Berlijn: linkse extremisten (Antifa) roepen op tot mensenjacht op politieagenten

Screenshot_203

(Vertaling: E.J. Bron)

Daar waar het verboden platform “linksunten.indymedia” onvrijwillig ophield, gaat de “moedersite” “Indymedia” verder. Opnieuw wordt daarop door linkse extremisten opgeroepen tot aanvallen op politieagenten en hun voertuigen. Na de jongste aanvallen in Berlin-Friedrichshain hebben linkse extremisten daar nu een pamflet gepubliceerd. De “zwijnen” genoemde politieagenten zou men “vogelvrij verklaard hebben”. De herhaaldelijke aanvallen op politieagenten werden de wraak voor een razzia in een door linkse extremisten bezet huis in de Rigaer Straße genoemd.

Duits - Zuerst

Het doel zou zijn dat geen enkele politieagent meer zonder angst in het stadsdeel onderweg zou kunnen zijn. In de afgelopen weken vonden er minstens ongeveer twee dozijn aanvallen op politieagenten of hun voertuigen plaats, bijvoorbeeld met straatstenen vanaf een brug op rijdende personenauto´s. “De door de stad patrouillerende zwijnen zijn voor ons niets anders dan verachtelijke subjecten, en wij zullen er, zolang we daarvoor de middelen hebben en dat zelf kunnen bepalen, voor zorgen dat hun patrouilles gevaarlijk voor hen worden”, staat er in de verklaring hierover. En verder: “Wij wensen innig dat de inzittenden van de aangevallen auto´s altijd bang zijn voor hun leven.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Berlijn, Communisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Berlijn: linkse extremisten (Antifa) roepen op tot mensenjacht op politieagenten

 1. Floris Jan zegt:

  Hier past maar 1 antwoord op. Snoeihard aanpakken. Geef die fascisten van antifa geen millimeter.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Het extreem linkse tuig heeft teveel vrije tijd. Uitkeringen afnemen en voor een jaar of vijf in een werkkamp. Ze gaan van het idee uit dat ze alleen rechten hebben en nauwelijks een plicht. Dit illusionaire idee moet rechtgezet worden. Maar helaas we hebben op hol geslagen mensenrechten en op hol geslagen NGO’s die deze over de top rechten bewaken met een dikke buidel vol subsidie. In Duitsland is het zelfs zo dat Antifa clubs via een omweg subsidie ontvangen en bij criminele activiteiten subtiel uit de wind gehouden worden door hun sociaal democratische vrienden van SPD, Grünen, Die Linke en hun handlangers binnen justitie.

  http://politiek.tpo.nl/2017/07/08/ddr-historicus-hubertus-knabe-links-begaat-opnieuw-naam-goede-misdaden/

  Like

  • Jan zegt:

   Maar het gaat uitstekend met de economie, of tocht niet?

   ‘Vluchtelingen’ kosten 1 miljard, scholen, crèches en ziekenhuizen verrotten en het binnenstromend volk wordt vetgemest

   Diese sehr hohe Zahl lässt sich allerdings auch erklären. So bezieht Prof. Raffelhübschen nicht nur die momentanen Kosten für die Verpflegung und den Wohnraum der Flüchtlinge ein, sondern rechnet auch zukünftige Kosten für Rente, Krankenversicherung usw. mit ein.
   Da es sich häufig um unterqualifizierte Zuwanderung handelt (was mittlerweile wohl niemand mehr bestreitet), kommen erhebliche Mehrkosten auf den deutschen Steuerzahler zu.
   ….
   https://zeuropa.net/fluechtlinge-kosten-1-billion-euro-schulen-kindergaerten-und-krankenhaeuser-verotten

   Like

  • Nemesis zegt:

   Wie zou ze hun uitkeringen plus andere gelden moeten afnemen. Ze krijgen toch betaald door het bestuur (ik weiger regering te zeggen, want dat zijn ze niet) van de BRD en hun extraatjes van de vakbonden Verdi en de DGB, Het zijn tenslotte de stoottroepen van de BRD net als ooit de SA. Daarom ook SAntifa.

