“Zukunft Heimat”: succesvolle demonstratie in Cottbus

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Cottbus – Opnieuw demonstreerden zaterdag honderden (vert.: duizenden!) voor het einde van de politiek van open grenzen. Als gevolg van de illegale massa-immigratie werd Cottbus een brandpunt. Door de moedige inzet van veel burgers, die bij de demonstraties hun gezicht laten zien, is Cottbus nu een belangrijke plaats van protest in het hele land geworden.

journalistenwatch

Er spreekt veel voor dat 2018 het jaar van de kentering is: het ongekende succes van de “Verklaring 2018” bewijst dat de nieuwe burgerbeweging het potentieel bezit om te zorgen voor een politieke en geestelijke ommekeer in Duitsland. De tijd is rijp! De druk op de verantwoordelijken neemt toe. Zowel op straat als in de parlementen. Dat wordt duidelijk door de hectische acties van de landelijke politiek en door de angst van de zich alternatiefloos voordoende partijen voor de actuele resultaten in de peilingen.

Hoe noodzakelijk deze druk is, toont niet in de laatste plaats de ignorantie van de minister van Cultuur van de Duitse deelstaat Brandenburg, Martina Münch (SPD), waarmee ze in een uitzending van radio rbb tegen de achtergrond van het protest verklaarde: “Alleen omdat er hier nu twee incidenten hebben plaatsgevonden” zou het een dwaalleer zijn om te verwachten dat de politiek zou veranderen.

In slechts twee jaar zijn de door immigranten gepleegde delicten zoals bedreiging, roof, bedreiging met geweld en het toebrengen van lichamelijk letsel in Cottbus vertienvoudigd. Het komt steeds opnieuw tot “incidenten” door “beschermingzoekers” in de stad en al lang heeft niemand het meer over verrijking.

Onze demonstratie is het juiste antwoord op alle verdraaide en kwaadwillende berichten over Cottbus. Ze is het juiste antwoord op de ignorantie van politici zoals Martina Münch. Ze is vooral het juiste en noodzakelijke antwoord op de poging om ons land en onze identiteit van ons af te pakken.

Een ommekeer is mogelijk en is misschien al dichterbij dan we allemaal dachten. Deze boodschap gaat vanuit Cottbus en Kandel, vanuit Dresden en Hamburg door het hele land. Zoals sinds tientallen jaren al niet meer zien wij onszelf opnieuw als een volk en als de soeverein van het land. We laten ons niet langer door een ignorante politiek opzij schuiven.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, publieke omroep, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Zukunft Heimat”: succesvolle demonstratie in Cottbus

 1. Steven zegt:

  ahh..vandaar dat ze haast hebben om oorlogje te voeren….

  Like

 2. Elisah zegt:

  https://www.liveleak.com/view?t=kESGT_1523632398
  Walgelijke slachting op station hamburg.

  Like

 3. Wolf zegt:

  Geen woorden maar DADEN!

  Like

 4. delamontagne zegt:

  In Dresden is een “Artistieke metafoor” in de vorm van het paard van Troye voor het paleis voor Cultuur neergezet.
  Het controversieële werk[je] van 500 Kilo metaal, staat er sinds vrijdagavond en blijft tot maandag.
  Het moet de Duitsers op “kunstzinnige”wijze duidelijk maken wat zij sinds jaren in hun land toelaten.

  BRON:
  https://www.freiepresse.de/NACHRICHTEN/SACHSEN/Umstrittenes-Kunstwerk-Trojanisches-Pferd-in-Dresden-artikel10182218.php

  Like

 5. Haksteeg Anton zegt:

  En ze hebben daar volkomen gelijk. Zo’n protest zou ook in Nederland plaats moeten vinden maar dat mag niet van de politie nee die kijken alleen maar toe als krakers bezig zijn en moslims weer een teken van hun kunnen geven en een verkrachtingsgeval behandelen? Darr hebben ze geen tijd voor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s