Hier zijn de politici die, behalve Geert wilders, de islam bestudeerd en hem bekritiseerd hebben…

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Bosch Fawstin)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, onwetendheid, politici. Bookmark de permalink .

64 reacties op Hier zijn de politici die, behalve Geert wilders, de islam bestudeerd en hem bekritiseerd hebben…

 1. alwine kerkhof zegt:

  Zit met mijn stomme verstand ook nog op het witte vlak te klikken.

  Geliked door 3 people

 2. Marc zegt:

  Dat is maar al te waar!

  Geliked door 1 persoon

 3. theresageissler zegt:

  Nou eh…Femke: Laat je dít op je zitten? Je hebt immers zo’n vier jaar geleden nog eens een soortement halfmalle documentaire gemaakt over het “feminsme” binnen de islam? Met zo’n hoog 1001-nacht-gehalte, weet je nog wel? Een absoluut méésterwerk, toch? Femke? Femke…?

  Like

  • Harrie Vaes zegt:

   Femke zal dan wel iets bestudeert hebben aangaande de islam …..maar een kritische noot hebben we er nooit van gehoord. Dus de lijst blijft blanco.

   Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    Natuurlijk, wat dacht U? Ik zit hier immers alleen maar wat te steggelen!
    “Bestudeerd,” zij? Ze kijkt wel uit! Als ze iets serieus zou gaan bestuderen, zou ze veel te veel feiten onder ogen moeten zien, wat ze deep down waarschijnlijk wel besèft óók!
    Ach, ach, die “documentaire”….Als ik er nóg aan terug denk!

    Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Ik kijken en kijken en denken komt er nog wat. Geregeld duurt het even voordat een foto of video verschijnt. Maar inderdaad hier verschijnt niets. Ook morgenvroeg niet.

  Geliked door 2 people

 5. Japio zegt:

  Geert heeft een gezond verstand en zag die ellende al jaren geleden aankomen.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Ik snap de grap niet, ik zie ook enkel een wit vlak staan.
  Misschien moet daar een afbeelding staan, maar ik zie ‘m niet.

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   OMG! Dat ik dit moet uitleggen . . . 😦 Er is dus geen enkele politicus behalve Geert Wilders die de islam bestudeerd en dus bekritiseerd heeft!!!

   Webmaster

   Geliked door 4 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Effe wakker worden Bertje 🙂

   Geliked door 1 persoon

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Nachtkaarsje:
    Jan Maat, Pim Fortuyn.
    Zijn we die al vergeten?

    Die Jan Maat waar jij het over hebt, heette Hans. Hans Janmaat. Was jij dat al vergeten of wist je dat helemaal niet?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • BertG. zegt:

    Lees nou eens de reactie hoeveel er op dat witte vlakje hebben zitten klikken.
    Ik ben dus duidelijk niet de enige die het even ontging.
    Ik ben wel de enige die het gewoon toe geeft. Maar dat is wel vaker zo hier.

    Geliked door 1 persoon

  • Harrie Vaes zegt:

   En de betreffende politici zullen het ook wel niet snappen…..daar is dit te moeilijk voor.

   Geliked door 2 people

  • Asgard zegt:

   Bert, je ziet bwel meer niet! 🙂

   Geliked door 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   @ BertG. (16 april 2018 om 18:33)

   Dames en Heren.

   Dat BertG. een heilig ontzag heeft voor alles, waar het etiket “wetenschap” op geplakt is, ook al is het dat etiket geenszins waard, was al bekend. Maar dat hij niet kan analyseren, interpreteren, combineren en deduceren, is nieuw voor mij. Dat zijn namelijk de basiselementen, waarmee de wetenschapper kennis vergaart. En de mate van dat “kunnen” heet intelligentie.

   Wetenschap veronderstelt rationeel denken. En die ratio leidt tot geprogrammeerd handelen. En dat is iets voor een robot. Maar gelukkig is de mens geen robot, maar heeft gevoelens en emoties en een karakter en zo. En van daaruit handelt de mens juist helemaal niet rationeel. Integendeel, de mens doet van alles en nog wat tegen beter weten in. En dat noemen we de vrije wil. En dan is er nog iets. Ieder van ons ervaart, dat er in het leven van alles gebeurt, dat toevallig te toevallig is, om toeval te zijn. En dat noemen we de voorbestemming. En verder heeft de mens ook nog last van driften en instincten en obsessies en intuïtie en zo. En al deze aspecten maken deel uit van diverse niveaus van het menselijk bewustzijn. Het een hebben we van nature. Het ander verkrijgen we al doende door opvoeding en vorming. Sommige dingen moeten we aanleren. En voor weer andere moeten we leren en studeren. En hoe de mens met deze uitermate complexe materie omgaat in zijn omgeving, bepaalt hoe de mens in het leven staat. En dat noemen we wijsheid. En wijsheid heeft weer helemaal niets met intelligentie te maken. Het geheel is meer, dan de som van de delen. Geen twee mensen zijn gelijk. Ieder mens zit anders in elkaar. Daarom zijn wij individuen. En dat maakt, dat de mens zo´n heerlijk interessant goddelijk schepsel is.

