“Journalist” Radio 1 aan Europarlementariër over Victor Orbán: “Wilt u hem dan in ieder geval namens mij in het gezicht spugen?”(+ video)

Screenshot_206

Afgelopen zaterdagmiddag was op de publieke omroep Radio 1 bij het programma ‘dr Kelder en Co’ een onderwerp te horen, waarbij men kort sprak over de situatie in Hongarije en de verkiezingsoverwinning van Fidesz en premier Victor Orbán. Dit gesprek werd ingeleid door journalist Eric Smit met de opmerking dat Rusland maar ook EU-lidstaten als Hongarije en Polen volgens hem allemaal ‘antidemocratische ontwikkelingen’ zouden doormaken. Ook werden er een aantal vragen voorgelegd aan de extreemlinkse Europarlementariër Judith Sargentini van GroenLinks over de situatie in Hongarije.

Lees verder>>>
(h/t “Trucker”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Barbarisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, establishment, Groenen, hersenspoeling, Hongarije, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Journalist” Radio 1 aan Europarlementariër over Victor Orbán: “Wilt u hem dan in ieder geval namens mij in het gezicht spugen?”(+ video)

  1. Cathja zegt:

    Ik sta volledig achter de woorden van de Hongaarse ambassadeur, en ook ik walg van de uitlatingen van Eric Smit. Welk recht denkt dit heerschap te hebben om namens hem Viktor Orbán in het gezicht te spugen?

    Van mij krijgt hij -vanwege deze walgelijke uitspraak- een volledig gevulde giertank over zich uitgestort! Iets prettigers gun ik hem niet!

    Geliked door 2 people

  2. T.Troubadour zegt:

    Vrijheid van meningsuiting op een staatszender.Niettemin walgelijk gedrag

    Like

  3. koddebeier zegt:

    Linkse smeerlap !!!

    Like

  4. Thoth zegt:

    Jezus, dat zulke gasten nog in de radio-uitzending komen, werkelijk ongehoord.

    Like

  5. Peter zegt:

    Eric Smit dient een flinke schop voor zijn kloten te krijgen ( FIGUURLIJK ) !
    Deze linkse kwal wordt door ons belastinggeld betaald.
    WALGELIJK !!

    Geliked door 2 people

  6. Mary zegt:

    Wel vermakelijk om te horen dat ze zo ongelooflijk gefrustreerd raken deze ondemocratische zielige typetjes, de bevolking van deze landen vallen ze aan (die hebben tenslotte deze geweldige leiders gekozen) maar daar hebben ze niks mee (en dat heeft het over democratie) nee het gaat om hun belang geen ander en krijgen ze hun zin niet gaan ze, zeer lachwekkend spugen van onmacht en woede (LOL)

    Like

  7. Oeps48 zegt:

    Dames en Heren.

    Dergelijke programma’s tonen aan, hoe de Main Stream Media werken. Ze verdraaien de feiten. Ze negeren de echte democratische processen. Ze discrimineren en demoniseren democratisch gekozen leiders. En ze verheerlijken de heerschappij van de satanische EU bobo’s. Van gezonde analyse en kritiek is geen sprake meer.

    De Main Stream Media zijn een gevaar voor de maatschapppij !!!

    Like

  8. Hovawart zegt:

    NPO zegt u?……. Nooit van gehoord.

    Like

  9. Tistochwat zegt:

    Snotpin Eric Smit is ook al linksdraaiend gehersenspoeld. 👿

    ‘Regering’, politie, media… Alles lijdt aan linkse koprot.

    Geliked door 1 persoon

  10. Marc zegt:

    Ik dat fragment toevallig ook gehoord. Nou is die GroenLinkse europarlementariër natuurlijk al helemaal van God los, maar dat zo’n journalist op een dergelijk politiek-correcte wijze zijn fatsoen laat varen is toch een duidelijke manifestatie de ondergang van ons Avondland.

    Like

  11. Nemesis zegt:

    Wat een erbarmelijk, schofterig, smerig stuk tuig, een vieze, gore, slijmige amoede. Het doodtrappen niet waard.

    Like

  12. Dat kost zijn “Follow the Money” weer wat klanten en sympathie. Dramdwingende en verpolitiekte verslaglegging bij de NPO: Wie kijkt er nog van op? Weldra wordt de vraag: Wie stemt er nog op af?

    Like

  13. christdus zegt:

    Eric Smit is een NPO propaganda brallertje , een links stuk stront .

    Like

  14. Steven zegt:

    Al die linkse malloten hebben als het om de realiteit gaat allemaal een IQ van een fruitvlieg!

    Like

  15. Pietersen zegt:

    Als je dit stuk vuil zou vragen om nuancering staat ie met z’n bek vol tanden. Alle linkse domoren praten elkaar immers na, zonder ooit iets te checken.

    Like

  16. jantjeuitnl zegt:

    Degene die riep dat de anti-fascisten de fascisten van de toekomst zouden zijn, was een ware ziener.

    Like

  17. Haksteeg Anton zegt:

    Om je dood te schamen die uitspraak van die journalist

    Like

Plaats een reactie