Marokkaanse bruidsstoet door Duindorp: niet zo slim

(Door: The Edgy Veggie)

Het leek een Marokkaans bruidspaar wel een leuk idee om een uur lang luid toeterend met hun bruidsstoet door Duindorp (een wijk in Scheveningen) te rijden. Dat is net zoiets als wanneer Donald Trump besluit om op zijn verjaardag met 100 vrienden de bloemetjes buiten te gaat zetten in Pyongyang; dat moet je niet willen.

Dat je het als Marokkaan zijnde toch perse wilt, met je bruidsstoet door Duindorp rijden, betekent dat je of onwetend bent, of dat je wilt provoceren. Ik ga er zomaar vanuit dat het  laatste het geval is. Iedereen in Den Haag en omgeving weet namelijk dat Duindorpers het niet zo hebben op buitenstaanders. Alles wat van buiten komt, wordt met argusogen bekeken, zelfs Scheveningers van buiten Duindorp. Het mag dan ook geen verbazing wekken dat de Duindorpers niet bepaald gecharmeerd waren van de horde Arabieren die gisteren hun wijk op stelten kwam zetten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Eurabië, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Marokkaanse bruidsstoet door Duindorp: niet zo slim

 1. leefbarbaar zegt:

  Haatbruiloften. Zouden in eigen land moeten blijven. Kwam er pas ook 1 tegen, veel getoeter en voortdurend op het gaspedaal stampen in dure, gehuurde auto’s.
  En als de gastarbeider er nou plezier in had, dan gunde ik ze nog wel een feestje, maar het is geen feest. Het is provoceren tot en met. Het is een statement; wij blijven hier en jullie betalen dat. Zoiets. Pleur op dus.

  Geliked door 4 people

 2. Republikein zegt:

  DNA.
  Gnif.

  Like

 3. Helena zegt:

  Puur provocatie dit, lekker jennen en laten zien dat ze overal schijt aan hebben. Bij mij komt er alleen bij het zien van deze beelden al stoom uit mijn oren! Wàt een achterlijk zootje, maar wèl in van die dure bakken rijden hè ze krijgen het toch maar voor elkaar! Die Scheveningers maken er tenminste korte metten mee, hoppa!!

  Geliked door 6 people

 4. Sabeltant zegt:

  Hahahahahaha, wat een lulletjes met van die mooi ingepakte vulliszakken.
  De islamitische hengstje lopen met de besneden staart tussen de benen weg. Proest.

  Ja jongens da’s wel even andere koek dan met een vrachtwagen op een kerstmarkt inrijden of om in te steken op argeloze voorbijgangers.
  We zien dagelijks de beelden van dit soort die vastgebonden mensen opblazen, de keel doorsnijden of neerknallen.
  Nee lekker achter kinderen op Israëlische soldaten schieten en verbergen achter vrouwen.
  Laf volk dat voor een groepje buurtbewoners op de loop gaat.
  Ga lekker feestvieren in die shitholes waar jullie thuishoren!

  Geliked door 1 persoon

  • abouneenee zegt:

   Dit laat zien dat ze banger zijn voor mensen die de juiste energie afgeven dan voor de politiek correcte popo.

   Geliked door 2 people

   • Sabeltant zegt:

    Dat kan dan beter massaal overgenomen worden want van van onze politiek en die escalatie vermijdende sukkels van dienders hoeven wij als Nederlander NIETS te verwachten.

    Geliked door 2 people

 5. bigljohn zegt:

  Dit probleem (stukje) hebben vele Nederlanders aan zichzelf te danken. Bij iedere verkiezing die, of het nu voor de gemeente, de provinciale staten, of voor de tweede kamer gaat, word er steevast in meerderheid gekozen voor de linkse politiek. Die linkse politiek die Nederlanders veracht en onderdrukt, en die islamieten verheerlijkt. Wat in Amsterdam de norm is geworden, is binnenkort de norm voor hel Nederland. Islamieten weten immers dat ze altijd in alles hun gang kunnen gaan, ook in de zware misdaad. De zwaarste straf die ze kunnen krijgen is een werkstraf, en zelfs vrijspraak is mogelijk in het kader van de islamitische wetten. Rechters stellen islamitische gebruiken en wetten immers boven de Nederlandse Wet. De Koran ligt niet voor niets naast de Bijbel in de tweede kamer. Zag men daar ooit dat boek van Hitler daar naast de Bijbel liggen, Mein Kampf ? De wereld zou te klein zijn als dat zo was. Aan alles is te merken dat wij verschuiven van westerse normen en waarden, naar islamitische normen en wetten. Dat deze rotzooi er aan komt is een vaststaand feit geworden. De vraag is alleen wanneer het zover is….Ik hoop dat niet meer mee te hoeven maken.