   Like

 7. Petra DeBoer zegt:

  Uhhh, hoe zit met Martin Bosma, Fleur Agema, Harm Beertema en de andere PVV-ers? Zij hebben allemaal een stapel boeken door moeten werken over de islam voor ze überhaupt de PVV inkwamen. Martin Bosma natuurlijk niet want hij wist al genoeg over de islam toen hij samen met Geert Wilders de PVV oprichtte.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Geliked door 2 people

 9. Pietersen zegt:

  Duurde even. Paar keer terugkomen zelfs. Mooie 16 april grap !

  Like

 10. Anneke zegt:

  Hmm, even een zincorrectie…16-04-’18 18:46-u…En wat MOET hij een absurd hoge tol betalen, voor zijn realistische visie.

  Like

 11. Peter zegt:

  U vergeet een persoon : Wilhelmus Simon Petrus (Pim) Fortuyn !!!!!
  Zijn kijk op de islam en het vreemdelingenbeleid, maar bovenal zijn politieke manier van doen, vormden voor politieke tegenstanders aanleiding hem te bestempelen als een populistisch politicus

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Doe Theo van Gogh er dan ook maar meteen bij. Theo had nog geroepen we kunnen er ook over praten.

   Geliked door 2 people

  • Anneke zegt:

   @Peter 16-04-’18 19:26-u De moord op Pim Fortuyn is in mijn beleving puur een politieke moord geweest. Zo ook de moord op Theo v.Gogh.
   Vrijheid van meningsuiting is inmiddels overduidelijk levensgevaarlijk geworden

   Like

 12. Anneke zegt:

  Israel momenteel in hoogste alarmfase, nu Iran dreigt met een aanval. Dit nieuws zal de NOS voorlopig nog niet melden, aan het Nederlandse volk.

  Like

 13. Peter zegt:


  Wie stelt moet bewijzen :
  Zie dit filmpje !

  Like

 14. Haksteeg Anton zegt:

  Ik heb die vervloekte koran 2 keer gelezen en weet dus hoe dat volk MOET denken en daarom MOETEN ze Europa uit (En Merkel en Timmermans en Mogherini meenemen) het is werkelijk verschrikkelijk wat die mohammed met z’n 11 vrouwen waarvan de jongste 9 jaar oud was bij elkaar gefantaseerd heeft en een ider die zich niet tot de islam bekeerd MOET gedood worden je ziet wat die arabieren in Parijs deden met een oude Joodse vrouw die de Holocaust overleefd had zij werd vermoord door haar arabische buurman en de fransen durven die vent niet af te maken.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Er zijn wereldwijd 2.2 miljard moslims en die hebben zich bijna allemaal laten veroveren door de islam middels terreur, leugens en bedrog, intimidatie enz. Nu zijn ze onderworpen en hun kinderen en kleinkinderen ook want een moslim moet moslim blijven en je bent het al bij de geboorte. Zieke ideologische sekte.

   Like

   • Haksteeg Anton zegt:

    Ik weet het en het land met de meeste moslims is Indonesië er zijn in totaal 57 moslim landen maarr ja die geven geen cadeautjes daar moeten ze werken vandaar die gruwelijke voorkeur voor West Europa met elke 90 minuten een mes aanval in het islam land Engeland en London was vroeger een fijne stad nu heeft het meer criminaliteit dan New York en dat zegt wat.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Hakberg Anton, ja triest dat Indonesië bijna helemaal een moslimland geworden is. Het was eerst gematigd maar inmiddels is het extreem islamitisch. Toen het nog een kolonie van Nederland was, had het land nog toekomst maar dankzij de bemoeienis van de U.S.A. waardoor het zelfstandig werd, niet meer.