   Like

 3. Thomasson zegt:

  Sorry voor mevrouw Merkelina en haar regering, maar de boel in Duitsland loopt totaal uit de hand. De Duitsers hoeven niet meer op chaos te wachten. De chaos is al daar. Het is bijna dezelfde chaos die in Duitsland heerste begin jaren ’20. Waar zijn de Hard Liners van de jaren ’70 en ’80? Toen was er , zonder genade, massale jacht op de Rote Armee Fraction. Overal in Duitsland werden grote plakkaten gehangen met foto’s van linkse terroristen; natuurlijk plus naam en voornaam. De ‘privacy rechten’ van de terroristen konden ze een worst zijn. Na de berechting gingen deze lollige jongens en meisjes naar Stammheim en andere gevangenissen met extreem hard regime. Op het moment dat een beweging roept haar leden jacht te openen op politieagenten, maakt zo’n beweging zich VIJAND VAN DE STAAT. Dat betekent het volgende: de staat kan de leden van deze beweging aanvallen en zonder pardon in speciale hechtenis voor onbepaalde tijd nemen. Tijdens ongeregeldheden met deze groep mag men gerust het vuur op hen openen. De veiligheid van de dienders staat op de eerste plaats.

  Like

  • Lars024 zegt:

   Thomasson, je hebt helemaal gelijk. Voor mijn gevoel zitten we weer in de 2e helft van de jaren 30. (Extreem)links + islamisten zijn -weer- 2 handen op 1 buik aan het worden, net als in WO2. Individueel stellen zij niks voor, hebben zij een diepgeworteld minderwaardigheidsgevoel i.c.m. zelfhaat, dat overgecompenseerd moet worden => dus dan maar a-l-l-e-s kapot.

   Laat ik het bij Nederland en Antifa houden: is er door ‘onze’ overheid, door ‘ons’ OM, door ‘onze’ rechters ooit 1 zo’n extreemlinksert (Volkert even buiten beschouwing gelaten) daadwerkelijk serieus vervolgd en veroordeeld vanwege zijn/haar kraak-, rel- en terreur activiteiten? Retorische vraag.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Wie wil dan daarvoor de opdracht geven, beter gezegd, wie kan dat. De Staat, hier das Deutsche Reich bestaat als zodanig nog wel, maar is niet in staat een regering te vormen, vrede te sluiten met alle landen en de overwinnaars er eindelijk uit te gooien. Dat wordt verhinderd door juist die overwinnaars, USA en UK. Frankrijk doet wel zo als of, maar heeft zelf die oorlog absoluut niet gewonnen.
   Ondertussen is het volk al zo geindoctrineerd op enkele groepen na (die doordat ze klein zijn, ook niks uitrichten kunnen) dat ze niet beter weten.Om nog even weer in herhaling te vallen, de BRD is een Naamloze Vennootschap, genoemd BRD, die het Duitse Rijk bestuurd in opdracht van de geallieerden. Alles ook wat zich ambtenaar noemt, rechters etc. staan ingeschreven bij de Duitse KvK (Kamer van Koophandel) En de CEO hebben ze dan maar voor het gemak bondskanselier genoemd, daar was het volk aan gewend en hebben het overgrote deel van de bevolking nog steeds niet in de gaten hoe erg ze voor de gek worden gehouden.

   Eeen voorbeeldje: Nederland is altijd nog in oorlog met het Duitse Rijk, er heerst alleen wapenstilstand.

   Like

   • bandiet zegt:

    Nederland is ook beursgenoteerd. Ja, in oorlog zijn we nog steeds, ja, we zouden de wereld een groot plezier doen als we die oorlog nou eens gingen winnen, maar het wordt wel tijd, 78 jaar duurt hij ondertussen al, dus onze 2e 80 jarige Oorlog zou je kunnen stellen, maar helaas, zolang we allen de 27e weer ons Oranje”Hoedje” opzetten omdat we blij zijn dat Opper verrader Willie ons een vrij dagje geeft zodat wij hem kunnen toezingen, zie ik het nog wel de 200 Jarige Oorlog worden.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Je vindt het toch niet erg, dat ik geen oranje hoedje bezit, zelfs helemaal niks met een oranje kleur. (lach)

    Als alles zo doorgaat als nu, vermoed ik dat de 200 jarige oorlog geen 200 jaar zal duren.

