Succesvolle demonstratie “Kandel is overal” in Wenen met 200 deelnemers

Screenshot_182

(Vertaling: E.J. Bron)

De demonstratie op 14 april in Wenen onder het motto “Kandel is overal – veiligheid voor onze vrouwen” verliep succesvol. Tegen 14.00 uur waren ongeveer 200 mensen op de Ballhausplatz bijeengekomen, waar toespraken werden gehouden. Sprekers waren de deelstaatparlementariër van de AfD uit Baden-Württemberg Christina Baum, de organisatoren Margit Chlada en Georg Immanuel Nagel. Myriam Kern, de initiatiefneemster van de beweging “Kandel is overal” wilde oorspronkelijk ook een toespraak houden, maar moest wegen ziekte in de familie kort voor tijd afzeggen.

ongecensureerd.at

Christina Baum benadrukte in haar toespraak dat zij zichzelf als volksvertegenwoordigster zou zien en niet als politica. Het begrip politicus zou ze afwijzen, omdat dit voor mensen zou staan die voor de onveiligheid in het land verantwoordelijk zouden zijn. Ze zou 32 jaar in de DDR gewoond hebben en zich nu net zo machteloos voelen als in deze dictatuur. Parlementair werk zou niet voldoende zijn. Er zou enorme druk van de straat nodig zijn, die de politiek niet meer kan negeren.

Belangrijkste eisen: einde aan de immigratie en uitzetting van illegalen

Dagelijks zou ze jobstijdingen horen, zoals onlangs, toen asielzoekers een 7-jarig meisje verkracht zouden hebben. Zulke misdaden zouden er vroeger niet zijn geweest. Deze waanzin zou gestopt moeten worden. Duitsland en ook Oostenrijk zouden weldra landen zijn, waarin vreemdelingen de macht zouden overnemen en de autochtonen zich aan hun cultuur zouden moeten onderwerpen. Dit zou in geen geval toegestaan mogen worden.

Christina Baum herhaalde ter afsluiting de twee belangrijkste eisen van “Kandel is overal”: het einde van welke immigratie dan ook en de uitzetting van alle illegalen.

Margit Chlada laat de bevochten vrouwen niet van zich afpakken

Margit Chlada nodigde de burgemeester van Wenen, Michael Häupl (SPÖ), uit om samen met haar het openbaar vervoer te gebruiken en scholen te bezoeken waar 90% van de leerlingen migranten zouden zijn. Ze kritiseerde dat er in Wenen plaatsen zouden zijn waar men als Oostenrijker niet meer naartoe zou kunnen gaan. Ze zou niet bereid zijn om de vrijheden, die de vrouwen zich vanaf de 19e eeuw hadden bevochten, op te geven en ze zou hiervoor tot het bittere einde willen strijden.

Chlada had eveneens kritiek op de vrijspraak van de vermeende verkrachters in Tulln. De vermoedelijke daders zouden bovendien gewoon vrijgelaten zijn in plaats van hen op grond van hun afgewezen asielaanvragen uit te zetten. Daarom zou ze twijfelen aan justitie.

Brunnenmarkt-moord: dader is in psychiatrische behandeling

Margit Chlada sprak over de moord op de Brunnenmarkt in 2016, waarbij een vrouw uit Wenen door een Afrikaanse, meervoudig veroordeelde illegale immigrant werd doodgeslagen. Ze zou op de dag voor de demonstratie met haar achtergebleven man hebben gesproken. Van hem zou ze gehoord hebben dat de dader nu in een psychiatrische kliniek behandeld zou worden. Chlada vindt het opvallend dat asielzoekers zo vaak psychisch ziek verklaard zouden worden en vraagt zich af of dat bij Oostenrijkers ook zo vaak het geval zou zijn.

Met toestemming van de achtergebleven echtgenoot maakte Margit Chlada ook het volgende bekend: het stoffelijk overschot van de vermoorde vrouw zou op een houten pallet met een vrachtwagen afgevoerd zijn, er werd niet eens voor een lijkauto gezorgd.

