Kerkban – Wanneer christenen niet meer op de kerktoren mogen

Screenshot_204

Omdat predikante Mechthild Falk wind in het vluchtelingenhelper gezicht waaide: de uitkijktorens van de Nicolaaskerk in Jüterborg blijven gesloten!

(Door: “Schlaglicht” – Vertaling: E.J. Bron)

Het gaat om asielzoekerscriminaliteit in Jüterborg, een kleine stad in het district Teltow-Fläming in de Duitse deelstaat Brandenburg. Daar escaleert op dit moment de heilige strijd van de predikante Mechthild Falk, woordvoerster van de plaatselijke vluchtelingenhulp. Het gaat om delicten van asielzoekers, die zogenaamd nooit hebben plaatsgevonden. Nu sloot de koppige predikante uit Daffke de uitzichttorens van haar Nicolaaskerk. Christenen sluiten christenen uit. Een stil protest van een predikante tegen zogenaamd valse beschuldigingen tegenover asielzoekers.

journalistenwatch

Daarbij ging het ook om de beschuldiging van het verdoezelen van delicten. De zaken reiken van seksuele overvallen en andere delicten tegenover minderjarigen tot rijden zonder rijbewijs. In één geval van geslachtsverkeer met een minderjarige had vluchtelingenhulp, ondanks het feit dat ze hiervan afwist, geen aangifte gedaan.

Op de staatsomroep rbb (Rundfunk Berlin Brandenburg) klinkt dat heel anders. Vooral eenzijdig. We zien een voormalige woordvoerder van de vluchtelingenraad, toevallig plaatselijk CDU-voorzitter, Raban von Studnitz, die vertelde van de bezetting van de kerktorens door AfD-kiezers. Dan is er nog de predikante, die zich helemaal geen delicten kan herinneren. Amnesie. De plaatselijke partijloze burgemeester schuimbekt en moet zich racisme laten verwijten, dat laat men echter niet zien. Hoewel christenen geen ras zijn, maar aanhangers van een religie. Maar dat maakt niet uit. Er komt geen politieagent aan het woord. Blijkbaar is Jüterborg de enige plaats ter wereld waar mensen absoluut geen criminaliteit kennen. Wat fantastisch.

Als daar niet deze – hoe heten ze ook alweer – omwonenden, protestanten van de inmiddels op één na grootste partij in Brandenburg zouden zijn, die zich niet helemaal willen neerleggen bij deze manier van waarheidsvinding. Thomas Jung, de woordvoerder van de AfD-fractie in het parlement van Brandenburg en vicefractievoorzitter, zegt: “IK heb niets tegen een strijdbare kerk. Maar wanneer men het publiek buitensluit, zou men moeten weten dat het precies dit publiek is dat de salarissen van de kerkmedewerkers betaalt.” Zo treft de kerkban vooral diegenen die de kerk financieren.

Het woord “republiek” in “Bondsrepubliek” komt van het Latijnse “res publica”en betekent letterlijk vertaald publieke zaak. Dus zou er over feiten gesproken moeten worden, vooral als het gaat om impopulaire feiten zoals het verdoezelen van delicten. De voor  het district Teltow-Fläming verantwoordelijke deelstaatparlementariër van de AfD, Birgit Bessin, vult aan: “De uitspraken van de predikante en woordvoerster van vluchtelingenhulp, Mechthild Falk, zijn ongelooflijk. Aan welke kerkgangers wil mevrouw Falk eigenlijk als predikante nog geloofwaardig waarden zoals waarachtigheid en hulpvaardigheid doorgeven als ze zelf toegeeft dat in haar vluchtelingenhulp wetsovertredingen onder het tapijt geveegd worden?”

