BRIEFJE VAN JAN – Aan COA-directeur Gerard Bakker

Screenshot_217

(Door: Jan Dijkgraaf)

Zelfs al die wetenschappers die de geneeskunde naar een hoger plan kwamen tillen, zitten werkloos thuis

Beste meneer Bakker,

Ik hoor het u vlak na uw aantreden als directeur van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) in 2014 nog zeggen: “De vluchtelingen vormen een enorm potentieel voor de Nederlandse samenleving. Een derde van de asielzoekers dat Nederland binnenkomt, is academisch opgeleid. Een even groot deel is afgestudeerd op hbo- of mbo-niveau. Deze mensen kunnen een verrijking opleveren van de Nederlandse samenleving”.

LOL.

Uit cijfers van het CBS blijkt dat van de groep die in 2014 een vergunning kreeg, de zogenaamde statushouders, bijna 90% op dit moment werkloos thuis zit.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan COA-directeur Gerard Bakker

 1. Sabeltant zegt:

  Toevallig vanmiddag nog in Ter Apel.
  Honderden auto’s op het parkeerterrein.
  Het moet een goudmijn zijn.
  Behalve dan voor het straatbeeld.
  De hoofddoeken die ik er tegenkwam keken niet vrolijk, vijandig en arrogant.
  Een verrijking?

  Alleen voor het COA en haar collaborateurs!

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  ‘Asielzoekers’ zijn in elk geval een verrijking voor Gerard zelf.
  We zullen Gerard dan ook nooit één kwaad woord horen spreken over de mohammedaanse ‘geleerde’ indringers.

  De enige ‘geleerden’ onder de mohammedanen zijn ‘korangeleerden’.
  Die kunnen dat achterlijke geschrift uit hun hoofd opzeggen en die weten ook precies met welke poot je het eerst de plee moet binnenstappen, met welke hand je je reet dient af te vegen en hoe je andere handelingen binnen de dwangneurose ‘islam’ moet verrichten.

  ACHTERLIJKE BARBAREN! HIER HEB JE EEN PLAATJE VAN JE WREDE ‘ALLAH’:

  Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Gerard Bakker coadirecteur met een dik inkomen, u bewijst het spreekwoord: “Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.”U bent een goedbetaalde leugenaar en volksverlakker. Ik gun u geen enkele gezonde dag meer. Dat doet u mij namelijk ook niet met uw COA.criminelen.

  Geliked door 3 people

 4. Helena zegt:

  De smerige gluiperd vertoont veel gelijkenis met de wrede allah die Tistochwat hierboven poste, maar dan met een pak aan 🙂

  Geliked door 2 people

 5. Guardiaangel zegt:

  En deze graaier wil ook niet weten dat het gros van deze hoog ontwikkelde zandvlooien de misdaadcijfers angstvallig de hoogte in doet schieten!

  Geliked door 2 people

 6. Peter zegt:

  Ongelooflijk hoe we worden belazerd.
  De les die we hieruit kunnen trekken ?
  Grenzen dicht en uitgeprocedeerden direct het land uitflikkeren.
  Asielzoekers uit Syrië terug naar eigen land om daar de boel weer op te bouwen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bezorgde burger zegt:

  Handjes laten wapperen in de land- en tuinbouw? “De kans dat je daar Pools leert, is groter dan dat je Nederlands erop vooruitgaat, dus dat draagt ook niet per se bij aan integratie.”
  BEDANKT COA: DIT VAT PRECIES HET PROBLEEM SAMEN: BLANKEN WILLEN WEL WERKEN EN ARABIEREN NIET.

  Like

 8. Merel zegt:

  We schrijven wel geschiedenis als Europeanen, Het meest voorgelogen volk OOIT!!!!

