Nou en?!

Screenshot_180

(Door: “bozeoudeman”)

Hallo Nederlandse krakers, krijgen jullie ook zoveel begrip als jullie tegen de wet in een pand of meerdere panden kraken en bezet houden? De wet lijkt de wet en die gold ooit landelijk. Toch? Dus ook voor Amsterdam. Tenminste nog wel, of hebben de sharia geleerden in wording Groot-Wassink en Van Aartsen soms inmiddels de door Ollogren voorgestelde republiek Amsterdamistan al uitgeroepen? Dat nieuws heb ik dan als nep nieuws weer eens gemist.

In de tussentijd stapt de ons cultuur verrijkende vereniging ‘We Are Here’ naar de rechter om, via in dat geval dan dus kromspraak, uitzetting te voorkomen. Hierin blijkbaar bijgestaan door de tijdelijk burgemeester, die gezien zijn handelen enkel de ambtsketting draagt voor wel of niet uitgeprocedeerde asielzoekers en aanhang maar niet voor de hele Amsterdamse bevolking.

Namaak moefti Van Aartsen stelt dat dit kraken van woningen, ondanks het wettelijk verbod, toch mogelijk gerechtvaardigd is. Dit ondanks bedreigingen, vermeende geweldpleging en in sommige gevallen gewoon huisvredebreuk door leden van die groep, omdat de woningen, zoals dus deze bestuurder heel ‘rechtvaardig’ stelt, al geruime tijd leeg stonden.

Nou begrijp ik als laaggeletterd, dom en onnozel mens niet hoe iets dat wettelijk verboden is tevens gerechtvaardigd kan zijn. Dat lijkt mij toch een heel klein beetje haaks op elkaar te staan. Ach, had ik nu maar mijn studie rechten afgemaakt.

Crimineel gedrag mag in Amsterdamistan dus blijkbaar, maar wel enkel onder die strikte voorwaarden dat de crimineel illegaal en heel zielig is. Zo gaat dit rechtvaardigheidsprincipe dus dan ook niet op voor autochtone criminelen die ook wensen te kraken. Die moeten gewoon netjes een tien jaar of langer op een lijst staan en op hun beurt wachten. Is dit niet een vorm van discriminatie van krakende eigen criminelen? Discriminatie mag toch niet, GroenLinks?

Ondanks dit bezwaar, vanwege het ideële karakter van dit soort wetsverkrachting, straks vast en zeker ook in Groningstan, Rotterdamistan, Arnhemistan en in Nijmegistan, om de wellicht toekomstige basis van terugkerende IS ‘helden’ niet te vergeten. Slechts wat illegalen zijn voor Van Aartsen en de eveneens namaak moefti Groot-Wassink genoeg om Nederlandse wetten als ten onrechte met woorden vervuilde stukken papier in de prullenmand te gooien.

Hierbij roep ik Amsterdammers op om de anarchisten van GroenLinks een koekje van eigen deeg te serveren: betaal uw gemeentelijke belasting niet meer, zet uw vuilnis buiten wanneer u dat wenst, laat u door geen enkel ambtelijk slaaf van de nep moefti’s de les lezen. Ga ook voor alles naar de rechter. Want wat de neppers vinden dat uitgeprocedeerde zielenpoten mogen, mag u als burger en bovendien financierend belastingbetaler dan toch zeker ook.

Kom in opstand met hetzelfde wapen van de cultuur verrijkende Groot-Wassink: anarchie! Maar doet u dat toch maar niet, u zult snel merken dat voor u alle wetten wel worden gehandhaafd. Dit soort politiek stinkt van alle kanten naar stront van bezettingspolitiek. Wat kunt u als burger hiertegen doen?

Als u huurt via een woningcorporatie, dreig dan uw verhuurder met het niet meer betalen van de huur als die verhuurder niet de kant van de huurders kiest. Attendeer de corporatie op het feit dat die ook verplichtingen naar u als huurder heeft. Bijvoorbeeld dat de verhuurder u dient bij te staan als u in uw woning straks eventueel door krakers wordt overvallen.

Probeer op die manier woningcorporaties te dwingen huurders bij te staan en niet enkel als melkkoe te gebruiken. Dwing zo corporaties om contracten die zij met de gemeente hebben dreigen op te zeggen, als de soort dhimmi gemeente haar verplichtingen niet wenst na te komen naar verhuurders, om zo die verhuurders de gelegenheid te bieden om op hun beurt verplichtingen naar u als huurder na te komen.

Dwing zo de selfmade sharia geleerde Van Aartsen en zijn anarchistische onderkruipers om kleur te bekennen. Wie zijn belangrijker voor hen, alle Amsterdamse burgers of enkel een aantal oplichters die dit land uit gesodemieterd dienen te worden. Waarom blijven wij dit soort slampampers alle gelegenheid bieden om door te procederen tot in het oneindige.

Dit soort pleegt een dermate aanslag op de kostenpost bij Justitie, waardoor bijvoorbeeld een procedure voeren tegen een verhuurder die zijn verplichtingen ten aanzien van huurders niet nakomt, op termijn voor huurders onbetaalbaar wordt. Opstelten wilde als minister de griffierechten daarom al fors verhogen. Straks kan wellicht niemand nog de weg naar de rechtbank betalen, omdat de kostenpost door clubjes als ‘We Are Here’ heeft geleid tot een vertienvoudiging van griffierechten.