Eén ding is duidelijk: een kerkban hoort thuis in de middeleeuwen. De ontkenners van waarheden, die er nog steeds aan vasthouden dat immigranten geen delicten plegen, maken met behulp van afzondering en buitensluiting hun argumenten er niet beter op. Zo lukt het mevrouw de predikante op haar manier de kerken weer te vullen: met moslims.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: “Schlaglicht”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op Kerkban – Wanneer christenen niet meer op de kerktoren mogen

 1. theresageissler zegt:

  Oh gruwel! De vrouwelijke uitgave van Bedford-Strohm!
  Hoe land zou het gaan duren, eer ook zij de muezzin-oproep gaat verheerlijken?

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Wat is dat toch met die wijven die zo dol zijn op ‘vluchtelingen?
  De een heeft een nog afstotelijkere kop dan de ander.
  Mechthild heeft ook al zo’n ‘linkse’ uitstraling.
  De waanzin vreet zich gewoon een weg naar buiten, lijkt het.

  Geliked door 3 people

 3. Frans Brassens zegt:

  Hieruit blijkt, voor de zóveelste keer, weer eens dat ook door andere ‘godsdiensten’ dan de islamideologie, de menselijke hersenen zwaar kunnen worden aangetast.
  Het ligt er maar aan hoe de schepper van de desbetreffende god, in alle gevallen de mens dus, deze ‘god’ heeft geprogrammeerd.

  Geliked door 3 people

  • King Arthur zegt:

   Heeft niets met godsdienst te maken, alleen maar met het type domme muts-slinkse vrouwen. Toevallig is deze “dame” ook nog dominee, maar daar kan ze ook niets aan doen. Het gros (let op lezeressen, dus niet allemaal) van de voornamelijk westerse vrouwen vernietigd hun eigen beschaving omdat ze nogal emotioneel reageren op “zielige” crimigranten inplaats van rationeel zoals mannen. Sinds het vrouwen kiesrecht zijn ook de smerige slinkse partijen als kool gegroeid, want die Yassar Ararat is toch zo’n aardige GL-jongen, dus ……………………. dames pas vanaf hun 30e stemmen of het liefst helemaal niet!!!!.

   Like

  • Asgard zegt:

   Daar hoef je niet voor te geloven, genoeg atheisten, hetzelfde riedeltje, hersenen aangetast

   Like

 4. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/04/wow-manipulatieve-syrische-asielzoekers-melden-zichzelf-als-terrorist-om-uitzetting-te-voorkomen/
  In Duitsland hebben ze er een nieuw probleem bij in de nog altijd voortdurende vluchtelingencrisis: asielzoekers komen zichzelf melden bij de autoriteit als terrorist. Op die manier forceren ze een strafrechtelijk onderzoek, en zorgen ze dat ze voorlopig niet worden uitgezet.

  Like

 5. Merel zegt:

  Het “klokkenspel” zou van haar toch al niet uit het dak gaan, wat een secreet

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Wanneer Christenen niet meer in de kerk mogen , want dat stoort onze Islam-broeders !

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Negerzoenen , ik was daar dol op ! Ik mijn prille jaren heb ik ervan genoten .Het waren redelijk grote chocolade koekjes gevuld met witte crème.Misschien bedoeld die madame op die foto die koekjes en niet die zuignappende kus van een echtentechtige neger

  Like

 8. Jan zegt:

  …De delicten begaan door de asielshoppers zijn seksueel lastig vallen, verkrachting tegenover minderjarigen tot het rijden zonder rijbewijs.

