‘Cirkel van Integratie’: omdat je als deugmens nooit genoeg kunt deugen

Screenshot_219

(Door: The Edgy Veggie)

Zeker, ook ik leef bij bij het aloude adagium ‘wie goed doet, goed ontmoet’. Maar je kunt het ook overdrijven. Zoals in het geval van Marian Stoppelenburg en haar man Jan van Bon. Zij willen namelijk dat Nederland een Canadees burgerinitiatief overneemt; de ‘cirkel van integratie’.

Bij dit burgerinitiatief kan een groep van vijf personen of gezinnen een vluchteling onder z’n hoede nemen. Waarbij iedere vrijwilliger een taak op zich neemt; de één geeft taallessen, een ander leert de vluchteling om te gaan met geld, terwijl weer een ander hem of haar begeleidt in de zoektocht naar passend werk. Volgens Marian Stoppelenburg een beproefd recept:

‘Uit onderzoek blijkt dat als vluchtelingen twee jaar intensief optrekken met mensen in hun nieuwe thuisland, zij in de meeste gevallen zichzelf kunnen redden.’

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Canada, cultuurrelativisme, Demografie, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op ‘Cirkel van Integratie’: omdat je als deugmens nooit genoeg kunt deugen

 1. King Arthur zegt:

  Deze is voor de debiele beter dan gutmensch gutmenschen:

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…zij in de meeste gevallen zichzelf kunnen redden.”

  Wat mij betreft hoeven ze zichzelf helemaal niet te redden. Ze moeten maken dat ze weg komen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 3. Guardiaangel zegt:

  Nergens nooit niet aan iets meewerken. Want die beloftes en voorstellen zijn er alleen voor de zelfbevrediging van dit SLOOPKABINET.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  In Canada kun je gastarbeiders nog aan het werk zetten. Want er is daar werk. Hier niet.
  Toch draait hier ook al een zo’n project.
  Zie: http://www.sntr.nl/
  200 Syrische gezinnen krijgen een huis en alle denkbare begeleiding in Rotterdam.
  Het huis is gekocht door een fonds dat geld beheert van een rijke familie (van der Vorm) alle onkosten zijn voor de belastingbetaler. En schijt aan de grondwet, want Nederlanders krijgen niks.

  Pluspuntje, na 5 jaar is precies vast te stellen wat de apothekers uit Aleppo hebben bereikt met maximale inspanning en begeleiding.
  Minpuntje: ik denk niet dat we ooit de waarheid zullen horen. En de woningnood en de huizenprijzen?

  Like

 5. Cathja zegt:

  Als eerwraak de reden van deze Afghaan is om uitgerekend naar Nederland te vluchten, terwijl er dichter bij Afghanistan ook plekken zijn om in veiligheid te kunnen leven, en waar je niet in een totaal vreemde wereld terecht komt, dan geeft mij de reden van zijn ‘vlucht’ stof tot nadenken. Er zijn tal van smoezen bekend om niet uitgezet te worden omdat hun leven in het land van herkomst zogenaamd gevaar dreigt te lopen. We kunnen dus onze borst wel nat maken! Er zijn ongekende aantallen moslims die om welke sharia-regel dan ook bedreigd worden, maar moeten wij hun problemen dan maar oplossen?

  Ik zou zeggen: je bent en blijft een moslims met alles erop en eraan. Dat zul je moeten accepteren en respecteren. Het hoort bij je cultuur dat er handen afgehakt worden, mensen onthoofd, steniging, etc.

  Deze ‘deugmensen’ moeten zich schamen in plaats van te denken dat ze goed bezig zijn door zo’n vreemdeling op te vangen en te begeleiden! We hebben meer dan genoeg vreemdelingen in NL, en ik zou er op aansturen dat ze terugkeren naar het land van herkomst.
  Deze mensen zouden er beter aan doen om eens in onze verzorgingstehuizen te gaan kijken hoe het met ONZE MENSEN gesteld is! Velen hebben het slechter dan menige ‘vluchteling’!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s