Pakkende affiche Vlaams Belang

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, gezond realisme, Rotzakken, verloedering, Vlaams Belang, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Pakkende affiche Vlaams Belang

 1. Steven zegt:

  Daar duiken vast de LINKSEN weer bovenop, en komen er kamervragen…want dit neigt natuurlijk naar ALLE booslims..en dat is discriminatie.
  Maar wil je de overlastgevers het land uitschoppen…dan heet het weer “mensenrechten”…met andere woorden…GEWOON OVERGEVEN!

  Geliked door 2 people

 2. Wolf zegt:

  Zeer goed van het Vlaams Belang. Jammer dat onze Taal genoten geen goede Aanvoerder /Leider hebben en er teveel belgen nog DOMLINKS stemmen [ roomse inslag]. Daar zijn ze een beetje te tam voor [ misschien door de roomse inslag?] wat mogen wij als Nederlandsch Volk ons gelukkig prijzen met Dhr. Geert WILDERS en onze PVV!!! De TWEEDE GROOTSTE partij Der Lage Landen!!! HOUZEE!

  Like

  • theresageissler zegt:

   Kijk uit, Wolf: In “Houzee” ziet ‘Penthouse-Peggie’ mogelijk weer iets NSB-achtigs, en deze keer zou dat, helaas, niet onterecht zijn.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik begrijp je volkomen Theresa.
    Maar onze eerst boot heette al “Houzee”….
    Ik was toen 12 jaar.
    Vandaar dat alles wat ik bijzonder koester met “Houzee”-geroep wordt begeleid.
    Trouwens omdat de NSB-ers indertijd al zo intelligent warren om “Houzee” te kapen voor hun beweging wil dat niet zeggen dat wij “Houzee” dus als ‘besmet’ nooit meer zouden mogen gebruiken.,
    Neen!
    “Houzee!!!!”

    Voor eens en altijd!

    Nu even Wolf.
    Wolf.
    Ik vrees dat je gelijk hebt wat betreft onze VB-aanvoerder.
    We hebben er al zovéél gehad en de allerbeste was nog altijd de aloude oprichter van de “VolksUnie”.
    Maar toen waren de mensen nog zo dat ze hun aanvoerder geen messen in de rug staken,
    Zoals nu bij alle leden partijen gebeurd.
    Zie wat er zich in NL in de Kamer voltrekt.
    Een grote compacte bende zetelrovers!
    Maar het komt goed…!

    Like

   • Wolf zegt:

    Beste @ThersaGeissler, Die smerige linkse Pechdrol moet dan ONZE geschiedenis maar opnieuw leren want Houzee werd in onze Gouden Eeuw gebruikt door onze dappere helden die over de wereldzeeën voeren en HOUZEE riepen voordat ze de havens verlieten. Houzee betekent gewoon Behouden vaart en hou uw rug recht en wees onbevreesd!!!

    Geliked door 1 persoon

   • Wolf zegt:

    Theresa, NSB waren socialisten en LAND en VOLKS VERRADERS …. en socialisten haten we nog meer dan negers. Nationalistisch misschien wel maar daar ben ik trots op om voor volk en vaderland op te komen en desnoods te gaan strijden tot het einde! De NSB socialisten achterkleinkinderen worden bij ons NU nog VERSTOOTTEN en buiten onze veenkoloniën wonend worden ze geboycot door niet met hun om te gaan en laat staan iets van hun te kopen of met ze te praten. Dat weten ze al vanaf dat ze land verraders als voorouders hebben. Dus vergelijk ONS nooit weer met NSB misbaksels a.u.b.!

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Wolf, 6.46U.: Ik vergelijk helemaal niets,maar ánderen zullen het doen.
    Als je er ècht van doordrongen bent, dat de NSB op een verkeerd spoor zat, is het beter, om uitspraken, die met de hunne overeen komen, te omzeilen, teneinde een verkeerde uitleg van onze bedoelingen te voorkomen, dat is nu eenmaal zo.
    Dat heb ik ook moeten leren, gedurende de vijf jaar, dat ik nu op deze site zit. Ik zou daar zelfs een gevoelig eigen voorbeeld van kunnen geven, gevoelig, omdat ik zo’n vier jaar geleden nóg minder kon incasseren dan nú (dus dat wil wat zeggen, Ha ha!) Het kwam zó ongenadig aan, dat ik vijf dagen heb geaarzeld, of ik hier wel zou blijven. Nee, van dat laatste heeft Hr. Bron nooit weet gehad. Maar het is wèl zo.
    Maar ik geef toe, dat dat nu kennelijk allemaal wat minder krap steekt, als ik zie,welke opmerkingen jij intussen hier kunt plaatsen, die gewoon blijven staan. -Dat is niet vals bedoeld, want i k heb er op zichzelf geen moeite mee; Het valt me alleen maar op.

    Like

 3. Thomasson zegt:

  Geweldig gedaan. Met paar woorden het hele verhaal. CHAPEAU

  Like

 4. kampersrene zegt:

  En ik die dacht dat hij verliefd was op mij ! Ik heb mijn links…groene lidkaart onmiddellijk teruggezonden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s