  Geliked door 4 people

  • abouneenee zegt:

   Men stemt VVD, krijgt dus AZC’s, wil die alleen in de buurt hebben als dagbesteding (bijvoorbeeld Creilo), maar het is toch zeker niet de bedoeling dat zo’n AZC naast hun kapitale villa’s in Laren komt te staan, dat is weer te veel van het goede, dat is niet helemaal in ‘balans’.

   In wijken zoals tuindorp hebben de bestuurlijke zwevers geen moeite om een beschikking af te geven voor de plaatsing midden in de woonwijk. Daar stemt men geen VVD. Geen D66, geen GroenLinks, dus daar kan men ook geen stem verliezen, zo denkt men opportunistisch. Daar hebben ze al genoeg culturele verrijking opgesnoven. Die mensen zijn het zat. En niemand kan het ze kwalijk nemen! Deze mensen weten de omstandigheden beter te waarderen dan hun landgenoten die zich het hele leven lang door zogenaamd ‘hoger’ onderwijs hebben laten hersenspoelen, de mensen in Tuindorp weten nog waarvoor zij vechten. VVD’ers en D66’ers van deze generatie hebben dat nooit gehad. Er is niets hoogs aan een universitaire opleiding sociale wetenschappen, voor de arbeidsmarkt ben je dan van geen enkele meerwaarde en het doet mijns inziens je gevoel van eigenwaarde ook geen goed.

   Geliked door 2 people

 6. Statler & Waldorf zegt:

  Haha! In Duindorp stemt 37% op de PVV.

  Like

 7. Eigen volk eerst zegt:

  Geweldig die Duindorpers! Goed gedaan. Eindelijk weerstand tegen die achterlijke gebruiken.

  Geliked door 2 people

 8. Haksteeg Anton zegt:

  En natuurlijk de zgn. Nederlandse politie grijpt niet in, stel je voor iets doen tegen “immigranten” maar als het nou een dakloze was die op een stoepje zat dan onmiddellijk een bekeuring. Wat een land en wat een stadsbestuur en wat een regering, Dat alles om van te kotsen

  Geliked door 3 people

 9. Republikein zegt:

  Pluvierstraat, heb ik gewoond.

  Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  ”k was trouwens heel jong.

  Like

 11. edwin vissers zegt:

  De grootte leider spreekt
  DEN HAAG – Burgemeester Krikke van Den Haag roept bewoners van de wijk Duindorp in Scheveningen op om de rust te bewaren. „Mijn oproep aan iedereen in Duindorp is: geef elkaar de ruimte, leven en laten leven.”

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ja, dat doen ze in de Schilderswijk ook, toch?

   Like

  • abouneenee zegt:

   Leven en laten leven is net wat de stoet Marokkanen niet deed, maar altijd is een politicus bereid, behalve als die Wilders is sinds hij weg is bij de VVD, om ook de slachtoffers van geweld aan te spreken op het gedrag van de dader, zogenaamd om een fictieve schadebeperkingsplicht van het slachtoffer. Alsof in casu de provocateurs niet de waarheid onder ogen hoeven te zien, daartegen beschermd, maar de slachtoffers wel door de politie in toom gehouden, dienen te worden. Er had voorkomen moeten worden dat onze lichtgetinte vrienden hun modus operandi konden belijden in Duindorp. Hoe meer je van de waarheid leest hoe minder tolerant je wordt voor uitspattingen als deze. Dat is ook de reden van de linkse kruistocht tegen de waarheid. Hij is niet fijn en links zal er alles aan doen het te verdoezelen, anders ligt het namelijk in de rede dat links er, als aanstichter van de multiculturele samenleving, op aangesproken zal worden en links kan slecht tegen commentaar omdat dit vaak gepaard gaat met gezichtsverlies van de ontvanger ervan..