  Like

 9. Republikein zegt:

  “Een derde van de asielzoekers dat Nederland binnenkomt, is academisch opgeleid. Een even groot deel is afgestudeerd op hbo- of mbo-niveau”.
  Naar welke maatstaven dan?
  Oef, geen slimme vraag, sorry, maar moest ff hier aan denken.
  https://fenixx.org/2018/04/05/q-the-health-of-civilizations/
  https://martienpennings.wordpress.com/2018/04/05/black-pigeon-hoe-europa-en-de-vs-ten-onder-dreigen-te-gaan-aan-de-massale-import-van-mensen-met-een-laag-iq/

  Like

 10. Roeland zegt:

  Vandaag zag ik een vrouw van rond de 60 een bezoek brengen aan een “zielige” vluchteling uit Eritrea. Deze zielige vluchteling van rond de dertig jaar, woont in een plaats waar je “normaal” 5 tot 10 jaar als Nederlander moet wachten om deze sociale huurwoning te bekomen, deze vluchteling kreeg die woning na 6 maanden. Is ook nog een 55 + woning , maar voor deze lui gelden natuurlijk andere groenlinks regels , daar zit de woningbouwvereniging (een stichting) niet mee. Zij hebben een doelstelling om zoveel mogelijk statushouders zo snel mogelijk aan woningen te helpen. (Is op hun beleidsplan online te lezen) Ze noemen het “vergunningenhouders” die voorrang krijgen. M.A.W. De autochtoon laten ze zitten, die mogen verrekken.

  Voor de arme autochtoon blijft over;

  Wat voor sociale huurwoning krijg je dan? Energielabel D, E of F of nog erger G! Dan is er niets meer sociaals aan over. Want je krijgt wel “huurtoeslag”, maar geen “brandstof toeslag”. Dus je betaalt als (oudere 60+) autochtoon met 960 Euro per maand. Minstens 150 Euro per maand aan stookkosten. Trek je huur daarvan af hou je 200 Euro per maand over om alles van te betalen eten, drinken, kleding, verzekeringen etc.. (Als je wat warm wilt zitten in de winter kost je dat 150 euro per maand, want dat is natuurlijk een vrije “keuze”). Zou de vluchteling waar deze mevrouw van “vluchtelingenwerk” langskwam dit ook gaan betalen? Da geleuf gij toch nie hee? Daar gelden andere regels en subsidies voor.

  Inmiddels zijn al drie (arme) autochtone buren van me in de leeftijd van 50 tot 73 in de laatste 6 jaar mede door deze ellende overleden. Rutte lees je dit mee? Dit is dat gave land van je , waar de “markt” volgens jouw ideologie alles oplost.
  Nou mooi niet dus! Rutte , je bent een asociale kwal, het wordt tijd voor een sociale revolutie , waar we ons eigen lot weer in handen nemen ons land terug veroveren en de verraders en parasieten buiten gooien. In naam van de slachtoffers , die dit asociale beleid nu al gekost heeft!

  Geliked door 2 people

 11. ReaGluurder zegt:

  Moest gisteren in Assen zijn. Wist het al, maar de Verkleuring / Verrijking / Omvoking is daar ook in full-swing. Bij het station stond wat Afrikaans hangjeugd. Weet zeker dat Jeugdzorg dit al onder haar hoede heeft. De betreffende families zitten natuurlijk ‘tot de oren’ in de soebsidies en hulptroepen. Lekker voor de banengroeicijfers!! Grote kans dat ondanks alle 10.000en euries dit hangvolk voor de rest van hun leven OP ONZE KOSTEN teert. In of buiten de gevangenis! Een land verkloot en afgegleden, met dank aan bovenstaande Graaier en Vriendjes! Landverraders!

  Geliked door 1 persoon

 12. Cathja zegt:

  @Roeland

  De overheid vindt het niet belangrijk als u niet van een welverdiende oude dag kunt genieten, en vóór uw pensioengerechtigde leeftijd voor eeuwig de ogen sluit.
  U heeft uw werkzame leven lang AOW-premies afgedragen, maar ze hoeven niets uit te keren.

  Win-win.

  Het is triest dat inmiddels zeer velen het in hun levensavond zo moeilijk hebben, en dat ze zelfs nog op hun uitkeringen gekort worden als de overheid weer geld nodig heeft.
  “Haal het maar bij de ‘bejaarden’, want die leveren toch niets meer op”…

  Wat een schandalige overheid is dit! Ooit gedacht dat wij tot de beschaafde wereld behoorden.
  Mooi niet dus!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s