    En de opper verrader willie kroonkurk zal zijn zaakje al lang gepakt hebben en verdwenen zijn als hier echt de hel losbarst. Die hoeven dan echt nooit meer terug te komen zoals zijn “dappere” oma.

    Like

 4. Hovawart zegt:

  Al die jaren van ludieke muurkladderij, de anonieme uitfoeterij (hoodie,PLO-sjaaltje),optochtjes en andere straatschenderij, zijn de LinkschAf in mijn optiek gewoon een stelletje Nederlandse bengels en belhamels,(met ouders in het onderwijs) die door de instroom van jeugdige Palestijnse slingeraars en Syrische stenengooiers, de 3e en 4e generatie nederturkjes, en modelwijkmocro’s die over illegaal verkregen vuurwapens beschikken, (anders ben je niet mans genoeg), in een geheel ander échelon spelen, de antiFA krijgt geen aandacht meer, net als thuis, dus dreinen en dreigen, typisch gevolg van een opvoeding zonder discipline.

  Like

 5. dondorp zegt:

  is europa verloren `? heb als 65 plus al 5 maanden geen uitkering kan in nederland! Heb voorspeld in brief dat dit jaar iemand overlijd een linkse we zullen zien of het gebeurd ; heb eerder een aardbev ing binnen 10 dfagen met dertig doden in perugia voorspeld .Dat kwam uit Wwer uit de verzekering gegooid Is het geoorloofd het cak een nep verzekering te noemen?? Links ? Geen enkel normaal mens is voorstander van anarchie;dit is soros betaald gedoe geloof ik?!

  Like

  • Nemesis zegt:

   Het cak is geen verzekering, maar een onderdeel van het Min. van welzijn en Gezondheid. Overigens heeft het alweer een andere naam en uitkeringen betalen doen ze ook niet. Dat doen weer andere onderdelen.

   Like

  • bandiet zegt:

   Hoe ze t ook wenden of keren, de wet stelt; een ieder die niet in zijn eigen onderhoud kan voorzien, heeft recht op bijstand!! Dit houdt in dat elke werkdag dat niet gewerkt wordt, de staat verplicht is jou te onderhouden. 5 maanden is zo’n 100 dagen, dus U heeft nog een aardig centje tegoed, ik zou daar elke morgen voor aan het loket staan! Give me money bitchess!!!! Niemand ken je bezeiken, je laat je bezeiken…..

   Like

 6. Trucker zegt:

  Vandaag gelezen op deredactiebe het spul van de openbare omroep BRT in belgie.
  Dat is dus wat ik bedoel met het niveau van de huidige politie vandaag de dag.
  Soms denk ik wat moet ik met schijters kan beter voor mezelf zorgen dan hun hulp nodig hebben, steekwoorden 🙂
  “…schermutseling…Agente…shock…twee agenten die bedreigd werden…shock…
  De leukste is deze duiding “het wapen was niet schietklaar”; zo heb ik het nog nooit gehoord 🙂

  Op de rechtbank in Kortrijk heeft een man uit Avelgem vanmorgen twee agenten bedreigd met hun eigen vuurwapen. De man moest samen met zijn minderjarige zoon voorkomen bij de jeugdrechter voor een zaak over het hoederecht.

  Maar er ontstond een schermutseling tussen de vader en de agenten. Daarbij slaagde de man erin om het vuurwapen van een agente af te nemen. Daarmee bedreigde hij de twee agenten. De man zou het wapen tegen de nek van de agente geduwd hebben. Hij zou ook de trekker hebben overgehaald, maar het wapen was niet schietklaar gemaakt.

  Een tiental agenten kwamen daarna te hulp en konden de man overmeesteren. De minderjarige zoon van de man vluchtte weg en is nog spoorloos. De twee agenten die bedreigd werden, zijn in shock en lichtgewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

  Like

  • Guardiaangel zegt:

   Op de foto is de persoon te zien…..licht getint….de gevolgen van verrijking die ze ons willen opdringen. Kogelhouder zat nog in broekzak, vandaar niet schietklaar.