   Geliked door 1 persoon

 12. delamontagne zegt:

  Het kan altijd nog gekker, veel herrie en stofwolken.
  En om daar voor te zorgen wordt er iets in de uitlaat van de Bruidsauto gegooid.
  Niet veel later gaat de trouwauto in brand.
  Ik denk het is in Bordeaux, Z-West Fr.

  Like

 13. Steven zegt:

  Zal straks wel weer in de tweede kamer worden besproken (groenslinx) hoe het nou kan dat allochtonen worden bekogeld met eieren en dat dit ECHT niet kan…PUUR RACISME…hahaha

  Geliked door 1 persoon

 14. Wolf zegt:

  Allemachtig, Dat zouden ze eens bij ons moeten wagen te doen. Dan flitsen er messen, fietskettingen ,boksbeugels en klewangs op dat gekke kopvodden volkje af. Dan zou het zwart zien van onze neven, broers, ooms, schoonbroers en vaders. De politie grijpt meestal niet in als er wat bij ons in de veenkoloniën gebeurt omdat we met teveel zijn. We zouden ze totaal inmekaar rammen inclusief die wijven van ze!

  Geliked door 3 people

 15. Thomasson zegt:

  Mensen in Nederland die weinig kennis hebben over Scheveningen in het algemeen een Duindorp in het bijzonder, kunnen hier wat opsteken. Te beginnen met de stelling dat: met ‘Schollékoppé’ kan men beter niet sollen!…en zeker niet in Scheveningen. Schevening dorp en de Duindorp horen bij de weinige enclaves in Nederland waar de mensen nog ballen hebben. Net als in Geldermalsen, Wezep, Steenbergen, Dokkum en Harlingen. Degenen die denken een loopje met ze te nemen, komen op zijn zachts gezegd niet ongeschonden thuis. Er zijn behoorlijk wat Deense vissers die tijdens de haringvangst een Scheveningse vuist op open zee hadden geproefd. Scheveningers en vooral Duindorpers willen geen vreemden in hun omgeving. Het is al altijd zo geweest. Dat gold voor Hagenezen of wie dan ook. Men werd geaccepteerd als men met iemand van hen trouwde; anders niet. Ter illustratie zie paar links: https://www.youtube.com/watch?v=z0wofRgri4g https://www.youtube.com/watch?v=gtrkxu3ULBk en

  De Moccro’s dachten dat de Duindorpers zouden een stoet toeterende Arabieren door HEN straten accepteren? Dat zij overal kunnen rotzooi trappen? Dat de lui daar zijn een ‘ eitje’: net als de rest van Nederland? Nou ..mooi niet!. Ze moeten maar blij zijn dat de bruiloft stoet niet eindigde in de EHBO van Bronovo of het Rode Kruisziekenhuis.

  Geliked door 2 people

 16. Guardiaangel zegt:

  België lost dit beter op. Begin vorige maand na diverse ernstige incidenten geven ze nu hoge boetes. Bij de laatste bruiloft werd er zelfs geschoten.

  Like

 17. Hendrik zegt:

  Jammer dat er geen hagenees met een kalashnikov tussen zat.

  Like

 18. peter zegt:

  Er zijn nog mensen met gezond verstand ,jammer dat ze niet in de regering zitten,opzouten met dat tuig wat op rellen uit is .,de volgende keer een wagen varkensmest erover .,dan laten ze dat uitdagen wel uit d’r hersens .

  Like

 19. Jules Vismale zegt:

  Laten ze anders in Duindorp een heel stel echte ezels inzetten die met hun gebalk, geschopt en gebijt die hele Marokkaanse herrieschoppers van die “bruidsstoet” alsnog verjagen!

  Like

 20. Trucker zegt:

  in belgie gebeurd dat ook, is enkel islamitisch tuig die dat soort smeerlapperij uithaalt.
  Zou ze voor de aardigheid graag eens zien toeren in het dorp waar ik woon, veel boeren die (net als ik) conservatief zijn en niet opgezet met die inteelt van islamieten landen.
  Politie… heb al zo vaak mijn mening daarover gegeven dat het wat repetitief wordt dus laat ik deze kelk maar aan mij voorbijgaan.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s