Ramadan – Politie Apeldoorn ronselt ongelovige jongeren voor iftar

Screenshot_208

(Door: Bas Paternotte)

Soumission ligt op schema

Volgende maand is het ramadan. De moslimmensen gaan vasten – een glaasje water kan er nog niet van af –  en ’s avonds is het volproppen geblazen. Hartstikke mooi, vrij land. Het wordt echter zorgwekkend wanneer de neutraal geachte politie actief gaat meewerken. Dat de hermandad politie-iftars organiseert is bekend. Maar dat nu ook actief niet-gelovige jongeren worden geronseld voor dit religieuze evenement is nieuw.

Post online

Door de dwang van diversiteit heeft de politie in Apeldoorn inmiddels haar neutraliteit opgeheven. Kinderen ronselen voor feesten van een ideologie die strijdig is met onze vrijheid en gelijkwaardigheid is geen politietaak. Dit is ondermijning.

Screenshot_207

Nou meneer, dat moet toch een hoax zijn? Neen. Het Instagram-account is écht van de politie Apeldoorn.

Bron:
http://politiek.tpo.nl

(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, political correctness, propaganda, ramadan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

69 reacties op Ramadan – Politie Apeldoorn ronselt ongelovige jongeren voor iftar

 1. Cathja zegt:

  Dit misselijkmakende gedoe moet in de Tweede Kamer aan de orde gesteld worden!! Als onze politie zijn neutraliteit inlevert ten gunste van de islam, waar gaat dit dan naar toe?
  Laat de overheid zich hier nu maar eens mee bemoeien! Er zijn grenzen. Als die lui een iftar-maaltijd willen organiseren, dan vind ik dat ook al foute boel, maar dit gaat wéér een stap verder.

  De politie in Apeldoorn MOET teruggefloten worden!

  Geliked door 6 people

 2. T.Troubadour zegt:

  Doen men in de Is
  Amitische landen ook voor de joodse feesten toch?

  Geliked door 3 people

 3. koddebeier zegt:

  De zogenaamde neutraliteit van de Politie………………..Een onbetrouwbare organisatie !!!
  Waar blijven de kamer vragen ?????

  Geliked door 6 people

  • fabeltje zegt:

   Ja wist je dat niet? Alle Joodse agenten m/v krijgen ook altijd vrij op Grote Verzoendag, Joods Nieuwjaar etc. Doorbetaald!

   Geliked door 1 persoon

  • fabeltje zegt:

   Lieve Koddebeier – je snapt het nog niet: Kamervragen komen er alléén als iemand iets ten NADELE VAN ISLAMITISCHE MENSEN zegt. Zolang een overheidsorganisatie iets vòòr hen doet, ook al doen ze dat op de kosten van alle burgers, dan is dat dus ook goed- Discriminatie kan heel positief uitwerken, dat zie je maar weer eens!
   (P.S.: de dag dat ik gremsjelies of Hamansoren van Oom agent zal krijgen- ik kom niet meer bij!)

   Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   Goeie invalshoek , Koddebeier !

   Geliked door 1 persoon

 4. theresageissler zegt:

  Welja! Waarom ze niet meteen lekker gemaakt voor een bezoek aan de moskee? Gaat in één moeite door!
  En vraag je er rechtstreeks naar, dan blijven ze natuurlijk steken in dat “andere culturen leren kennen”.

  Geliked door 3 people

 5. Dat heet bij de politie “verbinden”. Maar je zult ze nooit een christelijke kerkdienst of gebedsdienst in een joodse synagoge zien bijwonen. Waarom dan ook niet daar? Volgens Tweede Kamerlid mr. Theo Hiddema (FvD) heeft de politie uit die hoek namelijk niets te duchten. Hij noemt het moskeebezoek dan ook “slijmgedrag” en “schijterigheid vermomd in hoffelijkheid”.

  Overigens is het politiekorps al jaren bezig met zelfislamiseren. Zie video’s.
  https://gerard1945.wordpress.com/2017/12/05/zelfislamiserende-nederlandse-politie/

  Ook op de openbare basisscholen worden kinderen voorbereid op de ‘toekomst’ door islamitisch te leren bidden met de gezichtjes naar Mekka. Zie video en foto’s.
  https://gerard1945.wordpress.com/2016/12/27/indoctrinatie/

  Geliked door 6 people

 6. scherpschutter1943 zegt:

  grote schande, landverraders. Ik kan het niet anders noemen,

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Jan 17 april 2018 om 09:05

   Kijk ze daar nou toch eens zitten! Zo blij als kleine kinderen die bij een vriendje mogen komen eten!