   Like

  • Nachtkaarsje zegt:

   Wat je zaait zal je oogsten. De huidige politie agenten hebben nog nooit “echte ellende” meegemaakt. Ik heb dit zelf meegemaakt tijdens een rel. Politieagente was na afloop helemaal van slag en terug resumerend was er niks aan de hand tijdens die rel. Geen gewonden, niks stuk, beetje geduw en getrek. Als iemand 40 jaar terug een dienstwapen poogde af te pakken dan kon die wel wat verwachten en kwam die er nooit en te nimmer zonder kleerscheuren vanaf. Was het niet tijdens het voorval dan na afloop effe in de cel. Maar onder handen werd die genomen. Maar nu is de politie bang geworden. Zeker na die beroemde nekklem. Wat die dweil die erin bleef over zichzelf afriep. Tja politie bedreigen, op wat voor manier dan ook, dient snoeihard afgestraft te worden.
   Laten we eens kijken als rechts zich gaat roeren en een ploegje links antifa klem zet op een plein en losgaat. Dan janken ze op hun knieeen of de politie ze niet wil helpen… Walgelijk links volk, zowel die jeugd die het uitvoert als de ouders die hen opgevoed hebben. Vaak blijken dat leraren, advokaten, dokters en aanverwante trieste zogenaamd hoog opgeleidde figuren te zijn.

   Like

 7. Harry zegt:

  Als de politie duidelijk aangeeft dat ze aan ónze kant staan zal ik ze helpen .
  Maar daar ben ik allerminst van overtuigd .
  We laten het dus nog maar even “rijpen” .

  Geliked door 1 persoon

  • Lars030 zegt:

   Harry, ik kan het de meeste individuele agenten niet eens echt kwalijk nemen, want baan, gezin/kinderen en hypotheek. Wie ik het WEL uiterst kwalijk neem zijn de lagen daarboven. Van korpschefs/burgemeesters via ‘onze’ overheid (OM, ministerie J&V, Grapperhaus, mainstream politici) t/m de dit alles gedogende ongekozen dictatoriale Bende-van-Brussel.

   Like

   • Harry zegt:

    Moed vergt iets van je , Lars .
    Wie moed heeft laat zich niet door allerlei factoren dwarsbomen .
    En stél , dat een agent ontslag zou krijgen wegens insubordinatie of zo , en twintig anderen zouden zeggen : dan gaan wij ook , dan is het toch metéén klaar !

    Maar zelfs dát komt niet aan de orde .

    En zou zo’n agent dan nu niet binnen drie dagen ander werk kunnen vinden ?
    En nog beter betaald ook wellicht ?
    Zo blijven we maar door etteren !
    Lafheid heeft nog nooit winst opgeleverd .

    Like

   • Harry zegt:

    We hebben uiteenlopende ervaringen met die lui , Helena .
    Daar weet je ook alles van schat ik .
    Bij de Wilders en de Pegida demonstraties waren er , waarvan je voelde dat ze sympathiek tegenover je stonden , zoals een knipoog, een vriendelijk gesprek of zo , maar er waren ook van die smeerlappen die je , omdat je vijf minuten te laat was , niet meer bij de demo toelieten .
    En je dan heel smerig vertelden dat je naar de andere kant van het plantsoen om moest lopen .
    “Kan ik daar er wél bij komen dan “?
    Nou dat wisten ze niet . Maar dan waren zij van je af .
    Dat soort klerestreken !

    Ze stonden bij Pegida onder het “spreekgestoelte” klaar om Edwin en anderen te arresteren . Volledig geïnstrueerd .
    De ratten !

    En er durft er geen één een beslissing te nemen ,
    als er wat is of gezegd wordt , dan moeten ze eerst het bureau bellen !
    Stelletje dombo’s !
    Het niveau van een verdwaasde puber .