  Reactie SPD’er en tevens ‘vluchtelingen’hulp Gabriele Dehn: Wij zijn verlengstuk van de politie.

  https://zeuropa.net/frau-falk-von-der-fluechtlingshilfe-verhindert-dass-straftaten-von-asylbewerbern-oeffentlich-werden

  Dat gestoorde linkse volk ondersteunt de toenemende agressie tegen Duitsers van de asielparasieten tegen Duitsers:

  ‘…..Nach Angaben des Innensenats treffe die neue Deutschfeindlichkeit vor allem Mitarbeiter staatlicher Institutionen, also Polizisten aber auch Angestellte des Rettungsdienstes. Diese würden häufig mit Beleidigungen wie “drecks-Deutscher“ oder “deutscher Bulle“ angefeindet’
  ………’
  https://zeuropa.net/deutschfeindlichkeit-nimmt-immer-mehr-zu

  De asielparasieten worden van alle kanten in de watten gelegd, maar intussen gaat het slechter met de Duitsers zelf en hun kinderen en komt menigeen in de bijstand terecht:

  Die Anzahl der Personen unter 18 Jahren, die auf Hartz IV angewiesen sind, ist abermals gestiegen. Mittlerweile ist es jedes siebte Kind, dass in Deutschland in einer Bedarfsgemeinschaft von Sozialhilfe lebt.

  De geïmporteerde achterlijken komen direct in de bijstand omdat zij niets kunnen en ook nooit iets zullen bereiken:
  …So ist die Anzahl der von Hartz IV lebenden Kinder in ausländischen Familien auf 583.600 angestiegen – eine Steigerung um 41 Prozent.
  https://zeuropa.net/jedes-siebte-kind-in-deutschland-auf-hartz-iv-angewiesen

  Meer geld dan Duitse kinderen krijgen de parasieten ook voor hun gefokte koters, toekomstige terroristen:
  ….
  So sind für die Aufnahme eines deutschen Kindes Mittel in Höhe von 900 Euro monatlich vorgesehen. Bei einem minderjährigen Flüchtling werden allerdings bis zu 3000/Monat bereitgestellt.

  (Pflegefamilien: Flüchtlingskinder bringen viel mehr Geld als deutsche Kinder)
  https://zeuropa.net/pflegefamilien-fluechtlingskinder-bringen-viel-mehr-geld-als-deutsche-kinder

  En met de parasieten komen de terroristen:
  Flüchtlinge zeigen sich selbst als Terroristen an, um in Deutschland Asyl zu bekommen

  Allein im ersten Quartal des Jahres sollen sich knapp 160 Flüchtlinge selbst bezichtigt haben. Im vergangenen Jahr waren es insgesamt 300. Durch diese “neue Strategie“ Asyl zu erschleichen, soll der Justizapparat mittlerweile schon heillos überfordert sein.

  https://zeuropa.net/fluechtlinge-zeigen-sich-selbst-als-terroristen-an-um-in-deutschland-asyl-zu-bekommen

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Beste mede reageerders en webmaster, willen jullie aub zulke gruwelijke foto’s niet meer plaatsen zonder waarschuwing.. 🙂 🙂 dat was behoorlijk schrikken, de hond keek ook mee en die rende jankend weg 🙂

  Like

 10. edwin vissers zegt:

  The Exorcist

  Like

 11. Floris Jan zegt:

  Dit is een prachtig voorbeeld van het zogenaamde Backfire effect: “The backfire effect occurs when, in the face of contradictory evidence, established beliefs do not change but actually get stronger.”
  In haar eigen beleving geeft zij zin aan haar leven door als heldhaftige redder van arme verdrukte asielzoekers op te treden, die ze beschouwt als haar “kinderen” (vaak vanuit een onvervulde kinderwens). Als ze dan geconfronteerd wordt met de feiten, dat die hulpbehoevende stumpers helemaal niet zo zielig zijn en ronduit crimineel zelfs, treedt het backfire effect op en sluit ze zich af voor iedere vorm van kritiek en is ze nog meer overtuigd van haar eigen goedheid.
  Fascinerend verschijnsel, maar we gaan er wel aan tenonder.

  Like

 12. Elisah zegt:

  Laat haar maar lekker ‘links’ liggen in een totaal lege kerk, dan springt ze uiteindelijk vanzelf wel van die toren?

  Like

 13. BertG. zegt:

  Is het niet een typetje van van Kooten en de Bie?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s