   Geliked door 2 people

  • Oeps48 zegt:

   @ Jan (17 april 2018 om 09:05)

   Dames en Heren.

   Dit tuig zit dus wel op kosten van de belastingbetalers te eten. Het belastinggeld wordt due weer eens over de balk gesmeten !!! Ik ken belastingbetalers, die aan het eind van de maand droog brood moeten eten. Waar is de tijd gebleven, dat dienders een boterham met spek van thuis meebrachten ???

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Oeps.
    Wees blij dat die blanken daar hun en ons eigen belastinggeld op zitten te vreten.
    Als ze er niet zaten ging het allemaal naar die verdomde moslims.
    Ik vind het een positief idee en ik zou ook direct gaan als ik in de gelegenheid was.

    Nogmaals, ik wil wel apart zitten.

    Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @Jan

   Wat mij betreft mogen ze allemaal buikloop krijgen! En niet éénmaal, maar altijd na zo’n islamitisch vreetfeest.
   Wat zijn het toch een zieke geesten. En dat noemt zich ‘politie’. Beschermers van de burgers….

   Als het er ooit om gaat spannen, dan zullen ze de kant van hun moslimvriendjes kiezen, en laten ze ons in de steek. Reken daar maar op.

   Geliked door 3 people

  • Steven zegt:

   ..Die zal vast binnenkort ook wel een baard laten groeien neem ik aan.

   Geliked door 1 persoon

  • King Arthur zegt:

   Moet je al die smerige domme autochtone sufkudt NSB-ers zien lachen, compleet van de pot gerukte slinkse gutmenschjes. Voelen zich vreselijk goed nu, ver bover het “gewone” volk verheven!!!

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Kom kom mensen.
    Het gaat hier om ’n beetje eten…
    Ik denk dat de meesten hier jaloers zijn omdat zij niet zijn uitgenodigd.
    Laat die argeloze politiemensen toch.
    We hebben het wel over politieagenten.
    Wat kan je daar nou voor idealistische, intelligente gedachten van verwachten.
    Ze doen gewoon wat de baas van ze verwacht.
    Zo is het toch…

    Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Nieuwe logo Nederlandse politie

  Geliked door 6 people

 8. Johan de derde zegt:

  Ja de handelingen die de politie hier in Nederland doet mij denken aan de politie in 1940 – 1945 het heulen met de vijand (met enkele uitzonderingen). Wel lopen janken we lopen gevaar door de moterclubs die zijn gevaarlijk maar aan de moslims en hun daden daar is nix mee aan de hand. De politie luistert naar hun linkse extreem neo fascistische bazen, zij zijn mede verantwoordelijk voor deze situatie.

  Geliked door 7 people

  • King Arthur zegt:

   Motorclubs zijn soort van witpoeder concurrenten van de 5e colonne allahratten. Daar moet mee af gerekend worden, anders minder handel voor de pislamaanhangers. Dus daar zijn de zelfislamiseerders met blauwe pakkies aan heel hard mee bezig.

   Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Zie het boek Jodenjacht, de onthutsende rol van de nederlandse politie in de 2e wereldoorlog. isbn.9789460033681

   Geliked door 1 persoon

 9. Elisah zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1925426/hero-brinkman-valt-eigen-chefs-aan
  AMSTERDAM – Politieman en oud-politicus Hero Brinkman kiest de frontale aanval op zijn Amsterdamse politiecollega’s. Dinsdag doet hij aangifte tegen hoofdcommissaris Pieter-Jan Aalbersberg, commissaris Olivier Dutilh en een Marokkaanse collega die hem heeft ’verlinkt’ bij een radicale moskeebestuurder.

