde geest in.

  Like

 7. Wolf zegt:

  Wij willen ook nog eens niet die vieze lijken van hun in onze europese gronden. Weg ermee naar hun eigen Heidense zandvlakten Weg Ermee!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Het maken van onderscheid is toch pure discriminatie van de autochtone bevolking? Kan daar dan niks aan gedaan worden?

  Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Maar je wilt toch niet dat er eventuele resten van snippers in je tuin belanden door de wind? Bah, bah, Bah!!
   Ach, gewoon meteen aansluiten op een afvoerbuis richting roofdierenverblijven in de dichtsbijzijnde dierentuin.

   Geliked door 1 persoon

 9. Charles Martel zegt:

  Al die islamofoben die wegvluchten uit die prachtige landen waar ze met volle teugen kunnen genieten van de weldaden van de islam!

  Like

 10. Guardiaangel zegt:

  Klote onderwerp……………straks willen ze nog een lode kist.

  Like

 11. Haksteeg Anton zegt:

  Je zal maar zo’n regering hebben die de molims overal in tegemoet komt ook het “huwen” met minderjarige kinderen vanaf 6 jaar?

  Like

 12. kampersrene zegt:

  zelfs het voorstel zou komen dat islamitische feestdagen verplicht als volledig betaalde vakantiedagen erkend moeten worden. Uiteraard , onze kerstmis krijgen zij ook betaald iets wat hun goedkeurend gemompel bevestigd

  Like

 13. Jean zegt:

  “Alle” toegevingen die gedaan zijn aan islamieten moeten ingetrokken worden “zonder pardon” en alle islamieten die onze seculiere wetten weigeren te respecteren moeten binnen de 24u het land uit geflikkerd worden. Wij hebben het echt gehad met die zwijnerij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s