Is dat wat wij willen, terwijl juridische kosten die dit soort asielpiraten veroorzaken volledig via gemeenschapsgelden opgehoest zullen blijven worden. Zijn wij dus massaal gekke Henkie? Hoe lang blijven we asielpiraten, die geen recht op asiel hebben en die enkel uit eigen belang met egocentrisch gedrein het asielrecht blijven uithollen, schijnbaar eindeloos vertroetelen waardoor er nog meer van dit soort hierheen zal komen. En dat enkel omdat een zooitje verstandelijk beperkten en gehandicapten van namaak links dit wenst af te dwingen.

Lekker nietwaar, om heerlijk Sinterklaas te spelen met de portemonnee van anderen, om te beginnen die van alle burgers uit Amsterdam en op termijn ongetwijfeld ook die van alle burgers uit heel Nederland. Oké namaak moefti Groot-Wassink, nu nog bijgestaan door wellicht een dement persoon uit een Haags rariteitenkabinet, dragen jullie dan ook de kosten hiervan, of nog beter dan dat, nemen jullie hen bij je in huis! Jullie zijn toch de goeie mensen, geef dan het voorbeeld!

Door dit soort ‘bestuursvaardigheid’ zal Nederland op termijn snel richting faillissement gaan en daar heeft niemand iets aan. Maar ik ken het briljante antwoord van GroenLinks al op moeilijke economische kwesties: “Nou en?!”

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Nou en?!

 1. Jules Vismale zegt:

  Dat Amsterdam tegenwoordig, wat de inwoners en het uiterlijk van deze stad betreft, zoveel moois en lelijks verbergt en ik vind links en de islam al erg genoeg bewijst zelfs het monumentale station van Amsterdam (1889) van Abraham Cuypers dat tegenwoordig meer een weerspiegeling lijkt van Dr. Jeckyll en Mr. Hyde!
  Het Centraal Station van Amsterdam mag dan eventueel weer een gerenoveerde 3de klas bezitten maar ik weet zeker dat ze het gehele interieur van dit station NOOIT meer helemaal terugbrengen in de oude staat. Dat zou namelijk vele kapitalen gaan kosten en het station is eigenlijk al veel te klein geworden voor de honderdduizenden reizigers die daar komen. Ongeveer 40% van het interieur is trouwens al zo modern en lelijk dat het totaal niets mooi meer bezit en het silhouet van het gebouw loopt jammer genoeg aan beide kanten erg ongelijk af.
  Het is zelfs niet te hopen dat krakers, asielzoekers en islamieten ooit het station kraken om er zelf in te gaan wonen want anders gaat er vast NOOIT iemand meer naar Amsterdam toe en zijn ze daar totaal geruïneerd!

  Like

 2. Donner had gelijk. Als je zoveel bananenmensen als vers volk binnenloodst krijg je vanzelf heel democratisch een bananenrepubliek.

  Geliked door 2 people

 3. Marja zegt:

  Dank voor uw artikel. Ik heb er niets aan toe te voegen want het is gewoon zoals u het schrijft. En ik wordt er zo boos om!! Onrechtvaardigheid tegenover onze eigen bevolking. En als ik ergens niet tegen kan dan is het dit. Het geeft zo’n machteloos gevoel.

  Geliked door 1 persoon

 4. bedonderde burger zegt:

  Wat dus ook in Nederland gebeurt is als volgt samen te vatten, iemand gaat uit eigen beweging zorgen voor een kolonie zwerfdieren. Een groep die snel in aantal toeneemt en vindt het dan vervolgens heel normaal dat alle buren gaan meebetalen aan de kosten die hij/zij maakt om al die zwerfdieren te verzorgen. Wil ook dat iedereen hun huis openstelt om dieren op te nemen et cetera, zodat hij/zij de heilige kan uithangen. Zoiets heet humaan gedrag. Nee, zoiets heet emotionele chantage, meneer GroenLinks en aanhang.

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Het zou te verteren zijn als het dankbare zwerfdieren zouden zijn die ook hun eigen verantwoordelijkheid kennen. Maar het zooitje dat nu naar binnen loopt zijn ondankbare parasitaire ratten. Ratten hou je alleen buiten als ze weten dat er niets meer te vreten of te parasiteren valt.

   Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Amsterdam het shithole van Nederland !

  Geliked door 1 persoon

 6. Perfide Albion zegt:

  Wetten gelden alleen voor de ander. Zo gaat dat met links. Ik wil niets van doen hebben met links. En hun “wetten” stoppen ze ook maar daar waar geen zon schijnt.

  Like

 7. Haksteeg Anton zegt:

  Volkomen juist bozeoudeman maar Amsterdam is niet meer de hoofdstad het is inderdaad “Amsterislamistan” en “krakeristan” dank zij “aarsloch” en “Kadaver”. het kan zijn dat ik niet alles meer goed kan sdpellen want ik ben al een tijdje weg uit dat “Neerlandistan” maar ik geef toe, ik heb nog steeds één paspoort en dar is het Nederlandse en ik Stem PVV

  Like

 8. Helena zegt:

  Geachte boze oude man wat een briljant stuk. We hebben ze vanmiddag even opgezocht die illegalen in Amsterdam de Telegraaf was er ook. Je moet toch wat met je frustraties.
  Ze zaten lekker in het zonnetje en filmden ons met hun mobieltjes onder het genot van een drankje en een zak chips.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s