  Geliked door 2 people

 10. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  De Apeldoornse politie heeft kennelijk niet helemaal begrepen, wat de scheiding van kerk en staat precies inhoudt. De Apeldoornse jeugdagent wil nu een islamitisch feestje gaan bouwen met kinderen. Hiermee begeeft hij/zij zich op heel glad ijs. De politie ondermijnt zelf het eigen neutraliteitsprincipe. En daarmee haalt hiermee zelf hek van de dam en opent de weg naar de chaos.

  De Apeldoornse jeugdagent gaat zelfs zover dat hij/zij de kinderen uitnodigt, om de hele klas mee te brengen. Dat is misbruik maken van de onschuld van kinderen. Dat is een hele kwalijke zaak. Daarmee overschrijdt de jeugdagent volgens mij de grens van het betamelijke. En dat is toch ook wel een vorm van criminaliteit. Poeh, waar is die jeugdagent helemaal mee bezig ???

  Gaat de Apeldoornse jeugdagent met Kerstmis ook een toneelstukje opvoeren met kinderen in een kerststalletje ??? Of voortaan met Pasen de passie naspelen met kinderen ??? Of wellicht paaseieren verstoppen ??? Of carnaval vieren met kinderen ???

  Ik krijg ook hele vreemde gevoelens, als ik denk aan een jeugdagent, die feestjes wil bouwen met kinderen. Heeft hij/zij misschien last van verborgen pedofiele neigingen ??? Is hij/zij daarom wellicht jeugdagent geworden ???

  De politie klaagt er over onvoldoende tijd te hebben voor het echte politiewerk. Maar de Apeldoornse jeugdagent heeft kennelijk wel tijd, om religieuze feestjes te bouwen met kinderen.

  Aangifte doen bij de politie is vrijwel onmogelijk. En als je alle hordes genomen hebt, worden de aangiftes niet fatsoenlijk afgehandeld en/of verdwijnen in het ronde archief. “De dader stond helaas niet in de computer”. Nee, ga de boef vangen !!! De politie heeft zich, met alle bonnen, die ze uitschrijven, ook al laten degraderen tot tollenaar, om de staatskas te spekken. En ze hebben ook tijd om mee te werken aan smakeloze tv-programma’s als “blik op de weg”, waarin ze burgers publiekelijk te kakken zetten.

  Nee, de hermandad is momenteel niet zo goed bezig. Ik zou ze willen aanraden, terug te gaan naar het echte politiewerk en weer boeven te gaan vangen. Kijk niet langer weg, als criminelen illegaal het land binnenkomen. Sluit de ogen niet voor dierenmishandeling in natuurgebieden. Wijs ook een burgemeester met slappe knieën op zijn plichten, als hij niet durft op te treden en de wet opzij schuift. En laat die religieuze kinderfeestjes maar zitten.

  Geliked door 4 people

 11. Wachteres zegt:

  Apeldoorners zingen voor AZC Americahal (03-09-2015)

  Tja, wat wil je. Ook dit komt uit Apeldoorn

  Geliked door 2 people

  • Oeps48 zegt:

   @ Wachteres (17 april 2018 om 09:33)

   Dames en Heren.

   Wat een idioten !!! Wat een landverraders !!!
   Ze vragen om een haircut op bijltjesdag !!!

   Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 17 april 2018 om 09:33

   Ik schaam me nog steeds plaatsvervangend voor die dociele mutsen en hun ‘mannelijke’ medestanders.

   Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @Wachteres

   Ik wil dit uiterst stompzinnige liedje nooit meer horen! Als ik er naar luister, zit het weer voor dagen in mijn hoofd.
   Ook mijn oudste dochter heeft meegezongen. Ze heeft ook ‘vluchtelingen’ thuis aan de maaltijd genodigd.
   ‘Ze was blij dat ze dit voor die arme mensen kon doen’….

   Ik heb eerlijk gezegd meer medelijden met mijn dochter dan met degenen die bij haar aan de (halal-)maaltijd hebben gezeten….

   😦

   Geliked door 6 people

   • theresageissler zegt:

    @Cathja: OMG! Dat zal wat onderhuidse irritatie gegeven hebben!
    Kon je het verborgen houden, of heb je het opeen gegeven moment nog op tafel gegooid?

    Like

   • BertG. zegt:

    Dan is er ergens toch wat mis gegaan in je opvoeding.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Theresa op 17/4

    Momenteel heb ik geen contact met mijn dochter. Ik heb horen vertellen dat ze inmiddels geen ‘vluchtelingen’ meer aan tafel nodigt.

    Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @BertG. op 17/4

    Leg eens uit Bert, wát is er mis gegaan in de opvoeding dan? Mijn dochter is bijna 42 jaar en toen ze nog thuis woonde was er hoogstens sprake van ‘bootvluchtelingen’. Die waren uit Sri Lanka gevlucht. In onze wijk woonde zo’n gezin. Mijn dochter was nog veel te klein om aan haar uit te leggen wat een ‘bootvluchteling’ was….
    Dus…, nogmaals: wat is er dan mis gegaan volgens jou?

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Cathja, niet meteen zo letterlijk nemen wat ik zeg.
    Heb je zo je best gedaan om er een goede burger van te maken, gaat ze staan zingen voor “vluchtelingen”.
    Ik stel me zo voor, dat je dan soms denkt, waar is het mis gegaan, wat ben ik vergeten.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Cathja, 7.08u.: Laat dat maar rustig van je kouwe kleren afglijden: Dé dooddoener door de eeuwen heen:
    “De opvoeding.” Alsof kinderen op een gegeven moment niet hun eigen keuzes zouden maken, die nu eenmaal voor ouders mee- of tegen kunnen vallen!
    Iedereen kan dat weten, maar bepaalde figuren kiezen dan weer voor het gangbare cliché: Wel zo gemakkelijk!

    Like

   • Wachteres zegt:

    Er is nog wel iets leuks aan het verhaal: De ‘zieluge’ vluchtelingen werden binnen een week uit het gebouw gegooid, vanwege wangedrag.

    Like

 12. Peter zegt:

  Ja, hoor het ramadannen komt er weer aan.
  Op kosten van de Nederlandse burger gaat de politie weer buigen voor de islam.
  Halalvreten zonder een goed glas wijn of bier en maar meebuigen met deze woestijngodsdienst.
  We zullen wellicht weer de hoofdcommissaris Pieter-Jaap Aalbersberg in vol tenue kunnen bewonderen tussen kabouter puntmutsen.
  https://www.geenstijl.nl/5122742/taptopic_1/

  Geliked door 3 people

 13. ieznogoedh zegt:

  Nou is het zo dat er tussen de brave politiemannen en -vrouwen ook wel machtswellustelingen zitten. Die zullen misschien maar wat graag een geïslamiseerd Nederland hebben waarbij ze er dan naar hartelust op los mogen slaan. Je weet het niet natuurlijk.

  Geliked door 3 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   ieznogoedh. Als nederland geïslamiseerd is, zijn al die brave politiemensen door de moslims omgebracht en valt er dus voor hen niets meer te slaan. Die brave politiemensen zijn kennelijk te stom om dat in te zien. Ze zitten daar tussen hun moordenaars in spe. Voor een ieder die het niet met mij eens is op dit punt, adviseer ik, lees de koran en je weet het. Maar er zijn nog hele volksstammen die de koran niet durven te lezen omdat ze bang zijn voor de waarheid van mijn bewering.

   Like

 14. Motorman zegt:

  Wanneer organiseert de politie eens een avondmaaltijd voor de normale eerlijke mensen van dit land?

  Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Nou,nooit

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Wij zijn ook helemaal niet belangrijk.
    De orders van hogerhand zijn, wees vriendelijk en als het moet onderdanig tegenalles wat naar de islamstinkt.
    Denk aan je pensioen…!!!

    Hahaha, tegen de tijd dat dit soort debiele politie-verraders met pensioen denkt te gaan zijn ze toch allang doodgestoken, -geschoten en afgemaakt door dat islam-ongedierte.
    Trouwens er is nu al geen geld meer….
    Overigens, géén medelijden met deze idioten in het blauw.

    Laat ze maar verrekken!!!

    Geliked door 2 people

 15. Thoth zegt:

  Rot toch op met die iftar, ga de mensen beschermen stelletje klotefuckers. Pak die mensen op de Nederlandse maatschappij probeert te ontwrichten, dat zijn voor 80% allochtonen.

  Geliked door 5 people

 16. Mary zegt:

  Zijn ze helemaal gek geworden!!!!!! Dit moet onmiddellijk aangepakt worden, neutraal dat horen ze te zijn!!!!, niks moslimaangelegenheden.

