Birmingham: Straatgevecht met machete – 58e mes-slachtoffer in Londen

 

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Groot-Brittannië – Hoe het er uitziet wanneer de politie de controle is kwijtgeraakt, kun je in Birmingham zien. Daar gaat tijdens een bende-straatgevecht met meer dan 20 deelnemers eentje van hen met een machete af op zijn tegenstander. Het gevecht vond plaats in de Trinity Road en Bevington Road in Aston, slechts enkele meters verwijderd van de Aston Villa voetbalclub.

journalistenwatch

In Groot-Brittannië wordt de machete steeds populairder. Aanvallen met machetes vinden daar gemiddeld één keer in de 90 minuten plaats. Criminelen kiezen de machete steeds meer als wapen om de slachtoffers en rivaliserende bendeleden angst aan te jagen.

De politie krijgt steeds meer te maken met machetezwaaiers, die moorden, verkrachtingen, roofovervallen en inbraken plegen. In februari werd de 20-jarige Sadiq Aadam in het Belsize Park in het noorden van Londen door een bende met machetes doodgehakt. Eén jongere zou sindsdien wegens moord op twee jonge mannen voor de rechter staan, meldt “Mail Online”.

Slechts enkele dagen daarvoor raakte de tweevoudige vader David Pugh zwaargewond, toen hij vocht tegen vier met machetes bewapende mannen, die in zijn huis hadden ingebroken en zijn 17-jarige zoon begonnen te slaan. En in maart raakte in Manchester een man zwaargewond tijdens een bezoek aan een bar. Het slachtoffer had met vrienden de nachtclub bezocht, toen een andere man langs hem liep en tegen een groep mensen in de bar begon te schreeuwen. Toen hij hem vroeg te kalmeren, vroeg de dader zijn vriend om een machete waarmee hij de hand van de man afkapte.

Statistieken van het ministerie van Binnenlandse Zaken tonen aan dat de politie in de laatste twee maanden van het jaar 2017 928 delicten met machetes moest verwerken – gemiddeld 15 per dag of één in de 90 minuten. In Londen vonden 425 aanvallen met machetes plaats, 99 in Greater Manchester, 77 in de West Midlands en 29 in Merseyside en West Yorkshire. Drie jaar geleden ging het nog “maar” om 100 van zulke misdaden per maand.

De machete verwierf voor het eerst op 22 mei 2013 treurige “beroemdheid”, toen de 25-jarige Britse soldaat Lee Rigby op klaarlichte dag door twee radicaalislamitische fanatici werd afgeslacht. De beide koran-gelovigen hadden hem eerst aangereden met de auto en  hem daarna met messen en machetes aangevallen. Ze zouden ook geprobeerd hebben hem te onthoofden.

Verleden jaar werden tot september 37.443 delicten met een mes of een scherp voorwerp gepleegd – een stijging met 21% in vergelijking met het jaar daarvoor en het grootste aantal sinds het begin van de registratie van zulke delicten zeven jaar geleden.

Gisteravond overleed nog een mes-slachtoffer in Londen aan zijn zware verwondingen. In het district Brixton werd een ongeveer 30-jarige vrouw met steekwonden op straat gevonden. Het reddingspersoneel kon niets meer voor haar doen. Ze is het 58e slachtoffer dit jaar dat met een mes gedood werd. Er zou één verdachte gearresteerd zijn, meldt “The Sun”.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Groot-Brittannië, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Birmingham: Straatgevecht met machete – 58e mes-slachtoffer in Londen

 1. Hovawart zegt:

  Als de burgemeester het maar goed vind, dan mag alles.

  Geliked door 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  Machetes kan je gewoon kopen hier.
  In elke afmeting of prijsklasse.
  https://www.knivesandtools.nl/

  Like

  • Elisah zegt:

   In de video werd een wel heel erg botte machete gebruikt, de man in het witte t-shirt krijgt flinke klappen met dat ding zonder verwondingen op te lopen.

   Like

  • Thom zegt:

   Je koopt hier nog wel geslepen samoeraizwaarden. Kruisbogen met pijlen met een jachtpunt. (half( automatische 9 mm luchtgeweren (Bulldog) die op éénderde kracht en snelheid van een kalishnikov schieten. Op 200 meter schiet je een varken naar de Filistijnen. Geen enkel probleem om dat soort zaken hier te kopen.

   Like

 3. Anneke zegt:

  London heeft toch ook een burger’vader’, van islamitische huize? Weet dit niet zeker, twijfel.

  Like

 4. Edgy Veggie zegt:

  Dit is op The Edgy Veggie herblogd.

  Like

 5. Asgard zegt:

  Voor velen vreemd om te zien, en voor velen ook weer niet vreemd om te zien,..want in die laatste dagen…………..

  Like

 6. Pilgrim zegt:

  En de video is gelijk alweer weg gecensureerd zie ik…

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  à la soephaan; de video is al weggehaald.

  Like

 8. 928 aanvallen per jaar is “slechts”3 aanvallen per dag. Of lees ik het nu verkeerd?

  Like

 9. Pietersen zegt:

  Met een machete moet je hakken, niet als mattenklopper gebruiken.

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  De Onnozele Barmhartigheid was grenzeloos, de dank een Hele Dikke Fuckvinger!! Op Europeesnivo 1000en M I L J A R D E N weggegooide Belastingcenten!! Een heel werelddeel naar de Kloten geholpen. Die hele DrunckertKutteTimmerSchwanzZooi en die Belgiese Lellebel kunnen doodvallen van mij, nogmaals! Landverraders!!

  Like

 11. Guardiaangel zegt:

  Er komt een moment dat de burgers alles tevoorschijn halen om terug te slaan. En dan is de burgeroorlog een feit. Engeland misschien toch eerder dan Frankrijk en Duitsland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s