    Like

   • Haksteeg Anton zegt:

    Petra de Boer als je reageerd gebruik dan mijn juiste eigen naam en niet Hakberg of zoiets. Ik heb de moed om met mijn eigen foto en onder mijn eigen naam te schrijven en ben Rotterdammer van geboorte (toen Rotterdam nog echt Nederlands was met echte Nederlandse burgemeesters)

    Like

 15. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/04/16/nederland-is-de-op-een-na-minst-racistisch-in-europa/
  Er wordt in Nederland veel gediscussieerd over racisme, maar Nederland is de op een-na-minst racistisch in Europa – op de eerste plaats praalt, uiteraard, Zweden. Dit blijkt uit de nieuwe Eurobarometer, die in elk respectievelijk land vragen stelde over de relaties met migranten. Tegelijkertijd is 46 procent van de Nederlandse bevolking zeer ontevreden over de manier hoe de integratie functioneert.

  Maar toch durven bepaalde gedrochten dit te presteren:
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/04/krakerstuig-we-are-here-heeft-het-lef-om-ook-nog-eens-te-demonstreren-tegen-racistische-en-repressieve-retoriek/
  Alsof het bezet houden van tientallen sociale huurwoningen in Amsterdam-Oost nog niet genoeg was, gaan de brutale vlerken van We Are Here binnenkort ook de straat op om te demonstreren tegen de “rechtse partijen” met hun “toenemende racistische en repressieve retoriek”, waardoor men vluchtelingen komt intimideren.

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   Powned zou eens die handlangers van de illegalen in de schijnwerpers moeten zetten want er zitten simpele huppelkuttten tussen waarvan pa en ma dit illegale gekraak absoluut afkeuren. Dat is ook de reden waarom ze op de achtergrond blijven.

   Hoe meer ze demonstreren hoe beter want dan krijgen steeds meer mensen door wat deze groep van “Wij zijn hier” doet. Ze liggen momenteel behoorlijk onder vuur en de woordvoerder van de groep dimt al aardig. Dat is niet genoeg want ze moeten gewoon terug naar land van herkomst.

   Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:


   Bij deze jongeren durfden ze wel op te treden….

   Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    Het ligt nu aan het OM wat de illegalen 8 weken de tijd heeft gegeven. De politie kan nu niks doen maar hebben ze al wel eens gedaan toen “wij zijn hier” weer eens een pand moesten verlaten.

    Like

 16. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/04/16/het-africhten-van-je-vrouw-nieuw-cursus-materiaal-voor-intrigerende-moslims-in-frankrijk/

  Het africhten van je vrouw, nieuw cursus materiaal voor integrerende moslims in Frankrijk?

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Een moslim in Frankrijk tuigt zijn vrouw af.

   Dit schorriemorrie wordt door de ‘elite’ binnengehaald.

   En een ieder die op de meewerkende poitieke partijen – behalve de PVV en FVD stemt – is mede verantwoordelijk.

   Geliked door 1 persoon

   • Haksteeg Anton zegt:

    Dat is een volkomen juist commentaar maar het lijkt wel of er in Nederland maar heel weinig mensen zijn dit dat in willen zien. Wie de islam steunt is net als de NSB in WWII en D666 hoort niet in Nederland, het zijn satans kinderen ook die twee “vrouwelijke” ministers die horen niet in Nederland en moeten verdwijnen.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Het is zijn vrouw niet, maar zijn Franse vriendin.

    Hijzelf is een maghrebin.
    Zo noemen ze hier al die lui die uit N-Afrika komen.
    De reden dat ze zo werd afgetuigd ?
    Ze was brutaal geweest want ze had bij hem aangebeld terwijl hij “vrinden” op bezoek had.
    Zij had toen weer kritiek op die vrienden = “tuig-van-de-richel”, etc, etc.
    Door twitter/facebook zijn ze op het spoor van deze man gekomen. Hij komt uit 20e Arrondissement van Parijs en is een bekende van Politie.
    Heeft zelfs ooit zijn moeder mishandeld.
    Op die Twitter/Facebook etc, heel, héél veel reacties.
    Ook lovende, VOOR DE BRUUT welteverstaan.
    UITERAARD door afzenders met een On-Franse naam, d.w.z. een arabische naam.
    Er was er zelfs een die bij deze foto schreef: “Zo weten vrouwen in ieder geval hun plaats” !