  Geliked door 4 people

 17. Karel Dokter zegt:

  Klassieker: de Nieuwe NSB in actie.

  Geliked door 3 people

  • Oeps48 zegt:

   @ Karel Dokter (17 april 2018 om 10:17)

   Dames en Heren.

   Dat was nu precies, waar Geert Wilders op doelde met zijn “minder minder” uitspraak. Hoe gelijk had hij !!! Maar hij werd wel veroordeeld met een schijnproces.

   Wat een rechtstaat !!! Foei, foei, foei !!!

   Geliked door 2 people

 18. Tistochwat zegt:

  Zien jullie nou wel dat er niets meer te doen is tegen de islamisering?
  Het leger der landverraders groeit met de dag.
  Het zal niet lang meer duren voor de ‘politie’ ons dwingt om een mohammedaanse haathut te gaan bezoeken.
  Eerst met ‘zachte dwang’, daarna desnoods met de hulp van het pang-pang-leger.

  Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   @Tistochwat
   Ik ben het volledig eens.
   De islamisering is niet meer te stoppen,GW staat slecht in de peilingen,Baudet is binnen afzienbare tijd,zetelklever van het partijkartel,Pinokkio loopt het vuur uit zijn sloffen naar Brussel om de agenda 21 er door te drukken,de politie viert Iftar feest(en buigen maar)
   Hilversum is vergeven van huichelende BN-ers,de bankhangers kijken liever GTST en zijn niet wakker te krijgen om mee te strijden ,en ik?

   Ik kreeg vandaag de aankomende huurverhoging binnen,dat dan weer wel!

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ tinekevanschagen17 april 2018 om 14:33

    Het is een verloren zaak, de tegenstand is te groot en er komen steeds meer landverraders bij.
    Als wij straks bejaard zijn, liggen we letterlijk – al dan niet onthoofd – in de goot.
    Nee, doe mij alsjeblieft dat pilletje van Drion maar vóór ik bejaard, hulpeloos en weerloos ben.
    Liever slapen dan wakker zijn in de komende hel op aarde.
    Wie denkt dat er door demo’s nog iets te bereiken valt, verspilt alleen maar energie.
    Maar ja, als demonstreren een soort hobby van iemand is, moet hij er vooral mee doorgaan.

    Met machtige vijanden als de aanbeden ‘oranjes’, de graaiende, liegende ‘elite’ in Den Haag en de parasitaire mohammedanenimporteurs in Brussel kan je het wel schudden met je hooivork.
    En je eigen ‘landgenoten’? Verwacht daar maar niets van, helemaal niets.
    Wij zijn met weinigen, met véél te weinig. 😦

    Geliked door 1 persoon

 19. Karel Dokter zegt:

  Nog meer geuniformeerde en nota bene gewapende lafbekken die te besodemieterd zijn om de echte problemen aan te pakken.
  https://fubar.mobi/2015/12/18/de-politie-is-niet-je-vriend-de-politie-slaat-je-dood/comment-page-2/#comments

  Geliked door 1 persoon

 20. ed zegt:

  Het is in de eerste plaats slecht voor de gezondheid.slecht voor de economie ,slecht voor de omgeving korte lontjes ,suikerziekte enz.Indoctrinatie van de sprookjesboek volgers is gevaarlijk voor onze vrijheid en veiligheid .Overheid doet mee uit eigen belang (1984)utopische wereld.net zo gevaarlijk zonder bomgordel .

  Geliked door 2 people

 21. Johan van Vught zegt:

  Nederland is al half kapot door het politiek correcte denken ( zie de binnensteden) de andere helft zal spoedig volgen. Maar goed… Wat wil je als mensen braaf op politiek correcte partijen blijven stemmen? Boontje komt om zijn loontje.

  Geliked door 4 people

  • koddebeier zegt:

   In 40-45 waren er ca. 150.000 NSB-ers, Gezien de links denkende bevolkingsaanwas en de toegenomen oppervlakkigheid en de instroom horde schat ik het nu tussen de 2 a 3 miljoen, buiten de meelopers zoals de gutmenschen.

