Islamitische hypocrisie. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Islam. Bookmark de permalink .

10 reacties op Islamitische hypocrisie. . .

 1. Elisah zegt:

  Vooral de onderdrukte vrouwen in hun comozak hebben veel plezier….want het is zo fijn om een onzichtbare en derderangs burger te zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Is is niets mis aan kinderverkrachting

  Like

  • Astrid zegt:

   Je kunt aan zijn smoelwerk al zien dat hij het product is van generatieslange incest. Zo iemand kun je niet serieus nemen, die is achterlijk en hoort in een dwangbuis in het gesticht thuis. Inmiddels is Europa het gesticht geworden…. en leven wij Europeanen als gevangenen achter lelijke betonblokken en hekken.

   Like

 3. Hovawart zegt:

  Dat een volk zich volledig laat beheersen en controleren door een ideologische tirannie, biedt perspectieven voor de islamitische, fundamentalistische geloofsideologie, als makke schapen op weg naar de slachtbank…….beetje mekkeren en blaten maar wel achterelkaar blijven lopen naar de ondergang, door stokken en honden geleidt.
  Dit dociele volkje heeft door blindelingse vertrouwen in ‘gekozen’ politici, leugens slikken en het nuanceren van bedreigingen, geen enkele twijfel in de toekomst……bestaat NL nog wel?
  In alle steden in de EU hebben de meeste wijken hun identiteit al verloren, het zijn congregaties van mensen met bijzonder veel vrije tijd, of weinig slaap behoevend volk, maar die toch allemaal kunnen bestaan en leven, dat moet toch een onbetaalbare verzameling zijn van kernen en haarden, zonder normen en waarden, waar een junglecultuur het recht van de sterkste bepaalt, en toch spreekt men van cultuurverrijking……..raar hé.
  Als er in Amsterdam een groepering zich buiten de wet manifesteert, zonder represailles, schept men een potentiele anarchie, net als in Franse en Engelse buitenwijken, een staat in een stad.

  Geliked door 3 people

 4. Steven zegt:

  Precies..zo gaat het in het ECHT ook…
  Zodra je ze voor LUL zet en ze feitelijk geen antwoord weten gaan ze schelden!

  Geliked door 2 people

 5. delamontagne zegt:

  Eerst veel bidden om regen tot allaha, dan komt er teveel regen rond de zwarte kubus, WEER NIET GOED………………….

  Jammer dat dat zwarte gedrocht niet instort onder de watermassa……..

  Geliked door 1 persoon

  • Astrid zegt:

   Ik zie nieuwe mogelijkheden. Regen jaagt den moslim kennelijk weg, dus ik zeg: meer-meer-meer [zure] regen!
   Sta je daar in je doordrenkte reli-jurkje van verhevenheid een afzichtelijk, vierkant ding te aanbidden, ‘al’ je moslimse waardigheid in luttele seconden foetsie. Humor!

   Like

 6. Geronimo zegt:

  Een beetje ongelukkige vraag, vind ik. Waarom ze in Europa komen wonen? Ik dacht dat dit intussen al volkomen duidelijk was: ze komen hier om ons kaal te plukken, en vooral, om ons beetje bij beetje te bezetten. De wet van het getal, lees de sterkste. De jihad, weet je wel. Ze zeggen het bij gelegenheid trouwens open en bloot: binnenkort is dit alles van ons. Niet vergeten overigens, de enige goede Nederlandse vertaling van ‘islam’ is ‘onderwerping’. En daar naartoe is het westen al een tijdje aardig op weg. De U.K., Frankrijk, Zweden, Duitsland, Nederland, België…zijn bij wijze van spreken al voor bijna 50 procent sharia-landen.

  Geliked door 1 persoon

 7. ReaGluurder zegt:

  Het is met geen pen te beschrijven, De Grote Onnozelheid van de Kaaskoppen en hun zgn. leiders en de gevolgen hiervan! 40 jaar waarschuwen, zo’n 500 M I L J A R D armer, een ooit stabiel en welvarend landje verkloot! Ik houd de blinden dicht vandaag, geen trek om al die Sufkutten te zien!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s