    Geliked door 1 persoon

 17. doemdenkertje zegt:

  en maar klikken op de witte vlak SLIM hilarish

  Geliked door 1 persoon

 18. ReaGluurder zegt:

  Bronners, ook al heb je de pest aan Nieuwsuur, ga het programma van vandaag toch nog maar eens terugkijken. Er is een item over taalcursussen die “asielzoekers” moeten volgen. Het is 1 Grote VerneukZooi, cq. OplichtingsZooi etc. Er wordt, maar dat wisten wel al, met miljarden Belastinggeld gesmeten en er is amper controle. Ik heb geen trek om het allemaal te benoemen. Werd weer woest toen ik het allemaal weer langs zag komen. Terwijl ik zelf hier nog een vette ‘blauwe envelop’ heb liggen over een verzekeringetje! Ik had/heb geen FUCK respect meer voor de BV Nederland, al heel lang niet meer. 1 Grote DebielenZooi, op een paar na, zoals Geert Wilders!

  Geliked door 3 people

 19. ReaGluurder zegt:

  Nog even nav. mijn eerdere reactie; (bijna) Elke “vluchteling” krijgt 10.000 euro, was bekend, om zijn inburgering te bekostigen. Als dit een beetje lukt, wordt de lening van 10.000 kwijtgescholden. Mislukt de inburgering, dan moet hij/zij de 10.000 terugbetalen!! Maar betr. “vluchteling” komt amper aan de bak, kan niks, wil niet, spreekt de taal niet ….. weg 10.000 euries!! Wedden dat het de afgelopen decennia om 10.000 gevallen gaat! Het is bij de Wilde Ayatollah’s af! Een volk dat dit jaar in, jaar uit pikt, verdient om in de klauwen van De Satan te belanden. Helaas zullen het hun onschuldige kleinkinderen zijn die dit te wachten staat!

  Geliked door 1 persoon

 20. Guardiaangel zegt:

  Ze zijn er niet meer, toen nog wel en als het nodig was …..kon Nederland er zeker van zijn en er op rekenen…..het was toen ..ten tijde van de koude oorlog.
  Nu is die koude oorlog in alle heftigheid weer losgebarsten……en wat deed Nederland in de afgelopen jaren…?….Ik spreek over een SLOOPKABINET………die heeft deze trots wat het eens was……naar huis gestuurd…..niet meer nodig….het materiaal …de vliegtuigen….de basis….ook niet meer…..opruimen die handel…..zei ooit die lul van een staats secretaris.


  Geliked door 1 persoon

 21. Merel zegt:

  Thierry Baudet weet het wel, ik weet eigenlijk wel zeker dat ze het allemaal wel weten, maar ze zijn bang het toe te geven, partij tegen te krijgen, baan te verliezen, en wat dacht je van het salaris???Femke Halsema bijvoorbeeld en die flutburgemeesters bijvoorbeeld. Het is makkelijk geld vetdienen over de rug van de autochtoon, dat blijkt wel

  Geliked door 1 persoon

 22. Nog wat informatie over islam en slavernij. Zet het ook op je eigen pc voordat het ineens verdwijnt. De hoogste tijd om wegkijkers voortdurend te blijven voorlichten.

  Jay Smith. Islam and Slavery

  SLAVERY IN ISLAM & ITS HISTORICAL ROOTS

  Geliked door 2 people

 23. Jan zegt:

  Brussel heeft weer iets bedacht, hoewel ik niet precies weet hoe, want hersenen hebben zij niet

  Brussel wil er voor zorgen dat burgers minder makkelijk aan materiaal voor explosieven kan komen zoals acetone peroxide
  https://www.journalistenwatch.com/2018/04/17/eu-kommission-will-zugang-zu-materialien-fuer-bombenbau-erschweren/

  10 seconden op google en de terrorist kan in de keuken aan de slag:
  450mLs of 6% hydrogen peroxide/30mls of 30% (I am using a laundry detergent with 6% peroxide in it)
  50mls acetone (100%)
  20mls 31% hydrochloric acid
  100mls 10% Sodium Bicarbonate solution or 100mls 15% Ammonia.

  http://budgetpyro.tripod.com/id19.htm

  Brussel: hersenloze gekken

  Geliked door 2 people

 24. Jan zegt:

  Met dat volk kom je vanzelf in het Zwarte Vierkant van Malevitsj, in dit geval zwart gat

  Geliked door 1 persoon

 25. Jan zegt:

  Een wit gat met een witgat

  Geliked door 1 persoon

 26. Republikein zegt:

  Eindelijk lachen.
  Next please!

  Like

  • Republikein zegt:

   Ik mot er wel ff bij zeggen dat ikke na opening en niks zag en naar beneden scollde en weer niks zag, dat ik dacht bij me eiguh wel vreemd dat je geen foutmelding ziet, als het eraf valt of niet goed plakt.
   Zo gek is het dus niet.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s