    Like

  • kampersrene zegt:

   De tijd van oom agent ….en de politie , uw vriend lijkt mij voorgoed voorbij .Ik was zelf 36 jaar een politie-inspecteur te Antwerpen .Wij genoten het respect van de burgers , niet voor onze persoon maar voor hetgeen wij vertegenwoordigde. De politie is echter in handen van de politiek .De rijkswacht indertijd was dat in mindere mate . De bevolking had meer vertrouwen in de Rijkswacht dan in politie en met rede .Wees gerust de politie staat aan jou kant .Dat zou duidelijk worden als Wilders Rutte zou vervangen

   Like

   • fleckie zegt:

    Werden ze ‘ZWAANTJES’ genoemd?

    Like

   • Harry zegt:

    Ik vraag het me af Kampersrene !

    Het zijn hier in Nederland een stel laffe honden .
    Ik heb zelf eigenlijk nooit last met de politie omdat ik me als ondernemer fatsoenlijk gedraag en heb ze ook meermaals geholpen als er criminele feiten gepleegd werden in mijn omgeving –
    zo was er iemand die gestolen auto’s “omkatte” , en daar heb ik een eind aan kunnen maken – , ze hebben die bende opgerold .
    Maar als er dan de volgende week een of andere snotneus ergens achter een stel bomen met een verrekijker zit te loeren ofdat ik mijn veiligheidsriem wel om heb in een 30 km . zone , en mij daarvoor bekeurt , dan zakt je broek toch af !
    Heb hem toegevoegd dat hij daarmee de georganiseerde criminaliteit wel een flinke slag had toegebracht in z’n eentje , maar dat raakte hem ook niet !
    Maar als die lamlullen zich eens zouden verzetten tegen hun superieuren , zou het er toch heel anders uit zien ?

    En eerlijk is eerlijk , hier in Holland was er altijd een gezegde dat ze in Belgie niet zo kinderachtig waren als hiér , dat je meer kon doen , maar als het uit was , dan was het ook écht klaar .
    Dan was je nog niet jarig .
    Dat pleit dan wel weer voor de Belgen !
    Geniet er maar van , want complimenten uitdelen is niet mijn sterkste kant .

    Like

 8. Claudia M. zegt:

  Gaat fantastisch in “Europa”, oproepen tot het vernielen van politie en familie… De krankzinnigheid voorbij!

  Van mij mogen ze gewoon met scherp schieten, wel raak graag!

  Geliked door 4 people

 9. delamontagne zegt:

  FRANKRIJK:
  De Noord-Afrikaan die zijn “vriendin”met een riem aftuigde, is geïdentificeerd dankzij “Twitter”.

  In de Video kan men zien dat een man zijn vriendin ergens s,avonds “een-lesje-leert” [volgens hem, want ze was brutaal geweest ! ]
  Door twitter werd hij opgespoord……

  Islem F
  https://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2018/04/femme-tabassée.mp4?_=1

  BRON:
  https://francais.rt.com/france/49894-homme-qui-battait-compagne-coups-de-ceintures-identifié

  Like

 10. Jan zegt:

  De haat van linkse partijen tegen de Duitse maatschappij

  Dr Wolfgang Gedeon – Die 68er Bewegung

  (https://www.youtube.com/channel/UC5vympKATIjzxqCo2k7Y33g)

  De Groenen: AfD’ers opsluiten

  Like

 11. Margareta zegt:

  Voor sommigen komt eigenlijk wel goed uit dat deze betaalde organisatie bestaat en optreedt in gelegenheden wanneer hen het uitkomt Toen de Duitse de vrouwen onder de slogan 21 decibel een demonstratie organiseerden werd de Antifa groepering als tegendemontrant ingezet om de de vrouwen tot zwijgen te dwingen.

  Like

 12. fleckie zegt:

  Is dat niet op ‘bevel’ van Merkel?……….( die wordt zelf wel goed beveiligd, er is immers nog nooit een aanslag op haar gepleegd?). Eigenaardig, terwijl men toch weet waar ze ongeveer woont,( dat heeft toch iemand bewezen, die. met. zijn auto de ‘omtrek’ van haar…AFGESCHERMDE …perceel, heeft kenbaar gemaakt!.

  Like

 13. Michel zegt:

  Waarom nemen ze de politici niet onder handen dan?
  Antifa=Soros, bedoeld om nog strengere regels voor de burgers en nog zwaarder bewapende agenten/militairen/robocops zodat je als burger niets meer kunt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s