Georg Immanuel Nagel: vrouwen worden geofferd op het altaar van multiculti

Georg Immanuel Nagel noemde de Europese vrouwen slachtoffers op het altaar van multiculti. De immoraliteit van de linksen zou ook daaraan herkenbaar zijn dat zij zich er bij misdaden door illegale immigranten vooral zorgen om maken dat de daad niet “nuttig is voor de rechtsen” in plaats van om de slachtoffers.

Rechters en officieren van justitie zouden volgens Nagel vaak ideologisch handelen. Bij justitie zou een marxistische ideologie heersen: de daders zouden als meelijwekkende slachtoffers van de omstandigheden worden behandeld. Dit zou fundamenteel fout zijn, de misdadigers zouden achter slot en grendel horen.

Haten van misdadigers is oké

Nagel ging ook in op de voortdurende beschuldiging van de linksen dat de rechtsen anderen zouden haten. Volgens Aristoteles zou iedere eigenschap een juiste hoeveelheid hebben, geen een zou op zich goed of slecht zijn. Ook moed zou bijvoorbeeld niet over het algemeen goed zijn, want overdreven moed zou ontaarden in roekeloosheid. Nagel ziet dat bij haat ook zo: deze zou niet altijd slecht zijn. Het zou veelmeer moreel juist zijn om moordenaars en verkrachters te haten.

Integratie is een leugen

Het gepraat over integratie werd door Nagel op zijn plaats gezet: integratie zou een vanzelfsprekendheid zijn, die men niet extra zou moeten prijzen. Bovendien zou integratie een leugen zijn in dat opzicht dat iedereen zich overal zou kunnen integreren. De mensen zouden nu eenmaal verschillend zijn.

Nagel riep tot slot van zijn toespraak op tot een remigratie, die hij “omgekeerde afwikkeling van multiculti” noemde. Anders zouden de Oostenrijkers binnen enkele decennia de minderheid in eigen land worden.

Demonstratie eindigt bij de Duitse ambassade

Na de toespraken zetten de demonstratie zich in beweging richting het Burgtheater. Van daaruit ging het verder via de Ring, waarbij de stoep werd gebruikt. Het eindpunt van de manifestatie was de Schillerplatz bij de Duitse ambassade. Daar vonden nog afsluitende toespraken plaats, waarin de Duitse immigratiepolitiek bekritiseerd en het aftreden van Angela Merkel werd geëist. De demonstranten scandeerden gezamenlijk richting de Duitse ambassade “Merkel muss weg”.

Aangifte tegen vier linkse stoorzenders

Enkele links-extremisten probeerden de demonstratie te verstoren. Tijdens de toespraken op de Ballhausplatz werd minstens één ei naar de manifestatie gegooid, dat echter niemand raakte. Bovendien werden er vlaggen gestolen. De politie greep vastberaden in en kon vier vermeende verdachten pakken. Zij moesten de vlaggen teruggeven en er werd aangifte tegen hen gedaan.

Voor het Burgtheater hielden links-extremisten een goed omheinde minimanifestatie. Tijdens het lopen op de Ring scholden enkele linkse stoorzenders de demonstranten uit en hielden ze de manifestatie enkele minuten op.

Meer foto´s van de manifestatie zijn te zien in dit artikel van de “Wochenblick”.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "omvolking", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Oostenrijk, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op Succesvolle demonstratie “Kandel is overal” in Wenen met 200 deelnemers

 1. fleckie zegt:

  Hoe hebben we het nou, LINKSEN zijn VOOR OPEN GRENZEN! ( welkom aan ..BINNENDRINGERS) , maar. ZELF hun .EIGEN GEBIEDEN AFBAKENEN ,(AFGRENZEN) aangevende ( net als bij MERKEL, en natuurlijk. Ook anderen, die alles OMHEIND hebben )’HIER is MIJN grens, mag niet overschreden worden’)!!

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  200 Deelnemers aan de demonstratie….
  Wenen heeft een totaal verrotte linkse samenleving.
  Daar krijgt rechts geen kans.
  200 Deelnemers moeten we dus als ’n succesvol begin zien.
  In ieder geval zijn het 200 helden…!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s