   Geliked door 2 people

 22. Statler & Waldorf zegt:

  Dit zijn van die berichten waarbij ik denk: de departementen van Justitie in Europa en de politiek sturen bewust aan op aanslagen, ellende en burgeroorlogen.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1926278/man-vast-in-belgie-voor-aanslagplan-nederland

  Geliked door 2 people

 23. Nemesis zegt:

  Ik geloof mijn oma gaat vreemd. Is die politie nu helemaal van een lotje getikt. De politie heeft een eed gezworen de wetten na te leven en te handhaven. Er staat niks in de wet dat ze islamitische spelletjes en vreetpartijen moeten/mogen organiseren. Stelletje imbicielen.

  Geliked door 5 people

 24. Japio zegt:

  What the f… is this???

  Like

 25. Henk Beije zegt:

  Wel raar,met de Kerst of met Pasen heb ik niet een advertentie gezien van de hermandad.
  Of hoort dit ook bij het omvolken van de overheid,want met de sharia is de overheid van veel ellende af,dan maken de moslims de dienst uit,en U weet hoe de straffen dan zijn,heel wat anders dan die nu uitgesproken worden door dat D’66 volk.

  Geliked door 7 people

 26. Republikein zegt:

  Mesjogge.

  Geliked door 3 people

 27. Ook tijdens de Duitse bezetting was de Nederlandse politie zwaar fout. Ze waren zeer fanatiek met het opsporen van verzetsstrijders, onderduikers en Joden die ze overleverden aan de Duitsers. Slechts een klein gedeelte van hen was overigens lid van de NSB.
  https://gerard1945.wordpress.com/2015/10/17/over-de-foute-politie/

  Geliked door 1 persoon

 28. Trucker zegt:

  Ik zie de SCHIJTERS zo voor mij, een stuk vuilnis van het islamitische soort die de ramen aan diggelen slaat van een Jood restaurant.
  Dan zie ik de postkaarten die gemakkelijk zat oude mensjes afblaffen en een bon uitschrijven aan foutparkeerders en tussendoor Nederlandse kinderen eveneens een boete geven omdat ze pakweg vergeten hebben hun fietslicht aan te steken.
  De ratten staan daar in hun radiootje te gillen (weet niet meer of er een vrouwmens bij was) en laten dat stuk islamitische smeerlapperij zijn gang gaan.
  Ik zou voor de aardigheid eens willen weten hoe fluks ze op een Nederlander gesprongen waren die een varkenskop voor een islamieten vreettent legt. (retorische vraag)
  Mijn definitie van die schijters die denken dat ze agent zijn is net wat ik schrijf : bang.
  Nu gaan die postkaarten en vrouwmensen die het politie korps voorstellen samen met islamieten rond de tafel zitten en vreten alsof ze de beste vrienden zijn (zijn ze ook) van de islamiet.
  High fives en vette knipogen samen met schouderklopjes en nog van dat smeerlapperij door de ambtenaren die politie agent horen te zijn dus niks of niemand anders bejegenen.
  Ik zie het beeld van een schijter op zijn knieën in een haatkazerne, ook dat van een schijter die tussen venten in vrouwenjurken staat, éénmaal raden wie (behalve travestieten) vrouwenjurken draagt… precies.
  Zet baas in dit is de overheid die opdracht geeft om dit te organiseren, wie denkt dat een hoofdcommissaris (zelfs van een grote stad) dit op zijn ééntje beslist weet niet veel van de overheids structuur.
  Dit krijgt het fiat van de allerhoogste ambtenaar in deze dus de minister van binnenlandse zaken.

  Geliked door 3 people

 29. Karel Dokter zegt:

  @Gerard de Boer, 17-4, 18:33
  Je hebt helemaal gelijk! Nederlandse politieagenten die in de 21e eeuw de islam en zijn geschifte aanbidders een handje helpen(zie Heilige Identiteiten van Machteld Zee), zijn met hetzelfde
  gore collaborateurs-sop overgoten als hun “collega’s” tussen 40-45, die zelfs joden naar de
  concentratiekampen hielpen en verzetsstrijders opspoorden.
  Maar het moet gezegd: er zaten er ook bij die de andere kant op keken en niet met de bezetter
  meewerkten.
  Meer in: De Zwarte Politie 40-45, alleen nog te krijgen in antiqauriaten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s